Till Helens under´s startsida...

Snart gala

Publicerad 2014-01-24 15:56:05 i Helens under,

Årets ledare (ej röstningsbar, jury utser vinnaren)

ledare_elin norenElin Noren, Lagerhaus

Elin har lyckats skapa ett starkt team som tillsammans levererar hög kundnöjdhet och ett bra resultat. Personalen trivs väldigt bra och hon har även förmågan att se och lyfta varje medarbetares styrkor så att gruppen i sin helhet presterar på en hög nivå.

ledare_helena perssonHelen Persson, Helens Under

Helen föregår med gott exempel då hon både jobbar hårdast av alla samtidigt som hon låter personalen växa och ta egna initiativ. Hon är lyhörd och låter alla komma till tals. Efter att ha drivit butiken som en kedjebutik i många år vågade hon ta steget att driva butiken i egen regi.

ledare_johanna wiklanderJohanna Wiklander, BikBok

Med ett hjärta av guld leder och motiverar Johanna personalen att arbeta och utvecklas som personer, sida vid sida med utvecklingen av butiken. Hon sprider glädje likt ingen annan och peppar personalen till att lära och försöka, samtidigt som hon lägger ner hjärta och själ i sitt arbete.

 

På lördag är det dags för Handelsgalan Umeå och jag är nominerad som en av tre till årets ledare, jag tävlar mot 2 riktigt duktiga tjejer så det kan gå hur som helst. Vi är vinnare alla 3 i mina ögon, ska bli en kul kväll med hela personalen, mingel, middag och mys med min härliga och underbara personal.

Helen

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-01-24 19:13:55

Håller tummar å tår för dig! Lycka till!!

Svar: Tack Camilla! kommer ni på galan?
Helen Persson

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-01-25 08:35:23

Vi gör inte det. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Svar: Ni missade inget, var en rättså trist tillställning, mycket klubb för inbördesbeundran, har lite svårt för det... men nu har vi testat detta och bränt 3000.- på skräp... kram
Helen Persson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela