Till Helens under´s startsida...

Nytt i skyltfönstren

Publicerad 2013-02-03 18:15:10 i Helens under,

 
Varit ner och jobbat i butiken på förmiddagen, smög iväg medan familjen ännu sov.. kände att det var dax att skylta om i båda fönstren. I det lilla fönstret blev det Hanky Panky för hela slanten. Denna populära trosa från USA som finns i regnbågens alla färger, fyllde ett träd med low rise string i olika färger och sen senaste vårnytt färgen på linne och boxer på dockan, läcker coral/rosa nyans. Sen är det ju snart Alla Hjärtans dag , så I LOVE YOU förpackningen med 3 Hankys fick en framträdande plats. Sen fylldes stegen med vackra linnen i olika färger, detta linne är så snyggt till ett par jeans och favorit koftan/ kavajen till, eller hemma till mysbyxan när du vill känna dig lite extra lyxig.
Det stora fönstret andas BRUD- bröllopsdagen, för alla som går i giftas tankar.. Tänk dig bruden efter festen , hon har slängt av sig tyllkjolen och de höga klackarna. Nu kan hon inte längre hålla sig från att börja öppna lite bröllopspresenter, vackra guldpaket med spännande innehåll. Förutom saker från Helens under så har jag lånat vackra saker av Umeå Antik & Design, ett Umeåföretag som drivs av en tjej som heter Elisabeth, man kan handla deras saker på nätet. Hon kom förbi med vackra tennljusstakar och porslin , tex en Terrin Blå Eld Hertha Bengtson designat för Rörstrand. Kolla gärna in på hennes hemsida om ni vill veta mer om Umeå Antik & Design.
 
Skyltdockorna bär underkläder från Elle Mcpherson och Audelle, vackert så det föreslår. Men däremot blev inte mina bilder så bra med mobilkameran idag, lite mycket blänk, men jag hoppas på överseende med detta. Självklart kan man ha dessa vackra underkläder till andra tillfällen än giftemål också , hälsar hon som varit förlovad mycket längre än 1 år
♥ Helen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela