Till Helens under´s startsida...

Damella MYS

Publicerad 2016-12-19 09:45:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu kör vi sista veckan fram till julafton, vi fixar dina mjuka paket. Välkommen!
Helen

Fonden Citronfjärilen

Publicerad 2016-12-18 19:42:03 i Helens under,

Vi har en härlig tjej som varit vår kund i 20 års tid, hon heter Lisa Alexandersson och är 43 år, hon är intiativtagare till fonden Citronfjärilen. Lisa föddes med en väldigt ovanlig och obotlig sjukdom som heter Cystisk Fibros:

Vad är Cystisk Fibros

Cystisk fibros är en ärftlig livshotande sjukdom. Det finns inget botemedel. Ungefär 70 000 personer är drabbade runtom i världen, 650 i Sverige.

CF drabbar kroppen på många olika sätt men framförallt tar lungor och matsmältningssystem stor skada. Luftrören täpps igen och det är svårt att andas. Ständig hosta och täta, svårläkta infektioner bryter ned lungorna. En lungtransplantation är sista utvägen, men bara för den som överlever så länge.

CF slår inte bara mot kroppen. Många drabbas av depression och ångest, inte minst drabbade barn och ungdomar. De lider kanske allra värst av den isoleringen som kommer av hög infektionskänslighet och vetskapen om att även enkla luftrörsinfektioner kan vara livshotande. Men det finns hopp.

Forskning och ett strakt engagemang hos de drabbade och deras familjer har lett till ökad kunskap och allt bättre behandlingsmetoder. Under de senaste 30 åren har den förväntade livslängden för ett barn som föds med CF ökat med det dubbla! Många lever idag tills de är mellan 20 och 30, en del tills de är mellan 40 och 50. Tidigare dog de flesta innan de ens hunnit börja skolan.

Läkarna har blivit bättre på att upptäcka CF, och det är viktigt. För ju tidigare en kommer igång med behandling, desto bättre är framtidsutsikterna. Fysisk träning är en hörnsten i behandlingen. För att överleva och kunna leva ett längre och rikare liv måste personer med CF träna länge och målmedvetet varje dag, med allt från andningsgymnastik till konditionsträning.

 

Lisa var förbi och frågade om vi ville hjälpa henne sälja armband och tygväskor, där hela försäljningssumman går till fonden. Det kände vi självklart att vi ville kunna bidra med. Fonden bidrar med stöd för livsviktig fysisk aktivitet och utrustning för de som är drabbade. Armbanden JUST BREATHE kostar 100 kr och tygväskan 150 kr. Titta förbi butiken och köp ett armband eller väska, fina julklappar också med en viktig mening...

Gå gärna in på Fonden Citronfjärilen och läs mer www.citronfjarilen.se

 

Helen

Julmiddag

Publicerad 2016-12-13 10:42:00 i Dagens personal, Helens under,


Julmiddag med bästa gänget, vi var på REX och drack och åt gott! Nathalie bakom kameran men hon var också med, bara Carolina som tyvärr saknades oss denna kväll. Nu är vi peppade för en riktigt härlig julhandel!
Helen

BADNYTT

Publicerad 2016-12-12 09:16:49 i Helens under, Nyinkommet i butik,


En resa på G i vinter ? Vi packer upp nytt bad från Damella, Välkommen in!
Helen

Sweet Secrets

Publicerad 2016-12-12 08:38:19 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Åter i butik och nu med ännu lyxigare spets och detaljer, serien Sweet Secrets från Calida. Linnet och trosor finns i svart och crème. Vardagslyx när det är som bäst!
Helen

Sidenlyx

Publicerad 2016-12-03 10:50:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Så vackert set från Damella helt i 100 % Vävtsiden, lyxig så det förslår. Nattlinne med smala axelband, vackra spetsdetaljer och matchande rock. Man köper delarna separat, finns även i svart.
Helen

Damella MYS

Publicerad 2016-12-01 20:47:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Butiken är fylld med mjuka och härliga plagg för hemmamys, nu är vi inne i december månad och man börjar få julfeeling, julmusik på jobbet och vi slår in julklappar för fullt. En härlig, rolig och stressig tid i butiken - men nu är jag inne på min 19:e julhandel så jag har en viss rutin och det roliga är att ingen dag är den andra lik och kunderna är glada och förväntansfulla inför julen...Kom ihåg att spana runt på vår webbshop också här: http://www.helensunder.se/
har lagt in massor av fina nattplagg från Damella bla.
Helen

Hanro Pure Cotton

Publicerad 2016-12-01 08:05:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 HANRO produkter är det lyxigaste du kan ha mot din hud. Bara de finaste kvalité kännetecknar detta märke från Schweiz. Vi har linnen och tröjor i detta märke samt lite trosor. Varje liten detalj i materialval, snitt och design signalerar kvalité, ett unikt märke som du kommer att älska och som kunder har älskat i 132 år. 
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela