Till Helens under´s startsida...

Enchanted

Publicerad 2015-04-22 08:52:29 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Ny snygg bh från Freya- Enchanted. Den perfekta bh:n för dig med större byst som vill ha en tuff/ungdomlig stil, stadig bh utan att kännas präktig. Snygg balconette med tunna mjuka kupor utan vaddering. Följsamt och bekvämt tyg som går lite högre över bysten och ger dig en fin rundad form. Spetsdekorationer på kupornas ovansidor samt rosa rosetter och detaljer. Finns en riktigt snygg och skön trosa till också. Kommer in på vår webbshop inom kort och redan nu i butiken.

Helen 

 

Shorts väder?

Publicerad 2015-04-22 08:44:17 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Igår var det soligt och varmt även här i Umeå, men idag verkar blåsten vara tillbaka. Vi har i alla fall fått in massor av fina sommarkläder och nu har även de populära shortsen och capribyxorna kommit. Se mer även på webbshop där vi lägger in shorts, capribyxor, klänningar mm
Helen

Nytt i skylten

Publicerad 2015-04-19 14:26:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
Nytt i skyltfönster, i det lilla fönstret visar vi bad från Damella och Beachlife- blå toner, det heta paisleymönstrade från Damella och sen Beachlife fina balconette Remy i Indigo färgen.
Stora fönstret visar både kläder och badplagg. Massor av fina sommarbyxor från Cotonel, tuff lång t-shirt från DKNY med läcker ''skinnjacka'' från Cotonel. Sommarklänningar från Cotonel. Badet är från Panos Emporio. Välkommen in till oss och kolla in alla fina nyheter.
Helen

Nytt Damella/Cotonel

Publicerad 2015-04-16 18:51:42 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Ja, nu är butiken fylld med nyheter, en härlig tid. Skulle bara önska att det slutar vara aprilväder med snö, regn, blåst  - Nej, sol vill vi ha nu!!! Väldigt fin bikini från Damella, en trekantsbikini med läckra band och detaljer, den finns även i en vacker grön nyans. Somriga toppar från Cotonel/ Damella samt fina byxor och små jackor/kavajer har anlänt till butiken.
Helen

TÄVLING MED SPANX

Publicerad 2015-04-16 12:32:35 i Event, Helens under,


Nu startar vår tävling tillsammans med SPANX, ni tävlar om deras nya Everyday shaping boxertrosa som är helt otroligt fin och skön, sen att den håller kurvorna på plats är ett plus. Tävlingen pågår på Facebook och Instagram. Visst följer du oss på Facebook och Instagram under Helens under? Om inte så passa på att börja följa oss och samtidigt ha chans att vinna denna fina trosa värde 249 kr.
 
Helen

Beachlife News

Publicerad 2015-04-15 19:50:15 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu har även Beachlife serien Nautica kom till butiken, snyggt i blått med vitt, den serien är snygg att matcha till Waterlily i rött/vitt som vi packat upp idag. Även den enfärgade lite korallröda Teaberry blir snyggt till detta, kom in så hjälper vi dig hitta just din favorit kombination. Dessa kommer också på webbshopen inom kort.
 
 

Ny sportbh

Publicerad 2015-04-13 17:24:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Ny sportbh som kunder frågat efter, Swegmark sportbh i riktigt läcker färg som gör det ännu roligare att träna. En stadig sportbh med möjlighet att lätt koppla ihop banden baktill för ännu bättre stöd. Bra pris också 399.-
Helen

Lush lace

Publicerad 2015-04-11 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Här kommer lite bilder på Sunseekers fina bad, i år har det även tagit in sin fantastiska bygelbh igen, den sitter så snyggt med sin drapering och funkar utmärkt på större byst. Detta är bara ett litet urval på vad vi har i butiken från Sunseeker, deras populära tankinis med bygel finns självklart också, samt fler färger och mönster.
Helen

Snake print

Publicerad 2015-04-10 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Nyheter från Hanky Panky, deras populära linne i snakeprint och självklart finns detta fräcka mönster även på lowrise stringen.
Helen

Annons vecka 15

Publicerad 2015-04-09 15:57:42 i Erbjudanden, Helens under,

 Veckans annons i Umeå Tidning, inför denna sommar har vi laddat upp med mängder av bad i butiken, massor av nya märken och ett helt otroligt utbud!!! Välkommen in så hjälper vi dig hitta just din favorit, inga kvinnor ska behöva smyga i vassen utan vi lovar att vi kommer att hitta bikinin/baddräkten som gör dig så nöjd!
Helen

Grönt är skönt

Publicerad 2015-04-09 15:51:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Jättefin serie badplagg från Damella, olika bikinidelar samt tankini i skönt grönt med svagt mönster och mycket fina detaljer. Denna serie har även kommit in i ceriserosa. Bikinin finns i fylld triangel eller fin balconette som även passar den lite större bysten, du mixar och matchar efter dina önskemål.

Spanx Everyday

Publicerad 2015-04-09 15:44:03 i Event, Helens under, Nyinkommet i butik,

Ny trosa från SPANX, Everyday shaping pants. Snygg trosa i shortsmodell från Spanx med shaping effekt runtom midjan och över magen. En trosa med lite högre midja som ger det perfekta stödet och tunna sömmar som gör trosan osynlig under tighta kläder. Trosan är tillverkad i mjukt material som ligger behagligt mot kroppen. En trosa för alla dagar i veckan som ger dig en fantastiskt fin siluett. Vi har den i svart och beige, 249.- är ett bra pris för denna trosa. Håll utkik nästa vecka på vår Facebook och Instagram, vi kommer att ha en tävling tillsammans med Spanx där du kan vinna denna fina trosa.
Helen

Till Påskägget

Publicerad 2015-04-02 11:26:53 i Helens under, Inspiration,


Kul med annat än godis i påskägget, här kommer lite härliga förslag från oss: Pretty Pollys läckra strumpbyxa med en kanin som tittar fram, Abecitas Lilla undret, mjuk och skön bh utan bygel. Hanky Pankys trosor i snygga färger alltid en vinnare i ägget, Eos läppbalsam i nya smaken mint, vackra underkläder i vårens heta färg mintgrönt eller handkräm från Crabtree & Evelyn. Glad Påsk!
Helen

Påsktider

Publicerad 2015-04-01 09:33:13 i Helens under,

Öppettider Påsk

Skärtorsdag 10-16

Långfredag STÄNGT

Påskafton 10-14

Påskdagen STÄNGT

Annandagpåsk STÄNGT

GLAD PÅSK!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela