Till Helens under´s startsida...

Nytt på Boob

Publicerad 2013-02-27 23:27:52 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Nyheter från Boob design, sköna nattplagg att använda när du ammar, de går även att bära under graviditet och efter. Amningsnattlinne med dubbelfunktion för graviditet och amning. Smala reglerbara axelband och inbyggd amnings BH som öppnas med ett enkelt enhandsgrepp. Mjuk, stretchig trikå i 100% lyocell.
♥ Helen

Calvin Klein Concept

Publicerad 2013-02-26 19:07:53 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1yelvxwTRUY
Ögongodis- inte bara det utan en ny kalsong som nu kommit till butiken, Calvin Klein Concept. Man kallar kalsongen 360 graders sömlös känsla, ett material med stretch från 8 håll gör att kalsongen formar sig på kroppen och rör sig med kroppen. Äntligen kan killar också få riktigt lyxiga kalsonger som inte känns. Bad min man testa ett par ikväll och nja.. inte blev han riktigt som killen i reklamen, hihi, men de satt snyggt och som han själv sa : det känns inte som jag har några på mig. Vi har denna nya kalsong i 2 modeller, en boxer och en trunk med lite kortare ben. Tipsa han där hemma eller överraska nån du tycker om, endast 249 kr för denna innovation och den är i 90% bomull, 8% nylon och 2% elastan. Klicka på länken och se deras senaste tillskott på kalsongmarknaden.
♥ Helen

Gillar du att bada?

Publicerad 2013-02-26 14:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu har jag hunnit testa dessa underbara badbomber från Heyland & Whittle, gjorda på bara naturliga ingredienser och sheasmör, inga farliga parabener så lång ögat når. Mmm.. de var riktigt bra, smälte långsamt så man kan med fördel använda en kula till 2 bad eftersom de är rättså stora. Det blir en härligt doft och man behöver inte hudlotion efter badet eftersom oljan från badbomben smörjer in huden. Jag älskar att bada och med denna kula i vattnet blir det ännu bättre, avkopplande och god doft. Fina presenter till nån man tycker om.
♥ Helen

Studenter

Publicerad 2013-02-26 11:49:09 i Helens under,

Nu har vi Studentrabatt! Vi kommer att testa detta under 1 år eftersom vi haft stor efterfrågan på just studentrabatt. 10 % rabatt på ord.priser gäller för Er som har studentleg, säg bara till i kassan.
♥ Helen

Nytt Dim underkläder

Publicerad 2013-02-25 21:19:08 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Idag har vi packat upp ännu mer  vårnytt.  Trosor från DIM- roliga och färgglada modeller i bomull eller microfiber. Modeller med lite spetsar eller helt släta trosor. DIM har fina kvaliteér till bra priser, 2-pack trosor från 199.- i microfiber, eller en 3-pack bomulls boxer för 179.-. Vi har gjort ett härligt trosbord som möter dig vid entrén till butiken. Mixa och matcha just dina favoriter..
♥ Helen

Bleu foret sport

Publicerad 2013-02-25 21:09:34 i Helens under,

Har ni sett våra sportsockor från Bleu foret, riktigt bra, finns modeller för löpning, marathon, powerwalks m.m speciellt anpassade för de krav som ställs på en socka vid ett specifikt sportsligt utövanden.
Vi har dessa i både dam och herrstorlek.
♥ Helen 

Calida barn 50 kr rabatt

Publicerad 2013-02-25 10:00:00 i Helens under,

Denna vecka kör vi 50 kr rabatt på valfri barnpyjamas från Calida. Har du inte sett vårt barnsortiment ännu så ta en titt förbi butiken. Calida erbjuder det allra bästa för ditt barn med kvalitéer som är testade för att vara extra bra till barns lite känsligare hud. Nattkläder som behåller mjukheten tvätt efter tvätt.
♥ Helen

Maidenform Decadence

Publicerad 2013-02-24 17:54:42 i Helens under, Veckans tips,

Vill tipsa om en riktigt skön bh, enkel T-shirt bh med mjukaste insida från Maidenform, den finns i beige och svart upp till E kupa. Sen har hon på bilden tyvärr klämt in sig i fel storlek för den sitter bättre med rätt kup storlek. Många efterfrågar just en bh som knappt känns och är mjuk och då är denna bh ett bra val. Finns en snygg trosa som matchar till med lite hålla in effekt på magen.
♥ Helen

Chantelle ett litet hantverk

Publicerad 2013-02-23 17:15:18 i Helens under,

I veckan gjorde vi om vår Chantelle avdelning och vi har stort sortiment av detta franska märke, här ser Ni några av våra favoriter. Jag och Lena var för några år sen ner till Frankrike och besökte Chantelles fabrik i Epernay, det var otroligt intressant att se hur mycket jobb det ligger bakom en bh, man producerar också Passionata på den fabriken. Klicka på länken nedan och ni får se mer om arbetet bakom en bh, filmen visar alla märken från Chantelle Group.http://www.groupechantelle.com/
♥ Helen
 

Nytt Happy Socks

Publicerad 2013-02-22 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Igår packade vi upp vårnyheter från Happy socks, sockor och strumpbyxor. Sockor för både dam och herr, vi har de flesta modeller i både dam och herrstorlek nu. Visst är de fina strumpbyxor med prickar och med ränder, så coola. De har nu nytt storlekssystem på strumpbyxorna, S/M 36-40 och M/L 40-44. Vad sätter du på dina ben i vår?
♥ Helen

Mitt andra under

Publicerad 2013-02-22 11:01:44 i Helens under,

Jag brukar säga att jag har 3 under, mina barn och sen Helens under. Idag fyller mitt andra barn år, Leon blir 6 år, kl 10.33 för 6 år sen kom han och det gick så fort att jag knappt förstod vad som hänt. Med det var tur han var duktig och snabb för med dubbelsidig lunginflammation vill man inte ha en lång och segdragen förlossning.
 
Igår kväll ville Leon ta fram albumet jag gjort åt honom och läsa hur det gick till när han kom till världen. Han tycker det är spännande att tänka på att han faktiskt har varit inne i mammas mage, ja.. tänk vad tiden går fort och idag fyller han 6 år. Förskolan är idag stängd så han har båda föräldrarna hemma och vi tänkte fira mest hela dagen, just nu är han och åker skidor och sen ska det bli bowling. Men mamma du ska vara hemma och baka tyckte han och det gör jag mycket hellre än bowling. Lite jobb ska jag passa på att utföra också nu när huset är tomt, måste in med beställning på Calida natt för nästa jul och så tänkte jag få iväg ett till blogginlägg så ni får se vilka fina nyheter från Happy Socks som kom igår. Snart kommer storebror hem från skolan och då ska vi passa på att pussa lite mer på vår 6-åring. GRATTIS LEON!
♥ Helen

Läcker strumpa

Publicerad 2013-02-21 20:37:13 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Ny läcker strumpa från Oroblu -Amber, tonade strumpbyxor är det senaste och vi kommer att se mer av detta även till hösten. Dessa i fint marint som går över till en häftig grön färg. Vet att det finns en sko liknande den på bilden hos Ecco skor dock helt i grönt , det vore väl nått. Strumpbyxan finns också i en orange färg med lila kontrast. En strumpbyxa som väcker lite uppmärksamhet.
♥ Helen
 

Maaji

Publicerad 2013-02-20 17:31:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu har det kommit och är ute i butiken, Maaji badet!!! Så fina bikinis, ett märke från Colombia med roliga, färgglada mönster, allt är vändbart. Underbar kvalitet och tänk du får 2 bikinis i 1 eftersom det går att vända på den och du skapar en helt ny look. Vi har inte hemma så mycket så först till kvarn...
♥ Helen

Calida NYTT på Barn

Publicerad 2013-02-20 16:00:00 i Helens under,

Nu blir sonen hemma glad, nya Calida barnpyjamas med korta shorts, lite kallt ännu men snart så.. Mina barn tycker det är jätteskönt med pyjamas även på vår/sommar och då gärna med shorts, barn är ju ofta rättså varma av sig. 3 nya modeller , en för kille och 2 för tjej- för tjej också en söt nattskjorta eller klänning, man väljer själv.
♥ Helen 

Nytt Doftljus

Publicerad 2013-02-19 12:10:25 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nytt härligt doftljus i butiken, som doftar riktig vanilj..mm ..mmm. KEW Royal Botanic Gardens, ljuset är gjort av 100%sojavax och eterisk olja och både glas och presentförpackning är av återvunnet material. Brinntiden är hela 60 timmar och alla ljus görs för hand i England. Kews ljus vann pris för bästa doftljus i ett test av Smartson.
♥ Helen

Nyhet Wonderbra

Publicerad 2013-02-18 14:58:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyinkommet från Wonderbra , snygg pushup bh i vacker blå färg, finns upp till E kupa och snygg hipster trosa till. Riktigt läckert med blått tycker vi och det är bara att plocka fram hatten...
♥ Helen

Beefayre

Publicerad 2013-02-17 19:51:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Denna våren presenterar vi stolt beefayre som gör massageljus, doftpinnar och värmeljus med våra bin i åtanke. Produkterna, som mottogs varmt vid lanseringen i Storbrittanien i höstas, tillverkas i England och görs av förnyelsebara resurser. De innehåller inte petroleum, sulfater eller färgämnen och en del av vinsten går till att ta hand om och forska om bin. De fantastiska illustrationerna på förpackningarna har ritats av Sharon Jervis som ligger bakom Beefayre-projektet och som under flera år jobbat passionerat för att hjälpa dem. Kollektionen består av stora och små massageljus, värmeljus och doftpinnar – alla i nio noga utvalda dofter. Vi hoppas ni kommer tycka lika mycket om dem som vi gör!
♥ Helen

Mässan Torsdag

Publicerad 2013-02-16 10:00:00 i Helens under,

 Torsdag förra veckan var sista dagen på mässan, vi hade då bara träff med leverantörer som har sina visningsrum inne i centrala Stockholm, bra att samla ihop det så man inte behöver åka mellan stan och  Modecenter så mycket. Vi inledde hos Periné, som hade mycket att visa oss, Elle Mcpherson, Spanx, Hanky Panky, och nya varumärken Pj Salvage och Evollove, 2 nya spännande märken ni kommer att hitta hos oss till hösten. Det nya underklädesmärket Evollove kommer med 2 serier redan i april, deras bh:ar finns från D-G kupa och bra priser, 399- 499.- för en bh i dessa storlekar är riktigt bra.
 
Efter en snabb lunch på Vapiano med Perine tjejerna skyndade vi vidare mot Gamla stan  och Calvin Kleins kontor, Johanna visade oss höst/jul kollektionen, så mycket fint, vi hann med en pratsstund med trevliga ägaren Hasse också. Sen järnet till sista mötet för dagen , Björn Borg, Axel, de har alltid byggt upp ett läckert showroom med det senaste så man ska få känslan och inspirationen. Så var mässan slut för denna gången, som alltid givande, kul att träffa kollegor men också väldigt tuffa dagar och man var glad att komma hem till lilla Umeå igen, till familjen och butiken.
Nästan så jag längtar lite till hösten och alla fina saker som kommer att dyka upp, är ju en tjej som gillar vintern, men självklart ska vi ha en varm härlig sommar först.
♥ Helen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snygg top DKNY

Publicerad 2013-02-15 11:30:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Kolla vilken snygg top från DKNY, vi har fått in denna i svart, underbar kvalitet, snygg till hemmamys eller till jeansen/kostymbyxan. Gillar verkligen att gränserna mellan hemmaplagg och vanliga kläder har suddats ut, man väljer själv hur man vill matcha.
♥ Helen

Mässan onsdag

Publicerad 2013-02-15 08:29:56 i Helens under,

Onsdag förra veckan på mässan i Stockholm tillbringades hos Avet på morgonen, där vi fick se nya färger på den populära Avet trosan, kommer nya redan nu i mars. Vi fick se nattplagg i siden för nästa jul och roliga bh tillbehör från mäket Braza, sen blev det Chantelle/Passionata som visade sin höstkollektion . Vi hastade vidare en sväng till Maidenform, som hade nya fina shapeprodukter som de är väldigt duktiga på, nu i lite tunnare, sköna material men som ändå fyller sin funktion. Vi hann också med Trofé och Damella, sen avslutades dagen hos Bleu Foret. Vi la order på vårstrumpor/leggings och fick en liten glimt av höst/vinter. Ännu en intensiv dag med många intryck...
♥ Helen

Påfyllt av Munkholm

Publicerad 2013-02-14 09:30:00 i Helens under,

 
Äntligen har de kommit påfyllning på Munkholms produkter från Danmark, ett litet familjeföretag som tillverkar de mest ljuvliga ekologiska tvålar, doftljus m.m. Vi har fått påfyllning på den populära lakritstvålen, doftljuset Pink Champagne , kakorna att lägga i badet med rosdoft eller apelsin och saltscruben i Pink Champagne. Enkel vardagslyx för liten peng.
♥ Helen

Nyinkommet Chantelle

Publicerad 2013-02-13 15:32:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

2 nyheter från Chantelle , den populära Hedona i ett beigerutigt mönster , så snygg! Sen en underbar Bh som heter C Magnifique- och det är den verkligen, en mjuk, skön bygelbh som ger en rund fin byst. Hedona upp till G kupa och Chic Magnifique upp till H kupa. Fransk vardagslyx på högsta nivå.
♥ Helen

Phax- Marie Serneholt

Publicerad 2013-02-13 11:49:07 i Helens under,

Såg just på Marie Serneholts blogg att hon införskaffat en snygg Phax bikini för nästa resa till värmen. Vi har denna i butik men det börjar bli ont om storlekar , så först till kvarn, finns M och L kvar, obs, de är små i storlekarna.
♥ Helen

Badrock

Publicerad 2013-02-12 20:27:52 i Helens under,

Hur snygg är inte denna badrock från Calida? Vårnytt i en härlig blåfärg som kommer stort i vår och sommar, vi har även packat upp bad från Chantelle idag som går i denna blå ton. Både Chantelle och Calida släpper badkollektioner i Sverige i år och självklart hittar du dessa hos oss, så kul att få sälja även bad från dessa välkända märken som står för suverän passform och kvalitet.
♥ Helen

Calida bad

Publicerad 2013-02-12 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har vi packat upp första sändningen av Calidas bad, äntligen får Sverige sälja Calidas bad och vi är en av 12 utvalda butiker som ska få sälja deras bad!!  Vi har fått in 2 serier, så fina och man känner att det är suverän kvalitet och mycket välsydda plagg, här är smakprov på den blommiga läckra bikinin i vitt. Dessa bikinis har kommit i en begränsad upplaga så det är först till kvarn.
♥ Helen

Mer från Mässan/tisdag

Publicerad 2013-02-11 19:49:06 i Helens under,

Tisdag på mässan tillbringade vi bla hos Syversen som säljer Oroblu, DKNY nightwear, Calvin Klein Strumpor och några fler märken som Ni kanske snart ser hos oss. Vi kollade på strumpor för nästa höst/vinter och som alltid fanns det mycket snyggt och fina färger. Se bara färgkartan på Oroblu All colours för hösten, där lär man alltid hitta nått att matcha med. Det är kul när kunder kommer in med sin klänning/kjol och vill att vi hjälper dem att få ihop ett snyggt kit. Vi har stort utbud på strumpbyxor och är proffs på strumpor! Robert och Therese visade oss mönstrat, enfärgat, tjockt, tunt, presentförpackningar - ja allt möjligt fint i strumpväg. Nätstrumpan med hål baktill är ju helläcker.. Ny fin färg på DKNY klänningen kan vi också längta till, kommer till hösten.
♥ Helen

Calida Herrkalsong

Publicerad 2013-02-11 12:30:00 i Helens under, Herrsortiment,

Alla Hjärtans Dag på torsdag den 14/2 får man ju inte glömma att överraska nån man håller kär. Vi har fått in fina Calida Herrkalsonger i en 2-pack för 299.- kan ju vara något..
♥ Helen

Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2013-02-11 10:00:00 i Helens under,

Överraska nån du tycker om eller dig själv med ett fint nattlinne i bomull, hjärtan på nu inför Alla Hjärtans Dag den 14 februari, dessa kostar endast 199 kr /st.
♥ Helen

Nytt Calida/homewear

Publicerad 2013-02-10 14:28:00 i Helens under,

Dessa läckra saker från Calida packas upp idag, underkläder/homewear. En underbar byxa med långa ben eller som shorts i finaste micro modal, mjuk midjeresår och tuffa fickor. Linne med matchande trosa och en fin lila tröja att sätta till pyjmasbyxan eller till jeansen. Gränserna mellan kläder/homewear suddas ut, varför inte ha den läckra byxan till ett par klackar i sommar?  Lila kommer stort i vår och ännu mer till hösten.
♥ Helen

Veckans annons

Publicerad 2013-02-10 11:23:15 i Helens under,

Denna vecka annonserade vi om vårt stora badsortiment, detta bad på bilden är från Wiki, ett väldigt bra bad till låga priser och perfekt passform, finns upp till H kupa på bygelbh:n. Nu till veckan kommer vi att packa upp ännu mer bad från tex Chantelle och Calida, så spännande , det är 1:a gången deras bad släpps i Sverige!!
♥ Helen

Mässan/ Tisdag

Publicerad 2013-02-10 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
Tisdag morgon fortsatte vi mässan, vårt 1:a stopp blev hos CMBRÅ Scandinavia, deras showroom kan man gärna stanna länge i, mycket fina varumärken och grymt trevliga säljare. Mycket av badet från Sunseeker hängde framme, vi har redan några serier i butik och fler kommer. Sen visade säljaren Mimmi oss nya bh modeller från Wonderbra, Playtex, Shock Asorber, trosor från DIM och mängder av snygga höststrumpor. Wonderbra kommer med riktigt fina push-up bh:ar för endast 399.- i härliga färger, dessa tror vi verkligen på.
CMBRÅ har alltid modeller i sitt showroom så man kan få se hur bh:n sitter på, alltid lika glada Claudia som är dansare visade oss nya modeller. Det lite roliga är att jag kände igen Claudia från Gymnasiet, hon gick dansutbildningen samtidigt som jag läste Ekonomisk linje på Mimerskolan i Umeå, världen är bra liten...hon minns ju däremot inte en liten grå/ekonomi studerande, hihi - klart att dansarna utmärkte sig lite mer även på rasterna i korridoren , lite Fame feeling var det allt på skolan.
Dagen avslutades också med CMBRÅ gänget på en väldigt bra restaurang , Urban Deli på Söder, restaurang/mat/delikatessbutik/saluhall i ett, riktigt mysigt ställe, fullt med folk och skön stämning. Stefan hade spenderbyxorna på och vi bjöds på ostron, champagne, härliga charkuterier, bästa entrecoten och tonfisken någonsin och härligt sällskap, kul att lära känna hela gänget hos denna leverantör.
♥ Helen 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndags...Mässan

Publicerad 2013-02-09 11:56:00 i Helens under,

Här kommer lite från mässan, jag flög ner till Stockholm i måndags för att göra inköp inför nästa höst/jul. Jag mötte upp mina kollegor från Västerås och vi inledde ute på Modecenter med Calida. Calida har som alltid en stor kollektion att visa av dam, herr och barn. Mycket fina saker i skönaste kvalité för den kräsne. De bjöd på en underbart god Gulashsoppa innan vi sprang vidare till Abecita. Abecitas höstkollektion andas retro/Hollywood, läckra spetsar och fina färger med svart som kontrastfärg. Vi avslutade dagen hos Berit på Keller Fashion, de har varumärken som Charnos, Curvy Kate, Audelle, Filodoro och Philippe Matignon, vi hittade många läckra strumpor och bh för hösten. Dagen avslutades med att Keller tog oss på middag innan vi stupade i sängs.. dagarna ute på mässan är väldigt roliga men också tuffa eftersom man får så mycket nya intryck och ska ta så många beslut.
♥ Helen

Nya smaker

Publicerad 2013-02-09 09:31:00 i Helens under,

2 nya smaker är uppackade och redo att inhandlas, vi har haft stor efterfrågan på Jelly Belly i smörpopcorn smak så nu finns den äntligen i butiken samt en av mina nya favoriter wild blackberry/björnbär, mums, vi plockar åt dig på lösvikt i fina presentförpackningar/strutar. Det finns idag 14 smaker hos oss att välja på och idag är det lördag!!
♥ Helen

Smycken Nora

Publicerad 2013-02-07 10:00:00 i Helens under,

Smycken från Nora Norway finns hos oss, här är några smakprov, läckra eller hur? Vi har stort utbud på armband, halsband och lite örhängen. Allt är nickeltestat och med silveröverdrag, man jobbar med fina material som läder, sötvattenspärlor m.m
♥ Helen

Be Seductive

Publicerad 2013-02-06 16:00:00 i Helens under,

Vill bara tipsa om dessa fantastiska bh:ar, vilken succé Calvin Klein Seductive är, vi har sålt dem sen den lanserades och det är mångas favorit bh:ar , vi har nu fått in 2 nya färger för våren, hoppas kunna visa Er bild på dessa snart. Seductive finns som T-shirt bh, Push up och axelbandslös bh, upp till E kupa. En bh med bästa comfort, mjuk och skön i material och passform. En bh att verkligen trivas i, de börjar på 65C och finns till E kupa upp till 85 i vissa modeller. Priserna ligger mellan 399.- till 469.- så det är ett bra pris på en suverän serie bh:ar.
♥ Helen
 

Hanky goes Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2013-02-06 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Hanky Panky trosor är den perfekta presenten till nån man vill ge lite lyx och flärd, inför Alla Hjärtans Dag finns det en fin I LOVE YOU ask med 3 low rise string för 579.- , eller varför inte vara riktigt kreativ och linda in rosor med Hanky trosor istället, hur läckert vore inte det? Vi har ju trosorna i alla möjliga färger så det kan bli en härligt färggrann bukett Hanky rosor.

Trofé bh

Publicerad 2013-02-05 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Ännu mer vårnytt från Trofé, 2 läckra serier till otroliga priser! Den rosa bh:n har även kommit med grå rand och den ljusa ivoryfärgade t-shirt bh med snygg push effekt har även kommit i nougat. Den randiga finns nu även i efterfrågade storleken 65, bra att fler och fler leverantörer börjar göra storlek 65.
♥ Helen

Fuck Cancer

Publicerad 2013-02-04 14:00:00 i Helens under,

Blev tipsad igår om en fin tavla med tänkvärt budskap som säljs på Ung Cancers webshop, som du hittar här:http://www.ungcancershop.se/ Ung Cancer är en ideell organisation som jobbar för att förbättra livet för unga personer som drabbats av Cancer. En av mina leverantörer lever tyvärr med cancern i sin närhet, hans lilla son har en svår cancerform sen nått år tillbaks, man blir så ledsen bara man tänker på det, sitt eget barn vill man skydda från allt ont men tyvärr är man rättså maktlöst när det kommer till allvarliga sjukdomar.
 
Nu har jag köpt in en tavla till fikarummet på jobbet och några armband med budskapet Fuck Cancer, pengarna går till Ung Cancers arbete. Känns bra att kunna bidra med det lilla som ändå kan bidra med nått. Armbandet kostar bara 100 kr, och allt går oavkortat till Ung Cancer.
♥ Helen

Inköp Höst/jul 2013

Publicerad 2013-02-04 08:00:00 i Helens under,

Nu bär det av mot Stockholm och inköp för nästa höst/jul. Ska möta upp mina gamla Twilfit kollegor, de underbara tvillingsystrarna Marie och Christine från Västerås. De var också tidigare franchisetagare för Twilfit i hela 25 år, men sen i höstas kör det också i helt egen regi och driver Två Systrar i Västerås. Det är kul att kunna hålla kontakten och åka på inköp tillsammans.
 
Kl 09.30 börjar vi med Calida, sen Abecita och dagen aslutas hos Keller Fashion. Man brukar vara rättså slut efter en hel dag med nya intryck och inköp, men det blir en middag med Keller Fashion innan vi får åka till hotellet och sova. Sen kör vi en ännu intensivare dag tisdag och så rullar det på till sent på torsdag, så fram med spåkulan- dax att se in i framtiden, vad blir det mest efterfrågan på till hösten tro??
♥ Helen

Nytt i skyltfönstren

Publicerad 2013-02-03 18:15:10 i Helens under,

 
Varit ner och jobbat i butiken på förmiddagen, smög iväg medan familjen ännu sov.. kände att det var dax att skylta om i båda fönstren. I det lilla fönstret blev det Hanky Panky för hela slanten. Denna populära trosa från USA som finns i regnbågens alla färger, fyllde ett träd med low rise string i olika färger och sen senaste vårnytt färgen på linne och boxer på dockan, läcker coral/rosa nyans. Sen är det ju snart Alla Hjärtans dag , så I LOVE YOU förpackningen med 3 Hankys fick en framträdande plats. Sen fylldes stegen med vackra linnen i olika färger, detta linne är så snyggt till ett par jeans och favorit koftan/ kavajen till, eller hemma till mysbyxan när du vill känna dig lite extra lyxig.
Det stora fönstret andas BRUD- bröllopsdagen, för alla som går i giftas tankar.. Tänk dig bruden efter festen , hon har slängt av sig tyllkjolen och de höga klackarna. Nu kan hon inte längre hålla sig från att börja öppna lite bröllopspresenter, vackra guldpaket med spännande innehåll. Förutom saker från Helens under så har jag lånat vackra saker av Umeå Antik & Design, ett Umeåföretag som drivs av en tjej som heter Elisabeth, man kan handla deras saker på nätet. Hon kom förbi med vackra tennljusstakar och porslin , tex en Terrin Blå Eld Hertha Bengtson designat för Rörstrand. Kolla gärna in på hennes hemsida om ni vill veta mer om Umeå Antik & Design.
 
Skyltdockorna bär underkläder från Elle Mcpherson och Audelle, vackert så det föreslår. Men däremot blev inte mina bilder så bra med mobilkameran idag, lite mycket blänk, men jag hoppas på överseende med detta. Självklart kan man ha dessa vackra underkläder till andra tillfällen än giftemål också , hälsar hon som varit förlovad mycket längre än 1 år
♥ Helen

Randigt/klassiskt

Publicerad 2013-02-02 10:30:00 i Helens under,

Randigt är alltid rätt, här på Sunseeker badet i svart och vitt, en balconette modell med liten volang som detalj och en halterneck som rymmer en större byst, olika trosmodeller såklart. Det är verkligen stor efterfrågan på bad redan och det är kul att äntligen kunna erbjuda ett stort sortiment året om, det kommer in nya modeller varje vecka nu.
♥ Helen

Veckans annons

Publicerad 2013-02-01 13:00:00 i Helens under,

Denna vecka annonserar vi om vårt stora utbud för nyblivna mammor och gravida, Boob, detta fantastiska svenska märke som vi är stolta över att ha i butiken. De jobbar nästan bara med ekologiska material  och har ett sunt miljötänk.
♥ Helen

Butterfly-Audelle

Publicerad 2013-02-01 12:07:55 i Helens under,

Denna bh är ju helt bedårande vacker, en vårnyhet från Audelle , cremefärgad bh med sött mönster i ljuva pasteller och små fjärilar. Matchande trosa till , en snygg hipstermodell som inte är alltför låg. Bh:n börjar på 65D och finns upp till 80 DD/E.
♥ Helen

Nyheter Trofé

Publicerad 2013-02-01 11:00:00 i Helens under,

Härligt när vårnytt droppar in i butiken, härliga, sobra och krispiga pasteller. Här är 2 nyheter från märket Trofé, det är vårt riktigt prisvärda märke, med bra produkter till låga priser. Den grå bh:n med spets finns även i vitt och svart, den nya grå börjar nu på storlek 65. Den nya ljusrosa är en supermjuk T-shirt bh upp till  kupa D och den kostar endast 229.-
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela