Till Helens under´s startsida...

Catchy window

Publicerad 2013-09-30 21:53:52 i Helens under,

 
 
Nytt i skyltfönstret, jag hade en idé i om en känsla av höst, kallt ute, krypa upp i soffan, läsa böcker och lyxiga magasin, tända ljus, sätta på sig något snyggt, mjukt och bekvämt och jag tror att jag lyckats förmedla detta med vårt fönster. Nytt märke på nattkläder Catchy från Danmark,100 % Danskdesign,  finns bara på några butiker i Södra Sverige (och nu hos oss i Umeå), men i Danmark är det ett känt märke och säljs på tex deras finaste varuhus i Köpenhamn. Härliga nattplagg i sköna material som siden, bomull, velour.. här ser ni ett smakprov av Catchy. Underkläderna är från Chantelle (det vinröda) och Calvin Klein Black serien (det svarta). Så hitta ditt eget höstmys och kom in i värmen och den rätta stämningen..
♥ Helen

Välj 3 betala för 2

Publicerad 2013-09-30 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 
 
 

Idag startar vår populära höstkampanj på strumpor, sockor, knästrumpor - ja, allt på vår välfyllda strumpavdelning: Välj 3 betala för 2, vi bjuder på den billigaste. Så passa på att fylla på ditt förråd med strumpor inför den stundande vinter. Alltid bra att ha hemma tunnare feststrumpor, täckande svarta och täckande i roliga färger, stödstrumpor, varma bomulls/ull strumpor, sockor i enfärgat och mönster, siden, bomull och ull, ja - vårt utbud är stort och vi är proffs på strumpor och hjälper dig matcha till dina kläder. Vi jobbar med starka varumärken på strumpor Oroblu, Philippe Matignon, Vogue, Falke, Bleuforet, DIM, Pretty Polly, Happy Socks, Filodoro, Glozzy, St Eve, Cette & Calvin Klein. Kampanjen Välj 3 Betala för 2 pågår 2 veckor från idag.
♥ Helen
 

Helens testar

Publicerad 2013-09-29 20:08:52 i Helens under, Veckans tips,


Igår testade jag denna nya strumpa från Oroblu- Different 80 den, denna strumpa har ett bredare midjeband, lite högre utan att skära in, sitter på perfekt plats hela dagen, byxdelen är lite högre baktill för att följa den naturliga formen på kroppen. Strumpbyxan är formad så den sitter perfekt på benet utan att strama åt, foten är också utformad för perfekt passform och glider inte omkring samt platta sömmar på tår för bästa komfort. Jag är personligen alltid svag för svarta heltäckande strumpbyxor och nu när hösten är här får man äntligen börja plocka fram dessa. En svart täckande strumpbyxa är lika snygg till fest som till vardags och senaste åren har man sett mer och mer av täckande strumpbyxor i de kända modetidningarna och då även till riktiga festklänningar med höga klackar. Denna strumpbyxa kan jag verkligen rekommendera - förpackningens text utlovar en ny komfort du aldrig upplevt tidigare! och ja.. den är riktigt snygg, skön och välsittande, en riktig vinnare alltså!
♥ Helen
 

Fynda Paula

Publicerad 2013-09-28 20:02:55 i Helens under,

 
 
 
Nu kan du fynda svenska designern Paula Malms baddräkt på vår webshop som du hittar här:
 http://www.helensunder.se/paula
En suverän baddräkt som formar sig snyggt efter din kropp och ger bra stöd över byst, sen är baddräkten snygg att bära till ett par shorts också eftersom den då ser ut som ett snyggt linne. Normal i storlekarna och finns i härligt rött, turkost , beige och marint, nu endast 499.- ord.999.-
De fina bilderna är tagna av Anna Wiklund och modell är Therez Hahlin, dessa goa/ödmjuka tjejer är proffsbloggare och jag känner mig lyckligt lottad att få samarbeta med dessa tjejer inför vår tjejkväll/modevisning under Fashionweek i Umeå. Efter stängning idag så planerade vi vidare och de provade ut vad de vill visa på catwalken - kommer att bli en spännande kväll med massor av överraskningar.
 
♥ Helen
 

Treggings

Publicerad 2013-09-28 19:46:40 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Gravid Treggings, Boob Treggings är en suveränt plagg för dig som är gravid! Hög trikåmudd i midjan som kan vikas upp eller ned gör att de på ett fantastiskt sätt växer med din mage och sitter lika skönt under hela graviditeten. De har fint arbetade jeansdetaljer och tajt passform men är samtidigt så mjuka och stretchiga att de ger dig total rörelsefrihet. Vi har dem i svart, se även här:http://www.helensunder.se/boob-treggings
♥ Helen
 

Philippe Matignon fashion

Publicerad 2013-09-27 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 

Nu ska vi klä benen i läckra strumpor, lägga undan de solbruna strumpbyxorna och våga höstfärger. Vill man inte ha färg så är en svart strumpbyxa alltid rätt, gärna lite täckande. Beiga, ljusa strumpbyxor finns kvar även på hösten men då gärna med detaljer, mönster i svart. Philippe Matignon är ett Italiensk företag som är världsledande på strumpor och har sin tillverkning i Italien. Här ser Ni lite smakprov på nya höststrumpor som kommit in, det är mönster med spets ton i ton, de är prickar, det är spetsar mot ljusare svart botten och klassiska hundtands mönstret med en twist. Svart, grå/svart, grönt, rött, rosa, petrol och mörkblått är tonerna. Finns även att skåda på webshophttp://www.helensunder.se/philippe-matignon
♥ Helen

Underkläder+Skor=SANT

Publicerad 2013-09-26 10:21:46 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 

UNDERKLÄDER + SKOR = SANT

Helens Under och Ecco Store & Company Shoes bjuder på årets tjejkväll för er som är intresserade av underkläder och skor – en oslagbar kombination! Vi har plockat in bloggerskorna Anna Wii och Therez (therez.se) till catwalken, och givetvis minglar de med oss efteråt. Under kvällen erbjuder vi 20% rabatt på hela sortimentet, det blir tävlingar, lite gott att äta och vi kommer också bjuda på inspiration och trendspaning inom skor och underkläder. Psst. Jo, goodiebags också. *blink blink* (Begränsat antal platser)

Kom in till oss så berättar vi mer!  

Nästa vecka börjar vi ta in anmälningar.

 

Plats & tid:
Ecco Store & Company Shoes. Torsdag 10/10  Kl 19.30

 

Arrangörer:
Ecco Store & Company Shoes och Helens Under

 

Rita Hayworth

Publicerad 2013-09-26 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Detta är en storsäljande modell hos oss i butiken, Abecitas Rita Hayworth bh ,halvvadderad underbar bh, breda axelband, läckra spetsdetaljer och sen kan du välja med eller utan bygel. En bh som passar perfekt för dig som vill ha rund, snygg byst med nätt intryck men ändå täckande. Passar både stor och liten byst. Tjejer som opererat bysten och är känsliga för byglar gillar den utan bygel och den finns upp till F kupa. Se mer här på webshop http://www.helensunder.se/abecita-rita-hay
♥ Helen

100% Bomull

Publicerad 2013-09-25 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Fina linnen kan man aldrig få för mycket av och vill man ha det bästa och skönaste i bomull är dessa från Calida ett bra val, deras bomull är något alldeles särskilt. Vackra St Gallen spetsar är det på dessa två också, en modell har vi i svart och en annan spets på det vita, reglerbara band på båda, kan knappast bli bättre eller hur? Finns även på vår webshop http://www.helensunder.se/calida-linne-poem tänk på att Calida dam är stora i storlek en S är en 40-42.
♥ Helen

Triumph underkläder 25% rabatt

Publicerad 2013-09-24 23:58:00 i Helens under, Veckans tips,


Triumph underkläder 25 % rabatt gäller den 25/9- 30/9 2013, passa på att köpa en ny bh, finns massor av bra modeller att välja på och vi har just fått in påfyllning på storlekar. Bh:n på bilden är Triumphs Sexy Angel en otroligt populär modell med inbyggd push-up kudde och fin passform.
♥ Helen
 

Nytt på Herr

Publicerad 2013-09-24 23:04:55 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har Lena fixat iordning vårt nya Björn Borg ställ för damunderkläder, massor av fina trosor och sen har vi packat upp nytt på herr fronten också. En fin mönstrad kalsong i 95 % Bomull 5 % Elastan samt en 3-pack herrkalsong i svart med läckra sömmar i avvikande färger, 3 to Go också från Björn Borg. Varför inte börja planera för farsdag nu när alla storlekar finns hemma... vårt fina herrsortiment hittar du givetvis även på vår webshop här http://www.helensunder.se/herr
♥ Helen

Ull Triumph

Publicerad 2013-09-24 07:50:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 
 
 Nu har vi plockat fram Calidas ull/silke och Triumphs ullunderställ, dags att se över behovet av sköna långkalsonger, undertröjor m.m Självklart har vi underställ i 100% stickat siden också från Lady Avenue där väntar vi in mer färger under hösten också, så håll utkik och håll dig varm i höst/vinter.
♥ Helen

Abecita Picasso

Publicerad 2013-09-21 22:56:26 i Helens under, Inspiration, Veckans tips,

 
 
 
Söker du efter en mjuk och skön bh att ha hemma på kvällarna när du inte vill ha bygelbh, eller helt enkelt inte gillar bh med bygel så är denna från Abecita ett bra val. Den heter Picasso och finns i svart och vitt, bh:n är i mjuk och skön bomull. Denna bh passar även bra som sportbh till lugnare aktiviteter som tex Yoga träning, ger bra stöd utan att trycka åt för hårt.
♥ Helen

Dax för underställ

Publicerad 2013-09-20 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 

Nu börjar det blir lite kyligare när man ska iväg på morgonen och här i Umeå vill det bara regna. Dags att se över sitt behov av nytt underställ, i ull, ull/silke, bomull, silke, modal/viskos, vi har alla varianter för dig som vill ha mer eller mindre varmt. Från Calida finns det fina underställ, undertröjor m.m se även på webshop http://www.helensunder.se/calida, vi kommer att lägga in mer basunderkläder från Calida på webshopen inom kort, så håll utkik- deras produkter är riktigt bra!
♥ Helen

Evollove Star Gazer

Publicerad 2013-09-19 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 

Evollove´s senaste kollektion Star Gazer i lavendelblått, snygg bh med fin skärning från 65-75 D-G kupa 399 kr, samt söta hipstertrosan till för 199 kr. Ett kul bh märke som erbjuder stora kupor till bra priser!
♥ Helen

Chantelle Paris Paris

Publicerad 2013-09-18 12:26:50 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Chantelle Paris Paris, en riktigt vacker serie från Chantelle som andas lyx och vintage. Mjuka spetsar, tryck som ser ut som spets, sexig look, lite högre trosa och bh med sandkudde, ja- du läste rätt en sandkudde som gör att formen på denna push- up blir helt otrolig, formar sig snyggt efter din byst och framhäver det du vill.
♥ Helen

Oroblu Fashion Cotton

Publicerad 2013-09-18 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
Hösten är här på riktigt nu, lite mörkare och kallare men vi gör det bästa av denna vackra årstid! Stumpbyxor från Italienska Oroblu i skön bomull med trendiga färger och mönster, så fortsätt använda dina kjolar och klänningar men klä benen lite varmare bara.
♥ Helen

Magic Bodyfashion

Publicerad 2013-09-17 18:07:58 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Nytt märke på tillbehör och annat kul- Magic Bodyfashion, vad sägs om en mjuk/skön top med inlägg, inga byglar och bara så där härligt bekväm men ändå med formande effekt. Vi har den just nu i vitt och svart. Ryggringningsband för djupa ringningar på klänningar/toppar. Sen trosan i latinostyle med fyllnad för rumpan ger dig den snyggaste jeansrumpan ever!
 
 

Bodytape 50 st smala dubbelhäftande remsor, perfekt till allt du vill tejpa på plats, nipplecovers och även nipplecovers för dig som ska springa långt tex tjejmilen eller andra idrotter där det kan nötas och göra ont mot tröjan.  Sen blir man ju glad bara av förpackningarna på Magic Bodyfashion..
♥ Helen
 
 

Sen 2 riktigt smarta saker, klisterremsor som man fäster runt knapparna på favoritblusen/skjortan så undviker du att det vill glipa över bysten. Samt skydd att sätta under armen i blusen, kavajen osv för att skydda kläderna från deofläckar och svett, håller dina kläder fräscha så mycket längre och du slipper lämna in kavajen på kemtvätt så ofta.
Allt finns också på vår webshop http://www.helensunder.se/magic-bodyfashion

Vogue strike a pose

Publicerad 2013-09-17 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Höst=roliga strumpbyxor med mönster i härliga, mjuka material. Dessa är från vårt nya märke Vogue. Börja fylla på ditt strumpförråd inför hösten..vi har störst utbud på strumpor i stan och nu börjar vår strumpavdelning växa fram.
♥ Helen

Calida Etudé

Publicerad 2013-09-16 20:00:41 i Helens under,

Calidas populära linne i Etudé serien har i höst kommit in i nya fina färger, detta är det senaste tillskottet, linne i mörkt petrolblått .Matchas gärna med den fina blommiga byxan..♥ Helen

Roligt stöd

Publicerad 2013-09-16 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Stödknästrumpor med färg och lite roliga mönster har nu anlänt till butiken, de är från märket Vogue i bomull med stödeffekt och så läckra!
♥ Helen

Chantelle lingerie

Publicerad 2013-09-15 20:30:54 i Helens under, Veckans tips,

Chantelle lingerie - making of fall 2013 . Chantelle är ett av våra favorit märken i butiken som vi har stort utbud på.
Många som börjar med dessa fina franska underkläder fortsätter och får sina favoriter. Mycket av det i filmen finns redan i butik och vissa saker är på gång. Den urläckra bh modellen Hedona i leopard print i olivgrönt kommer inom kort.
♥ Helen

Vi firar längre!

Publicerad 2013-09-13 10:00:00 i Event, Helens under, Veckans tips,

Tryckfelsnisse smög sig in I vår tidningsannons igår, vi tyckte det var ovanligt lugnt för att vara annons I Umea tidning, men vi förstod snart varför... Min annonskille Magnus kom inspringande med andan I halsen och var helt förtvivlad, vid tryck av tidning hade hela avsändarraden med min logga och adress inte kommit med och då är det ju inte så lätt för folk att förstå vart det skall gå. Sånt som händer även den bäste så vi löser det med att förlänga vårt firande till nästa lördag den 21/9. Så kom och fira med oss I butiken vi har dukat upp med dryck och kakbord!  Handla för 500 kr och få 100 kr I rabatt. Och hall utkik nästa vecka då annonsen kommer igen med loggan denna gang....
♥ Helen
 

Höststrumpor DIM

Publicerad 2013-09-13 09:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 Nu fylls butiken upp med fina höst/vinter strumpor, mönstrade från Dim hängdes fram igår. Se smakprov på dessa här ovan, både lite tunnare och riktigt tjocka i bomull finns det. Så kul med roliga strumpor på benen.
♥ Helen

1 års jubileum

Publicerad 2013-09-12 09:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
Vi firar 1 år som Helens under och 16 år i underklädesbranschen! Kom och fira med oss, vi har gjort höstfint i butiken och erbjuder torsdag till lördag: Handla för 500 kr och få 100 kr i rabatt! Rabatten gäller ej på presentkort men allt annat. Tänk vad fort 1 år går när man har roligt och mina 16 år med egen butik har också sprungit iväg, mycket glädje ( även tårar) och jäkligt mycket hårt jobb. Detta år har vi också börjat blogga, vara aktiva på facebook, instagram och startat webshop. Vill sända ett extra tack till min personal och min familj som alltid ställer upp och stöttar mig i vardagen så jag kan lägga ner min själ i detta, och självklart ett stort tack till alla våra härliga kunder,  utan Er skulle vi inte finnas. Ser framemot ännu ett spännande år med Helens under!
♥ Helen

Silver

Publicerad 2013-09-11 12:55:48 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Ny färg på populära Audelle Fiore- silvergrått. Mjuk och skön push-up bh med uttagbar kudde och så snygga shorts till.
♥ Helen

Vogue

Publicerad 2013-09-11 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 

Äntligen! Personalen har tjatat och kunderna efterfrågat- Vogue Joggi sockan, vi hade den för många år sen och sålde mängder av denna fina socka som kommer förpackad i rulle. Nu har vi den hemma i alla basfärger, vitt, svart, brunt osv. Sen har vi även fått in roliga stödstrumpor i knä med mönster, även dessa från Vogue. Idag fortsätter vi flytta ihop badet och bygga upp en maffig strumpavdelning inför höst/vinter för visst är det på G snart?
♥ Helen

Björn Borg pyjamasbyxor

Publicerad 2013-09-10 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Riktigt fina pyjamasbyxor  i mjukaste flanell gör Björn Borg, vi har fått in en fin på dam i ljust mintgrönt och rutor. Dragsko i rosa vid benslut samt rosa resår i midjan med loggan. På barn har det kommit in en byxa på tjej och en blå rutig till killar eller varför inte precis tvärtom, du bestämmer..
♥ Helen

Calida Herrpyjamas

Publicerad 2013-09-09 08:58:00 i Helens under, Herrsortiment,

 

Nu har vi fått in Calida Herrpyjamas med shorts och fin svagt randig t-shirt. Detta kommer han att älska att ha på sig hemma på kvällarna. Calida är ju kända för sin fantastiska kvalitet. Börja planera för farsdag i november eller varför inte börja tänka julklappar i god tid i år.
♥ Helen

Audelle Grace

Publicerad 2013-09-08 15:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Snygg och höstinspirerande serie från Audelle - Grace , snygg bh och trosa samt ett fint nattlinne med samma mönster finns nu i butiken.
♥ Helen

Love lace

Publicerad 2013-09-07 20:39:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
Nya färger och modeller på Björn Borg Love All Lace, nu även i randigt och ett riktigt fint linne. Den lila färgen är så rätt i höst! Allt finns nu redan på vår webshop och i butiken till veckan, http://www.helensunder.se/bjorn-borg
♥ Helen

Nya handkrämer

Publicerad 2013-09-07 17:10:41 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
Nya dofter på de populära handkrämerna från Crabtree & Evelyn. Apelsin/mandarin och avocado. Dessa är i lite större tuber på 100 ml. Underbar att använda även på ansiktet som nattkräm. Innehåller inga parabener.
♥ Helen
 
 
 
♥ Helen

Pretty Polly

Publicerad 2013-09-07 16:54:14 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Nu har vi packat upp de nya strumpbyxorna från Pretty Polly och de är verkligen urläckra, kommer att springa ur butiken , så passa på att hinna få ett par nu i första sändningen .. personalen har hunnit testa och vi är nöjda med passform och kvalitet. Shape it up ! och den med fjärilar är redan en favorit hos mig, hösten är kul med alla roliga strumpbyxor som finns. Finns på webshophttp://www.helensunder.se/pretty-polly
♥ Helen

Höstfärger från Hanky Panky

Publicerad 2013-09-06 20:44:10 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Nya färger på den populära low rise stringen från Hanky Panky- andas höst eller hur? Mörk, snygg mossgrön nyans och senapsgult, we love it! Många tycker detta är den absolut skönaste trosan som finns, prova du med!
♥ Helen
 

Aquarapid

Publicerad 2013-09-06 06:06:30 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Nytt märke hos oss, Aquarapid, ett Italienskt märke som gör badkläder som är både snygga och funktionella. Skydda håret med en badmössa, vi har nu både modeller i silicon och i tyg. Baddräkterna är extra tåliga för klor, perfekta baddräkter för simning och vattengympa. Kolla in vårt sortiment på Aquarapid även på webshopen:http://www.helensunder.se/aquarapid
♥ Helen

The Beauty of a moment

Publicerad 2013-09-05 10:00:00 i Helens under,

 
 En härlig och inspirerande film från Calida som gör en glad och pigg!
Ha en riktigt bra dag! Det ska vi ha, här packas det upp och görs höstfint i butiken, det tar ett tag att rodda om allt men innan nästa vecka bör vi vara klara... kom och hälsa på oss idag så ska vi visa Er våra nyheter.
♥ Helen

Pretty Polly

Publicerad 2013-09-04 22:56:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Idag har Pretty Polly strumpbyxorna kommit till butiken, finns redan nu på webshop och imorgon i vår fysiska butik, kommer mer bilder snart också. Läckra strumpbyxor som tillverkas i England och älskas av oss och kändisarna. Kolla in vårt stora sortiment här:http://www.helensunder.se/pretty-polly
♥ Helen

We love the moshi

Publicerad 2013-09-04 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi är så glada att vi hittat märket the moshi och nu har vi fått in nya höstsjalar, nya armband, halsband och läckra ringar, we love moshi! Allt är nickelfritt och har det där lilla extra som gör att smycket sticker ut från mängden.Så mycket snyggt och bra priser, finns även på webshopen http://www.helensunder.se/the-moshi
♥ Helen

Precis så..

Publicerad 2013-09-03 23:53:00 i Helens under,

Precis som för hon på bilden är nu dags för lite vila..krypa till kojs efter en lång och rolig dag. Vi har börjat göra höstfint i butiken och det vi hann idag blev väldigt fint, imorgon skall det bli mer höstnytt fram och rean backas undan lite. Solen har lyst ute och det har varit en härlig höstdag. Vi har haft besök av ägaren till ett nytt märke för oss, som kommer i slutet av veckan och det är nått som folk frågat länge efter.. spännande, ni får snart se. Sen avslutade jag dagen med tjejkväll, ett gäng kvinnor har varit på bh skola, snittar, bubbel och provat ut nytt inför deras kryssning om 2 veckor. Såna här kvällar blir alltid trevliga med mycket skratt och en varm stämning i butiken, kul men nu ska jag slita mig från jobb och gå till sängs, god natt! ( Pyjamas på bild är en fin från Calida )
♥ Helen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt på Populär bh

Publicerad 2013-09-03 10:00:00 i Helens under,


Nytt på svenska Trofé , den populära Laila bh:n nu i snygg grön nyans och hipster trosa till. A-D kupa , 65-85 för endast 199 kr.  Vi har även fått in fina nattlinnen från Trofé i olika färger och modeller.
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela