Till Helens under´s startsida...

Maaji planterar träd

Publicerad 2013-04-30 10:00:00 i Helens under,

Maaji har skapat ett varumärke med badkläder som förtrollar med sin unika uppfinningsrikedom. I sortimentet finns bikinis med attityd och perfekt passform. Maaji bikinis syns ofta på kändisar och i magasin som Sports Illustrated. Maaji lämnar inga detaljer åt slumpen! Maaji är små i storlek så välj en strl större än normalt. Alla bikini är helt vändbara, så ni får två unika kombinationer i en! Med varje bikini från sommarkollektionen medföljer en kod till ett träd som Maaji planterar i bidrag till att rädda vår planet.
♥ Helen

Ett skepp kommer lastat...

Publicerad 2013-04-29 21:12:56 i Helens under,

 
Nu börjar badväggen riktigt ta form, nya färger uppackade på Wiki badet, push-up, bygelbh, bandeau, tankini och trosmodeller av olika slag. Du behöver inte gömma dig i vassen i år utan hos oss kan du hitta badkläder som du känner dig bekväm och snygg i, det kan vi lova!
♥ Helen

Wiki Jamaica

Publicerad 2013-04-29 00:11:19 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Idag har jag packat upp mer badnyheter från Wiki, bland annat denna färgglada bikini i randigt . Överdelen är en bandeau som sitter uppe även utan band men du kan själv välja hur du vill bära den, upp till F kupa. 2 olika modeller på trosor har kommit till denna, en hipster med knyt och en boxer. Svarta badet är ju förstås väldigt läckert att blanda upp med detta. Skyltade också om i det stora fönstret, det blev en skyltning med riktigt klös i...
♥ Helen

Calvin Springtime

Publicerad 2013-04-27 14:00:00 i Helens under, Våra märken,

Vi gillar Calvin Klein och detta är lite nytt för vår/sommar från Calvin. T-shirt bh med push-up effekt, snygga trosor helt i vackraste spets att matcha till. Sen har den populära 149 kr trosan kommit in i nya fräscha färger som signalerar vår och sommar. Vi är ensam om att sälja Calvin Klein bh i Umeå och har självklart ett stort och brett sortiment. Vi har även Calvin Klein herr och barn i butiken och på webshopen.
♥ Helen 

Sunglasses

Publicerad 2013-04-27 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Ny fina nattlinnen från Trofé har kommit i härliga färger och mönster. Denna coola med sunglasses blir man lite glad av och det är i 100% bomull, populär Big tee modell , endast 199 kr. Finns även i svart och turkost.
♥ Helen

Medlemsdagar

Publicerad 2013-04-26 20:57:00 i Helens under,

Galet rolig vecka vi haft och nu är det 1 dag kvar på medlemsveckan för denna gång. Så kul med nya och gamla medlemmar, nu är vi snart uppe i 4000 medlemmar i vår kundklubb , vilket är fantastiskt eftersom vi bara varit igång med Helens under sedan september 2012. Vi har så goa, glada och härliga kunder som provar bikinis och bh för brinnande livet. Ni är alla betydelsefulla och vackra kvinnor som vi älskar att guida rätt i underklädesdjungeln. Imorgon kör vi sista dagen med 20 % rabatt för medlemmar på allt i butiken och jobbar gör jag, Therez och Lina. Lena och Roos-Marie har fått ta helg, tack tjejer för att Ni ger järnet med mig varje dag!
♥ Helen

Drömmer mig bort

Publicerad 2013-04-26 20:12:46 i Helens under,

Vi drömmer om riktig värme, sand mellan tårna, palmer som svajar i vinden, turkosa hav .. men jag nöjer mig också med 20 plus grader, Sörmjöle havsbad, tallen som svajar lite när det blåser vid havet, en enkel solstol , en god bok, barn som leker och spelar fotboll barfota, en promenad till Systrarnas fik.. jag behöver inte resa mer än 20 min från stan så har jag mitt lilla paradis, mitt andhål , där jag kan andas ut och nu börjar jag längta..

Sloggi Invisible

Publicerad 2013-04-24 20:38:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Sloggi Invisible Supreme. Premiär för Sloggis nya serie trosor, osynliga under tajta kläder och lite lyxigare känsla. Kom in och hitta din favorit, 3 färger, 3 modeller, hipster, midi eller maxi .
♥ Helen

Medlemsvecka

Publicerad 2013-04-23 09:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Då var det dax för vårens medlemsvecka, vi erbjuder alla våra medlemmar i Helens under 20 % RABATT på allt du handlar under vecka 17, fram till lördag den 27/4. Så passa på att pröva ut sommarens bikini, bh, trosor, nattplagg och fyll på med leggings samt snygga strumpor. Vi är redan över 3000 medlemmar i klubben och Ni är viktiga för oss ! Välkomna till butiken och fira medlemsveckan med oss. På bilden ser du Beachlife badet som är ett märke från Holland som sitter fantastiskt bra!
♥ Helen

DKNY Turkos läckerbit

Publicerad 2013-04-22 19:28:10 i Helens under,

Denna turkosa klänning/nattlinne från DKNY är så mjuk och skön att du helst vill behålla den på dygnet runt. Perfekt som strandklänning utanpå bikinin också.
♥ Helen

Savon Extra pur

Publicerad 2013-04-21 18:05:00 i Helens under,

Vårstädning- det blir lite roligare att vårstäda hemma med lite härliga produkter från Savon de Marseille och sen att få ställa fram en fin doftspridare som gör att hemmet doftar ännu mer gott och nystädat gör saken ännu bättre. Nu finns Rose doft i doftspridaren i lager igen samt refill till denna. För er som älskar lavendel så finns det även doftspridare i denna klassiskt fräscha doft.
♥ Helen

Passio

Publicerad 2013-04-21 14:57:57 i Helens under,

 
 
Lite läckra underkläder från Passionata som nu finns i butiken, den övre bh:n är som en spetstop men med dold inbyggd bygel, finns även i en cremefärg.
♥ Helen

ARMGODIS

Publicerad 2013-04-19 11:11:32 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Armband är helt klart det hetaste att smycka sig med i dessa dagar, det översta armbandet tog slut på en gång och nu har vi fått in påfyllning samt 2 till fina modeller från themoshi. Vad ska du smycka armen med i helgen?
♥ Helen

I'm not Edible

Publicerad 2013-04-18 23:57:32 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Idag packade Therez upp lite nytt från deborah lippmann, färgen heter I'm Not Edible och är läckert lavender rosa med svarta prickar i. Vi har nu nytt snyggt ställ vid kassan så alla färger blir överskådliga. Detta är lack som du även kan måla barnens naglar med utan att vara rädd för farliga ämnen, de innehåller nämligen inget farligt. Sånt gillar vi skarpt. Kul att matcha sommarens bikinis med coola lacker på tår och fingernaglar. Bara din fantasi sätter gränsen.
♥ Helen

Mer Spanx för killar

Publicerad 2013-04-18 23:50:09 i Helens under, Herrsortiment,

Här ser ni mer av Spanx för killar , vi har linnen och t-shirts, kul beskrivning i förpackningen så killarna ska veta hur de skall ta på sig sina nya shapeplagg. Perfekt under kostymen som blivit lite för tajt. Vi annonserar om SPANX denna vecka i Umeå Tidning.
♥ Helen 

Audelle Fiore balcony

Publicerad 2013-04-17 22:29:16 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Audelles populära Fiore serie har nu utökats i butik med en läcker balconette i vit, svart och skin. Samma mjuka spets som på deras push-up och vackra detaljer. Denna lyfter fint underifrån och blir perfekt under vårens och sommarensplagg. Självklart med snygga trosor till. Finns upp till G kupa.
♥ Helen

Calida Summer movie

Publicerad 2013-04-16 23:15:47 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Dröm dig bort till sommaren och inspireras av denna härliga film från Calida, mycket av det som syns i filmen finns nu i butiken och bikinin ovan med multifärger är på gång ut till butik. Calida har gjort riktigt fina badkläder och vi är stolta att vara en av 12 butiker i Sverige att få sälja deras bad.
♥ Helen

Mer favoriter på SPANX

Publicerad 2013-04-15 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
Vill visa lite mer av mina favorit Spanx produkter. Strumpbyxan i svart täckande 60 den med hög eller normal midja är fantastisk och så hållbar. Håller in magen och lyfter rumpan samtidigt som benen blir snygga. Sen har Spanx en serie med lite tunnare shape produkter som vi gillar, perfekt nu när det går mot sommar och man inte vill ha alltför kraftiga saker på sig. Tunna fina underklänningar och linnen som håller in sådär lagomt men inte minskar bysten. En nyhet har kommit och det är sista bilden, linne med smala axelband. Kom och testa du kommer att gilla detta! Spanx kallar denna serie för Trust your Thinstincs..
♥ Helen

More Maaji

Publicerad 2013-04-14 16:38:20 i Helens under,

Lite mer bilder på Maaji badet, på de friliggande bilderna ser man lite av effekten med att detta bad är vändbart, du har 2 bikinis i 1 och kan ändra din look på ett enkelt sätt.
♥ Helen

Kärlek vid första ögonkastet

Publicerad 2013-04-13 10:00:00 i Helens under,

 
Kärlek vid första ögonkastet har jag nog aldrig upplevt förutom till mina barn och en och annan väska, hihi. Här är romantiska underkläder från Elle Mcpherson, bh, trosa, strumpebandshållare och negligé, snyggt så det förslår. Vårkänslor kan ju få romantiken att spira..
♥ Helen

MOSHI Spring

Publicerad 2013-04-12 19:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Kolla in lite nya läckra smycken , sjalar och väskor från Moshi. Bara några av varje så först till kvarn.. TREVLIG HELG önskar vi på Helens under dig.
♥ Helen

Beachlife

Publicerad 2013-04-12 15:28:00 i Helens under,

 
PREMIÄR för nytt märke hos oss och som vi är ensamma om i Västerbotten- Beachlife! Ett badmärke från Nederländerna som funnits sen 1972 och är ledande på badkläder i Holland. Märket är flörtigt, feminint och boheminchic med perfekt passform. Nu släpper vi det först på webshopen för att sen dyka upp i fysiska butiken efter helgen. Bikinibh:arna har med extra band så du kan koppla dem som du önskar, halterneck eller vanligt . Handlar du en komplett bikini så bjuder vi på snygga flipflops i grått så långt lagret räcker. Kom ihåg att fylla i din skostorlek under kommentarer vid order. Välkomna in på www.helensunder och kolla in Beachlife.
 
 

EOS- finns i butik igen

Publicerad 2013-04-12 14:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
95 % organiskt och 100% naturligt- Eos ett bra val till dina läppar, nu har vi åter fått in de populära smakerna Strawberry sorbet och Honeysuckle. Mjukgörande för dina läppar och en kul och praktisk liten förpackning, sen att det doftar gott är ju toppen!
♥ Helen

Elle Mcpherson bustier

Publicerad 2013-04-11 12:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Du kommer väl ihåg att titta in och fynda lite på VÅRYRAN ? Denna vackra sak från Elle Mcpherson finns till reapris just nu, den är så läcker och sitter snyggt. Det finns varma strumpbyxor, nattplagg, underkläder och lite bad på rean. Välkommen in och fynda, sen måste jag också tipsa om fynd/reahörnan på webshopen för den är fylld med en massa fint som kanske inte alltid syns i butiken. Bor du i Umeå, kan du hämta ditt paket i butik så slipper du fraktavgifterna.
♥ Helen

Wiki Cuba

Publicerad 2013-04-10 23:26:18 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Efterlängtad har Wiki cuba varit, ett mönster många har fallit för, nu är det uppackat i butik och det finns bygelbh, bandeau, tankini och 3 olika modeller på trosor. Idag har jag och Lena haft en kul dag på jobbet med många glada kunder som provat bad och shoppat. Det behövs bara lite sol så blir man sugen på vårnytt och badkläder.
♥ Helen

Kändislacker

Publicerad 2013-04-09 22:40:56 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nya lacker från Deborah Lippmann, som andas vår och sommar. Den läckra i täckande orange är gjord tillsammans med supermodellen Lara Stone och heter Lara's Theme, den andra är också helt rätt i vår och sommar - ett riktigt ljust lack Sarah Smile. Sarah Smile är gjort tillsammans med ingen mindre än mångas favorit Sarah Jessica Parker, skådespelerska och stilikon. Deborah Lippmanns lyxiga och prisbelönade nagellack har länge varit Hollywoodstjärnornas favoriter - Lady Gaga, Scarlet Johansson, Sarah Jessica Parker, Demi Moore och Beyoncé är bara några av de som prytt naglarna med Deborah Lippmanns lack. • Ej testad på djur • Fri från formaldehyde, toluene & dibutyl phtalate • Innehåller grönt te och biotin som stärker naglarna.
Har du hittat dina favoriter? Kom in och se alla färger i butik eller på www.helensunder.se
♥ Helen

Evollove

Publicerad 2013-04-08 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Premiär för Evollove i Sverige och hos oss på Helens under i Umeå. Evollove är ett märke som funnits sen juli 2012. Ett märke inspirerat av kärleken. Ett underklädesmärke som står för självsäkerhet, spänning, sensualism, flörtighet och god passform till riktigt bra pris. Man jobbar bara med D-G kupor för pris från 399.- för en bh. Vi har tagit hem från storlek 65 till och med 75 till att börja med, vi tror verkligen på detta märke och sen i höst kommer mer färger och mönster, smygpremiären nu i vår består av vitt och svart.
♥ Helen

Blue ocean

Publicerad 2013-04-07 18:28:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Härligt midnattblå färg på bikinis från Sunseeker olika modeller på överdelar och underdelar, mixa efter behag. Läcker baddräkt också i serien Orient från Australienska Sunseeker. Nästan alla deras modeller även baddräkter har omkopplingsbara band och de är gjorda i en skön microfiber som torkar fort vid bad, klorresistent och inbyggt uv -skydd, kan ju knappast bli bättre.

Abecita Vanessa

Publicerad 2013-04-07 15:35:16 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Mer och mer populärt med bh utan bygel, här är en nyhet från Abecita - Vanessa i vanilj/creme färg.
Nätt mjuk-BH med spacerkupa som är en fjäderlätt och följsam vaddering. Mjukt tyg med dekorativ spets i sidan och längs BH-banden, samma spets på den matchande trosan. På webshop redan nu www.helensunder.se , i butik imorgon..
♥ Helen

Sunseeker Savanna oliv

Publicerad 2013-04-07 12:51:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Sunseeker detta fina badmärke med underbara badkläder i sköna material, här ser ni serien Savanna i färg oliv. Bikiniöverdel upp till stora kupor med knyt i rygg så den är lätt att anpassa i storlek. Rymlig i kupan, jag kunde ha 40 F och är 75H i storlek. Läckra strandbyxor med knyt längst ner och slits i sidan, baddräkt med drapering som trollar med kurvorna. Sen den populära viktrosan där du själv väljer höjd på trosan. Dax att börja prova ut sommarens outfit.
♥ Helen

Jelly Belly i ask

Publicerad 2013-04-06 10:45:12 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har vi Jelly Belly i en praktisk ask , perfekt att ha i fickan. 10 sura Jelly Belly smaker i denna för 20 kr. Glutenfria, gelatinfria, fettfria och självklart nötfria. Smaker som äpple, apelsin, hallon, vattenmellon m.m hittar du i denna ask. LÖRDAGSGODIS!
♥ Helen

Fönstershopping

Publicerad 2013-04-06 09:52:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nytt i skyltfönstret, badkläder från Sunseeker, Calida och Chantelle. Visst börjar man längta efter sommaren ? Denna vecka verkar folk ha längtat lite extra för det har provats badkläder och shoppats bikinis för fullt. Redan nu har vi stort utbud på bad och ändå har inte allt kommit ännu. Hitta din favoritmodell, mixa och matcha efter tycke och smak. Chantelle och Calida har badkollektioner i år, fina färger och mönster samt kvaliten som dessa märken är kända för. Sunseeker har inte bara bikinis utan läckra strandklänningar och byxor, kommer mer från detta märke, vi packar upp för fullt.  Läckra bikinis, baddräkter och strandplagg av bästa sort.
♥ Helen

Mina favoriter

Publicerad 2013-04-05 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Mina älsklings tights/leggings från Spanx har nu kommit in även med hög midja, underbart! Dessa leggings är i bomull och helt täckande så du kan bära dem som en byxa. Sen att den håller allt på plats är ju ett plus, formar ben och lyfter upp rumpan. Den kostar lite mer men man får tänka att det är som en riktig byxa.
♥ Helen

Vilket drag!

Publicerad 2013-04-04 22:18:56 i Helens under,

 
Idag har det varit en riktig bikinidag, Phax bikinin på bild har sålt slut men vi kommer att få in lite till så håll utkik på webshopen... sen har Phax alla andra fina modellerna också, tex dessa..

Engla goes Phax

Publicerad 2013-04-04 14:00:00 i Helens under,

En av Sveriges kändaste bloggerskor har skrivit om denna bikini från Phax samt om Helens under, mycket kul. Bikinin är så fin, vi har självklart fler modeller från samma märke. Du hittar Englas blogg här: http://englasshowroom.com/

VÅRYRA!!

Publicerad 2013-04-04 09:45:00 i Helens under, Veckans tips,

Nu har vi en härlig reahörna i butiken med massor av fynd, tex den fina vita morgonrocken från Bästa Calida nu 50 % rabatt samt Abecita underklänning/nattlinne i svart med bygel 50 % rabatt. Det finns strumpor, trosor, bh och lite bad på REA!    en hemlis... några Hanky Panky plagg är nedsatta till 50 % också.....
♥ Helen

Calvin sovshorts

Publicerad 2013-04-04 07:46:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Kolla vilka fina sovshorts som dykt upp i butiken, sobra färger med fint mönster och Calvin Klein loggan i midjeresåren. Finns en mjuk och snygg t-shirt till i offwhite eller använd ditt favorit linne till.
♥ Helen

Nya Avet

Publicerad 2013-04-03 20:57:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nya färger på vår mest sålda trosa. Avet boxer trosa nu i starkt turkost, grönt och i mönster. Linnet i samma sköna material finns även i blommönstret. Vi har även t-shirtar, långärmade tröjor i bra basfärger från just Avet, allt i härlig microfiber. Linnen och tröjor är vändbara, så du kan själv bestämma vilken urringning du önskar. Vi har även leggings i svart och capri leggings med spets i vitt och svart, allt från Avet. Kolla in på vår webshop så ser du mer av Avet sortimentet.
♥ Helen

SPANX for men

Publicerad 2013-04-03 17:53:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

Nu ska äntligen killarna få lite Spanx, vi har fått in ett linne i svart och t-shirt i vitt i härlig bomullskvalitet med Spanx trollerieffekt inbyggt i tyget. Håller in magen, minskar midjemåttet, tar in ryggfett och kärlekshandtagen. Sen att de ser ut som en vanlig t-shirt eller underlinne gör ju inte saken sämre. Kändisarna i Hollywood älskar Spanx och man skäms inte att berätta att man tar till lite hjälpmedel. Min sambo ska definitivt ha ett Spanx underlinne eller t-shirt , även om han själv tror att han inte behöver det men nog börjar alla hans hamburgare ta ut sin rätt, hihi...We love SPANX!
♥ Helen

Ny färg på populärt nattlinne

Publicerad 2013-04-03 10:00:00 i Helens under,

Ny färg har kommit på Calvin Kleins populära nattlinne i bomull, randigt så klart och somriga färger. Nattlinnet är lätt rundat längst ner för en kvinnlig touch och ficka med loggan på. Så skönt som det ser ut..
♥ Helen

Längtar efter grönskan

Publicerad 2013-04-02 13:00:00 i Helens under,

En härligt somrig bild kan inspirera, påskhelgen har bjudit på mycket sol i Umeå och snön har börjat tina bort. Längtar till sommaren nu även om jag är en vintermänniska. Kläderna på bilden är från Calida, pyjamasshorts och tuff rosa tröja att matcha till. Ja, och vem har inte kysst en och annan groda...?
♥ Helen

News Calvin

Publicerad 2013-04-02 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Så snygg bustier från Calvin Klein har kommit till butiken, ljust ivory färgad med rosa detaljer och spetsar, kan vara nått under vita sommarblusen eller för hon som skall stå brud.
Självklart en snygg trosa till med vackra detaljer. Det har även anlänt nya färger på mångas favorit trosa, hipster med lite spets från Calvin Klein för 149.- samt en ny Seductive bh i gammelrosa. Så gillar du Calvin Klein - ta vägarna förbi och kolla in alla nyheter. Vi har också lagt in nytt på webshopen.
♥ Helen

Sarong

Publicerad 2013-04-01 21:48:42 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Härliga färgkombinationer på badet från Calida, läckra gröna nyanser. En riktigt fin sarong att sätta utanpå bikinin eller baddräkten, knyt som du vill, funkar också att vira ihop och ha som en snygg scarf. Gjorde ett härligt och färgsprakande skyltfönster med bad idag när jag var nere på jobbet några timmar, hann dock inte fotografera fönstret men ska göra det imorgon. Kolla in de fina kulorna på bikiniöverdelen från Calida!!
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela