Till Helens under´s startsida...

Abecita Spacer Sportbh

Publicerad 2020-01-19 12:33:54 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Dags att ta i Nyårslöftet ? Med denna snygga sportbh blir det ju klart roligare att gå till träningen.
 

Spacer Sport-BH är en formpressad sport-bh som ger fantastiskt bra stöd och är bekväm att ha på sig när du tränar. Knäppningen i ryggen gör sport-bh:n enkel att ta på och av och de justerbara axelbanden gör att du enkelt kan anpassa bh:n efter just din kropp. Axelbanden är vadderade för att uppnå maximal komfort vid aktivitet. Ryggen är omkopplingsbar till brottarrygg, för att du enkelt ska kunna anpassa passformen efter dina behov.

Spacer Sport-BH är dessutom testvinnare i Bäst I Test i Friskispressen 2016 med motiveringen: "Testgruppen tyckte att behån från Abecita både erbjöd bra stöd och var bekväm att ha på sig och träna i. Den var dessutom fin och värd sitt pris, tyckte testarna."


Produktegenskaper
 Formpressade kupor
 Coolmax material i rygg för bästa komfort
✓ Justerbara axelband
 Omkopplingsbar till brottarrygg 
 Mjuka och vadderad axelband för extra stöd och komfort
 Spacer och Mesh material
 Ökotex-certifierad

 

Abecita Soft Elegance

Publicerad 2020-01-19 11:46:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 Nyhet från Abecita, Soft Elegance en bygelfri bh i snygg créme/vanilj färg. Vackra spetsdetaljer, breda axelband, stadig bh utan bygel men med lite lyx och flärd.
Helensunder

Calvin Klein bad 2020

Publicerad 2020-01-19 11:38:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Snyggt bad från Calvin Klein har anlänt till butik, klassiskt svart/vitt även en bikini i chockrosa finns samt en snygg svart/vit baddräkt. Herr badshorts i snygg röd nyans. Är ju lite härligt att få börja tänka på sommar igen....
Helens under

Chantelle Spring 2020

Publicerad 2020-01-13 19:28:38 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
Vi har packat upp massor av fina nyheter från franska Chantelle, deras nya serie Prime - släta enkla snygga underkläder som kommer vara en ny bas. Sen har även serien Dusk kommit - här snackar vi mer spets och lyx i svart push-up och en bedårande axelbandslös bh i cremefärg. Även C Magnifique serien har utökats med en bygellös stadig bh som verkligen sitter så bra! Även en ny fin färg på Chantelle Hedona Opale - kom förbi och testa lite nyheter, Välkomna!
 

Vår på ingång

Publicerad 2020-01-11 16:56:48 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vårnyheter på sock och strumpfronten har börjat droppa in, här från Vogue - söta sockor med pärlor, hjärtan och stödknästrumpan i nya ljusa vår färger. Sockor i Conscious serien har kommit nu i lycocell. Lycocell är en väldigt miljövänlig fiber från bok eller eukalyptusträdet, träd som går att odla på fler ställen än bomull, så mycket mindre resurser och mark behövs än vid framställning bomull. Processen vid framställning av lycocell är en sluten process vilket innebär att 99 % av resurserna man använder går att använda igen. Lycocell är slitstarkt, ger en sval känsla mot huden, andas och tar upp fukt bättre än bomull, så ett mycket bra val av material i sockor. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela