Till Helens under´s startsida...

Magic Bodyfashion

Publicerad 2013-09-17 18:07:58 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Nytt märke på tillbehör och annat kul- Magic Bodyfashion, vad sägs om en mjuk/skön top med inlägg, inga byglar och bara så där härligt bekväm men ändå med formande effekt. Vi har den just nu i vitt och svart. Ryggringningsband för djupa ringningar på klänningar/toppar. Sen trosan i latinostyle med fyllnad för rumpan ger dig den snyggaste jeansrumpan ever!
 
 

Bodytape 50 st smala dubbelhäftande remsor, perfekt till allt du vill tejpa på plats, nipplecovers och även nipplecovers för dig som ska springa långt tex tjejmilen eller andra idrotter där det kan nötas och göra ont mot tröjan.  Sen blir man ju glad bara av förpackningarna på Magic Bodyfashion..
♥ Helen
 
 

Sen 2 riktigt smarta saker, klisterremsor som man fäster runt knapparna på favoritblusen/skjortan så undviker du att det vill glipa över bysten. Samt skydd att sätta under armen i blusen, kavajen osv för att skydda kläderna från deofläckar och svett, håller dina kläder fräscha så mycket längre och du slipper lämna in kavajen på kemtvätt så ofta.
Allt finns också på vår webshop http://www.helensunder.se/magic-bodyfashion

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela