Till Helens under´s startsida...

Shadow Cat Hanky

Publicerad 2016-01-29 12:36:08 i Helens under, Nyinkommet i butik,


VÅRNYTT på Hanky Panky, Linne i nya heta färgen Allure, härligt, bubbligt rosa.. Low rise string, boyshorts, retrostring. Matcha gärna detta till Shadow Cat mönstret, hur snyggt som helst.
Helen

Halva REAPRISET!

Publicerad 2016-01-25 08:10:00 i Erbjudanden, Helens under,

Nu måndag startar vi med HALVA REAPRISET i butiken, fynda nattplagg, underkläder, bad mm
Rean pågår veckan ut, men skynda förbi och kolla in godbitarna...
Helen

Huit

Publicerad 2016-01-24 19:25:29 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Huit ett nytt badmärke hos oss, har dock jobbat med märket tidigare under mina första år med Twilfit. Märket Huit grundades i Frankrike 1968, deras design ska uttrycka unik design i framkant med lyxig kvalitet. Namnet Huit, som betyder åtta på franska valde man för att nr 8 i horisontellt läge blir symbolen för evighet och formen på en kvinnas bröst. År 2010 köpte Wacoal Europa upp Huit och driver det vidare. All tillverkning sker i Frankrike och märket andas läcker design, exotiska färger, snygga detaljer och lyxig känsla. Huit tillverkar underkläder och bad. Bikinin på bild heter Pink Tonic, bikinibh med luftkudde för det perfekta lyftet, band går att koppla om, finns upp till E kupa, 2 olika modeller på trosan.
Helen

 

Calvin Klein swimwear

Publicerad 2016-01-15 10:07:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

I år har Calvin Klein gjort bad igen! Jippi säger vi om det och vet att detta är efterlängtat.
1 serie, Core Zebra print har kommit in komplett redan nu och sen droppar det in eftersom.
Helen

Ny sportbh

Publicerad 2016-01-14 16:58:38 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Ny härlig färg på Abecitas populära sportbh, marin med turkosa detaljer. Vi har stort utbud av sportbh från Abecita, Swegmark, Shock Absorber och Fila. Viktigt att prova ut en sportbh hos oss som är proffs på bh så du får rätt modell för just dig!
Helen

Christy Turlington

Publicerad 2016-01-12 10:17:42 i Helens under, Inspiration,

 
Toppmodellen Christy Turlington född 1969 i USA gjorde sin första kampanj för Calvin Klein 1988 och anlitas ännu idag av Calvin Klein som gillar att jobba med Christy. Här ovan kan ni se lite äldre bilder på just de underkläder i bomull som har fått en nylansering med just Modern Cotton serien som jag nämnde i tidigare inlägg. Under sent 80-tal och början 90-talet så föddes topmodellen och det fanns ett toppskikt av modeller som kallades The Big five och däribland just Christy. Det myntades ett uttryck: We don't Wake up for less than 10.000 dollars a day. Modellerna hade hög status som riktiga stjärnor på denna tid och Christy gjorde reklam för Calvin Klein parym, underkläder, jeans mm
 
 
 
 
 

Modern Cotton CK

Publicerad 2016-01-06 10:56:00 i Helens under, Inspiration,

 
 
 
Galet populärt är dessa underkläder från Calvin Klein, deras Modern Cotton serie en flört med 80-90-talets underkläder i ny tappning. Önskelistorna verkar ha varit spikade för tjejer denna jul och som tur var fick vi in en påfyllning innan jul. Men efter en härligt bra julhandel är nu vissa delar slut och vi väntar in påfyllning. Vi skriver gärna upp Er på våra väntelistor så ni inte blir utan vid nästa leverans. Kommer även att dyka upp nya färger och modeller i denna serie nu under vår 2016.
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela