Till Helens under´s startsida...

REA NYTT

Publicerad 2013-07-31 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 Vi har fyllt på REAN med mer bad, bikinis från Beachlife, Abecita m.m . Fina morgonrocken/badrocken från Calida, t-shirt Calida och den perfekta universalcremen Steamcream ,är några saker du nu kan fynda till 50 % rabatt.
♥ Helen

Chantelle Autumn 2013

Publicerad 2013-07-30 12:55:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Nytt i butiken, Chantelle C Chic Sexy T-shirt bh med läcker trosa till. Mycket blått på underkläder i höst och det är riktigt flott, blått kan få vara lite av det nya svarta. En bra basfärg som passar under höstens kläder. Sen är ju denna blå bh väldigt snygg till solbrännan därför släpps höstnytt i slutet av sommaren.
♥ Helen

2 pack T-shirt Calvin

Publicerad 2013-07-30 11:00:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
Idag har Therez packat upp en fin herr t-shirt från Calvin Klein som säljes i 2 pack för det fantastiska priset 299.-
Den perfekta bas t-shirten för killar, skön bomull 95 % och 5 % elastan för perfekt passform. Vi har den i svart.
De ligger förpackad i snygg kartong så det är även en perfekt present till mannen du tycker om...du hittar den såklart på vår webshop också:http://www.helensunder.se/calvin-klein-2-pack-cotton-t-shirts-svart
♥ Helen

Fyll på underklädeslådan

Publicerad 2013-07-29 19:41:00 i Helens under,


Nu när det är Rea I butiken kan man verkligen fynda och fylla på sin underklädeslåda med fina saker. Bh och trosor i härliga färger och bra modeller, vi fyller på REAN med jämna mellanrum...
♥ Helen

Nu packar vi upp...

Publicerad 2013-07-26 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Nu har det kommit, den nya serien från Elle Mcpherson med bh, trosa och nattlinne packas nu upp i butik. Elle Mcpherson kan verkligen göra vackra underkläder med ljuvliga spetsar.
♥ Helen

Efterfrågade smaker

Publicerad 2013-07-25 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya efterfrågade smaker på Jelly Belly, Top Banana, Very Cherry, Green Apple och den folk frågat mest efter Sizzling Cinnamon! Vi säljer på lösvikt och det är ett mycket uppskattat inslag i butiken. De nya smakerna finns även på vår webshop, där du kan köpa på lösvikt din favoritsort eller blandat av alla sorterna http://www.helensunder.se/jelly-beans
♥ Helen

Calida favoriter

Publicerad 2013-07-24 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 Mer Nyheter från underbara Calida, denna kofta med skärp och hålmönstrade detaljer på ärm och avslut i mjukaste 100 % bomull. Till detta kan man matcha en byxa i samma sköna stil. Man ska ha snygga hemmamys kläder- släng de gamla t-shirtarna, jag lovar att det känns mycket bättre att mysa runt i detta och du kan öppna om det ringer på dörren..finns på webshop också såklart här:http://www.helensunder.se/calida-favorites-trend-kofta
♥ Helen
 

Calida Trend

Publicerad 2013-07-23 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
Höstnytt börjar komma in i butiken, och det är självklart sånt som kan börja använda redan nu på sommaren. Calidas populära byxa med mudd och tuff skärning nu i ny tappning, ljus rosa med fina detaljer, denna byxa tod slut snabbt sist vi hade den så det gäller att ligga på om man ska hinna få ett par. Matcha med det ursnygga linnet i mjuk modal , ljusgrått med vackra rosa spetsar. Detta finns också på webshopen, http://www.helensunder.se/calida
♥ Helen

More Sale

Publicerad 2013-07-22 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
Rean fylls på varje vecka med nya spännande saker, mer bad har satts ner till 50 % , Boob amningströjor, DIM 2 pack t-shirts och linnen samt den läckra blå push-up bh:n från Wonderbra är några exempel. Happy Rea Shopping!!
♥ Helen

Elle Cloud swing

Publicerad 2013-07-20 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
En liten tjuvkik på nyheter från Elle Mcpherson som snart finns i butik, bh Contour bra Cloud swing med lätt fyllnad och det extra lyftet. Vacker ljurosa nyans med avvikande kantfärg som läcker detalj, snygg trosa till och ett bedårande nattlinne/chemise i siden med stretch. Matcha upp detta med Deborah lippmann lacket- Before he cheats som du hittar här: http://www.helensunder.se/deborah-lippmann-before-he-cheats. Kan inte bli så mycket bättre än att få ha dessa vackra plagg mot sommarhuden. Snart i butik....

Holiday

Publicerad 2013-07-19 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Semestertider, därför lite lugnare på bloggen, lite dålig uppkoppling där jag befinner mig, ändå är det bara 20 min från stan. Försöker också koppla bort jobb, datafix och att ständigt vara uppkopplad, för att istället ha tid för mina kära barn och sambon. Det är fotbollsskolor, små utflykter tex till Ulvön som ni ser på bilden med de fina båtarna. Tennis, lite fiske från bryggan vid stugan och förhoppningsvis ska solen titta fram lite oftare och ge oss mer värme så att de fina Paula baddräkterna får åka fram. Nu har sambon börjat jobba så jag tar barnen och tänker tillbringa min semester i stugan, den lilla, ack så enkla stugan, men ändå mitt paradis på jorden. Sen att barnen har så kul där med kompisar runt knutarna gör ett mammahjärta extra glatt. TREVLIG SOMMAR PÅ ER!

C Magnifique

Publicerad 2013-07-18 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
Nya och äldre trotjänare. C Magnifique är en relativt ny bh från Chantelle som blivit succé, vi har den nu i alla 3 färgerna. Den ger en rund och fin byst som ser lite nättare ut men ändå inte bara plattar till, för det vill vi ju inte. Mjuk insida och breda härliga band, upp till H kupa. Sen har vi Hedona - Chantelles storsäljare senaste 10 åren hos oss, den perfekta T-shirt bh:n för dig som inte vill ha fyllda bh, denna finns alltid hemma i massor av färger upp till G kupa, vi har den även i mönster - svagt rutigt i grått eller beige. Håll utkik för snart kommer ett nytt läckert print på Hedona, lite djuriskt...
♥ Helen

Calvin hipster NEWS!

Publicerad 2013-07-16 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
För alla Er som älskar denna trosa från Calvin Klein- nu är de nya färgerna här! Vi har dem i butik och på webhop som du hittar här:http://www.helensunder.se/calvin-klein-womens-hipster Otroligt tunn och skön hipster- perfekt under tajta plagg och på sommaren när det är varmt. Läckra färger och lite mönster syns på tidigt höstnytt mitt i sommaren.
♥ Helen

Shock absorber Ultimate run bra

Publicerad 2013-07-15 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Nu har vi packat upp en ny färgställning på Shock absorbers populära sportbh. Finns både på webben och i butiken i svart bas med rosa och lila detaljer. Otroligt snygg samt ger det bästa stödet för dig som är aktiv! Denna sportbh är den ultimata bh:n för dig som tränar löpning.
 
Info om Shock Absorber
Shock Absorber har genom mätningar och avancerad teknik kunnat kartlägga bystens rörelse under träning och således kunnat designa sport-bh:ar som ger rätt stöd på rätt ställen. Att träna utan tillräckligt stöd av en sport-bh är för det första direkt obekvämt, men kan dessutom orsaka ryggsmärtor, bystsmärtor och rentav skada bystens ligament över längre tid.
Hos Shock Absorbers sport-bh:ar är varje tråd, varje söm och varje liten tygbit placerad för att ge bästa möjliga stöd och komfort. Sortimentet innehåller flera modeller som finns i storlek A-H(I och K) och samtliga sport-bh:ar är tillverkade i funktionsmaterial som andas och leder bort fukt som bildas när du svettas.
 
Shock Absorber - ett märke för dig som:
- Vill ha en sport-bh som garanterat ger marknadens bästa stöd
- Lyssnar på och tar hand om din kropp
- Sätter kvaliteten främst

Hollywood fashion tape hjälper dig att hålla kläderna på plats

Publicerad 2013-07-12 15:15:00 i Helens under,

 
Hollywood fashion tape är hemligheten för att hålla kläderna på plats. Denna dubbelhäftande tape är många kändisars bästa vän för att dölja axelband eller hålla den urringade klänningen på plats. Du kan även använda den som snabbfållning till dina byxor eller kjol om olyckan är framme och en söm gått. Spana in detta filmklipp för att se alla användningsmöjligheter!
Finns bade I butiken och på webben.
 

BADREA!

Publicerad 2013-07-08 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
Från idag släpper vi några Badserier på REA, bikinis, baddräkter till 30-50% rabatt. Bad från Abecita, Phax, Chantelle, Sunseeker m.m. Välkomna!
♥ Helen

New styles

Publicerad 2013-07-05 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
Nya modeller på Calida, det populära Etude linnet med finaste bomull och lite ribb nu med smala axelband och vackra spetsdetaljer, färgen som gäller heter Cranberry. Färgen finns även på deras sköna bas t-shirt och sen min absoluta favorit -  den tuffa pyjamas/hemmamysbyxan i paisly mönster. Kan inte blir så mycket bättre än att få glida runt hemma i detta, jo en riktigt bra bok också. Just nu läser jag  E L James trilogi, är inne på den 3:e och sista boken, Femtio nyanser av frihet... jag säger bara oj, oj... dessa måste läsas, perfekt sommarläsning!
♥ Helen

Grattis Therez!

Publicerad 2013-07-04 06:52:00 i Helens under,

 
 
 
 
Idag fyller Therez år, GRATTIS!! Vi har tur som får jobba med denna underbara tjej som kan allt! Hon jobbar dubbla jobb, hon driver en stor blogg och så är hon vår egen husmodell och fotograferar som en gud. Ska köpa nått gott till tjejerna idag så de får fika och fira, Therez kommer att jobba i butiken nästan hela dagen trots sin födelsedag, så jag ska få åka ut till stugan och mysa med familjen lite. Ni har väl kollat in Therez fina blogg på http://therez.se/
♥ Helen

White nights..

Publicerad 2013-07-02 15:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni är säkert många nu som fått så där härlig sommarfin färg på huden  och vad passar bättre till detta om inte vackra vita underkläder. Vitt är så krispigt och fräscht på sommaren. Vackra bh från Chantelle, heltäckande vit lack från Deborah lippmann - Amazing Grace och fina spetsar från Hanky Panky i linne och tubtop.
White summer nights...
♥  Helen
 

Laces

Publicerad 2013-07-01 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
Vackra små skapelser med exklusiva spetsar , det är Elle Mcpherson det. Cremefärgat och svagt rosa, vackert mot din solkyssta hud. Vi har stort utbud på fina små nattlinnen som även fungerar som underklänningar. Elle Mcpherson finns inte på webshopen ännu så hör av Er om det är nått som verkar av intresse så fixar vi det ändå.
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela