Till Helens under´s startsida...

Mid Season Sale!

Publicerad 2013-10-31 08:06:32 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Här kommer ett litet smakprov på saker du nu kan hitta i vår butik på säsongsrea, lite Hanky Panky, Abecita, Calvin Klein trosor, Phax bikini, Michael Kors bikini, Evollove, DKNY m.m . 50 % rabatt så det är riktigt bra fyndläge, välkommen. Kolla också in vår fyndhörna på webshopen:http://www.helensunder.se/rea-sale
♥ Helen

Offwhite

Publicerad 2013-10-29 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

                          
 
Kabelstickat är snyggt och det vill många ha på hösten/vintern, denna i offwhite är med ull från Vogue, finns även i svart såklart. Mjuk och skön utan att stickas på benet.
En riktigt fin overknee i silkesblandning, även den från Vogue. Snygg med spets och liten rosett. Nedan lite härliga historiska bilder från just Vogue, hur deras annonser och marknadsföring såg ut förr.
♥ Helen
 
 
 
 
 
 
 
 

Freebra S-style

Publicerad 2013-10-28 22:16:38 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Freebra har nu lanserat en ny modell,  S-style är en vidareutveckling av bandlösa storsäljaren Freebra Bh. S-Style har specialtillverkad innerkupa med en speciell placering för din bröstvårta för att ge dig den ultimata klyftan. S-Style är tunn, lätt och formbar vilket gör att den formar sig efter din byst och är bekväm att bära. Med sin unika form ger den bysten stöd och formar på exakt de rätta ställena. Freebra S-Style är sömlös och tygbeklädd med ett exklusivt skimrande tyg i beige. Kommer i två storlekar A/B och B/C. vi har även fått in Freebra Feet savers för dig som gillar att gå i klackar och vill skona fötterna lite.
♥ Helen
 
 

Grått är flott

Publicerad 2013-10-28 12:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 I alla modetidningar står det nu om GRÅTT- som är det nya svarta och det har märkts på hemmamysplagg och nattplagg senaste åren, mycket grått och nyanser åt det grå hållet. En färg som är lätt att matcha och alla passar i den beroende på vad man sätter till. I höst har det även kommit in grå nyanser på underkläder och på strumpor har det varit hett i många år. Plaggen ovan kommer från Calida, ett av våra favorit märken i butik, man blir alltid nöjd med sina Calida plagg. Velourdressen säljes i separata delar så vill man bara ha byxan eller jackan funkar det också. Calida har vi mycket av på vår webshop också: http://www.helensunder.se/calida
♥ Helen

Trofé favoriten

Publicerad 2013-10-28 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Nu har detta populära nattlinne kommit in i 2 nya färger, en ny röd och en snygg ljusrosa. Snygg spets över bysten och sydd för att ge lite stöd, skönaste modal med lite elastan. Den ljusrosa färgen är detsamma färg som den fina morgonrocken i fleece. De nya färgerna finns här också: http://www.helensunder.se/trofe-nattlinne-med-smala-band-och-spets-2
♥ Helen

Mjukt och gosigt

Publicerad 2013-10-27 11:36:46 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Nyheter från svenska Trofé. Mjukaste fleecerocken( finns även i mörklila), nattlinnen i längre och kortare modeller samt pyjamas. Nu börjar butiken vara laddad för julhandeln, då just nattplagg alltid är en favorit att få i de mjuka paketen. Kolla in på webhopen för att få veta mer om dessa modeller http://www.helensunder.se/trofe-2
♥ Helen

Falke randigt

Publicerad 2013-10-25 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Falke strumpbyxa i bomull, mjuk och skön med härliga ränder i blå toner eller grått med svart. En strumpbyxa som är lätt att matcha till olika vardagsstilar och ger ditt ben skön värme också. Finns i butik nu och snart även i webshop.
♥ Helen

Butiken fylls av nattplagg..

Publicerad 2013-10-23 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 
 Känns overkligt men det är sant, det närmar sig vinter och jul igen, och därför fylls butiken upp med nattplagg.
Nattlinnen, pyjamasar, morgonrockar är alltid uppskattade julgåvor. Dessa nattplagg är från Lady Avenue, de har både siden och bomull/modal nattplagg. Det ribbade sidenlinnet är ju så fint att även bära till vanliga kläder, till ett par jeans och en kofta/kavaj över så är du redo! Nattprogrammet i bomull/modal är härligt mot kroppen, du får bomullskänslan men det blir ännu mjukare och smidigare, känns också svalare mot kroppen. Modalen håller också färg samt form väldigt bra vid tvätt.
♥ Helen
 
 
 

Teint de soleil

Publicerad 2013-10-23 09:06:18 i Event, Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
När man ska visa underkläder på modevisning vill man ha strumpor som gör att man ser barbent ut och har osynlig byxdel, vi använde DIM Teint de Soleil strumpbyxan och den blir verkligen osynlig som ni ser på bilderna. Sen ville tjejerna ha stay'ups vissa ingångar och då körde vi också DIM Up Sublim 15 den, en tunn och snygg stay'up. Tack Till Stefan och gänget på CMBRÅ Scandinavia som sponsrade våra modeller med strumpor.
♥ Helen

VÄLJ 3 BETALA FÖR 2 PÅ SLOGGI

Publicerad 2013-10-23 08:03:26 i Erbjudanden, Helens under,


Denna vecka har Sloggis populära kampanj VÄLJ 3 BETALA FÖR 2 startat, hos oss kan du välja av alla deras modeller och vi bjuder på den billigaste när du tar tre produkter. Fyll på ditt trosförråd.
♥ Helen

Helen testar

Publicerad 2013-10-22 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
Nu har jag testat denna strumpbyxa från Philippe Matignon med kashmir. Den finns i svart och blir heltäckande på benet precis som jag vill ha det, mjuk och skön samt riktigt varm. Testade den på en hockeymatch och att sitta några timmar på en islada är kallt, så jag tänkte att detta blir det ultimata testet. Den klarade testet och höll mina ben varma och snygga! Har alltid varit svag för plagg med kashmir och det är verkligen ett mysigt material. Kommer att bli en av mina favoriter i höst och vinter.
♥ Helen

Bloggfavoriter

Publicerad 2013-10-21 10:00:00 i Event, Helens under,

 
 
 
 

En ära att få jobba med de duktiga/proffsiga bloggerskorna Anna Wii och Therez.se. Till vår tjejkväll gjorde vi iordning ett bord med deras favoriter från Ecco Store & Company samt Helens under. Från oss kunde man på detta bord hitta : Hanky Panky, Pretty Polly, Deborah Lippmann nagellack, tvålar från Nesti, Chantelle, Aubade och tvättmedel från Forever. Så kul att se vad de väljer och att de verkligen håller en röd tråd i allt de gör och i deras look. Tack för Er medverkan och visst läser ni deras bloggar på http://therez.se/ samt http://glossfashion.com/annawii/
♥ Helen

Del 2 - fashion show - Helen´s angels

Publicerad 2013-10-20 19:11:00 i Event, Helens under, Inspiration,

 
 Mer bilder från vår visning, snygga underkläder och ännu snyggare tjejer ! Tack till Therez, Anna, Sofie, Elin, Ingrid, Marina och Marisel för att ni ville göra detta med oss, ni rockade verkligen!
♥ Helen

Engla goes Pretty Polly

Publicerad 2013-10-20 19:05:49 i Helens under,


Pretty Polly strumporna är så läckra, kolla in Englas blogg där hon skrivit om Helens under och Pretty Polly:
 http://englasshowroom.com/ snart kommer det in fler roliga modeller samt Pretty Polly i plus sizes, det gillar vi.
♥ Helen

Mingelbilder från eventet UFW

Publicerad 2013-10-20 09:37:32 i Event,

 Lite mingelbilder från vår Tjejkväll förra veckan under Umeå Fashionweek, tjejer så långt ögat kunde nå. Bubbel i glasen, gott att äta, glada skratt, tävlingar och goodiebags- allt vi kvinnor uppskattar. Vi hade en tävling där man kunde vinna en väska från Ecco, för att vinna skulle man gissa antal Jelly Belly bönor vi hade i en stor skål. Tjejen som vann väskan är uppringd, blev riktigt glad och hon hade gissat absolut närmast (bara 49 bönor ifrån det rätta svaret) och sen har vi kört tävlingen i butiken också fram till igår, men med nytt pris, en härligt välfylld goodiebag med saker från Helens under. Imorgon kollar jag igenom och ringer upp ännu en glad vinnare!
♥ Helen
 

Whoops!

Publicerad 2013-10-19 19:08:22 i Helens under,

 
 
 
 

Whoops! Passande namn på ny serie från Chantelles lillasyster Passionata. 2 olika bh modeller, en fylld T-shirt bh med memory foam och en läcker spetsbygelbh. Båda modellerna på bh kostar endast 350 kr, vilket är rättså otroligt med tanke på att dessa sys upp i Frankrike och är handsydda. Bh:arna finns upp till F kupa. Det finns även 2 fina trosmodeller att välja på en lite mer shorty och en hipster tai. Dessa finns i webshop redan idag och i butiken på måndag. http://www.helensunder.se/passionata-whoops-bygelbh
♥ Helen

Smått och gott från eventet

Publicerad 2013-10-19 12:00:00 i Event,

 
 Bilder från godsakerna vi bjöd på under tjejkvällen den 10/10, vi ville ha det mysigt så hembakt fick det bli. Marränger, tryffel, macarons, kolasnittar och olika småkakor. Sen fat med kallskuret, inbakta västerbottensoliver och salta snacks för coola bönor. Bubbel i glasen och kvällen kunde starta..
♥ Helen

Del 1 - fashion show - Helen´s angels i myskläder

Publicerad 2013-10-19 10:10:37 i Event,

 Bilder från modevisningen, våra egna änglar visade upp delar att höstens/vinterns fina sortiment. Underkläder från Chantelle, Hanky Panky, Audelle, Avet, Triumph och Björn Borg på dessa bilder. Hemmamysplagg från Charnos, Catchy, Björn Borg, Calvin Klein, Audelle och Calida. Glada tjejer och härligt att se glädjen i bilderna precis som det skall kännas att få ha fina underkläder och nattplagg på sig. Nära kroppen produkter vår specialitet.
♥ Helen

Backstage

Publicerad 2013-10-17 10:36:03 i Event, Helens under, Inspiration,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Febril verksamhet råder backstage innan visning. Förra torsdagen hade vi Tjejkväll inne på Ecco Store&Company. Vi hade bjudit in kunder osv och det rymdes ca 100 personer på tjejkvällen. Modellerna träffades 17.30 för lite mat, bubbel och sen var det full aktivitet. Våra underbara bloggerskor hade fixat så att Rapunzel of Sweden sponsrade modeller med långa vackra extensions som Therez och AnnaWii hjälpte till att fästa och locka, de är sen tidigare bärare/ambassadörer för Rapunzel så tjejerna vet precis hur det skall vara så jag är glad och tacksam att de hjälpte till backstage. Vår praktikant Marie som passande går utbildningen Stylist & Spa hjälpte till med make-up. Sen fixade jag, Lena, Roos-Marie, Amanda( praktikant) samt min mor Eva med kläderna, smyckena, strumpor och allt som ska fram innan show kunde börja. Eccos personal tog fram skor, det blåstes ballonger, tändes ljus, tejpades igen fönster- ja mycket att fixa innan en sån här kväll kan gå av stapeln.
Det kommer mer bilder från kvällen, fotograf Rikard Östberg http://rikardostberg.se/ samt ännu ett tack till Rapunzel http://www.rapunzelofsweden.se/. Samt ett jättetack till våra härligt goa tjejer som gick modell och avsatte tid för detta, Therez, Anna, Elin, Sofie, Marisel, Ingrid och Marina.
♥ Helen

Efterlängtade

Publicerad 2013-10-16 17:23:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Så efterlängtade är Bleufôrets bomullsstrumpbyxor i mönster och enfärgat. Denna höst ska vi klä benen i prickar och ränder såklart. Färgerna är svart, vinrött, grått, brunt, marint, rött, grönt m.m Vissa modeller har man nu börjat tillverka även i XL, tänk på att de är lite små i storlek men drar man ut dem ordentligt innan så är det inga problem. Bleufôret jobbar bara med de finaste naturmaterial som bomull, siden, ull och angora. Kommer upp i webshop inom kort, i butik idag.
♥ Helen

Doftar choklad..

Publicerad 2013-10-16 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Från Danmark, Munkholm, kommer de härliga handgjorda tvålarna och produkterna som vi packat upp idag. Påfyllning på deras läckra lakritstvål som är en hit hos oss samt nya spännande dofter som blåbär, varm choklad, kaffe & marsipan samt vanilj. Tvålarna är gjorda utan farliga ämnen såklart och säljes skurna på bit. Dricker inte så gärna kaffe med tvålen kaffe/marsipan doftade underbart och just den är perfekt att få bort fisk/skaldjursdoft från händerna vid matlagning. Nytt doftljus i vanilj samt påfyllning på Pink Champagne ljuset. Mörkt ute, höststormar, mysigt att krypa upp i soffan och tända ett fint doftljus. Sen kom det ytterligare lite nya spännande produkter som ett ansiktsserum, kroppsolja, fotolja/ Happy feet samt rengörningsolja, allt 100 % naturligt, precis som man vill ha det.
♥ Helen

Oasis Chemise

Publicerad 2013-10-16 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
Nattlinnet Oasis Chemise från Elle Mcpherson är så läckert att man bara vill svepa in sig i.. svart med 2 toner stretchspets i guldmetall, reglerbara axelband och ett riktigt vackert ryggparti. Matcha detta underbara nattlinne med Deborah lippmanns nagellack Swagga like us, metallic såklart.
♥ Helen
 

Stick ut

Publicerad 2013-10-15 22:02:12 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

För dig som vill sticka ut lite från mängden, 2 coola strumpbyxor/leggings från Oroblu. En leggings i svart med rött, tuff till svart klänning med höga klackar till. Heltäckande så det blir som en byxa. Oroblu Claire , en mörk
jeansblå strumpbyxa med häftigt mönster, tuff men sober på samma gång. Vi älskar strumpor!
♥ Helen

Sweet blush

Publicerad 2013-10-15 20:19:48 i Helens under, Nyinkommet i butik, Veckans tips,

 
 
 
Sweet blush heter senaste färgen på Evolloves bh, snyggt coralrosa ger den dig lite färg i höst. Detta är Evolloves basmodell , finns även i svart och vitt, endast 399 kr och finns från 65 och med D-G kupor. Kom och testa din favorit av Evollove, just nu kan du testa vårt nya märke med hela 25 % rabatt på alla Evollove bh, gäller endast veckan ut.
♥ Helen

Minikryssning

Publicerad 2013-10-12 20:00:00 i Helens under,

 
 
 
Imorgon, på söndag åker jag ner till Stockholm en snabbis för att åka med Swegmark på Lyckokryssning till Åbo, det kommer att vara modevisning med nyheter från Swegmark, massor av intressanta föredrag med bla Richard Wolf och Marie Göransson och bäst av allt jag får träffa mina kollegor från butiken Två Systrar i Västerås. Kommer säkert att bli riktigt kul och efter vår modevisning och Fashionweek förberedelser de senaste veckorna så behöver jag kanske åka bort och få lite annat att tänka på. Hoppas bara att höststormarna på havet håller sig borta, blir lätt sjösjuk...följ min resa på Instagram Helens under.
♥ Helen

Tjejkväll Underkläder + skor=sant

Publicerad 2013-10-12 06:55:14 i Event, Helens under,

 Lite bilder från torsdagens Tjejkväll inne på Ecco Store& Company. Jag och Lisa (butikschef på Ecco) träffades efter sommaren och började planera för att hitta på nått kul under Umeå Fashionweek, vi ville göra en intim och mysig kväll för att visa vår uppskattning till våra kunder. Planerna tog fart när jag frågade Therez som jobbar hos mig och tillsammans med hennes vän Anna Wii tändes idéen på en modevisning inspirerad av Victoria Secret's visningar, en light version då hihi. Therez skaffade vingar från USA, musik sattes ihop, modeller fixades och det har bakats och ordnats för att få den rätta stämningen inne på Ecco Store & Company. En tjejkväll med visning, inspiration, tävlingar, god dryck, tilltugg och goodiebags till alla.
Sen är ju bloggerskorna Therez.se och Anna Wii ambassadörer för Rapunzel of Sweden, så Rapunzel var snälla och fixade långa, härliga extensions till modellerna och skickade även med fina goodiebags, så ett stort tack till Rapunzel of Sweden och dess ägare Ida. Här ser ni lite bilder från kvällen, fotograferat av Annas man, kommer mer bilder snart från visning och backstage.
♥ Helen

Abecita Claudia

Publicerad 2013-10-10 23:09:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
Nytt från Abecita, Claudia, en lyxig bh med band som går att koppla bort. Tillhörande hipster trosa i mjuk spets, svart med mörktblått, snyggt med denna kontrast. Sen även en Bh med spets och push-up effekt men ingen bygel, lite fylld kupa. Läckert så det förslår!
♥ Helen

Burgundy

Publicerad 2013-10-09 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Vår andra praktikant Marie från Dragonskolans Stylist & Spa utbildning ska vara 10 veckor hos oss, så henne kommer ni att träffa på mycket i butiken. Märktes direkt att det var en duktig tjej, vi brukar mest ta praktikanter från den utbildningen för det brukar bli så lyckat. Första dagen fick hon packa upp denna snygga bh och trosa från Audelle i den senaste färgen Burgundy, Marie gjorde en snygg exponering på bord med matchande myssockor och vackra tvålar till. Alla ni som älskar Audelle Fiore push up blir nu glada för denna ursnygga färg.
♥ Helen
 

Shorts for her & him

Publicerad 2013-10-09 07:31:56 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 

Ni som längtat efter nya mönster på Era favorit trosor från Björn Borg, igår kom det 2 nya mönster på dam och en ny herrkalsong. Modellen på dam är deras mini shorts i bomull. Kommer in i vår webshop inom kort.
♥ Helen

Stars i ny färg

Publicerad 2013-10-08 14:00:00 i Helens under,

 
 
 

Alla som tycker om den populära Swegmark bh:n Stars får nu ännu en snygg färg, som kallas Praline och är åt det gammelrosa hållet.
Efter 25 år på marknaden är behåmodellen Stars fortfarande en storsäljare. Sedan lanseringen 1988 har den sålts i över 2 miljoner exemplar och fortsätter att slå nya försäljningsrekord. Så nu finns den vitt, mörkgrått, vinrött, praline och ännu lite svart kvar. Den svarta ersätts dock av den antracitgrå så småningom.
♥ Helen
 

Het i lila

Publicerad 2013-10-08 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Trofés fina och populära bh Irene nu i ny färg, lila, det är en färg som vi ser mycket av i höst på underkläder, strumpor, nattplagg m.m . Denna bh är mjuk i spetsen, härliga lite bredare axelband, ger rund fin byst och till ett otroligt pris av 199 kr. Matchande snygg trosa för 129.- Bh börjar från 65 upp till 85 E.
♥ Helen

Smakprov av Bleuforêt

Publicerad 2013-10-07 22:22:28 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 Smakprov på sockor, knästrumpor och strumpbyxor som vi packat upp idag. Denna vecka har vi 2 praktikanter, Amanda som går årskurs 9 på Prolympia, min stuggranne, en riktigt go och fin tjej. Amanda fick plocka upp och göra iordning allt nytt från Bleuforêt. Visst är det kul med härliga sockor i mönster och sköna naturmaterial! Och det är precis vad Bleuforêt jobbar med, de härligaste bomull, ull och silkes sockor du kan tänka dig.
♥ Helen
 

Friends are like bras

Publicerad 2013-10-07 18:38:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Oktober månad, den rosa månaden där många insamlingar görs för bröstcancerfonden. Trofe som vi köpt in detta nattlinne av skänker alltid pengar under oktober månad till bröstcancerfonden.  Detta nattlinne från Trofe har nu kommit till butiken, läckert i rosa eller cremefärg med den härliga texten: Friends are like bras , close to your heart and there for support, Vänner är som bh:ar, nära ditt hjärta och finns där som stöd.
Kul nattlinne med ett härligt budskap tycker vi , endast 199 kr.
♥ Helen

Angora/Cotton

Publicerad 2013-10-07 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 

Idag packar vi upp dessa gobitar från Bleuforêt , strumpbyxor i en bomull och angorablandning. Varma, snygga och gosiga, finns i ränder eller prickar. Blå, bruna och gråfärgställningar.
♥ Helen

StrumpTrender

Publicerad 2013-10-06 07:52:00 i Helens under,

 Philippe Matignon har delat in höst/vinter 2013 i olika trender man kan se på strumpbyxor, först ut har vi den de kallar Organic Style - Etnisk, jordnära stil, grönt i olika toner ser vi mycket av i höst, neutrala jordnyanser uppiffat med detaljer och spetsar.
 Lady in the darkness - en sofistikerad look, lite provokativ, syndig och kvinnlig. Svart är alltid rätt på strumpbyxor på hösten. Elegant och tufft. Även svarta leggings för hösten och täckande strumpbyxor.
 Romantic Lolita - Lite 60-tal, Engelskt, lite syndigt men romantiskt på samma gång. Jaquardspetsar, mönster ton i ton, svarta och beige toner för en feminin stil.
 
 
 Frivolous - Ironisk, provokativ, frigjord men samtidigt hemlighetsfull med ett lugn. Lurexdetaljer för party och fest eller bara göra vardagen lite festligare. Starka färger gärna med olika röda nyanser. Hitta dina favorit trender på strumpbyxor i höst, även veckan som kommer erbjuder vi Välj 3 betala för 2 på hela vårt stora strumpsortiment.
♥ Helen

Nya tvålar från Nesti

Publicerad 2013-10-05 09:30:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Nu har vi fått in mer tvålar från Italienska Nesti Dante, riktiga kvalitetstvålar tillverkade utan farliga tillsatser precis som vi vill ha det. Lavanda serien, Rose och en Paradiso Tropicale, vi har redan doftat oss till några favoriter , kom och välj din favorit. Snygga omslagspapper förstås så det blir även fina presenter.
♥ Helen

Lisa för Lena

Publicerad 2013-10-04 23:50:17 i Helens under,

 
 
Ikväll firade vi Lenas födelsedag, hon fyllde i september men ikväll fick hon min present. Efter stängning av butiken tog vi lite bubbel och sen blev det jakt på restaurang, vilket inte var så lätt när vi tydligen inte var ensamma med att vilja gå ut på en bit mat. Indiskt fick det bli, vi hade inte så mycket tid att spela på eftersom vi skulle vidare upp till Aula Nordica för att se Lisa Miskovskys turnépremiär. Lisa bjöd på många låtar från senaste albumet Umeå som vi förövrigt spelat i butiken senaste veckorna, finns många härliga låtar på den skivan. Lisas röst och utstrålning gjorde självklart denna blåsiga, mörka höstkväll, ljus, varm och helt underbar. Sen blev det en liten sväng ner på stan men åldern börjar ta ut sin rätt, hihi, så det blev fort hemfärd. Nu ska jag bums i sängs för imorgon har jag lovat minsta sonen , Leon , att mamma ska se hans hockeyträning.. så upp i ottan och iväg till ishall men vad gör man inte för att glädja de små liven?
♥ Helen

Moshi inspiration

Publicerad 2013-10-04 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
 

Armband i långa rader och gosiga sjalar är höstens hetaste accessoarer. Här lite inspiration från themoshi.
♥ Helen

Nya rockar

Publicerad 2013-10-03 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Tänk att det börjar närma sig jul... nu går det fort och alltid på hösten så får vi in mer rockar eftersom detta är en populär julklapp. Detta är två nya från Svenska Rolf Sömmare, en marin med prickar och en cremevit med svagt blomrankmönster. Båda klassiska mönster och färger man inte blir less på, detta är bra eftersom en rock som denna håller väldigt länge, du kommer att ha den i många år. Bästa härliga bomullsfrottén i dessa rockar.
Läs mer här om dessa rockar:http://www.helensunder.se/rolf-sommare
♥ Helen

Yogan min räddning

Publicerad 2013-10-02 21:33:45 i Helens under,

Nu är det mycket, det kommer in massor av nya varor inför höst/vinter, strumpaktivitet i butiken, härligt drag i butiken och så allt inför nästa veckas event under Fashionweek. Idag har de sista modellerna varit och provat ut det vi ska visa nästa vecka på Tjejkvällen vi har tillsammans med Ecco skor. Provningarna har gått bra, underbart goa tjejer som ställer upp och går visning, allt blir så fint på dem och det kommer att bli en kväll full av överraskningar. Än finns det lite biljetter kvar och det är gratis att komma på vår tjejkväll, se visning, mingla, dricka och äta gott m.m , allt för att visa vår uppskattning och hylla alla kvinnor!
Stressa hem från jobb, läxläsning med äldsta sonen, lite datajobb, sen fick jag äntligen åka ut till Ön, till Estetic där underbara Annika håller i yogaklass för mindre grupp, ikväll var vi 3 st som körde ett pass av bästa Yogan. Annika utmanar alltid oss att testa nytt, lyssna på kroppen och våga utmana sig själv, det på bilden skulle vi testa idag, minns inte riktigt om det hette Duvans position eller nått ? Jag var inte riktigt på samma nivå som tjejen på bilden men jag försökte.. denna onsdagsyoga är mitt andningshål, man släpper alla tankar på jobb, stressen bara rinner av mig för en stund. Är så glad att äntligen hittat en träningsform som jag älskar. Så nu har jag andats och känner mig lycklig i hela kroppen och kan nu inta köket och baka nått kul till vår tjejkväll. Trevlig kväll mina vänner!
Love& Light ♥ Helen

Aubade Smygpremiär..

Publicerad 2013-10-02 16:36:22 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 

Som vi väntat men nu har några produkter kommit in av vårt nya Märke Aubade, vi har valt delar ur deras populära serie Boîte á Désir( därav den långa väntan , det är populära små plagg). Det först vi fått idag är den vackra Baby dollen i svart samt den fina trosan med knyt baktill. Produkterna är one size och kommer i en vacker liten låda med ett hemligt kuvert i botten av lådan.. den perfekta presenten till dig själv eller från din kärlek till dig. Det finns redan inlagt även på webshop:http://www.helensunder.se/aubade-3

Aubade är ett av Frankrikes största underklädesmärke och har funnits i över 50 år. Företaget startades av familjen Pasquier och drivs idag av den tredje generationen Pasquier. Underklädesmärket är pioniärer inom branschen och har under sina år skapat historia. Aubade var det första märket som vågade använda färger på sina underkläder. Likaså var det Aubade som lanserade konceptet av matchande set. 1979 introducerade Aubade tangamodellen på marknaden vilken kom att bli en otrolig succé inom branschen. Aubade är mycket exklusivt och stilfullt. Sensuellt sexigt. Med sina vackra och oändligt varierande spetsar förför Aubade med elegans.

♥ Helen

Catchy Siden/Bomull Pyjamas

Publicerad 2013-10-02 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Catchy Siden/Bomull pyjamas i snygg design, ivory färgad med svarta detaljer, riktigt lyxig, just för blandningen bomull/silke ger tyget snygg lyster och en riktigt mjuk känsla. Pyjamasen för dig som vill känna dig extra fin och bekväm på samma gång. Klassisk modell med dragsko på byxan och snygg ficka på jackan med fin rosett som detalj. Se mer här: http://www.helensunder.se/catchy-siden-bomulls-pyjamas
♥ Helen

Controlbody Beach

Publicerad 2013-10-01 21:06:28 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Control Body Beach

Control Body Beach. Baddräkt med formande effekt, du minskar minst 1 storlek . Ger stöd över mage, byst och rygg samt formar sig över midjan och höfter.

Tillverkad av Polyamid och special anticlorine elastan. Lite lätt jaquard mönster i tyget snyggt på ena sidan. Inbyggt lättare uv skydd, materialet andas bra och torkar snabbt. Väldigt fin passform och en skön baddräkt att bära och känna sig snygg i. Vi har den i klassiskt svart såklart.

se mer här: http://www.helensunder.se/control-body-beach
♥ Helen

Catchy

Publicerad 2013-10-01 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grundarna till Danska Catchy Company är 2 kvinnor och bästa vänner- Helle Waltersen och Helle Kofoed. Danska Catchy designar nattkläder till den medvetna kvinnan i olika åldrar. Klädernas design har en feminin look med många små detaljer och funktioner som täcker varje kvinnas behov. Färgerna är ofta neutralt lugnande och naturliga material som bomull och siden. Catchys after-wear design kan användas för att ta på efter jobbet när du vill koppla av, utöva yoga eller används till vardags. Här ovan ett smakprov på det vi fått in, ett sidennattlinne med lite old fashion stil, kryssömmar, snyggt skuren över bysten och det bästa av allt - siden med stretch, så passformen blir perfekt. Velourrock med kvinnliga detaljer, finns även i vinrött. Fleecejacka/rock härligt gosig när du fryser. Rutig snygg bomullsrock, perfekt som resrock och blått nattlinne i bomull/modal i tuff modell som kan regleras i midjan och med vacker stjärnan i ryggen Se även här:http://www.helensunder.se/catchy-2

♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela