Till Helens under´s startsida...

News Hanky Panky

Publicerad 2017-02-27 13:53:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Vårens härliga nyheter från Hanky Panky, Flora heter det nya blommiga mönstret och sen är det nya fina pasteller på trosor som kommit.
En ny läcker bh också utan bygel.
 

Avet rött och svart

Publicerad 2017-02-23 10:02:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Har ju glömt visa Er dessa nyheter från Avet, rött och svart med små vita streck på i den populära boxer trosan från Avet. Samt en svart boxer helt i snygg spets för den som vill ha nått lite lyxigt.
Helen

Panos

Publicerad 2017-02-22 20:58:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Bad från Panos Emporio, vi har fått in några delar, tyvärr inte helt komplett ännu. Läckert marint med blommor, fina bikinis samt badlinnen. Några strandväskor i perfekt storlek att packa ner allt man behöver ha med sig till stranden. Panos badlinne samt bh på bild har också ficka för protes för de som behöver det.
Helen

Tommy Hilfiger

Publicerad 2017-02-11 08:50:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Vi gillar klassiska amerikanska märken, nu för våren 2017- Tommy Hilfiger dam, snygga toppar i vitt eller marint. Trosor i string och bikinihipsters. Mjuka och lyxiga kvaliteér till bra priser. Finns tex en 3-pack string eller hipster för 400.-.
Helen

Mässa Köpenhamn

Publicerad 2017-02-10 08:44:50 i Helens under, Inspiration,

 Förra veckan var jag till Köpenhamn över dagen, där var en riktigt stor Modemässa med dam och herr, det var så stort att man gick vilse. Träffade Syversen för inköp av Oroblu höst 17, DKNY, Calvin Klein socks samt herrkalsonger från Muchachomalo. Trenden på strumpor med prickar, spetsar, leggings med skinn/sammetsdetaljer fortsätter. Hann också med Falke och inköp av deras härliga och varma produkter i merinoull mm. Sen var jag självklart i Damellas/Cotonels monter innan flyget fick ta mig hem till Umeå igen.
Helen

Amelia Adamo baddräkt

Publicerad 2017-02-03 13:25:02 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Precis nu I februari när mörker och kyla dragit in kan det vara läge att drömma om bad och värme. För att längtan inte ska bli alltför svår så har vi här en fin nyhet : Amelia Adamo baddräkt by Swegmark specialdesignad tillsammans med Amelia Adamo. Sen tidigare är ju underklädesserie Adamo by Swegmark en succé, så nu är det dags för en snygg baddräkt. Nedan lite info om denna baddräkt som vi även har i svart.

Adamo by Swegmark exclusive baddräkt – behådelen är baserad på en av våra storsäljare med bästa passform och komfort. Baddräkten är designad med ordentliga band och håller bysten på plats.

Insidan på framdelen är ett shaping-nät som ger en slimmande effekt och som andas och torkar snabbt, ovandelen är smockad. Inga fyllningar (som aldrig torkar), inga skenor (som skaver). Hela stjärten får plats i baddräkten och skvalpar inte ut på sidorna. Den 50-talsinspirerade skärningen vid låren smickrar. Bakifrån har baddräkten en liten kant och utan alltför djup skärning.

• Konstruerad för att vara både bekväm och snygg.

Designad med ordentliga axelband som håller upp bysten.

• Inga fyllningar (som aldrig torkar), inga skenor (som skaver).

 Hela stjärten får plats i baddräkten och skvalpar inte ut på sidorna.

• 50-talsinspirerad skärning vid låren.

För ett nättare intryck är materialet resistant mot klorin och noppror. Baddräkten har ökotexcertifierat material enligt ökotex standard. 

Strl: 38 – B/C, D/E, F/G  -48.

Kom och prova ut din!

Helen

 

COTONEL news

Publicerad 2017-02-03 11:42:03 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Vårkläder kommer varje dag nu, härliga tider som väntar oss! Starka och glada färger som gör att sommaren känns lite närmare. Lilla tuffa jackan är så fin i mjukt material, finns i 2 färgställningar.
Helen

Window

Publicerad 2017-02-02 18:51:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Veckans fönster är fyllt med vårnytt från DKNY. Visst vill man bara hem och mysa i nån av dessa snyggingar.
Helen

Veckans annons

Publicerad 2017-02-02 10:31:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Dagens annons i vår favorittidning, Totalt Umeå som ligger med i VK på torsdagar. Kolla in vårt nya märke, Heidi Klum, deras serie Heidi by Heidi- bh och trosor i fina modeller och till bra priser.
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela