Till Helens under´s startsida...

REAPÅFYLLNING

Publicerad 2014-01-31 09:30:19 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är REAN påfylld med nya varor, vi rear Bleuforet strumpbyxor, delar av Dims strumpsortiment, Philippe matignon fashionstrumpor och Cette strumpbyxor i plus storlekar. Boob, bh från Trofé, Sunseeker badkläder och utvalda färger av Deborah lippmann lacken. Fynda till 50-70 % rabatt.
Helen

Galakvällen

Publicerad 2014-01-30 15:50:29 i Helens under,

 
 
 Handelsgalan  Umeå gick av stapeln i lördags, vi gick hela gänget minus 1 som blev febrig och sjuk, så vi bjöd med Malin fd ägare till Carizma i Umeå i hennes ställe. Vår tidigare kollega Lena satt vi vårt bord med sin Ronny som bjöd frikostigt på vin. God mat, trevligt sällskap och underhållning bjöd kvällen på. Jag var nominerad till årets ledare men vann inte denna gång, men jag är helt nöjd med att mina tjejer nominerat mig och att de uppskattar mig som chef. Vi är ett otroligt härligt gäng på jobbet som stöttar, peppar och bryr oss om varandra. Det är en ära att få jobba med dessa kvinnor!!
Helen

Triumph News

Publicerad 2014-01-30 15:10:35 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Vårnyheter från Triumph trillar nu in i butiken, 2 populära modeller i nya färger. True Curves i knallrosa samt Amourette spotlight i vitt, 2 bra modeller som finns upp till stora kupor. Visst kan man drömma sig bort till sommar och värme lite..
Helen

Ny amningsbh

Publicerad 2014-01-30 13:22:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Kvinnlig och söt är Swegmarks nya amningsbh, 95 % Bomull 5 % Elastan. Swegmark Fairtrade märkt med närproducerad, betyder att den tillverkats nära oss för att undvika långa transporter. Man tillverkar i Europa med enbart europeiska material.
Helen

Sexy Angel

Publicerad 2014-01-27 19:52:33 i Helens under,

 

Mångas favorit är Triumphs Sexy Angel, idag fick vi den i ny härlig färg, lite åt det ceriserosa hållet. 299 kr för bh och 169 kr för trosan, så det är en riktigt prisvärd bh med perfekt passform. Finns även på webshop här: http://www.helensunder.se/triumph-sexy-angel-bh
Helen

Sloggi kampanj

Publicerad 2014-01-27 19:33:29 i Helens under,

 Vi kör Sloggi Kampanj även denna vecka, Välj 3 Sloggi produkter och vi bjuder på den billigaste. Välkommen in!
Helen

SAVON DE MARSEILLE REA

Publicerad 2014-01-24 15:59:21 i Helens under,

 

Start idag fredag, Alla Savon de Marseille produkter för HALVA PRISET, vi gör plats för nya saker och kommer att sluta med detta märke, välkommen in och fynda fantastiska tvålar!!
Helen

Snart gala

Publicerad 2014-01-24 15:56:05 i Helens under,

Årets ledare (ej röstningsbar, jury utser vinnaren)

ledare_elin norenElin Noren, Lagerhaus

Elin har lyckats skapa ett starkt team som tillsammans levererar hög kundnöjdhet och ett bra resultat. Personalen trivs väldigt bra och hon har även förmågan att se och lyfta varje medarbetares styrkor så att gruppen i sin helhet presterar på en hög nivå.

ledare_helena perssonHelen Persson, Helens Under

Helen föregår med gott exempel då hon både jobbar hårdast av alla samtidigt som hon låter personalen växa och ta egna initiativ. Hon är lyhörd och låter alla komma till tals. Efter att ha drivit butiken som en kedjebutik i många år vågade hon ta steget att driva butiken i egen regi.

ledare_johanna wiklanderJohanna Wiklander, BikBok

Med ett hjärta av guld leder och motiverar Johanna personalen att arbeta och utvecklas som personer, sida vid sida med utvecklingen av butiken. Hon sprider glädje likt ingen annan och peppar personalen till att lära och försöka, samtidigt som hon lägger ner hjärta och själ i sitt arbete.

 

På lördag är det dags för Handelsgalan Umeå och jag är nominerad som en av tre till årets ledare, jag tävlar mot 2 riktigt duktiga tjejer så det kan gå hur som helst. Vi är vinnare alla 3 i mina ögon, ska bli en kul kväll med hela personalen, mingel, middag och mys med min härliga och underbara personal.

Helen

Mer REATIPS

Publicerad 2014-01-22 20:47:12 i Helens under,

 
 
 
 
Mer godbitar från nya REAHÖRNAN i butiken, idag tillkom fler pyjamas från tex Lady Avenue i härlig bomull/modal, nattlinnen, coola pyjamasen från P.J Salvage med döskallar, Calidapyjamas och Calvin Kleins flanellbyxa i ljuslila. Vissa modeller finns det bara 1-2 utav så det gäller att skynda till butiken och fynda.. vissa delar går även att hitta på webshopens SALE avdelning.
Helen

Fyllt på REA

Publicerad 2014-01-21 19:56:32 i Helens under,

 
 
 
 
Idag har vi utökat rean med fler nattplagg till 50 % rabatt på ord.pris. Pyjamasbyxor, nattlinnen, morgonrockar, fleecejackor, sidenpyjamas och sidenrock m.m. Hoppas vi får se dig i butiken nån dag. Vi packar även upp lite vårnytt på Calvin Klein och Triumph, visar bild på dessa nyheter snart. Ha en fortsatt bra kväll.
Helen

I fönstret

Publicerad 2014-01-19 23:06:27 i Helens under,

 
Vi fick lite vårfeeling mitt i kalla vintern och gjorde ett skyltfönster med lite vårtema. Tulpaner, rosa och offwhite.
Den nya coola byxan från Calida på ena dockan med ett linne i svart, även det från Calida. Sittande dockan med sidenlinne från Lady Avenue, overknee från Oroblu samt trosor från Calida. Tvålar från Savon de Marseille och ett läckert ljusrosa nattlinne från Trofé. Filten är från P.J.Salvage och kan nu fyndas för halva priset.
Helen
 

Maidenform favoriter

Publicerad 2014-01-17 10:00:00 i Helens under,

 
 
 

En favorit hos våra kunder just nu är denna bh från Maidenform, den heter Comfort Devotion och kostar 429 kr. Vi har den i svart och i beige ton, denna bh är så bekväm och mjuk att alla som testar den blir helt sålda.
Helen

Soon Maaji

Publicerad 2014-01-16 10:00:00 i Helens under,

 
 
 Det är så fint badet från Maaji sommaren 2014, färger, modeller och känslan är bedårande som vanligt. Snart i butik.. Även i år är byxorna vändbara så du får fler fina mönster på köpet.
Helen

Spring News Calida

Publicerad 2014-01-15 11:33:08 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Nu har vi packat upp en härlig byxa från Calida, läckert mönster och underbara färger. Denna byxa är lika snygg som pyjamasbyxa eller som vanlig byxa, kolla bara in stilen på sista bilden, så vill jag glida omkring i vår och sommar. Byxan är i bomull och modal, kan knappast bli bättre.
Helen

Veckans erbjudande

Publicerad 2014-01-14 10:24:24 i Helens under, Veckans tips,

Denna vecka har vi ett fantastiskt erbjudande på ALLT stickat siden: 30 % rabatt vid köp av minst 2 produkter. Du kan välja mellan linnen, t-shirts, långärmat, långkalsong och nattlinnen. Siden är det skönaste att bära nära kroppen, det värmer när du fryser och svalkar när du svettas. Bär produkterna som underställ, blusskydd, hemmaplagg eller nattplagg. Vi har siden i flera färger. Först till kvarn, erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller också på vår webshop: http://www.helensunder.se/soekresultat?words=varma%20under
Helen

Soon in store

Publicerad 2014-01-12 19:01:11 i Helens under,

 
 
 
 

För Er som vill ha det senaste inom badkläder så kommer här en sneakpeak på Phax nyheterna som kommer in jan/feb. 2 läckra modeller som har det där lilla extra som alltid med Phax badet.
Helen

Kylan här

Publicerad 2014-01-10 14:52:10 i Helens under,

 
 
 
Som vi längtat efter lite snö och riktigt vinter här i Umeå. December och början av januari har bara varit mörkt och regnigt, inte alls vad vi är vana vid här uppe i Norr. Men idag har det hänt, snöflingor faller och det är minus 10 grader och blåser isiga vindar. Är hemma, ledig med Leon idag så vi klädde på oss varma kläder och gav oss ut på 1 timmes promenad, det var skönt när man gick hemifrån men hemska vindar och bitande kallt när vi vände och gick hemåt. Tur man har en duktig 6-åring som bara promenerade på utan gnäll. Ännu härligare har vi det nu, mys i soffan under gosiga P.J Salvage filtar, film och nya tidningar.
Sen kom stora sonen hem tidigare med kompis så de har just fått nybakta semlor med mjölk. Och det bästa var att där rök min semla för kvällen och det var faktiskt riktigt bra eftersom jag räknar Points just nu och semlor är alltför många så en win- win situation blev det. Nu myser jag vidare och laddar inför en jobbhelg. Vi har flera olika alternativ på varma underställ i butiken, ull, silke, bomull eller ull/silke. På bilderna ovan ser ni Triumphs underställ helt i ull, finns även i svart. Klär man sig rätt så är det bara skönt med lite kyla.Trevlig fredagkväll till Er alla.
Helen

Helgerbjudande

Publicerad 2014-01-10 09:38:27 i Helens under, Veckans tips,

 
Från idag och på lördag erbjuder vi Er att testa vårt Jelly Belly godis på lösvikt för otroliga 9,90/hg( ord.29,90). Så passa på att inhandla ditt lördagsgodis och hitta just dina favoritsmaker på dessa populära bönor. De är dessutom utan fett, gelatin, gluten och laktos så de passar de flesta.
Helen

Nyårslöften?

Publicerad 2014-01-08 22:44:01 i Helens under,

 
 

Många har som nyårslöfte att börja träna och det märks direkt att det säljs mer sportbh efter julen. Vi har många olika modeller på sportbh från Abecita, Swegmark och Shock Absorber, se även här: http://www.helensunder.se/soekresultat?words=sportbh Själv ska jag börja med Yoga igen, imorgon kl 8 är det dags, skall bli så härligt!
Helen

Påfyllt

Publicerad 2014-01-06 12:34:05 i Helens under,

 
 
 Igår plockades julen bort i butiken, granen kläddes av och det är inte alls lika kul som att klä den, helst inte eftersom den verkligen var dekorerad i mängder av saker, men nu är det gjort! Vi har också fyllt på REA/SALE avdelningen på webshopen se här: http://www.helensunder.se/rea-sale öppet dygnet runt.
 
 
 
 
 

Strumprea

Publicerad 2014-01-03 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
Nu kan du fynda snygga strumpbyxor, stay-ups, knä och sockor hos oss, 50 % rabatt eller mer! Passa på att fylla på din strumplåda.
Helen

Spring news

Publicerad 2014-01-02 20:13:27 i Helens under,

 
 
 Chantelles storsäljare Rive Gauche 3 part bra i ny färg, ljust turkost, läckert, isigt vinter/vårkrispigt eller hur? Upp till H kupa, en bh att älska..
Helen
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela