Till Helens under´s startsida...

Nipple Cover

Publicerad 2014-05-31 19:07:24 i Helens under,

 
Idag har 16075 st människor sprungit Stockholm Marathon, vad man kunde höra på tv sändningen var att folk fick ont och skavsår lite överallt, men det finns hjälp. För dig som gillar att springa långt eller utöva andra typer av sport så är Nipple covers från Magic väldigt bra för att slippa jobbiga sår. Själv har jag haft mitt eget Marathon idag - strykt alla kläder i garderoben och haft klädvård på högsta nivå. Så nu är det äntligen ordning i min klädkammare, men några nipple covers behövdes inte för mitt lopp....
Helen

Erbjudande på Hanky

Publicerad 2014-05-30 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 
 
 Nu kör vi ett litet erbjudande på utvalda delar av Hanky Panky: 20 % rabatt på massor av fina modeller och färger, många färger av stringen är också på rabatt!
Helen

Tropical

Publicerad 2014-05-29 09:29:42 i Helens under,

Nu har vi fyllt på med de populära tvålarna från Nesti Dante Italien, de nya tropiska dofterna har blivit några av våra favoriter.

Amorino tvålen med vackra änglar på omslaget, har vi nu åter i lager även på webshopen. Ett tips, släng inte det vackra pappret ut lägg det i tex underklädeslådan så doftar det ljuvligt gott ...Se lite av vårt urval av tvålar på webshopen http://www.helensunder.se/nesti-dante
Helen

Dagens annons

Publicerad 2014-05-22 09:30:00 i Helens under,

 Idag annonserar vi i både Umeå Tidning och Vk om våra nya fina märken Lovable, Cotonel samt Damella. Vi påminner också om morsdag som är på söndag, vi har stort urval av nattplagg från just Damella samt massor av andra bra presenttips till lilla mor.
Erbjudande på trosor från Sloggi och Damella, Välj 3 betala för 2, vi bjuder på den billigaste. Välkomna in till oss på Rådhusesplanaden.
Helen

Sloggi

Publicerad 2014-05-21 16:10:00 i Erbjudanden, Helens under,


Idag startar Sloggi kampanjen VÄLJ 3 BETALA FÖR 2, vi bjuder på den billigaste. Välkommen in!
Gäller till den sista maj.
Helen

Temperatures rising...

Publicerad 2014-05-17 19:22:51 i Helens under,


Har du inte hunnit testa någon bikini från Beachlife ännu så tycker jag du skall göra det, vi har störst utbud i Sverige på detta succé märke från Holland. Det finns mängder av olika modeller och mönster att bara älska. Idag lyste solen i Umeå hela dagen men det var kraftiga vindar så man upplevde det inte så skönt tyvärr, men visst börjar man känna hopp om att sommaren närmar sig. Trevlig helg önskar vi er! Se mer Beachlife på vår webshop
Helen
 

Ultra Light by Lovable

Publicerad 2014-05-17 15:28:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Ny modell från Lovable, T-shirt bh Ultra light är precis vad den heter, riktigt tunn och lätt bh som ger bysten den perfekta formen under t-shirt, vi har fått in den i snygg beigeton, se bilder.
Helen

News Freebra

Publicerad 2014-05-14 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Freebra Lift Up är en brösttejp som snabbt och effektivt lyfter och håller din byst på plats timme efter timme.  Lift Up är genomskinlig och syns därför inte igenom dina plagg. Brösttejpen är perfekt att bära under alla typer av plagg och är den perfekta lösningen till en djup urringning eller varför inte till din favoritklänning? Tejpen är lätt att fästa och går enkelt att klippa till den storlek som du önskar. Tejpen är en engångsprodukt och säljs i förpackning innehållande fem par. Lift-Up är svensktillverkad och gjord av hudvänlig medicinsk tejp.
 
Feetsavers är räddningen för dig som drömmer att kunna bära dina snyggaste klackar dag in och natt ut, utan att få ont i fötterna. Har du tidigare hindrats på grund av ömmande trampdynor är Freebra Feet Savers räddningen! Fetts Savers är en genomskinlig silikonkudde som du fäster fram i din sko för att avlasta trampdynan. Den har en självhäftande undersida och passar i all typer av skor och kan användas om och om igen. Feet Savers har även en antihalk yta som håller din fot på plats. Lätta att tvätta med tvål och vatten. Material 100% silikon.
 
Den perfekta lösningen när du vill bära plagg med brottarrygg. Freebra Crossback drar ihop BH-banden på mitten av ryggen för att på ett smidigt sätt dölja dem under en topp eller en klänning. Med Freebra crossback kan du enkelt använda din favorit bh till även plagg med brottarrygg. Säljs i 2-pack och materialet är i plast.
Allt finns även på vår webshop här: http://www.helensunder.se/freebra
Helen

Fila

Publicerad 2014-05-13 20:22:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Fila grundades av bröderna Fila redan 1911 i Italien. Man började med att tillverka kläder för folket som bodde i Alperna. Under 1970-talet så började man producera sportkläder och märket blev känt över världen. Sveriges egen Björn Borg var affischnamn för Fila under sin storhetstid. Ska bli kul att sälja Fila igen, vi sålde mycket av det märket i början av 2000-talet. Idag fick vi in 3 sorters sportbh, en framknäppt, en med bygel och en med lite bredare axelband. Nättare och smidigare sportbh:ar med fina detaljer, kom in och testa din Fila. Inom kort även på webshop.
Helen
 

Chantelle 100 kr rabatt

Publicerad 2014-05-11 19:37:24 i Erbjudanden, Helens under,

 

Just nu har vi 100 kr rabatt på alla bh från franska Chantelle i butiken. Vi har laddat upp med alla favoriter och en massa färger. Under morgondagen ska vi ordna så rabatten även gäller på webshopen. Erbjudandet gäller till och med den 20 maj, så ännu finns det tid att shoppa lite franska mästerverk..
Helen

Damella bad i press

Publicerad 2014-05-10 09:56:47 i Helens under,

Lite pressklipp där bad från Damella är med, detta hittar du hos oss. Svart och vitt i kombination är alltid snyggt.
Trotsa regnet och prova lite bad idag, för efter regn kommer sol...
Helen
 
 

Att synas nr 2

Publicerad 2014-05-09 09:41:43 i Helens under,

Fick just en bild skickad per MMS på min mobil, från okänt nummer. Tydligen syns vår fina helsida i Umeå Tidning riktigt bra ute vid Wasabåtarnas terminal. Vi hoppas på massor av shoppingsugna gäster idag nu kanske även från vårt fina grannland.
Helen

Premiär

Publicerad 2014-05-08 10:00:00 i Helens under,


Idag Premiär för massor av nya märken hos oss, det firar vi med härliga priser under maj månad. Se några av våra fina erbjudanden ovan. Välkommen in!
Helen

Chantelle Nyhet

Publicerad 2014-05-06 19:58:32 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Nyhet från Chantelle som vi just packat upp, Vous & Moi Memory foam. En mjuk och härlig t-shirt bh med lätt vadderad kupa med memory foam, så den formar sig perfekt runt din byst. Lite lägre skuren i kupan vilket ger balconette känsla. Banden har snygga detaljer och går att koppla om till kors i rygg eller halterneck. Laser skuren baktill så ryggband sitter snyggt och inte skär in.

Sen har vi fått in en klassiker i vitt,  Chantelle Hedona. Så nu kan du hitta alla basfärger på den populära Hedona hos oss.
 
 

Helen

Spanx prissänks

Publicerad 2014-05-05 21:31:46 i Helens under, Veckans tips,

 
Från 6:e maj sänks priserna på SPANX, tullavgifterna har blivit lägre och du som kund kan handla Spanx billigare, här är några av våra favoriter, kom in och hitta din SPANX!
Helen

Valborg

Publicerad 2014-05-04 18:18:42 i Helens under,


2 lyckade förrätter hade vi med oss till festen på Valborg. Jag gjorde 20 mindre skålar så det blev lite buffé känsla och alla gäster fick av båda sorterna. Hemmagjord, krämig coleslaw med BBQ- kycklingspett i den ena och Gravad lax med färskpotatissallad med dill/lime i den andra. Även barnen åt med god aptit och det är alltid ett gott betyg. Härligt att få fira Valborg med goda vänner och alla barnen samlade, lite Majbrasa hann vi med också.
Helen

Enjoy Beachlife

Publicerad 2014-05-03 19:16:54 i Helens under,

 
Du kan känna dig snygg och bekväm när du bär en bikini designad av Beachlife. Designers av detta Holländska märke av badkläder vill att du ska känna dig ungdomlig, njuta av livet, vara glad, känna dig positiv och fri att leva livet precis som i dina drömmar.
 
Man designar en badkollektion som du kan mixa & matcha efter dina önskemål.
Härliga färger, vågade mönster som sticker ut från mängden i kombination med en fantastisk kvalitet till priser som inte är alltför höga, gör detta till ett av våra favorit märken på bad. Kollektionen finns från A kupa till rymlig F kupa, 36-44. Se delar av kollektionen även i webshopen här: http://www.helensunder.se/beachlife
Vi har störst utbud av Beachlife i hela Sverige, välkommen!
Helen



True colors

Publicerad 2014-05-01 12:16:22 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Trosan de flesta älskar och vår absolut mest sålda trosa genom tiderna, Avet boxer nu i nya fina sommarfärger. 
Det finns en ny med mönster också för den som vill sticka ut lite extra. Hoppas ni alla har en skön 1 maj och får njuta av ledighet.

Ny tjej

Publicerad 2014-05-01 12:11:39 i Helens under,

Viktoria är en ny tjej hos oss, som kommer att jobba mycket i sommar. Glad och alltid på tå för att göra det yttersta för dig.
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela