Till Helens under´s startsida...

Inspiration - Till bruden

Publicerad 2013-06-29 10:00:00 i Inspiration,

Här kommer ett litet inspirationskollage till alla blivande brudar, eller varför inte ge bort en present på möhippan. Funkar minst lika bra som födelsedagspresenter till sommartjejerna. Ni hittar allt i vår fysiska butik eller i webshopen.
 
Kimono - Audelle | Nagellack - Deborah Lippmann | Bh - Chantelle | Hipstertrosa - Abecita

Vårt nyhetsbrev

Publicerad 2013-06-28 19:57:20 i Helens under,

 
Ni har väl inte glömt att lägga till er mail-adress för att få vårt nyhetsbrev? I våra nyhetsbrev kan ni läsa om fina nyheter, aktuella eller kommande kampanjer vilket gör att ni inte missar något!
 
Du registrerar din mailadress enkelt genom att gå in i vår webshop. Scrolla er ner till på förstasidan och där finns en ruta som heter NYHETSBREV där du enkelt fyller i din mailadress. Klart! Vi kommer inte spamma din mailbox utan skickar högst ut ett nyhetsbrev i månaden.
 

Tillbehörs tips

Publicerad 2013-06-28 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite tips om bra tillbehör från Braza. En spetstop i 2 olika färger( en svart, en ivory) att sätta över bh när du vill täcka upp en urringning med lite vacker spets eller har en öppen rygg och vill dölja bh snyggt, den går även att använda nertill över mage för att förlänga intrycket vid användning av kortare tröjor osv. Vi har spetstoppen i 2 olika storlekar. Band som du kan koppla på din bh för att få en djup ryggringning. Inlägg att sätta i bh/bikini för att ge lite extra fyllnad och push effekt, finns i 2 storlekar. Sen roliga band att sätta på din axelbandslösa /omkopplingsbara bh , strass , pärlor osv. Sist men inte minst, sovmasken i svart satin, perfekt att ta med på resan/långflygning osv. Allt finns att hitta även på vår webshop.
♥ Helen

Naked Glamour

Publicerad 2013-06-27 10:00:00 i Helens under,

 
 
 

Ny färg på Naked Glamour Calvin Klein är denna lavendelblå, en färg som kommer starkt nu för sommaren på både underkläder och nattplagg. Denna serie finns med push-up bh samt en mönstrad i T-shirt modell och fina trosor till. Vi har även nattplagg i matchande färger .Calvin Klein gör underkläder du bara kommer att älska , passform och kvalitet som känns som en smekning mot huden.
♥ Helen

Erbjudande på Abecita bad

Publicerad 2013-06-26 14:00:00 i Helens under,

 
 
 Just nu har vi 30 % rabatt på utvalda delar av Abecita badet, dessa 2 baddräkter samt badlinnet som finns i svart och marint. Även deras klassiska marina baddräkt ingår i erbjudandet . Simma lugnt!
♥ Helen

Audelle natt

Publicerad 2013-06-26 08:05:47 i Helens under,

 
 
 
 
 
 Audelle Nattplagg i härligt lyxig satin. Ett nattlinne/chemise med smala band, vacker spets över bysten och snygg rock till,  allt i ljusrosa. Det perfekta plaggen att plocka med på resan, tar ingen plats i väskan och du känner dig härligt glamourös.
♥ Helen
 
 

Heather Haze/Cream

Publicerad 2013-06-25 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
Lite nytt från Elle Mcpherson, Dentelle Contour bra samt Underwire bra. 2 bh:ar i läckraste Heather Haze/Cream färg, lavendel blå med ivory/creme färgat i kupor från B upp till G/H. Inspirerade av korsetter från förr med det rätta lyftet och klyftan . Mjuka, vackra spetsar med band som sitter längre ut så du kan bära mer urringade toppar/klänningar.
♥ Helen

REAGODIS

Publicerad 2013-06-23 22:30:31 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite mer tips om vad du kan hitta på vår stora SOMMARREA , smycken från Nora Norway, strumpor från tex Oroblu, Dim, Bleuforet och Happy socks. Calida nattplagg, Elle Mcpherson underkläder, Trofé underkläder m.m
Vi fyller på rean med nya spännande saker eftersom så titta in med jämna mellanrum.
♥ Helen

Mjuk bh

Publicerad 2013-06-22 14:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efterfrågan på Bh utan bygel är stor och jag törs säga att vi nu har ett stort sortiment av mjukbh utan bygel. Dessa bh från Abecita är en del av det sortimentet men vi har även andra märken. Som Ni ser finns det mycket fint att välja bland, vadderade kupor, bomull, spetsar, färger osv. Bh utan bygel passar främst en mindre byst men det finns bra modeller som även passar en tyngre byst. Alla bör ha en bh utan bygel som man kan sätta på sig hemma när man vill ha nått mjukt och skönt som ändå ger stöd. Pröva ut din favorit!
♥ Helen

GLAD MIDSOMMAR!

Publicerad 2013-06-21 10:00:00 i Helens under,

 
Vill önska alla våra läsare och kunder därute en riktigt härlig Midsommar! Hoppas nu att regnet dragit förbi och att det blir en solig varm dag i hela landet. Vi skall ha gäster ute i sommarstugan så sista dagarna har det bakats och lagats mat. Barn och vuxna , totalt 18 personer blir vi, så dans runt flaggstång och 5 kamp utlovas. Själv har jag gått på lite semester tror jag det kallas men sambon skulle inte instämma eftersom jag ändå jobbar- men nu ska jag njuta av mina kära några dar. Kram på ER!
♥ Helen

Sommarrea!

Publicerad 2013-06-19 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
Här är lite exempel på vad som finns på Sommarrean, vi har satt ned bh, trosor, nattplagg, sockor, strumpbyxor, hudlotion, Boob nattplagg ,barnpyjamas från Calida och lite bad. Det är riktigt bra drag på REAN så skynda in om du vill hinna få just dina storlekar.
♥ Helen

Girls best friend

Publicerad 2013-06-17 23:18:03 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
Diamonds are a Girls best friend sjöng Marilyn Monroe och visst gillar vi tjejer smycken. Trenden nu är armband och gärna flera armband samtidigt . Idag fick vi påfyllnad på fina armband från svenska themoshi, du hittar dem här:http://www.helensunder.se/the-moshi

Mermaid

Publicerad 2013-06-17 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
Nu är Deborah Lippmann Mermaid Collection fulländad, du hittar alla härliga nyanserna hos oss. Bara namnen är fantastiska, vad sägs om Mermaids Kiss, Do the Mermaid, Mermaids Eyes och Million dollar Mermaid. Vi har även några kvar av den gröna Mermaids Dream. Detta är lacker med glitter, de täcker väldigt bra och ger snyggt skimmer åt dina naglar. Den senaste Mermaids Eyes går i blått och passar fint i sommar till solbrännan. Dröm dig bort ...vad finns där under ytan?
♥ Helen

So Pretty

Publicerad 2013-06-16 12:07:12 i Helens under,

 
 
 
 
 
 

Passionata So Pretty kommer ut med lite tidigt höstnytt redan nu i juni. En riktigt fin T-shirt bh för endast 399.- med matchande trosa i vacker spets. Grå bh med avvikande detaljer i mörkgrått/marint, vacker spets på kupan och trosa som ger rumpan lite lyft med sin skärning.
♥ Helen

Glo Pink

Publicerad 2013-06-14 16:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
Idag kom det 2 nya färger på Hanky Panky, Glo Pink och Bali Blue, läckra sommarfärger med det lilla extra. Nu finns även den populära modellen Cheeky hipster i den rosa färgen - Glo pink, vi har den ju sen tidigare i svart. Erbjudande köp Hanky Panky för minst 398.- och vi bjuder på ett nagellack från Zoya speciellt framtaget med Hanky Panky. Vi säljer än så länge bara Hanky Panky i vår fysiska butik men bor du inte i Umeå så hör av dig till butiken så kan vi lösa det ändå. Ha en riktigt härlig Hanky Panky helg!

Sommarfina naglar

Publicerad 2013-06-14 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kul att fler och fler upptäcker att vi har nagellack från berömda Deborah lippmann, hon är en välkänd nagelskulptris från Usa som gör nagellack utan farliga ämnen och hon samarbetar med berömda personer och Hollywood älskar hennes lacker och vi med. Nytt för sommarfina naglar är Before He cheats en läcker ljusrosa nyans i täckande creme, Bring on The Bling - med diamantpuder ger det ett underbart skimmer till dina naglar, Amazing Grace- heltäckande vitt, riktigt trendigt just nu! Samt Whatever Lola wants med rosa skimmer, som är framtagen tillsammans med skådespelerskan, programledaren Kelly Ripa som du ser ovan.
♥ Helen

Hanky i mönster

Publicerad 2013-06-13 21:41:33 i Helens under,

 
 
 
Mer nyheter från Hanky Panky, 2 nya fina mönster , en Bali blue med Påfågel inspiration och en i fuchsia rosa med inspiration från Italienska tyger( Missoni). Den sistnämnda finns i både boxer och low rise string, string 249 kr och boxer 399 kr. Hanky Panky stringen har blivit utnämnd till Världens skönaste string och den är osynlig under tajta kläder, kom in och hitta din Hanky favoriter.
♥ Helen

Volare!

Publicerad 2013-06-13 14:00:00 i Helens under,

 
 
Tisdagkväll Italien, middag med hela gänget, Syversen och även 2 från fabriken och företaget CSP. Vi bjöds på en äkta italiensk middag som gärna håller på i många timmar och med många olika rätter. Jag älskar att äta annorlunda saker så detta var precis en meny i min smak, hoppades på Bläckfisk och ja- det blev lite bläckfisk, fick även bordsgrannens som inte var lika förtjust, hihi. Vi drack goda/milda viner från orten, vitt och rosé och hade trevligt vid bordet, en skön blandning av svenskt, norskt, danskt och italienskt. Det var sånghäften så nu har jag sjungit både på norska och italienska, när vi stående stämde in i Volare! drog Erik/Syversens VD fram peruker åt nästan alla, jag fick en storlockig grön sak på huvudet men den ska vi inte visa bild på.. mätta och belåtna vandrade vi tillbaks till hotellet vid midnatt för några timmars sömn innan bussen skulle hämta oss 06.30 mot Milano och flygplatsen igen. Kort och intensiv resa men med ett trevligt gäng och många trevliga kollegor.
♥ Helen

Startskottet går

Publicerad 2013-06-13 10:00:00 i Helens under,

 
Idag kl 10.00 startar vår stora SOMMARREA! Fynda bland bh, trosor, strumpor, sockor, nattplagg, bad och body&care produkter. Vi rear alltså även vissa delar av höstens och vårens badkläder från Abecita, Trofé, Chantelle, Phax samt Curvy Kate. Vi har också gjort iordning riktiga fyndlådor för dig som vill göra kap. Reapriser upp till 70 % rabatt. Välkommen in, det är först till kvarn- de populära storlekarna brukar ta slut fort....
♥ Helen

Bardolino

Publicerad 2013-06-12 22:14:36 i Helens under,

Tisdagen i Italien efter fabriksbesöket fick vi lite fritid på eftermiddagen. Innan middagen letade vi oss ner till centrumet av Bardolino. En lång sträcka strandpromenad längst Gardasjön, vackert, rofyllt, varmt och skönt. Bardolino är en mindre ort med ca 8000 invånare, lugnt och precis i min smak. Vi hann gå runt i lite butiker, mycket skor, väskor men jag shoppade inget.. men kul att bara gå och titta, vi hann kika in en underklädesbutik också såklart. Lite yrkesskada att man alltid ska in i underklädesbutiker..Precis som i Umeå så cyklar folk mycket här, längst strandpromenaden var det mycket folk som badade, solade, cyklade och flanerade. Hit skulle jag gärna komma tillbaka, lite längre nästa gång, 1 dag är lite för kort men bättre än inget.
♥ Helen

Blåskog

Publicerad 2013-06-11 10:00:00 i Helens under,

Många är Ni som upptäckt Bleuforêts fina sockor utan resår, här smakprov på de senaste färgerna och mönstren. Finns även deras sockor på vår webshop, där hittar du stort sortiment på leggings, strumpbyor, sportsockor m.m från Bleuforêt, finns även på vår webshop: http://www.helensunder.se/bleuforet
♥ Helen

Hotel Caesius Thermae Spa

Publicerad 2013-06-10 16:00:00 i Helens under,

 
Vi fick bo på ett riktigt fint hotell under vår vistelse i Italien, Caesius Thermae Spa, fräscha rum och hög standard, man kunde välja vilken fyllnad man ville ha på sin kudde och frukostbuffén hade allt man kunde önska. Synd bara att det inte blev en längre vistelse, men vi hann med 2 timmar vid poolen.. utsikten från min balkong var olivträd så långt ögat kunde nå..
♥ Helen

Spring 2014

Publicerad 2013-06-10 10:00:00 i Helens under,

Vi hade turen och fick en visning av vår/sommar 2014, Oroblu har 3 teman för nästa år, ett romantiskt, ett grafiskt och ett etnisk, dessa 3 har man haft som inspirationskänsla för att skapa en spännande kollektion för nästa vår/sommar. Mycket spetsar och romantiska strumpbyxor/ leggings, steps med spetsar. I det etniska fortsätter trenden med djur/animalprint samt strumpbyxor med stora blommönster. Färgerna för de populära All Colors ser ni på de små cylindrarna, de kommer i caprileggings och vanliga leggings såklart. Alltifrån pasteller till starkare och klara färger som det skall vara på vår/sommar.
♥ Helen

CSP

Publicerad 2013-06-09 18:42:11 i Helens under,

 
 
 
 
 
På Tisdag morgon åkte vi ut till fabriken där Oroblu tillverkar de flesta av sina strumpbyxor, fabriken ligger i ett område som heter Ceresara, i detta område finns det många fabriker ca 200 st som gör strumpbyxor samt att det även är ett gynnsamt område med jordbruk av diverse grödor. I detta område produceras 2/3 av alla strumpbyxor som konsumeras i Europa (1/3 av hela världens strumptillverkning). CSP är företaget som tillverkar Oroblu, men man gör även andra strumpor samt underkläder och bad. Vi blev indelade i 2 grupper och fick en guidad tur runt fabriken. Det var långa gångar med maskiner som väver strumpbyxorna, och en strumpbyxa är alltid vit från början. Vi fick gå runt och se de olika stegen i tillverkningen och det var riktigt intressant samt att man får en helt annan respekt för produkterna när man ser hur mycket jobb det ligger bakom denna produkt. De har ett lab där en man jobbar med att ta fram rätt recept på alla färger som strumpbyxorna sen skall färgas in i. Man gör också massor av tester och kontroller av en strumpbyxa innan den packas. Så man förstår att när det dyker upp en trasig strumpbyxa är det nästan alltid vi som köpt den som varit oförsiktiga när vi tagit på den, från fabriken går det sällan iväg en defekt produkt. Själva färgningen av strumpan är det som tar längst tid i tillverkningsprocessen, de körs runt många timmar i en maskin( som en torktumlare) för att färgen ska bli jämn och fin. Vi avslutade fabriksbesöket med en italiensk lunchbuffé med läcker pasta m.m
♥ Helen

Passionatavecka

Publicerad 2013-06-09 09:15:19 i Helens under,

Passionatavecka med start imorgon måndag den 10/6: Vi erbjuder Er att testa Passionata bh med 25% rabatt, gäller hela vårt sortiment och även trosor. Passionata tillverkas i Frankrike på samma fabrik som Chantelle och märket ingår i Chantellegruppen. Välsydda underkläder med bra passform och lite lekfull touch. Rabatten gäller till lördag den 15/6.
♥ Helen

Franska sockor

Publicerad 2013-06-08 06:36:44 i Helens under,

Bleuforêt gör fina sockor i bästa och skönaste materialen, nu har vi fyllt på med roliga sockor i sommarfärger, mönstrat och enfärgat. Alla utan resår men sitter ändå uppe. Testa lite franskt på dina fötter nästa gång, så chic femme!
♥ Helen
 

Sunny

Publicerad 2013-06-05 12:00:00 i Helens under,

Vill du ha en snygg och tunn strumpa på benet är Oroblu Sunny 8 denier ett bra alternativ, den har öppna tår så du ser verkligen barbent ut och kan visa dina nylackade tår i snygga öppna skor.
♥ Helen

Testa Calidas bad

Publicerad 2013-06-05 10:00:00 i Helens under,

Har du inte hunnit komma in och testa Calidas fina bad så är det dags nu, man har släppt en badkollektion på 12 butiker i Sverige och vi är bland de utvalda. Fantastisk kvalitet och passform kännetecknar deras varumärke och det gäller även deras badkläder såklart. Roliga detaljer som pärlor, toffsar förhöjer känslan av ett unikt Calida bad.
♥ Helen

Oro 15 & 20

Publicerad 2013-06-04 18:00:00 i Helens under,

Philippe Matignon finns nu i populära Oro 15 och Oro 20 den, sidenmatta och snygga strumpbyxor, perfekta för sommarens alla fester. En skön strumpbyxa som ger dina ben en snygg look. 129 kr.
♥ Helen

Abecita baddräkt retro

Publicerad 2013-06-04 14:00:00 i Helens under,

Vi har fått in lite mer storlekar på denna Abecita baddräkt med ben, lite härlig retrokänsla och elegans à la 50-tal. Lolita heter den och finns i svart upp till D kupa, snyggt draperad för att forma sig perfekt på dina kurvor. Den sitter uppe även utan band och på de större storlekarna är bandet lite bredare.
♥ Helen
 

Paula Malm Stockholm

Publicerad 2013-06-03 16:00:00 i Helens under,

Kvinnan bakom märket Paula Malm ser Ni på mingelbilden, Paula Malm är hon till höger. Paula designar badkläder för kvinnor att känna sig bekväma och kvinnliga i. Vi har hennes berömda Swordfish baddräkt samt modellen Poppy. Dessa baddräkter är smickrande för figuren och sitter bra över byst och höfter, vi har hennes baddräkter i flera färger- kom och prova ut din favorit. Paula badet sys upp i Portugal.
♥ Helen

Mot Italien

Publicerad 2013-06-03 10:00:00 i Helens under,

Nu sitter jag på ett plan mot Stockholm, sen Köpenhamn och vidare till Milano. I vintras hade Oroblu en säljtävling på deras strumpor under nov och dec, som vi vann! Nu är det dags för resan till Italien och till Bardolino, en mindre ort i Italien med ca 8000 invånare. Från Milano ska vi åka ca 3 timmar buss och vid kl 22 ska vi vara framme på det fina hotellet, Hotel Caesius Thermae Spa. Gissar att jag kommer att vara rättså trött då efter en hel dags resande. Tisdag blir det ut till fabriken som tillverkar Oroblu strumpor, ska bli intressant, middag på kvällen sen bär det hemåt igen tidigt på onsdag morgon, kort och intensivt men ändå Italien! Har aldrig varit där så det skall bli skoj. Ciao!
♥ Helen

Packning

Publicerad 2013-06-02 12:00:00 i Helens under,

Alla som känner mig och nån gång har rest med mig, vet att jag har svårt att packa lite och lätt. Det blir alltid för mycket och gärna många skor. Min utmaning för Italienresan är alltså att packa lite och bara packa så jag har ett handbagage, jag skall ju bara vara borta 3 dar( 2 i flygplan och 1 dag i Italien) så hur svårt kan det vara?
Tänkte resa i ett par sköna sidenbyxor som sitter så där skönt ledigt, mjuka toppar , favorit sjalen att lägga över axlarna när det blir lite kyligt på planet, och mina älskade ballerinas från Tory Burch samt favorit sneakers att byta till när fötterna känns trötta.
En snygg stödstrumpa under flygresan är given, väljer en från Oroblu i solbrunt och sen packar jag ner lite Oroblu Suntime strumpbyxor, perfekt för mig som har svårt att bli brun, man får ett naturligt skimmer på benet av denna. Har även med ett paket Hollywood Fahiontape om jag vill tejpa till nått plagg/ringning. En hög underkjol från Maidenform samt lilla guldkoftan får hänga med. Avet linnen i svart och Spanx linne svart är med som bas samt favorit trosorna från Avet med spetskant.
 
Efter fabriksbesök har vi lite fritid som jag tänker spendera på hotellets poolområde, så bikinin från Sunseeker och strandklänning följer med samt Paula baddräkten Swordfish om det blir ett dopp i nån av poolerna. Ser framemot en stunds vila under ett parasoll med en god bok.. kan behövas lite vila eftersom det skall bli mycket flygande och ganska intensiva dagar.
Tisdag kväll blir det middag med hela gänget, det är butiker från Göteborg, Falkenberg, Norge och Danmark med på resan, packar ner en vacker sommarklänning , Avet linnet i ivory, Spanx underkjolen och guldiga ballerinas.
Så packat och klart, jag tror jag lyckats och det blev bara 7 kg, sen ska ju smink och dylikt ner så det lär säkert landa på lite mer. Tar med den sköna DKNY långklänningen för resan hemåt, mjuk och skön, perfekt när man ska sitta i plan hela dagen

Going for gold

Publicerad 2013-06-01 13:10:00 i Helens under,

Hur läckert är det inte med guld nu på naglarna när sommaren är här och man fått lite färg. Deborah Lippmanns nagellack Boom Boom Pow innehåller äkta guld ! Vårdande nagellack som sitter bra, endast 199 kr. Och för dig som är mer en silver tjej , så finns det silverfärgat lack med diamantpuder. http://www.helensunder.se/deborah-lippmann-boom-boom-pow här hittar du lacket i guld.
♥ Helen 

Calvin besök

Publicerad 2013-06-01 10:00:00 i Helens under,

I onsdags kom Calvin Kleins nya säljare på besök, Vera, en duktig tjej det märktes direkt. Hon visade oss vår 2014 jan-mars, nyheter på bh och nattplagg. Mycket fint som alltid när det gäller Calvin Klein. Det kommer ny färg på populära Seductive serien, sen kommer Push Positiv med en axelbandslös bh - den tror vi stenhårt på. Lite nattplagg för våren blir det nog också. Färger för nästa vår är många olika nyanser av lila, rosa, cerise samt lite soft grönt och nougat.
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela