Till Helens under´s startsida...

100 % Nature

Publicerad 2022-04-30 18:43:34 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nytt ljuvligt nattlinne från Calida i 100 % Lyccell micro tencel som tillverkas av Eucalyptus trädet, en miljövänlig fiber som kan tillverkas i en sluten kedja, inget går till spillo i tillverkning och tillverkningskedjan går i en cirkel. Nattlinnet är långt med slits på ena sidan, kortärmat och rundhalsat med fin dekorationsficka på ena sidan. Detta är ett nattlinne att verkligen älska och din kropp/ hud kommer älska detta - det andas på kroppen och är temperatur reglerande.
Vi har fått in ett antal och även lagt in dem på vår webbshop.

VÅRYRA

Publicerad 2022-04-28 13:50:48 i Event, Helens under, Nyinkommet i butik,

 VÅRYRA i butiken, 25 % rabatt på kläder från Cotonel samt alla Damellas produkter, nattplagg, siden, badkläder mm. Vi slänger med rabatt på Triumph Bh också- rabatter gäller i butik och på webb till den 2/5. ( Triumph bh hör av er om ni vill ha rabatt på webb även där.)
 
Rabattkod på Damella samt Cotonel på vår webbshop är VÅR25

Mosaic

Publicerad 2022-04-26 14:31:05 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Svart och vitt i tufft mosaik mönster är ju alltid snyggt eller hur ? Fin badserie från Damella. 
Helens under

Damella Tropical BAD

Publicerad 2022-04-26 12:21:07 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Nu packar vi äntligen upp en massa fint bad från Damella. Bikinis, tankinis och baddräkter i flera olika fina mönster. Vi lägger in allt på webb också så fort vi bara kan. Håll ut snart kommer sommaren och värmen!
Helens under

Calida Tropical Dreams

Publicerad 2022-04-24 18:55:27 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Kolla in dessa fina nattlinnen från Calidas sommarkollektion, så ljuvligt mönster och softa fina färger. Ett nattlinne med kortärm och ett utan ärm. Fina volangdetaljer på båda modellerna. 100 % Ljuvligt lyxig bomull som alltid med Calida. Vi har inte fått in alla storlekar ännu pga leverantörernas problem med fabriker osv. Men det kommer bli komplett inom kort. De storlekar som kommit in finns självklart även i vår webbshop.
Helens under

Tommy Hilfiger Lace logo 3-pack trosor

Publicerad 2022-04-20 19:28:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Snygga trosor för vår och sommar- sportigt och romantiskt på samma gång. 3-pack Lace logo string och hipster/brief trosa. Du får en av varje färg i 3-packen. Bra pris för 3 trosor också 499 kr.
Dessa trosor finns även i vår webbshop.
Helens under

Passionata Marta

Publicerad 2022-04-20 19:05:34 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Kolla in denna nyhet från Passionata, en fin T-shirt bh utan bygel med vackra spetsdetaljer. Vi har den i flera fina färger. Finns coola hipster trosor till bh.
Helens under

CK Modern Cotton

Publicerad 2022-04-05 19:27:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Senaste färgen på populära Calvin Klein Modern Cotton. Tänk så snygg nu i vår och i sommar med lite solbränna på kroppen. Bh top, string samt en hipster trosa finns i vackra färgen Tapestry Teal.

Swedish Stockings Malva

Publicerad 2022-04-05 17:57:21 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått hem den fantastiska strumpbyxan Malva från Swedish Stockings - så snygg och känns bara helt underbar i kvalitén. Första strumpbyxan i sitt slag på marknaden, vi har den i 3 färger. 
Här kommer lite mer info om denna nya fina strumpbyxa:

Tillverkade i LYCRA® FUSION™, fibern som ökar hållbarheten hos strumpbyxor genom att motverka hål från att bli maskor. Malva är de första strumpbyxorna på marknaden som är tillverkade av återvunnet polyamid i kombination med Fusion Lycra. Här är anledningarna till att du kommer att älska henne lika mycket som vi:

-20 denier strumpbyxor
-Transparenta
-Mjukt midjeband
-Platta sömmar
-Tåförstärkning
-Grenkil i bomull
-100% utsläppsfri produktion
-Stickad av återvunnet garn

Malva är stickad i vår anläggning utan avfall och utan utsläpp i Italien.

Sammansättning: 78% återvunnen polyamid, 22% Fusion Lycra.

Helens under Umeå

Cotonel klänningar

Publicerad 2022-04-03 16:23:03 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Fina sommarklänningar har börjat komma in i butik och på vår webbshop också såklart. Cotonels härliga mönster i deras fina viskos- de perfekta klänningarna i sommar.
Helens under

Watermelons

Publicerad 2022-04-03 16:05:21 i Helens under, Inspiration,

Vi har nu packat upp massor av fina nyheter från Damella på nattfronten. Nattlinnen med eller utan ärm i fin bomull. Roligt med vattenmeloner och somrigt.
Helens under

Panos Emporio Jade Bad

Publicerad 2022-04-01 19:24:44 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Färgen är ju bara helt magisk- jadegrön så snyggt. Panos Emporios populära bikinidelar i sommarens heta färg. Push-up Lydia med extra kuddar som går att ta ut om så önskas samt bh Medea utan bygel som är så populär eftersom den lyfter fint och går att drapera lite efter hur mycket hud du vill visa. 2 olika bikinitrosor finns i denna serie, en lägre hipster och en högre trosa som kallas Olympia.
Helens under Umeå

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela