Till Helens under´s startsida...

Julkalendern

Publicerad 2015-11-30 10:50:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,

På tisdag kör vår julkalender igång, i samarbete med VK, gå in på deras hemsida via dator eller mobil, så kan du lätt kolla dagens lucka/erbjudande hos oss på Helens under. Jag törs lova att det gömmer sig mycket bra bakom luckorna...
Helen

Lovable Christmas Collection

Publicerad 2015-11-30 10:12:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Snygga Italienska små underverk kan man ju inte få nog av eller hur? Lovable's julkollektion är nu i butik, svarta /skira underkläder med vackra detaljer, bh med en rygg som tål att visas upp under spetströjan. Mörkt midnattsblå bh:ar, både en vanlig bygelbh samt en vadderad axelbandslös som är underbart snygg. Självklart finns det även rött på julens underkläder från Lovable.
Helen
 

Jul i butik nr 1

Publicerad 2015-11-28 10:24:35 i Helens under, Inspiration,

Vilken härligt galen dag vi hade i butik igår, Black Friday fick verkligen folk att vilja shoppa både i butik och på vår webbshop, nu är det uppstädat efter gårdagen och påfyllt, så vi står redo för en minst lika härlig lördag.
Nu andas butiken jul i varje liten vrå, härligt med lite julstämning - hoppas snöflingorna börjar falla igen också. Skyltsöndag håller vi stängt och gör som förr i tiden, som jag minns skyltsöndagen... man gick med sina föräldrar på stan och tittade in i alla vackra juliga fönster. Här ett litet smakprov från våra fönster... Trevlig helg!
Helen

Black Friday

Publicerad 2015-11-26 20:00:00 i Event, Helens under,

Redan i natt vid midnatt så startar vår Black Friday på Webbshopen, ett galet bra erbjudande precis som det ska vara just på Black Friday... 30 % rabatt på allt i webbshopen!! Gäller på ord.priser så långt lagret räcker.
Klockan 10.00 fredag morgon kan det alltså vara läge att även hänga på låset till vår butik på Rådhusesplanaden i Umeå...
 
Helen

Calvin Klein Herr

Publicerad 2015-11-26 12:38:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 Visst vet ni att vi även har ett herrsortiment men utvalda gobitar. Här det senaste från Calvin Klein, pyjamasbyxor, t-shirt och shorts som funkar både att sova i eller som kalsong. Ett snyggt plagg från Calvin Klein uppskattas alltid- även killar gillar mjuka paket under granen.
 Helen

Twist Rebelle

Publicerad 2015-11-25 22:32:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Åh- så snygg denna bh från Primadonna Twist är, en balconette med lite fyllnad och bästa passformen. Nått att önska av tomten i år. Just nu bygger vi jul i butiken, alla fina nattplagg lyfts fram på bästa ytan, det pyntas och granar kläs. Vi börjar få riktigt med julstämning och det är mysigt. Primadonna Twist Rebelle kommer även på webbshop inom kort.
Helen

Medlemsdagar

Publicerad 2015-11-18 09:25:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,


Idag onsdag startar vår medlemsvecka, alla våra härliga medlemmar på Helens under har 20 % rabatt från onsdag till lördag denna vecka. Passa på att fixa lite julklappar kanske. Välkommen!
Helen

Mys med Damella

Publicerad 2015-11-17 10:29:00 i Helens under,


Åh , vad mycket fina nattplagg vi har från Damella. Morgonrockar i bomull, bamboo, velour, siden, frotte och fleece. Nattlinnen i alla tänkbara former och pyjamas likaså.
Helen
 

Hanky Panky trosan

Publicerad 2015-11-16 10:53:00 i Helens under, Inspiration,

 
 Sedan 1977 har Hanky Panky tillverkat sin fantastiska stringtrosa, 30 meter tråd går åt för att tillverka denna trosa och just därför blir det så fantastisk kvalitet och hållbarheten blir så hög. Den tillverkas i USA och finns i regnbågens alla färger. Många är de som försöker göra billiga kopior på denna trosa men man kan aldrig komma i närheten av denna kvalitet, original är alltid bäst!
Helen

Julklappstips

Publicerad 2015-11-15 14:47:19 i Helens under, Herrsortiment, Inspiration, Nyinkommet i butik,

 

Butiken är välfylld med fina saker inför höst/vinter, ja, tänk att det börjar bli dags att fixa julklappar igen, ett år går fort... vi har fina julklappstips för både dam och herr, se bara här - härliga saker från Calvin Klein, som både han och hon blir glada av.
Helen

Pretty Polly lekfullt

Publicerad 2015-11-14 10:46:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

I våras hade vi kaniner och katter på Pretty Pollys coola strumpbyxor, sålde slut fort- nu är det dags för julens tema på Pretty Polly- En snögubbe eller söt ren som tittar fram. Man får lite julstämning eller hur ?
Helen

Påfyllt Modern Cotton

Publicerad 2015-11-13 20:33:34 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Äntligen har vi fått in mer av det efterfrågade underkläderna från Calvin Klein- deras serie Modern Cotton, de hetaste och populäraste bomullsunderkläderna just nu! Nu har vi även den grå toppen och trosan. Alla storlekar hemma på vitt och svart samt nu även en string i samma serie. 
Helen
 

PJ dax

Publicerad 2015-11-12 14:56:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Har dragit på mig en rejäl förkylning som gör mig trött och hängig, helst av allt vill man bara mysa runt i en snygg och gosig pyjamas... Snygga, fräcka, coola och sköna nattplagg hittar du självklart hos oss, som passar för hemmamys både som förkyld och frisk! Nu en kopp varmt med honung och lite vila så är jag back in business imorgon. Vi har nattplagg från Björn Borg(dam & herr), Calvin Klein(dam & herr), Calida (herr), Damella, DKNY samt PJ Salvage.
Helen

Spanx dagar

Publicerad 2015-11-12 09:48:13 i Helens under,


SPANX, ett av våra favoritmärken på just formande underkläder med shaping effekt, SPANX formar samtidigt som det är bekväma plagg att bära. Trosor, linnen, underklänningar, underkjolar, strumpbyxor mm. Vi har även fått in lite nya fina modeller på trosor samt underklänning, en med open-bust skärning.
Denna vecka när du köper en SPANX produkt är du med och tävlar om en strumpbyxa från just SPANX värde 299.- eller 399.-. Välkommen in och hitta din favorit SPANX!
Helen
 

PJ Salvage Flanells

Publicerad 2015-11-04 09:19:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
Nu har vi fått in mer Flanellpyjamas från PJ Salvage- hur läckra är inte dessa! Perfekta julklappen för den som vill ha en tuff pyjamas att mysa omkring i, kom in och hitta din favorit. Dessa brukar ta slut så det gäller att börja planera för julklappar osv..
Helen
 
 

Leo Jammie PJ Salvage

Publicerad 2015-11-03 13:32:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Coolaste tjejen i stan blir du med denna mysdress/pyjamas från PJ Salvage, eller bär dessa plagg som vanliga klädesplagg, du väljer. En i personalen slog till direkt och kommer att jobba i den snygga Leotröjan från PJ Salvage, underbart mjukt och skönt mot kroppen.
 

PJ Salvage Wildest

Publicerad 2015-11-03 09:08:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
Denna vinter hittar du PJ Salvage hos oss igen! Supercoola nattplagg/hemmamysplagg i mjuka/härliga kvaliteter. Här serien Wildest med shorts eller byxa med långa ben, linne/tanktop i svart eller offwhite.
Helen
 

Farsdag

Publicerad 2015-11-02 17:30:51 i Erbjudanden, Helens under, Herrsortiment,


Farsdag på söndag, idag har vi packat upp dessa fina kit att överraska en far, sambo/make, med.. Calida pyjamasshorts med t-shirt och sockor 529.- ljuvlig kvalitet. Björn Borg pyjamasbyxa i mjuk flanell med marin t-shirt 699.-. Dessa presentkit ligger i snygga lådor och sen gör vi snygga paket om så önskas. Det finns även herrkalsonger från Calvin Klein, Björn Borg och James Rocco, t-shirts mm. Säkert är just din pappa värd det bästa närmast kroppen!!!
Helen

Wollen clothes

Publicerad 2015-11-02 17:25:13 i Erbjudanden, Helens under,

 
 
 
 
Erbjudande denna vecka på underställ från Damella och Calida. Nått mjukt, skönt och varmt närmast kroppen. Siden, siden/ull, bomull, bamboo du väljer vad som passar dig. 20 % rabatt på alla underställ från Damella och Calida endast denna vecka.
Helen 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela