Till Helens under´s startsida...

Björn Borg Herr

Publicerad 2019-08-29 09:03:58 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 
Ni hittar höstens snygga nyheter för killar Björn Borg hos oss, pyjamasbyxor, sockor och kalsonger. Nyheter på damsidan är på väg in... bla grymt snygga träningstights! Vill även tipsa om en bok jag läst i sommar som jag verkligen gillade från sida 1, där man får läsa en del även om vår tennisspelare Björn Borg. Boken heter Open och även om du inte är intresserad av tennis så är den lättläst och riktigt intressant, den handlar om André Agassi och hur han trots att han hatade tennis blev en av världens bästa tennisspelare. Precis som Björn Borg var Agassi även en man som satte trenderna inom sportkläder med sin speciella stil. Boken innehåller också en vacker kärlekssaga ...bara en sån sak.
Helens under

Calida Pyjamas

Publicerad 2019-08-29 08:52:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Snygg - elegant - klassisk med twist - lyxig kvalité som alltid med Calida. Nu har vi packat upp denna fina pyjamas i bomull/modal blandning.
Helens under

We love Hanky !

Publicerad 2019-08-23 17:45:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vi har packat upp mer nyheter från Hanky Panky - trosor med vackra mönster som riktiga konstverk! String, retrothong, boyshorts och linnet.
Helens under

HÖSTMYS på G

Publicerad 2019-08-16 14:28:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Calida är väldigt bra på att göra plagg man vill mysa omkring i och känna sig bekväm och snygg i. Lyxiga material modal, bomull och viskos- allt som får din hud att jubla- bästa plaggen närmast kroppen - det är du värd!
Helens under

Hanky Höstnytt

Publicerad 2019-08-15 14:18:15 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Hösten knackar på vår dörr- nyheter på G i butiken, kolla in dessa godingar från Hanky Panky, vinrött i flera populära modeller och snakeprint på cool body.
Helens under

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela