Till Helens under´s startsida...

Stängt för inventering

Publicerad 2014-08-31 19:12:07 i Helens under,


Måndag den 1/9 har vi stängt butiken för inventering, vi hoppas dock kunna öppna nån gång efter lunch. Vi ska skynda oss att räkna trosor, bh mm så stängningen skall bli kortvarig.. men det finns lite att räkna. Webbshop är dock öppen dygnet runt såklart.
Helen

Morgonrocks mys

Publicerad 2014-08-25 18:44:35 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Idag kom det nyheter på rockfronten. Härliga fleecerockar i olika längder och färger/mönster. En helmysig huvatröja i skönaste fleece packade vi också upp. Det finns även tofflor i samma mjuka kvalitet, allt från Damella.
Helen

Swegmark Adamo

Publicerad 2014-08-22 14:04:12 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Swegmark har tillsammans med Amelia Adamo lanserat underkläder, vi har nu fått in den efterfrågade bh:n med en mjuk bygel upp till F kupa i vacker ivory/crème färg. Ser ut att kunna bli en favorit för många med bra passform och en otrolig komfort.
Helen
 

SLUTREAN

Publicerad 2014-08-21 07:54:24 i Helens under,

Augusti ut kör vi REAN, så vill du fynda fina underkläder, nattplagg, kläder och bad är det dags att titta in, nysänkta varor 50 %, sen finns det massor av plagg med en extra röd lapp, HALVA REAPRISET är det på dessa varor. Hjälp oss göra plats för alla fina höstvaror...
Helen

Night news

Publicerad 2014-08-18 22:18:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Självklart har det börjat komma in nyheter på nattplaggsfronten också, flera olika nattlinnen i fina modeller, mönster och färger. Detta nattlinne är från Damella.
Helen

Mer nyheter

Publicerad 2014-08-15 15:48:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Idag packas det upp mer höstnytt , tunikor, tröjor och nattplagg. Vi fyller även på av de populära Lovabel bh:arna i de bäst säljande modellerna. Rean pågår även den för fullt, du kan hitta saker till otroliga priser, utvalda delar för Halva reapriset!
Helen

Snygga byxor

Publicerad 2014-08-15 09:58:00 i Helens under,

 
Igår packade vi upp massor av snygga/coola leggings och byxor, mönstrat samt enfärgat. Butiken börjar nu fyllas på med nyheter varje dag.
Helen

Sommar/Gotland

Publicerad 2014-08-11 11:00:00 i Helens under,

 
 

Nu när sommaren börjar gå in i höst, så kan man tänka tillbaka på alla härliga dagar med semester och familjen. Vi var i början på sommaren några dagar på Gotland och fick bo hos goda vänner som pysslade om hos i 4 dagar, barnen tyckte poolen/badet var bäst. Jag njöt av det vackra landskapet och kontrasterna ön bjuder på. Har också hittat en ny favorit författare; Håkan Östlund, han skriver deckare som just utspelar sig på Gotland och det är alltid extra kul att läsa om platser man faktiskt varit på, för ja... vi hann nästa runt överallt på denna vackra ö.
Helen
 
 

Halva Rean

Publicerad 2014-08-10 18:51:17 i Helens under,


Nu kan du fynda till ännu bättre priser, delar av konfektionen är nu på Halva Rea Priset, så håll utkik efter en extra röd lapp på plaggen så kan du göra otroliga klipp!
Helen

Sommarfest/Personal

Publicerad 2014-08-05 20:40:33 i Helens under,

 
 
 

Lite bilder från sommarfesten för personalen som vi hade i juli ute i Sörmjöle, Roos-Marie saknades tyvärr pga kraftig förkylning. Vädret var på vår sida och det blev en härlig kväll med god mat/dryck, tipsrunda, tävlingar, goodiebags och massor av tjejsnack samt glada skratt. Är så tacksam att få jobba/jobbat med dessa fina människor. Vi passade också på att fira Therez med lite presenter till blivande babyn. Nu är Therez på ledigt inför mammaledigheten, Lina har flyttat till Sundsvall så det var extra roligt att hinna ha en kväll tillsammans innan höstens nya utmaningar.
De fina bilderna är lånade av Therez Hahlin, blogg Therez.se
Helen

Nyinkommet Spets

Publicerad 2014-08-04 20:02:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Idag har vi packat upp en snygg spetstunika från Cotonel i 3 fina färger , perfekt nu på sommaren men också snygg i höst, tidigt höstnytt alltså. Offwhite, rosa samt svart såklart. Vi har också fått in mer storlekar på de populära mönstrade byxorna från Cotonel.
Helen

Freya Deco

Publicerad 2014-08-04 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Underkläder från Freya: En grym v-ringad slät push-up med formpressade kupor. Deco garanterar snygg, rund form, bra lyft och stöd. En klar favorit för dig med större byst! Vi har den från 60 i omkrets.
Helen

Beachlife för en toppen dag

Publicerad 2014-08-03 20:25:43 i Helens under,

Vilken fin sommar vi fick i år, ännu en solig helg har passerat. Jag har jobbat fredag och lördag men idag har vi slappat i stugan och fyllt på nya energi. Bror med familj kom förbi och det blev bad i havet och lite enkel sommarmat.
Imorgon blir det jobb och Roos-Marie kommer tillbaka från sin semester, alltid kul när alla samlas igen efter sommaren, nu har vi ju dock lite bortfall på personalbiten, Therez gått på ledigt inför mammaledighet, Lina flyttar till Sundsvall så hösten kommer att bli spännande med nya tjejer att inskola. Har fått in massor av ansökningar som läses för fullt, ska se om jag lyckas klämma in lite intervjuer redan denna vecka.
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela