Till Helens under´s startsida...

Skyltsöndag

Publicerad 2014-11-29 10:00:00 i Helens under,


På söndag är det skyltsöndag i Umeå centrum, vi har gjort iordning butiken för julen och skyltning med julens vackra varor. På söndag hittar ni mig i butiken mellan 12-16, Välkommen!
Helen

Ultimate Gym

Publicerad 2014-11-28 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Den ultimata sport-behån för gymmet från Shock Absorber. Speciell designad för gymträning, en tränings-bh som ger bra stöd och passar för ett brett utbud av träningsaktiviteter.  • Brottar rygg med knäppning • Sladdhållare till hörlurar • Vadderade axelband som inte gräver in i huden • Mjukt, smidigt tyg på insidan förhindrar friktion  • Tillverkad i fukttransporterande tyg- nu finns den hos oss upp till K-kupa.
Helen

Tidig vår

Publicerad 2014-11-27 20:44:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Snygga jeans och läcker topp i svart med spetsdetaljer från Cotonel, roligt med lite vårnytt redan i November...

Snygg långkofta i skön viskos, tunn och smidig, väldigt snygg till ett par byxor som här på vår Roos-Marie.
Jeansskjortan är alltid aktuell, denna kom i både jeansblått samt i grått.
Helen

Cotonel news

Publicerad 2014-11-27 20:39:28 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Idag packade vi upp tidigt vårnytt från Cotonel, snygga jeans i en ljus och mörktvätt, fin modell med raka ben och bra passform, snygga detaljer på fickor. Denna ljusrosa topp var bara så snygg på och skön kvalitet.

Det kom också svarta byxor med lite vaxad yta för snygg finish, blus i kul modell med fina detaljer kom i både vitt och marint.
 
 

 
 
 

Julklappsbutiken nr 1

Publicerad 2014-11-26 11:41:05 i Erbjudanden, Event, Helens under,


En härlig annons i helsida i Total Umeå, som ska inspirera till julklappsköp, följer även med en rabattkupong med ett riktigt bra erbjudande, bara att klippa ut och ta med till butiken. Även vår lilla önskelista finns med i annonsen, perfekt att fylla i dina storlekar osv och lämna till tomten..
Helen

Dagens annons

Publicerad 2014-11-26 10:00:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,

I Umeå Tidning annonserar vi denna fina rock idag från Damella, finns även i vitt. Vi passer även på att påminna om Skyltsöndag samt att presentkort alltid är en uppskattad julklapp.

Din bh är inte osynlig

Publicerad 2014-11-21 16:04:07 i Helens under,

En bra bh kan hålla i år. Men om din kropp förändras eller om du använder din favorit bh varje dag så kommer en tid då det är dags att byta... Här kommer några tecken på att det är tid för att köpa en ny bh:
 
* Den börjar bli stor baktill i ryggen, ryggbandet åker uppåt. Din bh ska sitta hårt över ryggen för det är där stödet skall vara.
* Din kropp har förändrats, som kvinna brukar man säga att man byter bh storlek ca 6 ggr under sitt liv, man pendlar i vikt och ens olika livsstadium gör att bh storleken förändras.
* Dubbla bröst syndromet, kupan på bh:n ska omsluta bysten - de ska inte hoppa ut
* Band som måste justeras och glider. Oftast behöver man bara ställa in banden 1 ggr om du märker att du börjar justera ofta så är det dags att införskaffa ny bh.
* Fronten på bh:n ska sitta tätt mot bröstbenet, så börjar bh:n stå ut från kroppen och du får in flera fingrar framtill så kom förbi och vi hjälper dig hitta ny bh.
 
Många kvinnor tycker inte att det är så viktigt med bra underkläder, man tycker det är roligare/nödvändigare att köpa nya tröjor - sånt som syns, MEN din bh är inte osynlig, sitter bh fel så kan inte en snygg tröja rädda upp situationen. Trevlig kväll från oss på Helens under
Helen
 

50 kr rabatt

Publicerad 2014-11-19 10:00:00 i Erbjudanden, Helens under,


Dagens annons i Umeå Tidning, 50 kr rabatt på underställ till och med lördag. Rabatten gäller på siden, ull/silke och bomullsunderställ från Damella och Calida.
Helen

Scarlett

Publicerad 2014-11-17 13:53:03 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Lite mer bilder på vårt nya märke Scarlett, titta förbi och kolla in alla läckra underkläder, bh från 299.- och trosor fr 159.-
Helen

Nytt märke

Publicerad 2014-11-16 19:35:33 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Är riktigt lycklig över vårt nya märke Scarlett, vi håller på att packa upp för fullt så under morgondagen bör allt vara på plats i butiken. Så mycket fina underkläder i härlig kvalitet och bästa passform, sen att det är så bra priser kommer att göra detta till en succé, här ovan ett litet smakprov på det jag packat upp idag..
Butiken börjar också ta sin form inför julhandeln, vår maffiga nattavdelning är på plats och jag törs sticka ut hakan och säga att vi har störst utbud på nattlinnen och rockar inför denna jul. Julklappsbutiken No 1, och självklart gör vi fina paket till dig som så önskar.
Helen

Rutig Avet

Publicerad 2014-11-12 17:19:48 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nytt snyggt mönster på Avet, rutigt i mörka snygga färger. 169 kr kostar den rutiga, har du aldrig testat Avets trosor så tycker vi att det är dags, helt otroligt sköna!
Helen

Håll utkik...

Publicerad 2014-11-12 08:44:37 i Helens under,

För alla Er som var med och tävlade om presentkort hos oss, idag publiceras vinnarna i Umeå Tidning, så håll utkik om just ditt namn finns med, lycka till!
Helen

Dagens annons i VK

Publicerad 2014-11-11 09:55:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,

Dagens annons i VK, vi fortsätter vår medlemsvecka med 20 % rabatt till våra medlemmar i Helens under.
Rabatten gäller tom lördag den 15/11, så passa på att börja handla julklappar mm, Välkomna!
Helen

Fantasie Montreal

Publicerad 2014-11-10 15:48:17 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Ännu mer bad har vi packat upp i butiken, här en riktigt snygging från vårt nya märke Fantasie, denna serie heter Montreal och finns i denna läckra svarta bikiniöverdel med trosa. Denna bikini passar dig med större byst.
Helen

Freya Tootsie

Publicerad 2014-11-06 20:00:11 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Badkläder från Freya, serien Tootsie, en chic bikinitopp med byglar och lätt vadderade kupor. Randigt mönster i svartvitt och en dekorerande rosett mellan kuporna.
Bikinitoppen är utformad som en "vanlig" bh med reglerbara axelband och knäppning i ryggen. Den ger dig perfekt stöd och brösten får en vackert rund form. Toppen har lite lägre skärning för en fin urringning, och passformen är helt oslagbar. Finns självklart en riktigt bra bikinitrosa till denna också, en fin hipster där du kan variera höjden och som inte klämmer åt i midjan.
Detta är bikinin som du verkligen kan känna dig både snygg och bekväm i.
Helen
 

Ny amningsbh

Publicerad 2014-11-05 19:11:11 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Äntligen har vi en amningsbh i större kupor, Freya Pure, en av marknadens bästa amningsbhar.
Tunt formpressade, släta kupor och byglar för att stabilisera bysten och ge en rund fin form. Diskret spetskant och söt rosett i urringningen. Amningsbhn sitter perfekt även på mycket stor och tung byst. Detta är en riktigt rejäl bh som ger din byst maximalt stöd och avlastar både rygg och axlar. Breda axelband och extra bred linning för bästa komfort, samt rejäla clips för att öppna upp kuporna. Vi har den i svart.
Helen

Freya Deco Leo

Publicerad 2014-11-04 18:04:24 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Idag har vi packat upp denna läckerbit från Freya.. leopardprint som även ser ut som små hjärtan. Mycket folk i butiken även idag, härligt och uppskattat med medlemsdagar. Imorgon kör vi igen, 20 % rabatt på allt i butiken för medlemmar i Helens under. Kolla även in vårt enorma utbud på nattplagg och morgonrockar när du svänger förbi, störst utbud på natt det törs jag lova.  
Helen

Medlemsvecka i butiken

Publicerad 2014-11-03 09:55:00 i Erbjudanden, Event, Helens under,

Nu är det dags för vår efterlängtade medlemsvecka, start idag måndag med 20 % rabatt på hela sortimentet för våra underbara medlemmar. Är du inte medlem så kan du bli det i butiken och självklart få del av erbjudandet, vi behöver bara ditt namn och mobilnummer. Idag jobbar jag och Roos-Marie, välkomna!
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela