Till Helens under´s startsida...

Våra märken

Publicerad 2012-09-01 15:08:00 i Våra märken,

 
 
Abecita: Började sin historia med att sy upp korsetter i Borås, fabriken kallades a-b-c från de kupor man tillverkade tidigt 50-tal. Från det namnet föddes sen Abecita. Ett märke som idag står för tradition och utveckling. Passformen och kvaliten är viktigt för Abecita. Vi säljer deras bh, trosor, badplagg, bh- tillbehör och lite nattplagg. Deras storsäljare just nu Lilla undret en skön bh-topp utan bygel i härliga moderiktiga färger.

 

Audelle: Exklusiva, vackra och sköna Italienskt designade bad-natt och underkläder. Audelle är ett av Englands ledande underklädesmärken. Den Italienska designen skapar en vacker kvinnlighet som dessutom är anpassad till våra nordiska passformer och kupstorlekar. Audelle är ett prisvärt märke med bh från 399.-, deras storsäljare heter Fiore och finns upp till G kupa. Vi har även nattplagg från Audelle.

 

Avet: Gör trosor, linnen som sitter på plats. När du väl provat är du såld på deras produkter. Bomull och microfiber är deras huvudmaterial och allt tillverkas i Spanien. Deras storsäljare just nu är en boxer i massor av färger för 149.-, så skön och syns inte under tajta kläder.

 

Bleuforêt: Vill du ha bästa passformen och skönaste kvaliten ska du välja Bleuforet. Tillverkas till 100% i Norra Frankrike, exklusiva material och stickningstekniker gör Bleuforêt till ett självklart val. Man jobbar med naturliga material som bomull, ull och silke. Deras strumpbyxor/sockor är moderiktiga och trendiga i mönster. Det går alltid att klippa av en strumpbyxa från Bleuforêt och göra leggings av den, ett litet tips…

 

Boob: Det svenska orginalet,  grundades 1999 av Mia Seipel när hon en kall höstdag såg sin syster försöka amma sitt barn ute i kylan, där föddes iden om att det är varje kvinnas rätt att få amma sitt barn i bekväma och snygga plagg. 81% av Boobs materialval är ekologiska, man strävar att nå 100%. Kollektionen vi säljer idag består av amningslinnen, t-shirts, amningsbehå, trosor, nattlinnen, rockar, strumpbyxor, leggings, stödknästrumpor samt amningstillbehör som tvättbara amningsinlägg och Warm/cool relief pads.

 

Björn Borg: Björn Borgs produkter lever lika länge som minnet av vår stora tennislegend Björn Borg. Björn Borg var den 1:a tennisspelaren som vunnit 5 Wimbledon i rad. Märket Björn Borg lanserades under första halvan av 1990-talet, Björn Borg har gett sitt namn till modevarumärket men är inte med och driver företaget. Björn Borgs produkter kännetecknas av hög trend & modegrad med märkets förkärlek till roliga/ snygga /färgglada mönster , produkter med bästa kvaliten och passformen. Vi säljer Björn Borgs underkläder för dam, herr och barn. Sen erbjuder vi även ett stort utbud av deras nattplagg och badplagg.

 

Cette: Belgiska Cette är en av Europas ledande tillverkare av hög kvalitativa strumpbyxor. Vi har Cette strumpbyxor i snygga färger för kvinnan som drar lite större storlekar, vi har upp till stl 56.

 

Calvin Klein: Är ett av världens ledande modemärken. Man är ett livstilsmärke som designar kläder, underkläder, smycken, väskor, skor, bad, parfym m.m.  Vi är stolta att kunna erbjuda er ett stort sortiment av deras fantastiska underkläder med bästa komforten och snygg design. Vi säljer även bad, nattplagg, herrunderkläder, herrnatt samt barnunderkläder. ( finns länk med film om deras nyhet Push positiv)

 

Charnos: Ett Engelskt märke , grundades 1958 , exklusiv design med bästa passformen. Vi har ett sortiment av deras underkläder samt Charnos Cocoon, underställ/homewear i skön silke/modal.

 

Controlbody: Ett märke med forma kroppen produkter till väldigt bra priser, tillverkas i Italien, linnen, bh, trosor, underklänningar och bodies. Linnet som håller in och samtidigt är snyggt kostar endast 199.- och finns i 3 färger, vit, svart och skin.

 

 

Curvy Kate: När livet gett dig kurvor ska du stolt visa dom! Och vi älskar det!! Det är märket Curvy Kates ledord. Märket grundades 2009 i England och har specialiserat sig på snygga bh i storlekarna D-K kupor, lekfulla och ungdomliga modeller. Passformen är viktigt och prövas alltid noga ut på fylliga kvinnor för bästa resultatet. Till våren kommer vi även att sälja delar av deras badkollektion.

 

 

Chantelle: Grundades redan 1876, 1962 öppnades 1:a fabriken i Epernay, Champagne regionen i Frankrike och där ligger fabriken även idag. Det kanske är en liten detalj men det är en Chantelle! – är företagets ledord. Världsledande underklädesmärke med bästa kvaliten och passformen, en lyx för din kropp att bära en Chantelle bh. Deras bh:ar finns upp till H kupa och just nu är deras storsäljare hos oss en Rive G 3 part bra, som finns i massor av fina färger och sitter som gjuten på din kropp.

 

Calida: Grundades 1941 i Schweiz, märket står för perfektion, innoativa ideér, detaljer, perfekt passform, bästa materialen och komforten. Oeko-Tex standard 100 på alla deras produkter. Din hud älskar Calida, vi säljer deras underkläder, trosor i 100% bomull, nattplagg, homewear, underställ och barnpyjamas. Swiss Cotton, bästa bomullen som sen tillverkas i Schweiz är unikt för detta märke. Deras underställ i 70% ull och 30% siden är ett nöje att bära, värmen och det antibakteriella från ullen i kombination med det mjuka sidenet blir en succé. Vi har Calida för dam, barn och lite herr.

Crabtree&Evelyn:  Ett amerikanskt märke med inspiration från England, grundades 1972 och har gått från ett litet familjeföretag till ett stort internationellt företag. Handkrämer, tvålar, duschkrämer, bodycream, bodyscrubb är produkter vi erbjuder er från detta underbara märke. Alla produkter är tillverkade utan farliga ämnen , inga parabener, inga fyllnadsämnen osv. Deras handkräm är vår storsäljare finns i flera härliga dofter tex rose, lime, lavendel, granatäpple, liljekonvalj m.m handkrämen lägger sig som ett skydd på din hud under dagen samt att den förhindrar/ stoppar hudens åldrande- bara en sån sak! För endast 88.- får du en tub handkräm snyggt förpackad och perfekt att ha i handväskan, nära till hands.

 

DIM: Ett välkänt franskt märke, kända för sina strumpbyxor och underkläder för både dam och herr. Vi har tagit in hela Dims strumpsortiment , där det finns allt ifrån tunna strumpbyxor 15 den till tjocka stickade strumpbyxor med mönster. Vi erbjuder även ett stort sortiment av deras underkläder bla serien Body Touch, som är otroligt sköna plagg att bära utan sömmar. Vi säljer även deras 2 pack T-shirts, linnen som är otroligt prisvärda, 2 –pack linnen tex 179.-. Vi har även en 2-pack T-shirt för herr i ett skönt Stay dry material.

 

 

Deborah lippman: Deborah är den kända nagelskulptrisen anlitad av Hollywood och alla stora magasin som Vogue, In Style, Vanity Fair m.m. Hon är väldigt musikintresserad och har döpt sina lack efter kända låttitlar, och gjort lack åt tex Lady Gaga, Mary J Blige, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey mfl. Hennes nagellack är av högsta kvalite, skadar inte nageln, innehåller inga farliga ämnen, ger fin glans, torkar snabbt och sitter länge. Vi har flera läckra färger , säljer bästa av de med glitter i, det guldiga Boom Boom Pow  innehåller riktigt 24 karats guld och det silvriga Today was A fairytale. Innehåller diamantpuder.

 

DKNY: Donna Karen grundade sitt märke 1984, allt hon gör knyts samman med hennes hjärta, kropp och själ, hon vill skapa plagg som kvinnor älskar att bära. Idag är DKNY ett livsstilsmärke känt över hela världen för sina kläder, väskor, parfymer, underkläder, homewear m.m. Vi säljer just nu hennes loungewear, underbara plagg att bära hemma eller på jobbet, välj efter humör. Hennes kofta DKNY Cozy, måste testas- ett härlig wrapplagg som går att variera i en oändlighet.

 

Dr Lipp: En 100% naturlig produkt, utan doft och utan smak. Började som en medicinsk salva för såriga bröstvårtor vid amning men sen upptäckte Londons make-up artister hur bra den salva var till torra fläckar, torra läppar, kluvna hårtoppar , eksem, solsveda m.m och Dr lipp blev det självklara valet! Underbar på läpparna, ger läpp en liten plumeffekt , sitter länge och ger underbart glansiga läppar!

 

Elle Macpherson: Underklädesmärket grundat av den australienska supermodellen och skådespelerskan med samma namn. 5 omslagsbilder i Sports Illustrateds baddräktsnummer vittnar om hennes storhet. Hennes underklädeskollektion andas kvinnlighet, flärd, vackra spetsar, överraskande färgkombinationer och storlekar från mindre till en större byst, A-H kupa. Vi har flera av hennes serier på underkläder och alltid de senaste färgerna, vi kommer även att erbjuda lite av hennes loungewear/nattplagg.

 

Eos: 95% ekologisk, 100% naturligt läppbalsam fritt från parabener och andra farliga tillsatser. Eos är istället fullpackad med E-vitamin, sheasmör och jojobaolja allt för att vårda dina läppar på bästa sätt. Vi har 3 sorter, Strawberry, Summerfruit och Honeysuckle.

 

Eylure: Varumärket har funnits sen slutet av 40-talet, skapat av 2 berömda make-up artister i Hollywood. Man är idag marknadsledande inom lösögonfransar och ligger alltid i framkant för att kunna erbjuda kunden den allra bästa produkten.

 

Falke:  Grundades redan 1985 i Tyskland, ett familjeföretag som sedan 40-talet specialiserat sig på kvalitets strumpor, sockor, bodywear för kvinna, man och barn. Man har alltifrån tunna strumpbyxor till stickade produkter i härliga material som bomull, ull , silke och cashmere. Vi har ett stort utbud av Falke, sockor, strumpbyxor, stödstrumpbyxor i alla fina färger och material.

 

Freebra: Är ett svenskt kvalitetsmärke som funnits sen 2005, och vi har också sålt Freebra sedan starten och succén fortsätter. Behå utan band som passar alla tillfällen när du ska ha bar rygg eller bara axlar. Freebra ger en känlsa av total frihet då den är bekväm och funktionell. Sköter du din Freebra och följer skötselråden, kan du använda den upp till 100 gånger. Finns från A-E kupa och i färgerna skin och black.

 

Filodoro: Ett Italienskt strumpmärke med tillverkning i Italien sedan 1982. Vi säljer Filodoro stödstrumpor, knä och strumpbyxa i snygga färger, bra stöd och prisvärda.

 

Glozzy of Sweden: Svenska Camilla Fehrm har tagit fram snygga, hållbara, prisvärda stödstrumpor som tillverkas i Italien. Vi säljer både knä och vanliga strumpbyxor med stödeffekt.

 

 

Hollywood fashion: Började med Hollywood fashiontape- en dubbelhäftande tejp som används för att hålla dina plagg på plats, används flitigt av stjärnorna på röda mattan i Hollywood. Det har nu utvecklats till en hel kollektion av produkter som löser alla typer av modekriser till vardags och fest. Vi har ett stort utbud av deras produkter, fashiontape, nipplecovers, brottarryggspänne, bhförlängare, geleinlägg, dustremover m.m

 

Hanky Panky: Grundades 1977 i USA, tillverkas av de finaste material för att ge en unik stretch, mjukhet och passform på plaggen. 1986 lanserades den berömda Original stringen och även lowrise string som blivit deras storsäljande produkt. Hanky Panky syns ofta i modemagasin och bärs av Hollywoods stora stjärnor. All tillverkning sker i USA, och låt dig inte luras av alla kopior, orginalet Hanky Panky är bäst!

 

Happy socks: Startades 2008 i Sverige av 2 killar som länge saknat roliga sockor på marknaden. Man tillverkar nu sockor i kammad bomull med roliga färger och mönster, sockorna tillverkas av en mindre familjeägd fabrik i Turkiet. Sockorna är unisex och kan bäras av man och kvinna.  Man gör även roliga strumpbyxor för kvinnor med färg och mönster. Vi säljer även Happy socks för barn.

 

Lady Avenue: Består av en bred kollektion av nattplagg och underställ i 100% av marknadens bästa silke. Vi har nattlinnen, långkalsong, linnen, t-shirt, shorts m.m i silke. Sidenplagget värmer dig när du fryser och svalkar dig när du är varm, så det är det bästa för din hud och en lyx att bära. Vi kommer även att sälja nattplagg i skönaste modal från samma märke.

 

Maidenform: 1922 uppfann Ida Rosenthal tillsammans med Enid Bissett , USA, en bandeau med 2 kupor, 1925 tas patent på märket Maidenform. 1992 lanseras deras succé märke Fleexes- kroppsformande plagg av bästa kvaliteé. I år firar man 90 år och fortsätter vara ledande inom underkläder, vi har ett stort sortiment av deras bh, trosor, linnen, underklänningar m.m

 

Maaji: Startades av 2 systrar i Colombia, idag finns deras badkläder i mer än 45 länder över hela världen. Maaji står för kvalite, roliga , överraskande mönster , färger, detaljer, sött, tufft och ett måste i varje fashionistas garderob. Man har bikini, strandplagg, underkläder, kidz och accessoarer i sitt sortiment. Du hittar Maaji bikinis hos oss från feb 2013.

 

Nesti Dante: Tvålar tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Det började med att den 20 åriga Dante började tillverka tvål hemma i sitt kök, och idag drivs företaget av hans son med hustru. Man har idag en av de större anläggningarna för tvåltillverkning i Europa. Man anser det viktigt att hålla balans mellan innovation och tradition. Deras ledord är : Vi ska alltid sträva efter att vara bäst inte störst! Och man använder än i dag hantverksmässiga metoder för att framställa sina fantastiska tvålar. Vi på Helens under älskar tvålar och så även våra kunder, därför har vi ett stort sortiment av tvålar i olika dofter , den perfekta gå bort presenten!

 

Nora Norway: Vi har valt att plocka in smycken från märket Nora Norway, det grundades 2008 i Norge. Det är ett smyckesmärke som följer modets trender och är prisvärt. Man jobbar med sötvattenspärlor, kristaller, läder, silverpläterade kedjor, detaljer och i vissa fall även glas. Alla smycken är nickelfria. Deras smycken prydde i år OS teamet från Norge i London.

 

Oroblu: Italienska strumpor när det är som bäst, kända för sin kvalite och känsla för modet. Sockor, strumpbyxor, leggings, bodywear, benvärmare, overknee allt finns i vårt breda sortiment av Oroblu. Vår storsäljare är deras Magi 20 samt deras All Colors strumpbyxa som finns i alla fina modefärger. Du hittar alltid en Oroblu strumpa som matchar din outfit.

 

Playtex: Ett feminint Amerikanskt märke som fokuserar på kvalite och passform. De har lång erfarenhet av underkläder och vänder sig till den kräsna kvinnan som vet vad hon vill ha. Vi säljer deras bh samt fina bomullstrosor i 3- pack för endast 199.-

 

Pelle Vävare: Vill du bli insvept i den allra bästa och skönaste frottén då ska du välja en rock från Pelle Vävare, det svenska märket grundades redan 1893. Varje produkt är speciell genom sitt exklusiva material och små detaljer som ger dig den där sköna känslan av välbehag och lyx. Det är en rock som håller i många år,  den perfekta presenten till nån du verkligen tycker om. Vi erbjuder olika rockar från Pelle Vävare, korta och hellånga, i mönster och enfärgat.

 

Paula : Paula Malm är den svenska designern och trendanalytikern med sitt eget bikini/baddräktsmärke Paula. Plaggen sys upp i Portugal. Paula gör badmode med känslan från förr, snygga baddräkter med snygg passform som funkar på de allra flesta figurer. Hennes bad följer kroppens naturliga former  samtidigt som det formar kroppen och håller in magen . En bra baddräkt är ett steg på vägen mot en bra sommar! Vi har hennes storsäljare Swordfish baddräkten i flera färger och till våren kommer det även bikinis.

 

Passionata: Är Chantelles lillasyster. Passionata är en del av Chantellegruppen, vilket betyder att de har mycket erfarenhet & kunskap i bagaget när det tillverkar sina underkläder. Passionata är lekfullt och flörtigt med klimten i ögat.

 

Phax: Bikinimärke från Colombia. Unika, exklusiva, detaljrika, färgglada bikinis från Phax kommer till oss i höst. If you´re wearing Phax swimwear don´t blame the Paparazzi for following you!

 

Philippe Matignon: Italienskt strumpmärke som tillverkas I Italien. Strumpmärket andas kvinnlighet och är alltid i framkant med färger och mönster som känns rätt i tiden. Vi säljer deras fantastiska Cristal 30 den , samt knästrumpor i 20 och 40 den samt deras Noblesse 50 den.

 

Rolf Sömmare: Svenska Rolf Sömmare erbjuder härliga rockar i finaste frotté både för dam och herr.

 

Rosebud: Smith´s Rosebud har nu äntligen kommit till Sverige och till Umeå.  Rosebud har 3 år i rad blivit utvalt som The best beauty buy! av In Style Magasine. Salvan utvecklades redan 1892 i USA på ett apotek. Vi kan erbjuda dig flera olika sorter av Rosebud för dina läppar samt även Rosebud Menthol som förutom att det mjukar upp dina läppar så funkar den på trötta muskler, vid växtvärk, lindrar insektsbett, hudirritationer. Den är också härlig att blanda med varmt vatten och andas in ångorna vid förkylning för att lindra i luftrören.

 

Savon de Marseille: Den riktiga Marseille tvålen har tillverkats sedan 1100-talet, hos oss hittar du den äkta varan nu i modern och traditionell design. Vi har även deras fina tvål i glasflaskor i dofterna Lavendel, Mediterranée, Rose och Viol. Det finns refill att köpa för att kunna fylla på flaskan när den är slut, miljövänlig och underbart doftande tvål. I deras serie Version Orginale har vi även Svart Jasmin samt Anis Patchouli. Tvålar, hudkräm, handkräm och doftljus.

 

Shock Absorber: Nr 1 av sportbehåar, bäst i test! Efter många års forskning på Universitetet i Portsmouth ,England, om hur kvinnokroppen rör sig vid olika sorters träning kunde man tillslut få fram en sportbehå  som verkligen håller måtten. Vi säljer självklart denna sportbehå!

 

Sidenväveriet: K.A Almgrens Sidenväveri är det enda väveriet som finns kvar i Norra Europa. Vi säljer deras fantastiska Sidentvål/tvättvål. Avsedd för textil, skin, mocka, lin, ull och päls. Tvålen återfettar samtidigt som den tvättar rent, den är också suverän på alla sorters fläckar. För endast 49.- får du en tvål en fin liten bok med tips om hur och till vad tvålen kan användas.

 

Spanx: Grundades i USA av Sara Blakely som var less på att inte kunna använda sina nya vita byxor pga att hon inte hittade nått att bära under för att det skulle bli snyggt. Utrustad med sax och en kreativ idé så klippte hon av fötterna på ett par strumpbyxor med controltop och så var SPANX fött. Idag har mer än 6 miljoner kvinnor köpt ett par SPANX power panties. SPANX älskas av Hollywood kändisarna och Oprah är en flitig användare och älskare av SPANX. Vi har nästan hela sortimentet av SPANX i butiken, linnen, underklänningar, underkjolar, strumpbyxor, leggings, trosor, bodies m.m. Underbara produkter som formar kroppen och samtidigt känner du dig bekväm.

 

Sunseeker:  Australienskt badmärke med fantastisk passform och bästa kvaliten.  Har tillverkat badkläder sedan 1970, så man har lång erfarenhet och låter bara det bästa gå i produktion. Sunseeker bad är snyggt, moderiktigt, färgglatt, mönster men även enfärgat som matchar till det mönstrade. Överdelar finns upp till F kupa, men kan även funka bra på G. Vi får in ett sortiment i November och sen mer till våren av detta fina badmärke. Vi kommer även att ha fina strandplagg från Sunseeker, tuffa klänningar och byxor.

 

Swegmark:  Företaget grundades redan 1937, men 1950 startar man tillverkning av korsetter. Kollektionerna från Swegmark består av produkter med svensk design och erkänt bra passform. All produktion sker i Europa och bara med material från Europa, man är ett företag som värnar om miljön och företaget är miljöcertifierat sen 1998.  Swegmark anser att bekvämlighet är ett måste och därför är större delen av deras produkter utan bygel, dvs mjuka bh:ar. Vi har stort sortiment av deras bh, samt linnen med inbyggd bh, protesbh, sportbh.

 

Triumph: Märket Triumph erbjuder underkläder av bästa kvalitet till vardags, sport och fest. Märket finns över alla världens kontinenter och grundades en gång i tiden ( 1886) i det lilla sydtyska samhället Heubach. I början av 1990 talet valde man att byta namn till Triumph International, namnet är inspirerat Triumfbågen i Paris. Under 1960-talet uppfann man den unika formpressade bh:n. Vi har nu ett stort sortiment av Triumphs allra bästa modeller, bh och trosor, bodys, underkjolar, underklänningar, underställ i ull m.m

 

Trofé: Ett svenskt märke som är duktiga på underkläder, nattplagg och bad. De håller också väldigt bra priser, hos oss hittar du deras bh från 199.- och fina nattlinnen för samma låga pris, men med bra kvalitet. Vi kommer att ha mycket av deras underklädessortiment, bh, trosor, nattlinnen, pyjamas, rockar och bad.

 

United massageljus: Etiska, miljövänliga massageljus, där en del av priset går direkt till Childhood foundations arbete för barn runt om i världen. Ljuset är helt vegetabiliskt och innehåller inga konserveringsämnen. Burken är 100% nedbrytbar och glaset kan ju självklart återanvändas som dryckesglas. Tänd ljuset ca 15 min, släck, doppa fingret i oljan och massera in i huden, doftar gott och gör dig mjuk och len..

 

Wiki: Danskt märke, mycket duktiga på bad upp till storlek H, mixa och matcha delar och storlekar som du vill, till bra priser. Vi kommer att ha stort utbud på deras bad redan från i höst, även baddräkter och strandplagg.

 

Wonderbra: Wonderbra har blivit kända för sina push- up  bh.ar, ger den ultimata klyftan och förbättrar den naturliga formen. Du känner dig snygg, självsäker och sexig oavsett tillfälle när du bär din Wonderbra. Man har flera modeller som är utan band och sitter uppe perfekt även på en större byst, upp till I-kupa. Wonderbra är varje kvinnas lilla hemlighe

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela