Till Helens under´s startsida...

Skyltfönster - Chantelle

Publicerad 2013-11-30 09:30:26 i Helens under,

 Här kommer mer bilder från vår första julskyltning, Chantelle så långt ögat når. Vi är med I en skyltningstävling som Chantelle har nu under julen, så vi håller tummarna såklart. Har du aldrig testat en Chantelle bh så är det dags, kan dock utlysa en varning: Du är sen fast I denna franska lyx, fantastiska bh:ar med det där lilla extra. De tillverkas I Frankrike och använder bara de finaste spetsar och material man kan tänka sig.
Vi har mycket Chantelle på vår webshop , finns mer storlekar I butik, så saknar du din storlek maila oss och vi lägger in den I webshopen http://www.helensunder.se/chantelle.
Helen
 

Handelsgalan Umeå

Publicerad 2013-11-29 16:59:32 i Helens under,

Helen Persson, Helens Under

Ja, i år hade personalen i smyg skickat in och nominerat mig till årets ledare. Jag blev såklart väldigt glad och smickrad, kul att få uppskattning för det man gör. Vi är ett så härligt gäng som jobbat ihop senaste åren, så vinner jag detta är det lika mycket min underbara personals pris. Galan går av stapel den 25/1 2014 och det kommer att vara en jury som utser vinnaren. De andra nominerade i samma klass är riktigt duktiga tjejer så jag kommer att vara nöjd hur det än går. Här är ett utdrag ur texten till nomineringen Årets ledare: Helen föregår med gott exempel då hon både jobbar hårdast av alla samtidigt som hon låter personalen växa och ta egna initiativ. Hon är lyhörd och låter alla komma till tals. Efter att ha drivit butiken som en kedjebutik i många år vågade hon ta steget att driva butiken i egen regi.

♥ Helen

Tvättråd del 1

Publicerad 2013-11-29 10:00:00 i Helens under,

Hade lovat lite tvättråd på underkläder m.m. Här kommer del 1 i Helens tvättskola:
Hur ofta ska jag tvätta min bh?
 
En bh kan man tvätta efter 2-3 dagars användning, däremot en sportbh efter varje användning. Helst ska du handtvätta alla dina bh med bygel, känner du dock att du verkligen vill köra i maskin så använd tvättpåse, gärna en med höjd ( som en hattask), knäpp åt hyskor innan du stoppar den i tvättpåsen. 30 grader och gärna med ett tvättmedel för underkläder, ett flytande att rekommendera. Använd INTE sköljmedel!!
 
Hur får jag min bh att hålla längre?
 
Köp så du har minst 3-4 bh som du roterar mellan, så att du inte använder samma bh varje dag. Det är bra om bh:n får vila 24 timmar mellan användning så får materialet möjlighet att dra ihop sig, vila någon dag, så håller din bh mycket längre.
 
 
 

Hur tvättar jag mina strumpbyxor?
 
Strumpbyxa med fot bör tvättas efter varje dag du haft den. Vid tvätt i maskin använd en tvättpåse och tänk på att strumpbyxor aldrig får torkas i tumlaren, det tar död på stretchen i strumporna. Plantorka dina strumpbyxor så håller de formen bättre. Handtvätt är att föredra på nylonstrumpor, 30 grader och gärna med flytande tvättmedel.
 
Hur får jag mina strumpbyxor att hålla bättre?
 
Tänk på att köpa rätt storlek, de flesta strumpmärken har en storlekstabell på förpackningen så man lätt kan hitta rätt storlek, rådfråga personalen. När man plockat upp strumpbyxan, sträck ut den på längden innan du sätter på den. Tänk på att börja rulla på strumpbyxan från tår och jobba dig uppåt, se till att inga vassa naglar osv hakar fast. Undvik kroppslotion på benen när du bär strumpbyxor, lotion kan göra att materialet på strumpbyxan blir noppigt samt vid användning av stay-ups fäster strumpan sämre på benet.
♥ Helen

Små fötter

Publicerad 2013-11-28 19:10:43 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 
 Happy socks är riktigt bra sockor för stora och små. Nu i nya mönster och härliga färger. Vi har många kunder med små fötter, ca 34-36 som tycker det är svårt att hitta bra sockor om man inte vill ha med Byggare Bob motiv osv. Då passar faktiskt Happy Socks 7-9 år utmärkt! Mönster som tilltalar även en vuxen. De säljs i 2 pack för 100 kr och finns även på vår webshop http://www.helensunder.se/happy-socks-16
♥ Helen

Avtackning Lena

Publicerad 2013-11-28 17:02:24 i Helens under,

 Förra onsdagen gjorde Lena sin sista arbetsdag hos oss på Helens under. 12 år har Lena jobbat hos mig först på Twilfit och nu på Helens under. Vi tog ut henne på en överraskningsmiddag på tisdagskvällen efter butiken stängt. Vi gick på Lottas krog hela gänget, kött stod på menyn och chokladfondue som avslut. Mysigt att sitta ner och umgås en stund, prata minnen och tacka henne för alla dessa år. Jag hade gjort iordning en tavla med bilder på vår tid tillsammans, ett collage med härliga bilder. Det har hunnits med mycket under dessa år, resor, konserter, tävlingar, olika butikslokaler och nya medarbetare. Lena lovade hänga upp denna tavla på sitt nya fikarum i hennes egna butik, och blir saknaden för stor efter de gamla arbetskompisarna finns vi på bild. Tänk allt vi upplevt tillsammans.. det har varit många lyckliga stunder, skratt, tårar, äventyr och en massa Carola i högtalarna. Nu önskar Vi Lena lycka till med sin livsstilsbutik på Kungsgatan.
♥ Helen

Scarfs scarfs

Publicerad 2013-11-26 12:00:00 i Helens under,

 
 Nya färgställningar på populära scarfs/sjalar, perfekta julgåvor till nån du vill överraska med nått mjukt och snyggt som värmer gott kring halsen.
♥ Helen

Barnhörnan

Publicerad 2013-11-26 10:00:00 i Helens under,

 
 Julklappar/presenter till de små: pyjamasbyxor, trosor, kalsonger, sockor, tofflor och godis. Allt som gör de små fina och glada. Även de små kan uppskatta mjuka paket...
♥ Helen

Skyltsöndag

Publicerad 2013-11-25 21:23:36 i Helens under,

 
 
 
 
 
 Skyltsöndag igår i Umeå och fönster Nr 1 för julen står klart, granen är klädd i vitt & svart med rosor samt Chantelle sidenband. Vårt 1:a skyltfönster för denna jul lyfter fram vårt storsäljande märke franska Chantelle. Deras underbara bh:ar är uppblandade med morgonrockar från Audelle, Jensen och läcker bomull/silkes pyjamas från Catchy. De mysiga tofflorna på dockan är från P.J.Salvage, de finns även i en ljus ljungrosa nyans. Hos oss får du alltid dina paket vackert inslagna, precis som det skall vara.. kärlek, känsla och omtanke.
♥ Helen

Glitter i paketen

Publicerad 2013-11-24 08:22:35 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 Varför inte önska sig lite glitter i julklapp. The moshi som vi har smycken ifrån har fina, läckra smycken till bra priser och sjalar förstås. Se mer av deras sortiment på vår webshop här http://www.helensunder.se/the-moshi
♥ Helen

Audelle hot hot

Publicerad 2013-11-22 10:00:00 i Helens under,

 Äntligen i butik en snygg torsolett i svart från Audelle, vackra spetsar, bra passform. Kan bäras med eller utan strumpebandshållare. Vi har tillhörande string trosa till. Tänk under svart kavaj - helt rätt eller när du bara vill vara lite extra fin ..Nått att önska av tomten?
♥ Helen

Forever New

Publicerad 2013-11-21 12:00:00 i Helens under,

 
 
 
 Här ser ni mer produkter från Forever New. En sk buffer, perfekt att ha med i väskan tar bort deofläckar på svarta tröjan, ludd, damm osv. Sen det perfekta tvättmedlet i en större förpackning, gör så att dina kläder håller sig finare efter tvätt, bevarar färger och passformen på plaggen. Tvättpåsar, den perfekta tvättpåsen till bh är den runda, då ligger din bh mycket mer skyddad än i en vanlig påse, helst ska du ju handtvätta bh men om du nu känner att det inte blir av så är detta det perfekta alternativet. Sen har vi också en ny större tvättpåse från Forever som rymmer tex tröjor. Lovar återkomma med en massa bra tvättråd inom kort.
♥ Helen

Philippe Nudité

Publicerad 2013-11-21 10:00:00 i Helens under,

 
 Nu finns det en strumpbyxa utan sömmar på byxdelen, perfekt under den tajta klänningen. Strumpbyxan som heter Philippe Matignon Nudité är matt, tunn, sömmlös, utan grenkil, med sandaltå och vi har den i svart för höstens/ vinterns alla fester. Finns även här:http://www.helensunder.se/philippe-matignon-nudite
♥ Helen

Nytt Wiki 2014

Publicerad 2013-11-19 15:25:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Vårt danska succémärke Wiki har vi nu packat upp första kollektionen sommar 2014 från, olika bh modeller, tankini och trosor som passar alla kroppar. Fin passform och härliga färger med Inkamönster. Resa till värmen? badkläderna hittar du hos oss, vi hjälper dig att matcha ihop en bra stil för stranden eller för spabesöket.
♥ Helen

P.J.S

Publicerad 2013-11-18 07:04:50 i Helens under,

 
 Måndag morgon, haft en härlig helg i min P.J.Salvage pyjamas och hunnit vara med familjen samt städat hus och gjort jul. Tidigt med julsaker tycker sambon men det var min sista ledighet innan jul så då får man passa på och både jag samt barnen tycker det är härligt med julstämning i huset. Nu är det bara att hoppa ur pyjamas och kicka igång denna vecka! Välj 3 betala för 2 på alla strumpor även denna vecka så fyll upp ditt förråd med varma strumpor innan snön är här...
♥ Helen

Boîte a désir

Publicerad 2013-11-17 21:50:38 i Helens under,

 
 
 
 
 Nyheter på franska Aubade, nu är vårt sortiment komplett på Aubade Boîte a Désir, mjuka och lyxiga spetsar och allt i one size, varje produkt ligger i en vacker låda så det är en perfekt present. Bh:arna även bra på en lite större byst. Hela vårt sortiment av Aubade finns även på vår webshop http://www.helensunder.se/aubade-3
♥ Helen

Evollove cobtour bra

Publicerad 2013-11-13 10:00:00 i Helens under,

 Nu finns det bh för dig med större byst som vill ha en lite längre bh, bustier i svart från Evollove , D-G kupa. Rund, fin byst ger den dig och vackra spetsdetaljer. Självklart en snygg trosa till. Kan med fördel bäras under en transparent svart blus och under kavaj, underkläder mer som ett klädplagg.
♥ Helen

Forever new Wash

Publicerad 2013-11-12 20:47:26 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 Nytt tvättmedel Forever New för badkläder, träningskläder och underkläder/strumpor. Tvättmedel som har underbar doft och är specialgjorda för att hålla dina plagg fina och fräscha längre. Badplagg behöver extra omsorg för att behålla färg och stretch, träningskläder vill man få bort bakterier och lukt och underkläder vill man tvätta skonsamt men effektivt. Alla 3 flaskor är fyllda med bästa innehåll för att göra underverk på dina plagg, helt fria från farliga ämnen som tex parabener och självklart är de ej testade på djur. Fina flaskor gör att de också passar bra som presenter/julklappar. En flaska kostar 129 kr. Finns även på webshop där du kan läsa mer om deras olika funktioner http://www.helensunder.se/soekresultat?words=forever
♥ Helen

Strumpkampanj

Publicerad 2013-11-12 20:32:20 i Helens under, Veckans tips,

Nu är kylan här, idag kände man att vintern är på G, passa på att fylla på ditt lager av strumpor. Tunna, grova, fest, vardags, enfärgat, mönstrat, strumpbyxor, leggings, sockor, knästrumpor...
VÄLJ 3 BETALA FÖR 2, vi bjuder dig på den billigaste och erbjudandet gäller tom den 24/11 2013.
♥ Helen

P.J.Salvage pyjamasset

Publicerad 2013-11-12 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Coolaste pyjamasarna kommer från P.J.Salvage, fräcka mönster och mjukaste flanell. Sculls eller macarones , du väljer din favorit, själv älskar jag att baka så valet är enkelt...
♥ Helen
 
 

BADREA

Publicerad 2013-11-11 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 Denna vecka lyfter vi fram sommarens bad och REAR detta med 50 % rabatt, så ska du ut på en vinterresa är det läge att införskaffa ny bikini eller baddräkt. Det finns även lite strandklänningar nedsatta till halva priset. På bilden ser Ni vår egen stjärnmodell Therez i Paula Malm baddräkt.
♥ Helen

Audelle Tiger

Publicerad 2013-11-10 15:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

På morgonen när du myser och på kvällen när du fryser... julklappsrimmet är klart till denna goding från Audelle. Mjuk, härlig fleecerock i vacker ljus ivory/aprikos färg, en ny favorit,  jag lovar dig. Dags att ge önskelistan till tomten.
♥ Helen

Farsdag m.m

Publicerad 2013-11-10 09:41:27 i Helens under,


Söndag den 10 november, Farsdag idag och självklart skall min käre far firas av mig och hans barnbarn. Tack fina pappa som alltid finns där för mig och min familj, skulle aldrig kunnat driva eget företag med småbarn utan all hjälp genom åren med barnvakt och markservice. Här bild från sportlovet förra året uppe i brors fjällstuga, åka skoter med morfar till affären och köpa Plopp är alltid en bra idé tycker Leon.
 
Sen den 10/10 har även min bror namnsdag och födelsedag, och lillebror börjar inte vara så liten längre..
 

Grattis även till dig käre bror, det blir middag ikväll hos föräldrar så då får båda herrarna öppna sina paket och vi får umgås en stund, mysigt. Men nu först innebandyträning, fysik läxförhör och lite jobb i butiken.
Ha en trevlig söndag!
♥ Helen
 

P.J Tofflor

Publicerad 2013-11-10 09:27:50 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Tofflor att mysa runt i hemma är ett måste, här är coola tofflor, inneskor från P.J.Salvage i rosa eller nougat. Stickade med mjukt foder som går att vika ner och en bra halkfri sula. 449.- kostar dessa och finns i butik nu.
♥ Helen

Calvin Herrpyjamasbyxa

Publicerad 2013-11-07 19:38:51 i Helens under, Herrsortiment,

 
 
 
Killar är fina i pyjamasbyxor och det är klart att även herrar ska få mysa runt i nått snyggt, denna i skön flanell från Calvin Klein. Endast 379.- för prima kvalitet.
♥ Helen

P.J.Salvage home

Publicerad 2013-11-07 17:20:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Julklappstips till nån du tycker om eller till dig själv, underbara, mjuka fleecefiltar från P.J.Salvage 499.- finns i 3 fina färger. Tänk att få krypa upp i soffan med en sån här härlig pläd och bara mysa som man ska försöka göra mörka och kalla kvällar.
♥ Helen

PJ Salvage - Fancy pant/shorts

Publicerad 2013-11-07 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Omslut dig själv i de finaste material, lyxig känsla vill P.J.Salvage ge dig - skäm bort dig själv för det är du värd.
Lång pyjamasbyxa eller korta sovshorts, linnen till i matchande färger kan inte bli bättre. Först till kvarn.. det börjar redan ta slut av vissa modeller.
♥ Helen

Evollove Ece queen

Publicerad 2013-11-06 19:02:05 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Ny bh från Evollove i mörkblå spets, fin passform och lyxig look, 65 D-G kupa upp till 75 har vi denna. Har du inte provat vårt Evollove är det dags nu, finns flera olika modeller och i glada färger.
♥ Helen

Savon de Marseille presentlåda

Publicerad 2013-11-05 10:40:38 i Helens under,

 Presentlåda från Savon de Marseille med den populära doften Rose. Lådan innehåller 1st flytande tvål 300 ml i pet flaska, passar även på det mindre tvättfatet samt ett doftljus med 30 h brinntid. Tvålen är närande och mjukgörande för huden och dryg, räcker till ca 150 tvättar. Börjar du med Savon de Marseilles produkter blir du garanterat nöjd, sen att de tillverkas utan farliga ämnen är ett plus.
♥ Helen

Calvin Klein - BLACK

Publicerad 2013-11-05 10:00:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 Lyxigaste kalsongen i butiken just nu, Calvin Klein Black fast i blått.. en microfiber kalsong i bästa kvalitet med den rätta passformen och snittet. Perfekt present till lilla far på söndag.
♥ Helen

PJ Salvage cosy cardigan

Publicerad 2013-11-04 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 ÅH, mysigare än såhär är det svårt att få det, mjuk, skön, varm och i tuff modell är denna jacka i finaste fleece från P.J.Salvage, du hittar den i brunt i butiken just nu.
♥ Helen

Medlemsvecka

Publicerad 2013-11-04 08:00:00 i Helens under, Veckans tips,

MEDLEMSVECKA hos oss, 20 % rabatt på hela sortimentet för alla våra underbara 4000 medlemmar och för alla som vill bli medlemmar. Rabatten gäller på ord.priser och till och med lördag den 9/11. Välkommen!! De första 10 kunderna som handlar för 500 kr får en fin goodiebag.
♥ Helen

Farsdag 10/11

Publicerad 2013-11-02 19:33:52 i Helens under, Herrsortiment,

 
 
 
 
 
 
 
 
Nu till veckan är det dags att inhandla nått fint till pappa, make, sambo, morfar, farfar osv för på söndag den 10/11 är det farsdag. Vi har stort utbud på fina saker till farsdag, t-shirts, sockor, pyjamasbyxor, kalsonger m.m och så gör vi snyggaste paketen åt er! Om man vill handla på webshopen, kan man bara skriva under kommentar att man vill ha paket inslaget.
♥ Helen
 

PJ Salvage - Skulls

Publicerad 2013-11-01 19:11:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Premiär för nytt nattmärke hos oss amerikanska P.J.Salvage, är en av Usa ledande leverantörer på hemmamysplagg. De är kända för sina lyxiga material och coola mönster med detaljer som sticker ut. P.J Salvage har förvandlat nattplagg till loungewear och kläder du kan bära även till vardags. Hollywood stjärnor som Gwen Stefani, Felicity Huffmann bär med stolthet dessa plagg och märket dyker upp med sina coola plagg i serier som Ugly Betty, Desperate Housewives , Grey's Anatomy m.m . P.J.Salvage är trendskapande, fräckt, modernt och bekvämt. Se bara dessa pyjamasbyxor i lång eller kort modell, skön modal/bomulls blandning. Pyjamasbyxorna fick klart godkänt av min 6-åring som tyckte mamma var så cool...Godis eller bus?
Trevlig helg på Er alla, vi håller butiken stängd till måndag och ger personalen en lång skön helg men webshopen är öppen såklart, dygnets alla 24 timmar.
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela