Till Helens under´s startsida...

Vinn en Calvin Klein Pyjamas

Publicerad 2015-09-28 11:28:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,

Under Umeå Fashionweek som pågår nu så har vi ett spännande event i butiken, alla kunder som handlar underkläder eller nattplagg från Calvin Klein- är med och kan vinna en fin modal pyjamas från just Calvin Klein!
Här på bild ser ni den populära Modern Cotton toppen som folk älskar, snart får vi in höstens påfyllning på denna serie. Har du aldrig testat Calvin Kleins underkläder så är det bra läge denna vecka... Välkommen!
Helen

Chantelle 100 kr rabatt

Publicerad 2015-09-28 09:31:00 i Erbjudanden, Helens under,


Vi förlänger erbjudandet på Chantelle och kör även under Fashionweek veckan, 100 kr rabatt på valfri Chantelle bh, erbjudandet gäller tom 3/10 på ord.priser.
Helen

Fashionweek erbjudanden

Publicerad 2015-09-27 22:10:40 i Erbjudanden, Helens under,

Under Fashionweek , som startar måndag ,erbjuder vi 20 % rabatt på alla våra Shapeprodukter från Spanx, Maidenform, Lovable mm
Erbjudandet gäller i butik tom lörd 3/10 2015.
Helen

Primadonna Twist

Publicerad 2015-09-26 19:22:40 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Primadonna Twist Icon, ny snygg serie underkläder från Primadonna, inspirerad av modeikonen Coco Chanel och hennes tweedjackor/kavajer. Hur snyggt är inte denna bh? Lyxigt snitt och fantastisk passform, min första kund idag testade bh:n och blev helt såld, behövde inte ens fundera utan slog till direkt. Det är alltid kul när kunderna känner att nått bara blir helt rätt för dem! Vi har den även på vår webbshop här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=primadonna+twist vi har även 2 olika trosor samt det snygga armbandet.
Helen

NY Dr LIPP

Publicerad 2015-09-26 08:50:04 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Påfyllt på vår favorit Dr Lipp- ny läcker förpackning, lyxigare tub och med samma underbara innehåll. It´s incredible girls...nipple balm for lips!!

Om du undrar varför salvan numera heter "Original nipple balm for lips", så är det för att så många tjejer upptäckte hur fantastisk den var på att göra läpparna mjuka, så den fick enkelt nya kläder och lanserades om som läppglans. Men den funkar fortfarande lika fint till bröst såklart! :-)

Hur mysigt det än är att amma, så kan det ibland uppstå lite trista bieffekter. Som såriga bröstvårtor. Drabbas man av detta är det bästa sättet att avhjälpa situationen att tillföra huden fukt, fukt och ännu mer fukt. Dr Lipps mirakelsalva som innehåller 100 % lanolin har därför länge använts för att läka såriga och ömmande bröstvårtor hos ammande kvinnor.
Den organiska salvan som är helt ofarlig för spädbarn att få i sig (Dr Lipp är hypoallergenisk, innehåller inga som helst tillsatser och är självklart fri från parabener) är en av de mest naturligt fuktgivande ämnen man känner till, och den funkar såklart på alla torra partier som behöver extra kärlek. Miljö- och etiktänket är genomgående hos Dr Lipp; produkten utvinns utan att skada fåren vars ull lanolinet kommer ifrån, den testas ej på djur, och den smidiga lilla tuben som funkar perfekt att ta med sig överallt är återvinningsbar.
Om du undrar varför salvan numera heter "Original nipple balm for lips", så är det för att så många tjejer upptäckte hur fantastisk den var på att göra läpparna mjuka, så den fick enkelt nya kläder och lanserades om som läppglans. Men den funkar fortfarande lika fint till bröst såklart! :-)
Innehåll: 100% naturligt medicinklassat lanolin.

 

 

DR.LIPP’s ‘Original Nipple Balm For Lips’

 

For dry skin, luscious Lips & glossy bits!

 

Höst

Publicerad 2015-09-25 10:20:00 i Helens under,

 Visst vet du att vi har mycket badkläder i butik året om? Är det nått du inte hittar så fråga oss i personalen för allt hänger inte framme längre nu när höstens plagg ska fram, men det har bland annat kommit in påfyllning på Freya och Fantsie bad.
Helen

Björn Borg panties

Publicerad 2015-09-24 10:14:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vi har fått in mer kul från Björn Borg, här deras Love All kollektion, lace och vanlig hipster. Nya färger och härliga mönster, alltid rabatt vid köp av 2 eller 3 st från Björn Borg Love All.
Helen 

Vy

Publicerad 2015-09-23 10:10:00 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,

 Vi packar upp nyheter och roddar om i hela butiken, gör höst och flyttar om nästan alla avdelningar, Chantelle har fått större plats, så även Calvin Klein, trosvägg på G med Damellas fina trosor ( nu alltid 3 för 2 på Damellas trosor) och strumpvägg ska flyttas. Vi har fått in så mycket fina mönstrade strumpbyxor från Vogue kommer mer bilder inom kort. Kul att göra om och fixa för säsong i butik, det tar tid men det blir så fint!
Helen

PJ Salvage

Publicerad 2015-09-22 11:03:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Idag har vi packat upp mer av en första sändning av läckra nattplagg/hemmaplagg från PJ Salvage- Sovshorts i flanell med tufft linne att matcha till. PJ Salvage gör inte bara läckra, lekfulla nattplagg utan man presentera dem kul också, flanellpyjamas i pizzakartong tex. Flanellpyjamas med Jellybeans motiv kan det blir bättre? Sovmaskar för dig som vill ha riktigt mörkt på natten finns också från just PJ Salvage.
 
Helen

PJ Salvage Moose & Cat

Publicerad 2015-09-21 21:53:35 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
HOLLYWOOD LOVES P.J. SALVAGE!
PJ Salvage grundades i USA 1996 och blev fort ett märke som uppmärksammades i modepress och i bloggar. PJ Salvage grundtanke är att deras plagg inte bara kan bäras i sovrummet utan också ute på gatan som ett modeplagg. PJ Salvage har blivit kändisarnas favoritmärke och synts på bla Natalie Portman, Rachael Ray, Paula Abdul, Kim Kardashian, Lea Michele, Gwen Stefani mfl. Deras coola nattplagg har setts i serier som Glee, True Blood, How I met your mother, 30 Rock, Real Housewives of Beverly Hills mm.
 
Vi på Helens under älskar också PJ Salvage och tror att höstens/vinterns kollektion kommer att sälja slut precis som sist vi hade märket i butik, så först till kvarn. Man måste ju bara ha ett par älgbyxor när man bor i Norrland eller hur?
Helen
 
 
 
 
 

Chantelle 100 kr rabatt

Publicerad 2015-09-19 01:06:00 i Erbjudanden, Helens under,

 
 Nu kör vi igång vår Chantelle kampanj, 100 kr rabatt per bh. Vi har stort utbud av Chantelles alla olika modeller och färger. Denna bh på bild är helt ny och vi är FÖRST i Sverige med att få lansera denna nya modell, Mademoiselle, en romatisk och sensuell bh med memory foam. Den finns från A-G kupa och i svart, snygga trosor till såklart.
Helen

Denim Cat

Publicerad 2015-09-17 15:22:51 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Hur snyggt är inte detta ? Nyheter från Hanky Panky- Denim Cat, passande namn... Linne, string och boxer. Har du aldrig testat Hanky Panky så är det dags, det är så fina och bekväma saker, lyxigt!
Helen

NYHETER NATT

Publicerad 2015-09-12 11:50:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nyheter packas upp varje dag, massor av fina hemmamysplagg, nattlinnen, rockar och pyjamas. Allt detta från Damella vårt favorit märke på natt!
Helen
 

Höst i fjällen

Publicerad 2015-09-11 15:44:38 i Helens under, Inspiration,

 Har varit i fjällen några dar med mina kära föräldrar, tänkte plocka svamp- kantareller. Det blev tyvärr inte många svampar, ca 13 st små hittade vi och då har jag ändå en far som vet många bra ställen. Tydligen är det inget bra svampår detta år, hade drömt om korgar fulla med dessa gula godsaker men icke. Men vi fick njuta av det fina vädret, vandra i skogen och få massor av frisk luft.
 
Kom ihåg sista dagarna på rean i  butik, vi lägger in mer rea på webbshop också. Ikväll startar hockeyn i Umeå på allvar, Björklöven hemmamatch mot Västerås, kommer förhoppningsvis bli mycket folk och vinst!
 
Helen

Chantelle panties

Publicerad 2015-09-09 10:39:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Fler och fler upptäcker Chantelles fina, sköna bastrosor- Soft Package. Det finns string, hipster och maxi- här synes hipstern i höstens nya färger brun och svagt lila, färgerna finns att matcha med höstens bh:ar från Chantelle.  
Helen

DKNY cosy fleece

Publicerad 2015-09-09 10:10:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Två otroligt mysiga pyjamaser från DKNY, läckra färger/mönster och mjukaste finaste fleece kvalitén. Detta är verkligen nått att önska sig av tomten.... ja tänk vi närmar oss jul - hur overkligt känns inte det ?
 

C Magnifique

Publicerad 2015-09-08 10:54:00 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,


Ny färg på populära C Magnifique - elegant grått. En fantastisk bh från Chantelle. I höstens mode kommer vi att se mycket grått på kläder, skor, väskor, inredning, nattplagg mm. Grått är en bra basfärg i garderoben precis som vitt, svart och marint. Grå skalan går från ljust till mörkgrått, snygg att blanda också. Bilderna längts ner ser Ni lite höstnytt på homewear fronten från Damella som kommer till butik inom kort.
 
 

Hösten på intåg

Publicerad 2015-09-07 09:55:00 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,

 
 Butiken börjar så smått inta höstform, en liten klädvägg med Cotonel höstnytt är på plats. Skyltfönstret andas höstmys med fina hemmamys plagg från DKNY, sockor Björn Borg, bh Passionata, Björn Borg Icon samt Calvin Klein Perfectly fit. Jag har gjort några härliga inspirationstavlor med bilder på smått & gott man kan behöva under hösten, dessa tavlor kommer att pryda delar av butiken också under hösten.
Nu går vi in i sista veckan med REA sen ska butiken bli ännu mer höst, ny strumpvägg, ny trosvägg mm.
Så passa på att titta förbi för att fynda det sista på rean samt spana in höstnytt!
Helen

Chantelle Sportbh

Publicerad 2015-09-05 15:28:58 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
Äntligen har Chantelle gjort en sportbh- High Impact Multiway heter denna. Sportbh:n är i mjuk microfiber som andas på kroppen, en flexibel bygel som följer dina rörelser samt en lätt vadderad kupa för bra stöd och snygg passform. Denna sportbh finns upp till H kupa i svart med små detaljer/sömmar i blått. Axelband går att koppla ihop för kors i rygg för extra avlastning.
Helen

Calvin Nighty

Publicerad 2015-09-04 10:36:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Nytt pyjamas set från Calvin Klein i skön viskos på byxan och modal i tröjan, säljes i separata delar, härligt med hemmamysplagg att känns sig lyxig och snygg i. Calvin Klein socks populära 3 -pack socka har också anlänt i höstens färger.
Helen

DKNY

Publicerad 2015-09-01 14:42:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Höstnytt från ett av våra absoluta favorit märken; DKNY. Långa T-shirt att bära som klänning/tunika eller hemmamys/sovplagg. Alla plagg från DKNY som vi har i butik kan du själv välja användningsområde på, för visst är detta för snyggt att bara sova i? Det finns även ett par läckra slimmade tights med fräckt blockmönster , svart som bas, att bära under nån av klänningarna. Även ett fleeceset se bild ovan, det är dock fel färgställning, vårt är med svart byxa och svart/blå/grå svagt djurmönstrad kofta. Så om hösten nu skulle komma så hittar du bästa mysplaggen hos oss, finns på vår webbshop också inom kort.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela