Till Helens under´s startsida...

B Tempted

Publicerad 2017-05-29 15:19:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Ny underbar bh hos oss B Tempted WOW heter den och vi har den i svart och skin, som detalj läckert leopardmönster på insidan. En mjuk och skön Push-up med omkopplingsbara axelband, passer även perfekt under en djupare ringning. Finns från 65 och upp till E kupa. Säljer redan bra så WOW säger vi bara.
Helen

Badvägg

Publicerad 2017-05-27 17:02:33 i Helens under, Inspiration,

Här är delar av vår stora och härliga badvägg som nu tagit riktigt form, sen finns det lika mycket mer på andra sidan butiken...över 300 delar olika badplagg- välkommen in !
Helen

Nya print Muchachomalo

Publicerad 2017-05-18 12:52:01 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,


Kolla vilka nya fina print på de populära Muchachomalo kalsongerna. De översta heter Norway och har inspiration från forntida gudar och norska vikingar. Nr 2 heter Beatles och kan du dina Beatles låtar så kan du hitta många låttexter i motivet på kalsongerna. Det 3:e mönstret är leaves, löv i olika former och härligt mustiga färger.

Swedish Stockings

Publicerad 2017-05-16 15:57:32 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Dessa 2 tjejer, Linn och Nadja grundade Swedish Stockings
 

VARJE ÅR PRODUCERAS TVÅ MILJARDER STRUMPBYXOR, DE ANVÄNDAS ETT FÅTAL GÅNGER OCH SEDAN SLÄNGS DE. DETTA BIDRAR TILL ATT TEXTILINDUSTRIN ÄR EN AV DE MEST FÖRORENANDE INDUSTRIERNA I VÄRLDEN. SOPBERG FYLLS AV DÅLIGT TILLVERKADE, BILLIGA OCH ICKENEDBRYTBARA TEXTILIER.

DEN PETROLEUMBASERADE TILLVERKNINGEN AV NYLONSTRUMPBYXOR ÄR  I SIG SKADLIG FÖR MILJÖN, MEN DEN KORTA LIVSLÄNGDEN PÅ MODERNA STRUMPBYXOR BIDRAR OCKSÅ TILL INDUSTRINS NEGATIVA PÅVERKAN PÅ VÅR MILJÖ. VI TROR ATT VÄRLDEN BEHÖVER INFLUERAS AV MER INNOVATIVA OCH MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER. DÄRFÖR LANSERADE VI SWEDISH STOCKINGS - VÄRLDENS FÖRSTA MILJÖVÄNLIGA STRUMPBYXMÄRKE. VI PRODUCERAR STRUMPBYXOR AV ÅTERVUNNEN NYLON OCH VÅRA FABRIKER ÄR FRIA FRÅN AVFALL, SOLCELLSDRIVNA OCH RENAR ALLT VATTEN SOM ANVÄNDS VID FÄRGNINGSPROCESSERNA.

Alla Swedish Stockings produkter tillverkas på bästa fabrik i Italien, Italien är det land som producerar mest strumpbyxor. Vi är så glada över att sälja detta märke- med ett fantastiskt sortiment och unikt tänk bakom.

 
 
Swedish Stockings produkter är också sköna att bära, mjuka resårer på knästrumpor/sockor och strumpbyxorna har alltid en bred midjeresår så att strumpbyxan sitter bekvämt och inte glider ner i midjan.
Du hittar deras produkter på vår webbshop här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=swedish+stockings
 

Läcker rand

Publicerad 2017-05-11 11:21:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Detta läckra bad packar vi upp nu, från Damella såklart! Ränder i härliga karamellfärger, titta förbi och testa...
Helen

Summer-tide

Publicerad 2017-05-03 10:16:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
Så läcker är denna bikini från Freya Summer-tide, vitt och blått med avtagbara axelband. Finns 2 olika trosor till denna bikini.
Helen

Versailles

Publicerad 2017-05-02 10:52:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Fantasie baddräkt och tankini/badlinne med lätt shaping , dold bygel för bästa stöd och snygg stil. Vi har Fantasie Versailles i svart, enkelt och snyggt !!
Helen

DAMELLA BAD

Publicerad 2017-05-01 17:44:26 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Härlig vecka med jubileum är över och vi har massor av nytt bad som vi håller på att packa upp och trolla plats för, snygga baddräkter, shorts och bikinis.
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela