Till Helens under´s startsida...

24 timmars bh:n

Publicerad 2014-03-31 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Lovable 24 timmars bh, nu säger vi inte att du skall ha din bh i 24 timmar, men denna är så otroligt skön att man kan det om man vill. Byglarna tar du lätt ut själv så du kan variera om du önskar bygel eller ej. En mjuk och skön t-shirt bh upp till D kupa, finns i 3 färger snart även på webshop. Flera fina nyheter finns från vårt nya märke Lovable, t-shirt bh:ar, push-up, bygellös med fyllnad, multiway bh, bygelbh med spets m.m
Helen

DKNY NEWS

Publicerad 2014-03-29 09:00:00 i Helens under,

 
 
 

 

Nu har vi packat upp nyheter från fantastiska Donna Karen, hennes kollektion DKNY som gillas av många. Vi har fått in 3 klänningar/nattlinnen och en knallrosa t-shirt med tryck. Det härliga med DKNY är att du använder plaggen som du själv behagar, tex t-shirten, som pyjamas/homewear tröja, träningströja eller som jag idag med svarta byxor och kavaj över. Donna Karen visar genom sin design hur hon känner sig som kvinna med alla känslor, komplikationer och upplevelser. Allt hon gör är en del av hennes hjärta, kropp och själ som hon själv uttrycker det. Lite påfyllning på Seven easy pieces klänningen i svart finns också hemma nu.
Helen
 

Tunikor

Publicerad 2014-03-29 08:43:22 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Tunika från Damella att sätta utanpå bikini/baddräkten eller bära med linne och leggings. Härligt fall, tunn och smidig. Finns I svart och med härligt mönster. Självklart finns det badplagg att matcha till dessa.
Helen

Sista reaveckorna

Publicerad 2014-03-28 10:00:00 i Helens under,

 
 

Nu är det sista veckorna med REA i butiken, du kan fynda fina märkesbh från Elle Mcpherson, Abecita, Evollove, Chantelle, Triumph, Maidenform, Hanky Panky m.m Sen fyller vi på SALE avdelningen på webshopen med olika godbitar, som denna baddräkt från Abecita  nu endast 250 kr, se rean på webshop här:http://www.helensunder.se/rea-sale
Helen

Wiki nyheter

Publicerad 2014-03-26 18:53:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
Nyheter från Wikibad, en härlig ceriserosa serie i enfärgat eller mönstrat, ny bh modell som du kan bära utan band eller med band. Det finns i år även extra band att köpa till i annat mönster för att ändra utseendet på din bikini, även ett förlängningsband om överdelen känns för tajt, väldigt smart tycker vi.
Finns inom kort även på webshop.
Helen

Bästa tvättmedlet

Publicerad 2014-03-26 09:32:09 i Helens under,

Vi på jobbet har verkligen kommit på att det är bäst att tvätta våra plagg med flytande tvättmedel, du skyddar både kläderna och maskinen bättre. Detta är ett flytande tvättmedel som vi säljer i butiken från Forever New, det fungerar bra till all sorts tvätt. Så vill du hålla dina kläder, underkläder, strumpor m.m i bästa möjliga skick så ska du börja använda ett flytande tvättmedel. Sen kommer du väl ihåg att aldrig använda sköljmedel ? sköljmedel är bara ett onödigt ont som vi brukar säga.
Helen

Wiki nyheter

Publicerad 2014-03-19 17:46:02 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Nu har vi fått in mer av Wiki badet, nya fina modeller, tex denna bh Magic bra, du kan ha den på flera olika sätt samt köpa till extra band och på så sätt ändra din bikini för en ny look. En annan smart nyheter på Wiki är förlängningsband, du kanske vill ha en modell men den känns lite för trång i ryggen och din önskade storlek är slutsåld eller finns inte, då kan du köpa ett snyggt förlängningsband för 25 kr och vips blir din bikinibh perfekt, från en 85 till en 90 osv.. flera nya modeller på bikinitrosor har också packats upp.
Helen

3 ways to go

Publicerad 2014-03-19 10:00:00 i Helens under, Inspiration,

 
 

Flera av Beachlifes bikiniöverdelar går att bygga om på 2 eller 3 sätt, se beskrivning ovan. Du kan förändra deras bandeaumodeller, tex Remy och Remy-Ann på 3 sätt. Väldigt bra när det går att variera för det är ju perfekt att kunna sola utan band, bära den i halterneck eller som vanligt med band. Kom och testa ut just din drömbikini för sommaren 2014.
Helen

Hanky bomull

Publicerad 2014-03-18 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 En ny string från Hanky Panky, lowrise string men med bomull och spets. Finns i dessa två djuriska mönster med svart eller beige bomullstrosa.
Helen

Nytt på nattfronten

Publicerad 2014-03-17 21:25:58 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Idag har vi fortsatt packa upp nattplagg och bad för vår/sommar 2014. Vi har haft stor efterfrågan på pyjamas med korta shorts och nu finns det flera olika modeller att välja på, nattlinnen i fina mönster och läckra rockar.
Helen

Navy tema

Publicerad 2014-03-16 14:25:36 i Helens under,

Nya nattplagg i navytema, 2 olika nattlinnen och en snygg morgonrock/badrock i marint med tuffa detaljer.
Nu bygger vi upp en härlig nattavdelning i butiken med nyheter inom homewear.
Helen

New style

Publicerad 2014-03-15 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Ny modell från Hanky Panky, en låg bikinimodell med Cheeky hipster stil över rumpan, riktigt snygg och syns inte under tajta kläder. Hanky Pankys mjuka sköna spets som alltid.
Helen

Catwoman

Publicerad 2014-03-14 15:52:54 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Nytt från Hanky Panky, läckert print på populära linnet, boyshorts och lowrise stringen. Djuriskt mönster, cat heter mönstret och blir fint att blanda upp mot svart och vitt. Med detta säger vi TREVLIG HELG! hoppas vi ses snart.. Idag packar vi också upp massor av nyheter på bad från nytt märke.
Helen

Sunset fire

Publicerad 2014-03-12 11:35:38 i Helens under,

 

Sunset Fire, sista serien från Beachlife, nu är Beachlife avdelningen välfylld med massor av fina mönster och modeller, självklart även på webshopen där man även kan fynda fjolåretsbad nu till otroliga priser. Du kan hitta snygga överdelar och trosor som du kanske kan mixa med nått du redan har hemma. Rea avdelningen hittar du här: http://www.helensunder.se/dam
Helen

Boob news

Publicerad 2014-03-10 16:05:56 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 Nog är det skönt när man är gravid att ha en riktigt hög mammatrosa som denna från Boob, de finns i vitt och svart. Nytt amningslinne i härlig/mjuk/luftig kvalitet i svart med söt spets, snyggt att bära som ett vanligt linne till byxa. Populära amningsbh:n med prickar nu i marint samt en enfärgad cerise har kommit in för vår/sommar.
Helen

Vattengympa

Publicerad 2014-03-08 10:00:00 i Helens under,

 
 
 Visst kommer Ni ihåg att vi har Aquarapids sortiment på baddräkter och badmössor, för dig som vill ha en riktigt funktionell simbaddräkt som är extra tålig mot klor. Passar för simning och vattengympa. Vi har 2 modeller och lite olika färger samt ett bra urval av badmössor. Aquarapids baddräkter kan man gärna gå upp en storlek på eftersom de är lite tajtare när materialet ska tåla klor.
Helen
 

Fyllt på REAN

Publicerad 2014-03-07 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag har vi fyllt på vår maffiga rea med ännu mer fynd, alla Dim strumpor reas, vissa nagellack från Deborah lippmann, utvalda Chantelle, utvalda Triumph, utvalda Calvin Klein, Avet leggings, doftljus, alla smycken, Bleu foret leggings m.m 50 % rabatt och sen otroliga Välj 3 bet 2 på rean. Välkommen in och fynda, ta även en titt på vårens och sommarens nyheter..
Helen

Wild Thing

Publicerad 2014-03-06 10:00:00 i Helens under,

 
 
 

Man blir så glad nu när man möts av sommarens nyheter på bad, Wild Thing från Beachlife heter denna serie och är i ett läckert mönster med massor av snygga färger som med fördel kan matchas mot de enfärgade delarna. Riktigt bra bh modeller som sitter som gjutna på de flesta bystar, upp till F/ G kupa den ofyllda och den fyllda till F.
Helen

Varmt som solen

Publicerad 2014-03-05 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 

Mer Beachlife i varma sommarfärger, rött, gult, och brända toner. Flera olika modeller, du matchar enfärgat med mönstrat osv, så låt fantasin flöda och mixa ihop din drömbikini för sommaren.
Helen

Cosmic

Publicerad 2014-03-02 20:27:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit ner en sväng på butiken och plockat upp mer bad från Beachlife, så mycket fina saker så nu är det bara att börja prova badkläder och fixa sin bikini innan sommaren, vissa modeller finns det inte så mycket av så det gäller att vara  först till kvarn som man brukar säga. Tvättmedlet från Forever new Swimwear är extra anpassat för just dina badkläder och att hålla dem snygga länge.. De flesta av modellerna på Beachlife hittar du även på vår webshop här:  http://www.helensunder.se/beachlife
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela