Till Helens under´s startsida...

Nyheter themoshi

Publicerad 2013-03-30 08:48:40 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyheter från themoshi som kom i veckan när vi samtidigt fick påfyllnad av det populära scullsscarfen var dessa fina väskor/skydd till din Iphone. Iphone skyddet kan bäras som ett halsband och har även en ficka på sidan för pengar, kort eller nyckel. Läckra tycker vi , 299 kr. Sen kom det en fin scarf med blomma i beiget samt en orange med leopardprint i härliga färger. Scarfsen är otroligt mjuka och sköna precis som jag vill ha dem.
♥ Helen

Kundevent 27/3

Publicerad 2013-03-28 17:42:31 i Helens under,

Igår kväll efter stängning så hade Nefertiti - hudvårdsalong i Umeå bokat ett event hos oss för personalen, så vid 18.30 droppade det in 10 glada tjejer som jag hade lite underklädesskola med och sen provades det bh och bikinis m.m. Det är väldigt olika vad som blir kvällens populäraste produkter på såna här kundkvällar, denna kväll bestod av lite yngre tjejer 20-40 år och det var produkterna ovan som var populärast, kul att flera köpte Dr Lipp , för dessa tjejer kan ju sin sak gällande hud/kroppsvård.
♥ Helen

Efterlängtad!

Publicerad 2013-03-28 17:01:19 i Helens under,

Idag fick vi påfyllning av den fina scarfsen med döskallemönster, stor efterfrågan och populär på webshopen . Se vad snygg Therez är i den, hon är proffs på att sätta ihop snygga outfits, kolla in hennes populära blogg på Therez.se, är så glad att jag har turen att ha denna tjej som anställd, ett proffs på allt hon gör.
♥ Helen

Tips till påskägget

Publicerad 2013-03-27 13:00:00 i Helens under,

Här kommer ett gäng förslag på roliga och klart uppskattade saker att få i ett påskägg, som påskgåva, vackra tvålar, ett snyggt armband, trosor, nagellack, doftspridare, snygga strumpbyxor , hudlotion m.m vi har butiken fylld med påsktips, fråga oss om råd så hjälper vi dig hitta den perfekta presenten. Det finns även saker som passar herrar och barn såklart.
♥ Helen

Påfyllt av Munkholm

Publicerad 2013-03-27 10:00:00 i Helens under,

Nu har vi äntligen fått in påfyllnad av Munkholms härliga produkter för kropp och själ. Handgjorda med omtanke och kärlek, lakritstvålen, badkakorna med ros, apelsin eller lavendel, badsalt, saltscrub, doftljus och ansiktsmask jordgubb i pulverform. Perfekta presenter till nån du tycker om och vill överraska nu i påsk.

Godis i ägget

Publicerad 2013-03-26 22:13:00 i Helens under, Veckans tips,

Fyll påskäggen med Jelly Belly orginal bönor som finns hos oss att köpa på lösvikt. Vi har smakerna smörpopcorn, chokladpudding, blåbär, melon, päron, lakrits, björnbär, röda äpplen, granat äpple, lemon lime, tutti frutti, vanilj, persika, grillad marshmallow. Vi plockar i fina strutar eller i påse, som du önskar. Det finns också härliga sockerklubbor i butik, päron, tutti frutti och jordgubbssmak på dessa. Snart är det påsk!

Mer Bleufôret

Publicerad 2013-03-26 11:35:21 i Helens under,

Ännu mer smakprov på Bleufôret sockor för vår/sommar 2013, den låga micro sockan är ju perfekt i promenadskor, du ser barfota ut men skyddar både sko och fot. Finns i butik nu i olika färger.
♥ Helen

Trofé 3 för 2

Publicerad 2013-03-25 11:00:00 i Helens under,

Veckans kampanj är Välj 3 betala för 2 på Trofé , du kan blanda som du vill av deras underkläder, bh, trosor, nattplagg och badplagg. Vi bjuder på den billigaste.
♥ Helen

Bleuforet news

Publicerad 2013-03-25 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Vårens sockor från Bleufôret är nu i butik, härliga färger/mönster och perfekt passform på din fot. Bleufôret jobbar med den finaste kvaliten och naturliga material, mycket i bomull så klart. Sockor utan resår är väldigt populärt och deras sockor är ofta utan resår men sitter ändå uppe eftersom man använder en speciell teknik och väver in en osynlig resår i skaftet. Alla deras sockor tillverkas i Frankrike.
♥ Helen

Retro String

Publicerad 2013-03-24 22:13:07 i Helens under,

Hanky Panky retro string är en riktigt skön trosa, för dig som tycker att den vanliga low rise stringen är för låg så är denna toppen. Den sitter snyggt , går upp i midjan och syns eller känns inte, perfekt under tajta kläder. Vill också tipsa om ett bra tvättmedel till alla dina underkläder som du är lite extra rädd om, lyxiga spets underkläder kan med fördel tvättas med just Hanky Pankys egna tvättmedel.

Ny DKNY byxa

Publicerad 2013-03-24 09:43:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har det kommit hem en tuff träningsbyxa från DKNY, funkar bra som hemmamysbyxa också såklart. Ljusgrå med vita revärer , mjuk midjeresår och logga framtill. Finns en snygg T-shirt med logga till också, har dock ingen bild på den ännu.
♥ Helen

Fyller på REA hörnan på Webshopen

Publicerad 2013-03-23 10:27:21 i Helens under, Veckans tips,

Nu fyller vi på vår REA hörna på webshopen, kolla in på www.helensunder.se och se vad vi lagt in för nya fynd, du kanske hittar nån av dina favoriter till reapriser.. kolla bara in den underbara Calvin Klein bh Seductive - den mest populära Calvin Klein bh:n här i vackert blommönster, nu kan du fynda den för 199 kr, endast på webben.
♥ Helen

Sjalar Glozzy of Sweden

Publicerad 2013-03-23 10:17:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

3 nya sjalar/scarfs från Glozzy of Sweden har kommit till butiken. Scarfs är det perfekta komplementet till din outfit. Zebror, djurmönster, stjärnor och döskallar är trender som fortsätter även i vår.
♥ Helen

Curvy Kate Multiway

Publicerad 2013-03-22 16:12:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nytt i butik, en Curvy Kate bh i snygg ivoryfärg med omkopplingsbara band, gör kors i rygg, halterneck m.m Trosa till i hipster modell med strumpebandshållare, som enkelt tas bort om så önskas.
♥ Helen

Läckra Hanky Toppar!

Publicerad 2013-03-22 10:00:00 i Helens under,

Hanky Panky är ett märke jag lyter fram denna vecka på bloggen som ni märker, här kommer ett smakprov på bh toppar från just det märket. Alla i den underbara spetsen som är ett kännetecken för just Hanky Panky och utan byglar. Bandau topparna är fina att ha som de är eller sätta ovanpå en annan bh om man vill ha tröjor som är lite öppna där bh kan få sticka fram lite. Topparna finns i basfärger och i lite roliga modefärger i säsong.
♥ Helen 

En galet kul dag!

Publicerad 2013-03-21 23:58:15 i Helens under,

Vi kände för att hitta på nått riktigt kul för att ytterligare sätta Helens under på kartan och fira att vi sålt underkläder i Umeå i 16 roliga år! 40 % rabatt på en valfri vara gjorde succé och kundern har strömmat till och provat samt handlat hela dagen. Härlig stämning i butiken, glada kunder, vi har skrattat, pratat underkläder, mätt storlekar och sprungit runt med bh/bikinis hela dagen. Tålmodiga och härliga kunder har tappert köat till provhytterna och fått fynda. Nu har jag just kommit hem efter att ha städat och hängt tillbaks alla provade saker på rätt plats , det blev enorma högar idag, som det skall vara när man har ett sånt bra erbjudande.
 
Misstänker att personalen nu sover sött med trötta fötter , vilket härligt gäng jag har förmånen att få jobba med! Tack tjejer för en fin insats idag. Vi klev över 3000 strecket i kundklubben idag , riktigt roligt. Nu säger jag godnatt och ska skynda mig i sängs, tidigt på jobb imorgon, ser att det tickar in ordrar på webshopen som skall packas och skickas imorgon. För kom ihåg webshopen har öppet dygnet runt och där kan du hitta saker som inte alltid syns i butiken, och bor du i Umeå kan du hämta i butik och slipper fraktavgift.
♥ Helen

Jubileum

Publicerad 2013-03-21 09:36:00 i Helens under, Veckans tips,

Idag har vi annons i VK, som ger den som klipper ut kupongen och tittar in till butiken 40 % rabatt på 1 valfri vara!!! Gäller på 1 valfri vara i butik, en kupong per person , gäller inte på beställningar. Vi hoppas på en riktigt kul dag, vi firar att vi haft underklädesbutiken i Umeå i hela 16 år, sen missade vi att göra nått kul i butiken när jag fyllde 40 så vi tar det nu istället. Rabatten gäller bara i vår fysiska butik ej på webbutik.
♥ Helen

Be a Sunseeker

Publicerad 2013-03-20 19:22:48 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Kolla vilka läckra plagg från badmärket Sunseeker vi packat upp, en cool byxa som är perfekt att sätta till bikiniöverdelen och glida ner till stranden i. Klänningen är också läcker i en stark cerise färg, djup ringning i rygg och dragsko framtill så du kan justera längden på klänningen. Byxan finns i svart och grått. Klänningen dyker upp i mönster också lite längre fram i vår.
♥ Helen

Hanky Linnen

Publicerad 2013-03-20 10:00:00 i Helens under,

Hanky Panky linnen, så ljuvligt sköna, mjuk/lyxig spets . Linnet sitter perfekt och passar som underlinne eller som vanligt linne, snyggt med lite lager på lager och låta linnet sticka fram. Möjligheterna är oändliga....
Du hittar linnet hos oss i flera olika färger.
♥ Helen

New Calvin Klein

Publicerad 2013-03-19 21:20:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Trenden med bh utan bygel fortsätter, här är en fin bh från Calvin klein i en snygg grå/blå nyans och vackra spetsar. Säljs i storlek S till L, 399 kr. Finns en snygg trosa och ett nattlinne i samma stil.
♥ Helen

New Hankys!

Publicerad 2013-03-18 17:16:52 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Lite nytt på Hanky Panky fronten, svart bh med läckra band som detalj , boyshorts eller Hanky strings till. Sen packade vi upp en ny cool färg idag, punc - lite knallkorall, i linne, boyshorts, string och bandeau. Tjejerna kastade sig över linnena som är en riktigt favorit, perfekt under en kavaj eller kofta.
♥ Helen

Avet Twotop

Publicerad 2013-03-18 12:46:22 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Avet har kommit ut med en top som är perfekt som första bh för den unga tjejen eller för dig som vill ha en skön bh utan bygel. Som du ser på bilden går toppen att använda på flera olika sätt. De ligger i förpackning om 2 st och i härliga starka färger mixat.Bra pris också 199 kr för en 2- pack.
♥ Helen

So Pretty

Publicerad 2013-03-18 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Passionata är ett märke ni nu kan hitta lite fler modeller av hos oss. Här ser ni några smakprov på Passionata i butik, So Pretty och Lovely Passio. Passionata tillverkas på samma fabrik som Chantelle en bit utanför Paris.
Passionata brukar kallas Chantelles lillasyster, samma hantverk och fantastiska kvalitet som Chantelle men lite yngre, lekfullare, flörtigare och lägre pris . Kom och prova ut din favorit..
♥ Helen

Vårben

Publicerad 2013-03-14 17:23:26 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har Philippe Matignons vår/sommarkollektion på fashion strumpbyxor anlänt till butiken. Prickar ser vi mycket av i vår, i tunna strumpbyxor eller lite mer täckande. Mönster med blomrankor och tatoo känsla kommer också stort till vår/sommar. Philippe Matignon är Italienska strumpbyxor, Ciao Bella!
♥ Helen

Sista chansen att delta i vår tävling på Facebook!

Publicerad 2013-03-13 21:12:00 i Tävlingar,


Ni har väl inte missat att delta i vår senaste tävling på Facebook? Vi firar nämligen lanseringen av vår nya webshop - www.helensunder.se och du har chansen att vinna ett lyxigt underklädesset från det franska märket CHANTELLE (bh+trosa). Gå in på vår facebooksida - Helens under så kan du läsa mer hur du är med och tävlar.
 
Vi lottar ut två exklusiva underklädesset från CHANTELLE och tävlingen avslutas nu på fredag 15/3! Lycka till!

Missa inte att vi just nu har FRI FRAKT i vår webshop - www.helensunder.se

Ny Natt Trofe

Publicerad 2013-03-13 15:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nya fina nattlinnet i härliga färger har anlänt från Trofé , skön modell som en stor härlig t-shirt, endast 179 kr. Finns i en grön samt turkos färg också
♥ Helen

Fiore Lemonade

Publicerad 2013-03-13 11:44:46 i Helens under, Nyinkommet i butik,

För alla älskare av Audelle Fiore har det nu anlänt en ny sommarfin färg, Lemonade, Fiore Lemonade klingar fint.. Vacker och bekväm push up bh med uttagbara kuddar samt matchande shorty till såklart.
♥ Helen

Välj 3 betala för 2

Publicerad 2013-03-12 13:54:01 i Helens under,

Välj 3 betala för 2 på Hela vårt strumpsortiment- vi bjuder på den billigaste. Blanda bland sockor, leggings, knästrumpor och strumpbyxor. Gäller alla våra märken även SPANX strumpbyxor.
♥ Helen

Calida Bad Grönt är skönt

Publicerad 2013-03-11 21:13:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Calida bad, nu har andra sändning av Calidas bad kommit till butik. Det är en läckert grön serie med bikini, baddräkt och sarong, så snyggt! Fint med de tuffa kulorna som detalj på bikiniöverdel och baddräkt.
♥ Helen
 

News Sunseeker

Publicerad 2013-03-11 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu börjar butiken fyllas av bad, dessa 2 bikinis  är från Sunseeker, i dessa färgställningar samt mycket mer finns det olika bikinidelar, linnen, strandklänningar m.m Dax att börja komma in och testa, snart är sommaren här.Sunseeker Australia’s badkläder ger dig ett nytt sätt att hylla din kropp! Med fantastisk passform, material av högsta kvalitet och den senaste designen står Sunseeker ut i mängden. 2013 års kollektion är inspirerad av västra Australiens kust med dess vilda och naturliga skönhet där havet möter himlen.
♥ Helen

Calvin Klein push-up bikini

Publicerad 2013-03-11 10:00:00 i Helens under, Webshopen,

Idag har vi fyllt på webshopen med badnyheter från Calvin Klein. Bland annat denna supersnygga push-up bikni med dekorativ logga både på ena kupan samt på ena sidan bak på trosan. Skulle just din storlek vara slut, testa att maila oss på [email protected] så kan vi titta om den finns kvar i butiken. Inom kort kommer även en likadan i en härlig ceriserosa färg!
 
Ni hittar Bikini bh´n här, och trosan här.

Tävling på facebook

Publicerad 2013-03-10 17:49:10 i Helens under,

 
Vi firar lanseringen av vår nya webshop - www.helensunder.se genom att kicka igång en trevlig tävling på vår FB-sida.

Du har chansen att vinna ett lyxigt underklädesset från det franska märket CHANTELLE (bh+trosa) och allt du behöver göra för att delta är att gilla Helens under samt gilla/dela denna bild. Lämna även en kommentar på vår sida att du ...deltagit så vi hittar åt dig när det är dags att dra våra två vinnare.

Tävlingen avslutas nästa fredag 15/3 och vi kommer alltså dra två personer som får välja varsitt set från vårt stora CHANTELLE sortiment. CHANTELLE har storlekar från omkrets 65 och upp till H-kupa. Lycka till!



Missa inte att vi just nu har FRI FRAKT i vår webshop t.om söndag 10/3. www.helensunder.se
Visa mer

Moshi vårnytt

Publicerad 2013-03-10 17:38:45 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Sjalar från Moshi som nu kommit till butiken, härliga färger med inslag av orange samt populära döskallar och lite djurprint. Tycker den med fjärilar är så läcker! Den med döskallar är redan slut så där ska vi försöka få hem några till.
♥ Helen
 

Mixa & Matcha

Publicerad 2013-03-08 10:00:00 i Helens under,

Här kommer lite inspirationsbilder på hur du kan mixa och matcha underkläder, mysplagg och homewear från Calida. Vi har inte allt i butik men vi har det mesta, tycker det är härliga bilder som får en att tänka lite på vår och sommar.
♥ Helen

Nya färger på Boob toppar

Publicerad 2013-03-07 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nya färger har kommit på Boob amningströjor och linnen, lite sommarfräsht med starkt rosa och kornblått. Så alla nyblivna mammor hoppas jag har vägarna förbi och kollar in lite nyheter, för dessa tröjor är verkligen bra.
♥ Helen

Trofé Nytt

Publicerad 2013-03-06 16:00:00 i Helens under,

Både nytt och inte lika nytt från Trofé, bilden med 2 tjejer visar två nyheter från Trofé, en bygellös bh och en klassisk bygelbh, båda har kommit in i vitt. Bra priser som alltid när det gäller Trofé, 199-229.-/ Bh. Den nedre bilden visar en populär modell från samma märke, deras bh med doldbygel , snygg och enkel T-shirt bh, modellen finns även utan bygel men även där en lätt vaddering och breda axelband, finns även i svart.
♥ Helen

Short Pyjamas

Publicerad 2013-03-06 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Här kommer mer bilder på nyheterna från Calida, pyjamasen är ju bara bedårande. Pyjamas med korta shorts är det många som gillar och nu har vi flera varianter i butiken, från Calida och Calvin Klein . Det är kul att ha fina hemmaplagg/nattplagg, som man känner sig snygg och bekväm i, och man är fin vid oväntat besök.
♥ Helen

Calida Oh, la, la!

Publicerad 2013-03-05 21:04:10 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Åh, vad man blir glad när man får plocka upp vårnytt i härliga färger! Denna fina top från Calida är ju perfekt att mysa hemma i men också lika snygg på jobbet till en byxa. Lite skönt oversize.
 
Känner mig lugn och avslappnad ikväll trots tusen järn i elden sista tiden och många sena nätter vid datorn. Varför då detta lugn? Jo, ikväll började jag en ny Yoga kurs på mysiga Maya Yoga studio med underbara Annika Bakshi som ledare, har andats ut all stress och fokuserat på mitt hjärta. Imorgon några dagars  ledigt med barnen i min brors fjällstuga. Plockar upp min äldre son på vägen, han har varit med sin far och åkt skidor i Hemavan. Så imorgon vid 13 tiden har jag båda mina goa killar hos mig igen och jag har lovat inte tänka på jobb och inte pappersjobba som min 6 -åring kallar det. Men datorn ska med så lite jobb i smyg blir det nog, det är svårt som egen företagare att släppa jobb helt. Nej, nu blir det några intensiva timmar till med jobb innan semestern, vi har fått in så mycket fint bad som ska kodas in i kassan så tjejerna kan börja sälja det imorgon. Kommer bilder på detta bad inom kort, men jag kan lova att det är fantastiskt fint.
♥ Helen

Curvy Kate bad

Publicerad 2013-03-04 22:26:28 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Idag har vi packat upp bad från Curvy Kate, 2 serier som ni ser på bilderna, Pebble den blå med prickar och Moonlight den svarta med grå detaljer, dessa finns upp till I kupa och börjar på 65 runt ryggen.
♥ Helen 

HERR REA!

Publicerad 2013-03-04 10:00:00 i Helens under, Herrsortiment,

Nu startar vår REA på HERR! Pyjamasbyxor, rockar, t-shirts finns att fynda! Så tipsa pojkvän, man , sambo, bror eller kom och köp presenter till männen i ditt liv..
♥ Helen

Fynda varma strumpbyxor!

Publicerad 2013-03-03 19:41:21 i Helens under,

Imorgon startar vår REA av tjockare/varma vinterstrumpbyxor, dessa 2 från Oroblu Fashion kollektion, läckra eller hur? Vill du se vad som finns att fynda redan ikväll, gå in på vår webshop, www.helensunder.se där kan man hitta saker som finns på REA, även sånt som du inte ser i butiken, du kan lägga order där och vi packar allt så är det bara att komma förbi och hämta varorna, först till kvarn. TREVLIG KVÄLL!
♥ Helen

Michael Kors

Publicerad 2013-03-02 18:09:51 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
Michael Kors , den Amerikanska designern släpper en badkollektion i Sverige och vi har några exklusiva plagg att sälja. Michael är välkänd designer av kläder, väskor, klockor m.m Han är också en av domarna i Project Runway tillsammans med Heidi Klum.
 
Vi har en klassisk baddräkt med ett riktigt Michael Kors mönster, snygg skärning, stöd över byst och med läckra gulddetaljer. Sen har vi en marinblå bikini halterneck med knyt även i rygg så den är lätt att anpassa storlek på, också denna med snygga gulddetaljer och en trosa till i en snygg modell. Badet är tillverkat i Nylon och spandex. Vi har bara 1 i varje storlek av baddräkten och även lite av bikinin så först till kvarn.. Baddräkten till ett par jeans och kavaj över så är du redo för citylivet efter stranden.
♥ Helen

50 kr rabatt på Triumph bh

Publicerad 2013-03-02 08:18:42 i Erbjudanden, Helens under,

 
Just nu kör Triumph en kampanj på alla sina bh och vi är självklart med på denna, 50 kr rabatt på valfri Triumph bh. Visst har Ni sett att vi har ett stort utbud av Triumphs bh, den på bilden är den populära Amouretten upp till F kupa. Vi har även packat upp en del nyheter från Triumph, Välkommen!  Erbjudandet gäller tom den 9/3 2013.

Nya färger på Lilla undret

Publicerad 2013-03-01 18:15:12 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Äntligen är de nya färgerna här på populära Lilla undret, härliga vår/sommar färger och det blir riktigt läckert när man sätter lager på lager med Lilla undret spets i matchande färg eller varför inte blanda?
♥ Helen

Ränderna går aldrig ur

Publicerad 2013-03-01 14:35:01 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Riktigt vårskrispiga nyheter från Boob , en fin top med ärm och en klänning. Båda plaggen kan bäras under och efter graviditet eller bara för att man vill. Jag och kollegan Lena föll direkt för den randiga klänningen och den funkar bra även fast vi inte är gravida. Tänk sommar och bara ben och den lilla randiga klänningen.. snyggt tycker vi. Mjuk, stretchig trikå i 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
♥ Helen 

WEBSHOP IGÅNG!

Publicerad 2013-03-01 10:01:00 i Helens under,

Yes, nu har startskottet gått för vår webshop, vi är igång. Ni hittar vår shop under vår hemsida www.helensunder.se Vi lägger in nya varor för fullt så titta gärna in regelbundet för det dyker upp nyheter varje dag... känns så spännande att även kunna erbjuda vårt sortiment på en webshop.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela