Till Helens under´s startsida...

Nu har Phax badet kommit!

Publicerad 2012-10-31 22:58:07 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu har vi packat upp mer bad, ett badmärke av högsta kvalitet från Colombia( tyger från Italien), Phax, ett färgstarkt bad med härliga färger och mönster. Vi har tagit hem de modeller av bikinis som är på bilderna ovan.  Med en bikini från Phax sticker du ut från mängden, vi har bara tagit in några i varje serie så först till kvarn gäller...det är så läckra bikinis! Dröm dig bort till värmen med Phax!
♥ Helen

Björn Borg

Publicerad 2012-10-31 17:59:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Björn Borg Love All Lace, fina trosor i sköna spetsar, endast 149.- , rabatt vid köp av 2 eller 3.
Finns i en mängd läckra färger och storlekarna XS-XL. Nu har det även kommit en fin bh som matchar till. Björn Borg älskar roliga färger och visst kan det liva upp en mörk höstdag/kväll med nått färgglatt.
♥ Helen

Glada fötter

Publicerad 2012-10-31 12:15:00 i Helens under, Herrsortiment,

  • Glada blir fötterna när de får bära roliga sockor från Happy Socks, nu har vi även fått in fler modeller och färger för killar samt barn. Happy socks ingår denna vecka i vårt köp 3 betala för 2 erbjudande i butiken.
    ♥ Helen
     
     

Snygga stödstrumpor

Publicerad 2012-10-31 08:57:46 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
Stödstrumpor är inte alls så tråkigt och jobbigt som det låter, idag finns det många snygga stödstrumpor som är minst lika fina som en vanlig strumpbyxa. Denna är från Oroblu 70 den och ger ett graderat stöd över hela benet. För oss som jobbar i butik och alla med yrken där man går och står mycket är det bra att använda stödstrumpor, man känner verkligen skillnad i benen på kvällen. När du ska ut och flyga och för gravida är det också bra med stöd för benen. Vi har ett stort utbud av stödstrumpbyxor och knästrumpor från Oroblu, Falke, Glozzy of Sweden, Boob samt Filodoro.
♥ Lena
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pelle Vävare

Publicerad 2012-10-30 17:02:51 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu har vi fått in årets Pelle Vävare rockar! Pelle Vävare är en modern klassiker med lång tradition av textilt kunnande, man har tillverkat rockar sen 1893. Vi har fått in en turkos rock som den på bilden, röd, vita, röd med mönster och sen har vi svarta i kort modell också. Pelle Vävare har nu också sänkt priserna på sina rockar så det är bra priser med tanke på den kvalitet du får! Rocken på bilden kostar 1495 kr.
♥ Helen

Myssockar

Publicerad 2012-10-30 14:42:31 i Nyinkommet i butik,

Varför frysa om fötterna? Nu är butiken fylld med härliga myssockor från olika märken, dessa är från Jensen i mjukaste kvaliten,  endast 79 kr, finns i flera färger.
♥ Helen

Elle Macpherson nattlinne

Publicerad 2012-10-30 11:36:30 i Nyinkommet i butik,


Nu börjar det komma in många fina/läckra nattlinnen som passar bra att ge i present till nån man tycker om eller överraska sig själv med nått snyggt. Detta fina är från Elle Mcpherson och finns i en vacker rosa färg.
♥ Helen

Underkjol/underklänning

Publicerad 2012-10-29 17:30:50 i Helens under,

Det är mycket klänningar i modet i höst och man behöver ha en bra underkjol eller underklänning, helst både och -  för att klänning/kjol ska falla snyggt och inte haka fast. Vi har massor av underklänningar och kjolar i butiken att välja på, dessa är från Charnos, finns i 3 färger, svart, skin och vitt. Undekjol 299.- och klänning 349.-
♥ Helen

Våga visa benen

Publicerad 2012-10-29 12:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Våga visa benen nu i höst/vinter med roliga strumpbyxor och overknee. Happy Socks gör strumpor man blir glad av och syns i, prickar, ränder eller för den riktigt trendiga stjärnor på ett ben och randigt på andra benet. Vi har även denna vecka : Välj 3 betala för 2 på hela vårt strumpsortiment, gäller tom 2/11.
♥ Helen

Falke

Publicerad 2012-10-29 09:22:07 i Helens under,

Falke är ett märke som gör fina sockor, strumpbyxor, benvärmare m.m allt inom strump har dom i sitt sortiment. Denna heter Cosy Wool och vi har den i härliga höst/vinter färger. När det är kallt ute mår dina fötter bäst av ull!
Benvärmare och varma leggings finns också i Falkes sortiment, Streggings kalas stickade leggings med ull/bomulls blandning snyggt till kjol och tunika.
♥ Helen

Modal/silke

Publicerad 2012-10-28 16:52:48 i Helens under,

 
 
Nu har äntligen Charnos fina underställ/ hemmaplagg kommit. De är i 77 % Modal, 19% silk och 4% elastan, dröm dig bort i nått mjukt och varmt, ett riktigt lyxigt underställ för dig som vill ha det bästa. Vi har detta i svart och en ljus creme färg som på bilderna med spetsar i kontrast färg. Charnos COCOON heter detta, deras budskap är : Wrap yourself up, relax and feel indulged! låter bra.. pris för tröja 549.-, leggings 649.- vid köp av både byxa och tröja är priset 999.- Vardagslyx för dig....
♥ Helen

Julkänsla

Publicerad 2012-10-28 10:24:50 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Är i butiken och packar upp nyheter, det var frostigt och kallt när jag gick ner och lite vitt på gatorna.. Jag fick lite tidig julkänsla, älskar julen , det är en stressig men otroligt kul tid i butiken. Vi brinner för att hjälpa dig hitta den perfekta julklappen och slår alltid in snygga paket. Detta fina nattlinne är från Trofe och har nu kommit in i rött såklart, kommer alltid mer rött närmare jul. Rött  är ju alltid snyggt och en röd bh syns inte under vitt, så istället för hudfärgad bh kan du bära rött under vita blusen. Vi har nu flera röda bh i butiken.
♥ Helen

Vacker spetstopp från Calida

Publicerad 2012-10-27 17:55:21 i Nyinkommet i butik,

Denna fina kofta/top med vacker spets kommer från Calidas höstkollektion, den är i bomull/siden så känslan när du bär denna är underbar. Den finns i en ljusgrå nyans och det finns även ett snyggt linne med spets som man kan matcha till.
♥ Helen

Trofe Nyheter

Publicerad 2012-10-26 17:41:08 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Idag har vi packat upp nyheter från Trofe, fina morgonrockar i sköna material och en väldigt fin flanellpyjamas i snygga färger. Dax att börja tänka julklappar eller nått nytt gosigt varmt till dig själv nu när kylan kryper nära.
♥ Helen

Sidentvål

Publicerad 2012-10-26 17:14:46 i Helens under, Veckans tips,

Denna sidentvål är fantastisk, du kan använda den när du tvättar bygelbh, underkläder med spetsar, sidenplagg, ullplagg, skin, mocka, lin m.m Den är också bra för känslig hud, lindrar eksem.  Sen att den fixar alla svåra fläckar som stearin, bläck, rödvin, fettfläckar- ja det mesta , är ju bara ännu bättre. När du köper tvålen får du med en bok med tips på de olika användningsområdena. Tvålen tillverkas av Almgrens Sidenväveri och är helt ekologisk och utan farliga tillsatser. Pris för tvålen endast 49 kr, den är också en bra present .
♥ Helen

Nattlinne i 100% siden

Publicerad 2012-10-26 12:00:00 i Nyinkommet i butik,

Underbart nattlinne från Lady Avenue är i 100% siden, finns även i offwhite och svart. Siden är så skönt att sova i, är du varm och svettas på natten så svalkar sidenet och fryser du så värmer det dig. Vi har stort utbud på siden:  nattlinnen, pyjamas, långkalsonger, T-shirt, linnen, rockar m.m.
♥ Helen

Rosor

Publicerad 2012-10-25 19:34:16 i Helens under,

Kan inte få nog av Savon de Marseilles produkter, hemma har vi alltid den flytande tvålen i glasflaska, just nu i doften Rose som är helt underbar! Tvålen är dryg och räcker länge samt är skonsam mot huden, funkar även på barnens lite känsligare hud. Sen att man kan köpa refill och fylla på sin fina flaska är ju toppen. Doftljuset ska nu tändas och ett bad väntar, perfekt när det är höstmörkt och kallt ute...
♥ Helen

Calvin Klein Herr

Publicerad 2012-10-24 19:00:00 i Herrsortiment,

Killar behöver också snygga pyjamasbyxor att mysa runt i på kvällarna, riktigt snyggt och bekvämt. Dessa är från Calvin Klein i mjuk/tunn flanell, till byxan en snygg vit t-shirt från Dim som andas på kroppen och du blir inte för varm.. I November är det farsdag så varför inte överraska sambo/make/pappa/ med ett snyggt paket från Helens under ..
♥ Helen
 

We love Calvin

Publicerad 2012-10-24 18:53:44 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Idag har det anlänt ännu mer nyheter från Calvin Klein, läckra underkläder, hemmaplagg m.m. Therez har börjat bygga om lite i butiken och ska göra en snygg Calvin avdelning, spännande.. Hoppas få fotograferat lite av nyheterna under veckan och visa Er på bloggen. Ett ljuvligt sovset med linne och shorts i silkig kvalitet ska packas upp samt mycket annat smått och gott!
♥ Helen

Playtex

Publicerad 2012-10-24 12:57:41 i Nyinkommet i butik,

Amerikanska märket Playtex gör bh:ar för dig som älskar comfort och är kräsen, och man ska vara kräsen när man väljer ny bh. Dessa 2 har blivit  nya favoriter hos oss, den svarta med mjuk spets finns i svart och petrol grönt (rött snart) 449 kr och den släta med lite mönster i ivory 559 kr.
♥ Helen

Mysdress/pyjamas från Calida

Publicerad 2012-10-24 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Svart och rosarandig mysdress/pyjamas från Calida i skönaste modal, kan det bli bättre? Det är kul att ha snygga  hemmaplagg och inte bara slänga på sig en gammal T-shirt, med detta på kan du lätt öppna dörren om du får oväntat besök...
♥ Helen

Love Spanx

Publicerad 2012-10-23 17:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Åh, vad vi gillar Spanx och det är kul att sälja för vi vet att man blir så nöjd med sin Spanx, bara namnet gör mig på bra humör, hihi, vi har stort utbud på deras produkter. Just nu är mina favoriter strumpbyxan- heltäckande svart i 60 den med normal eller hög midja, bomullsbodyn och den korta underkjolen. Vad blir din favorit ?, kom in och testa en Spanx!
♥ Helen

Vackert nattlinne/klänning från Calida

Publicerad 2012-10-23 11:00:00 i Nyinkommet i butik,

Detta svarta nattlinne/klänning känner man sig så snygg i, kolla spets detaljerna baktill, mjukaste modal kvaliten som är underbar mot kroppen. Calida har så mycket snyggt i sitt sortiment för höst/vinter. Vi har även en underbar pyjamas med hela ryggen i läcker spets samt ett nattlinne med ärm och spets detaljer.
♥ Helen

DIM

Publicerad 2012-10-23 09:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Dagens tips, fina och sköna boxer trosor som säljs i 2-pack från Dim, en vit och en svart, endast 199 kr . Finns även i bomull med fina mönster då som 3-pack för 199 kr.
♥ Helen

Välj 3 betala för 2

Publicerad 2012-10-22 08:00:00 i Erbjudanden, Helens under,

 
Start idag måndag den 22/10 och 2 veckor framåt kommer vi att ha våra populära Strumpveckor- med erbjudandet: Välj 3 betala för 2, gäller på hela vårt enorma strumpsortiment och sockor! Passa på att ladda upp med fina saker för dina ben i höst och vinter. Våga visa dina ben!!!!
♥ Helen

Maidenform 90 år

Publicerad 2012-10-21 15:22:54 i Helens under,

Maidenform är ett märke vi haft i butiken i många år, de firar 90 år i år, se bara deras fantastiska annonser från förr.. Vi har deras bh, trosor och stort sortiment av deras shapewear.
♥ Helen

Dagens tips

Publicerad 2012-10-21 12:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Vill tipsa om en av mina absoluta favorit strumpbyxor, finns som leggings också. Den kommer från Oroblu och är deras Chantal 120 den, lagomt matt, heltäckande, snygg strumpbyxa. Den kostar 199 kr, men håller länge så det lönar sig att satsa på kvalitet! Denna strumpbyxa funkar både till vardags och till fest!
♥ Helen

Tubtop

Publicerad 2012-10-20 13:59:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyhet- tubtop från Maidenform, perfekt under linnen, tröjor och klänningar där du inte vill ha synliga bh band.
Bh:n finns i storlek S-L samt i färg black och skin.
♥ Helen

Byebra

Publicerad 2012-10-20 11:56:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyhet hos oss , ByeBra, tejpen som lyfter din byst, riktigt smart! Funkar under bikinin också, allergitestade.
Finns upp till F kupa, 249-279 kr kostar dessa beroende på vilken storlek du behöver.
♥ Helen

Calvin Klein Tävlingen

Publicerad 2012-10-20 10:49:56 i Helens under,

Vinnare i Calvin Klein tävlingen är utsedda, kul att så många var med och tävlade och fantastiska motiveringar vi fått in. Vi har haft svårt att välja så vi lade till fler vinster och utsåg 2 Vinnare! Vinnare blev Viveka Lindh Palmebjörk och Maria Norman Bäckman. Grattis!!!!!

Calida Herr

Publicerad 2012-10-19 12:38:40 i Helens under,

Nu ska även killar få ha sköna långkalsonger , dessa är i ull/silke från Calida, 70% ull och 30% siden. Perfekt för kalla dagar och om man har ett jobb där man vistas både ute och inne för sidenet gör att den inte blir för varmt när man kommer in. Den finns i svart 799 kr.
♥ Helen

Vackra spetsar/ Calida

Publicerad 2012-10-19 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vackra och sköna linnen från Calida, mjuka spetsar, siden/ull blandning eller siden/bomull. Snygga att använda till vanliga kläder eller som underställ. Finns i ljusrosa, creme, ljus grått och även en fin kofta i den grå färgen.
♥ Helen

Passionata

Publicerad 2012-10-18 12:18:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nya läckra underkläder från Passionata, Bh på bild finns i svart upp till F kupa, bysten blir rund och fin av modellen och den blir snygg under en tajt t-shirt pris 450 kr. Passionata är Chantelles lillasyster, lika bra kvalitet men med lite lägre pris än Chantelle, handsys i Frankrike. Lekfulla, flörtiga underkläder, bh:n finns även som snygg halvkupa för den som önskar det.
♥ Helen

Kom ihåg Tävlingen!

Publicerad 2012-10-18 11:06:48 i Tävlingar,

Vi firar att det är fredag med en trevlig tävling. Denna gång har en lycklig person chansen att vinna ett lyxigt set underkläder från Calvin Klein´s serie Seductive Comfort. Färgerna man kan välja mellan är - Black, Smoke, Dune & Ivory och storlekarna som finns är 65C-DD, 70A-DD, 75A-DD, 80A-DD, trosorna finns i storlek S-L. Men inte nog med detta så får även vinnaren de nya svarta strumpbyxorna från samma märke som just kommit in i butik. Dessa är 80DEN och som hjälper till att forma mage, rumpa och lår. För att delta i tävlingen ska ni:
 
1. Gilla Helens under på Facebook [länk] samt dela tävlingsbilden med dina vänner där
2. Lämna en kort motivering varför du vill vinna samt vilken färg ni vill ha på behå & trosan
 
Tävlingen pågår t.om fredag den 19 oktober och vinnare koras dagen efter i ett eget inlägg. Har du ingen Facebook går det bra att tävla här i bloggen genom att lämna en motivering varför just du ska vinna tillsammans med färg på set och din mailadress så vi kan kontakta dig om där blir den lyckliga vinnaren. Lycka till! ♥

Björn Borg pyjamas/homewear - Herr

Publicerad 2012-10-18 09:24:57 i Herrsortiment,

Vi har utökat sortimentet på herr , så nu finns det kalsonger, t-shirt, pyjamasbyxa, sockor och rock på väg in. Dessa snygga pyjamasbyxor/homewear  kommer från Björn Borg och kostar 399 kr, vit T-shirt 2 pack 299 kr
♥ Helen

Presenttips

Publicerad 2012-10-17 17:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Nu har vi fått in fina presentaskar med underbara produkter från Crabtree & Evelyn, deras populära handkräm i mindre tuber så man kan testa flera olika dofter, 6 oilka i asken, underbart!
De fina askarna som ser ut som böcker innehåller bodylotion och duschkräm till väldigt bra pris, 299.- för asken , mycket billigare än om du köper produkterna var för sig. Ask med handkrämer kostar 199.-. Perfekta gåvor till nån du tycker om eller nått lyxigt till dig själv.
♥ Helen

Mer läckra franska godbitar

Publicerad 2012-10-17 12:05:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Här kommer ett smakprov på ännu fler fina strumpor/ leggings från Bleu Foret, härlig bomullskvalitet. Visste du att det blir aldrig fula knän på strumpbyxor från Bleu Foret? Och sen går det att klippa av alla deras strumpbyxor och göra leggings om man vill, utan att det remsas upp... bra eller hur?
♥ Helen

Sidenpyjamas

Publicerad 2012-10-16 19:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Titta vilken vacker sidenpyjamas från Lady Avenue i snygg grå färg. Siden är så lyxigt eftersom det andas på kroppen och ställer in sig efter din kroppstemperatur, svalkar när du är varm och värmer dig när du fryser.
♥ Helen
 

Lyxig kimono i siden

Publicerad 2012-10-15 15:30:00 i Nyinkommet i butik,

Nu har  nattplaggen i siden kommit till butiken, denna lyxiga kimono är i vackert vävt siden, perfekt som resrock, tar ingen plats i resväskan. Under rocken skymtar Ni en av mina nya favorit bh:ar , svart spetsbh från Playtex. Playtex är ett märke som har riktigt bra passform denna bh finns från 75C upp till 85H och kostar 449.-, vi har bh:n även i en ny vacker Petrol/blå färg med matchande trosa.
♥ Helen

Månadens nattlinne

Publicerad 2012-10-15 13:43:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Månadens nattlinne är detta från Trofé i 100% bomull med söta hjärtan på.
Detta nattlinne kommer att ge 50.000 kr till Rosabandet kampanjen 2012 för Trofé har bestämt sig för att skänka dessa pengar till kampen mot bröstcancer!  Vi har bidragit genom att köpa in ett stort antal av dessa nattlinnen så de finns nu i butik för försäljing , 199 kr kostar det.
♥ Helen

Erbjudande

Publicerad 2012-10-15 08:00:00 i Erbjudanden, Helens under,

Denna vecka har vi 50 kr rabatt på Alla Våra Bh i butiken, gäller alla våra märken. Erbjudandet gäller hela vecka 42 på ord.priser. Välkomna in så hjälper vi dig hitta rätt modell och storlek för just din byst..
♥ Helen

Ull och siden närmast kroppen

Publicerad 2012-10-14 19:45:00 i Nyinkommet i butik,

Denna fina tröja och trosa kommer från Calida, ull/silke närmast kroppen är så skönt och lyxigt. Tröjan kostar 699.- och trosan 379.-, tänk tröjan till favorit jeansen, så snyggt!
 
♥ Helen
 

Swegmark

Publicerad 2012-10-14 18:45:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått in fler modeller från Swegmark, en ny fin protesbh med spets i vitt 329 kr samt 2 nya sport bh , en vitt utan bygel 399 kr samt en svart med bygel för samma pris. Swegmark gör riktigt bra sportbh:ar och samarbetar med fd skidskyttestjärnan  Magdalena Forsberg för att ta fram de allra bästa inom sportbh.
♥ Helen

Nya nagellack

Publicerad 2012-10-14 16:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

2 nya färger har kommit på deborah lippmanns läckra nagellack, Daytripper heter det härligt rosa och Cleopatra in New York heter det svarta med guldglitter.
♥ Helen

Trofé

Publicerad 2012-10-14 12:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Som vårt billiga basmärke har vi nu Trofé, underkläder och nattplagg. Så fina bh, trosor, nattlinnen och rockar till riktigt bra priser. Vi kommer även att få in bad från Trofé under jan/feb. Bh på bilderna kostar endast 199 kr, väldigt välsydda och fin passform. Trofé har bh med och utan bygel och det kommer in nya modeller med jämna mellanrum.
♥ Helen

Trosor

Publicerad 2012-10-13 22:24:12 i Helens under,

Vill tipsa om dessa sköna trosor i bomull, finns även i bomull/modal, säljs i 2 pack, mönster eller enfärgat, boxer eller hipster,  2 för 99 kr, ett riktigt bra pris för bra trosor! Trofé är märket på dessa ..
♥ Helen

Calida pyjamas/homewear

Publicerad 2012-10-13 16:23:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Här ser ni ett fint pyjamasset/homewear från Calida,  toppen är snygg till en vanlig byxa också. Byxan kostar 499.- och toppen 379.-, Calida är ett säkert kort om du gillar hög kvalitet. Det är kul att ha snygga hemmamys kläder och kunna öppna dörren om det ringer på...

♥ Helen

Höst=strumpor

Publicerad 2012-10-13 12:00:00 i Helens under,

Nu när hösten är här så är det kul att börja använda snygga strumpor, strumpbyxor, overknee. Roliga strumpor förhöjer ju de flesta plagg och det är kul att tänka till på en helhet. Vi är väldigt duktiga på strumpor och hjälper dig matcha din outfit. Här ser du ett urval av strumpor från Bleuforet.
                                                                                                      ♥ Helen
 

Munkholm

Publicerad 2012-10-12 15:44:00 i Helens under,

Nu har de kommit massor av härliga produkter från Munkholm, Danmark, produkter som tillverkas på en liten familjeägd fabrik i Munkholm. Man gör alla produkter för hand och det är ekologiska tvålar, doftljus, bodyscrub, badsalt, ansiktsmask i pulverform, kaka att lägga i badet med badolja m.m dofter som ros, lavendel, blåbär, honung, lakrits, äppelblom och rosa champagne. Ska bli så kul att testa , snart ett bad med apelsinoljan och bästa boken...
♥ Helen

Phax bad

Publicerad 2012-10-12 12:00:00 i Helens under,

Nu får vi snart in Phax bad, spännande nytt märke hos oss, Phax är ett badmärke från Colombia som har blivit väldigt populärt bland trendkännare och bloggare/fashionistas. Deras bikinis överraskar med härliga mönster, färger, modeller och kvaliten är hög. Här kommer en liten förhandstitt på några modeller vi snart får in...
 ♥ Helen
 

Philippe Matignon

Publicerad 2012-10-12 10:31:00 i Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått in ett av våra favoritmärken på strumpbyxor- Philippe Matignon, Italienska strumpor med hög kvalitet. Deras Noblesse 50 är sidenmatt, täckande och helt underbart skön , finns i alla heta höstfärger, senap, vinrött, grönt, rost m.m, strumpbyxan kostar 195.- Deras benvärmare eller handledsvärmare i viskos med lite ull är snygga med spetsar endast 129 kr. Vi har även några fina mönstrade fashionstrumpbyxor från Philippen..
♥ Helen
 

Leopard

Publicerad 2012-10-11 19:15:00 i Helens under,

Leopard trenden fortsätter i höst och även på badet nästa sommar. Denna bikini har kommit in nu i höst, Abecita balconette som går att bära med band i halterneck eller som bandeau. Populära viktrosan till i mönster eller helsvart. På bilden syns även rocken vi fått in i Velour från Abecita. Många reser ju under vinterhalvåret till varmare breddgrader därför kommer vi denna höst/vinter få in mycket bad.. nya märken på bad kommer in slutet oktober och sen nov/ dec och jan/ feb. Dröm dig bort till värmen...
♥ Helen

Favorittrosor från AVET

Publicerad 2012-10-11 19:06:45 i Veckans tips,

 
Nu har vi fått in påfyllning av favorittrosan från Avet, ny roliga färger, vinrött, mossgrönt, olika rosa nyanser m.m alla som testar denna trosa vill ha fler! Den är så skön , sitter perfekt och ger inga synliga troskanter.
Tvätta aldrig trosor med microfiber med sköljmedel för då slutar materialet att andas...denna fantastiska trosa kostar endast 149.-
                                                                                     ♥ Helen

Nyheter från Chantelle

Publicerad 2012-10-11 14:58:25 i Nyinkommet i butik,

Hur snygga är inte dessa två bh:ar från Chantelle!!! Fransk lyx när det är som bäst, den grå/rutiga Hedona 510 kr, finns i storlekar 70-95 B-G. Den nedre bilden är också en nyhet, hör till Chantelles shapeprogram, 65-85 D-H kupa, 590 kr. Passformen är underbar på alla Chantelle bh.
♥ Helen

Oktober - Rosa månad

Publicerad 2012-10-10 19:52:40 i Butiken,

Oktober = Rosa månaden, Rosa bandet, i Oktober uppmärksammas bröstcancer och det drivs insamlingar, köpte några rosa band idag, känns som en självklar sak att göra varje år. Abecita har vi lyft fram i skyltfönstret denna vecka, de skänker nämligen 10 kr för varje GILLA de får på Facebook till just forskningen om bröstcancer, samt 25% av all deras försäljning av protesbhar under oktober månad går också till Bröstcancerfonden ! Vi har självklart gjort en beställning av deras bh:ar för att kunna bidra så mycket som möjligt.
 
I skyltfönstret visar vi Abecitas bredd i sortimentet, de har massor av bra modeller och även fina underklänningar och rockar. Vi har just fått in en underbar morgonrock i Velour med kvinnlig touch och luva, perfekt att mysa i, rocken finns i färgerna sand och grå.
♥ Helen

Kidz

Publicerad 2012-10-10 13:10:06 i Helens under,

 
Happy socks för barn, roliga färger, härliga mönster, Happy socks kids gillar barnen, säljes i 2 pack för 100.- och då är det 2 olika mönster i förpackningen, bra present till de små!
 
                                                               ♥ Helen

Vackra spetsar

Publicerad 2012-10-10 12:47:32 i Helens under,

 
Mjuka bh:ar börjar bli mer och mer populärt, med eller utan spets. Hanky Panky gör denna vackra skapelse i mjuk och skön spets, bh pris 499.- finns även i höstens nya färg petrol, trosan kostar 349.-
                                                                                                                                ♥ Helen

Avet

Publicerad 2012-10-09 16:10:35 i Helens under,

Nytt i butik, en kortare underklänning till tunikor, kortare klänningar, denna har just kommit in till butiken i svart 329.- i riktigt skön microfiber kvalitet, så skön på och du slipper att plaggen hakar fast. Vi har stort utbud av just underklänningar i olika längder, med och utan spets , underkjolar, underlinnen osv
Detta är en perfekt lite kortare underkjol i svart eller skin 179.- också från Avet. Avet är ett Spanskt märke som syr upp sina produkter i Spanien.
                                                           ♥ Roos-Marie

Elle Mcpherson

Publicerad 2012-10-09 12:15:15 i Helens under,

Elle Mcpherson denna vackra supermodell och skådespelerska från Australien , har också eget underklädesmärke sen några år tillbaks. Det är vackra, romantiska serier med mycket spetsar och fina färgkombinationer. Bh finns B till G/H kupa, så även kvinnan med större byst ska få en riktigt vacker spetsbh, och hennes bh:ar ger ett väldigt fint lyft och blir snygga under en urringning. Vi har även vackra amningsbh från Elle Mcpherson.
                                                                            ♥ Lena
Bh Elle Mcpherson Artistry 599.-

Gilla Abecita

Publicerad 2012-10-08 22:21:00 i Helens under,

Just nu kan du gå in på Facebook och gilla Abecita så skänker de 10 kr för varje gilla till bröstcancerforskningen. Oktober är den rosa månaden och idag har vi lyft fram Abecitas produkter i skyltfönstret. Abecita har ett stort utbud på protesbh och vi har fått in en ny fin modell i vitt från Abecita.
♥ Helen

Wonderbra

Publicerad 2012-10-08 18:23:00 i Helens under,

Wonderbra- märket som skapat Push-upen, är fortfarande ledande  tillverkare av bh som ger den lilla extra klyftan. Har du svårt att hitta en axelbandslösbh som sitter bra och lyfter brösten- då har Wonderbra löst ditt problem, på den övre bilden ser du deras Ultimate strapless. Denna bh har en unik bredare plastkena som lyfter bysten snyggt och finns upp till  H kupa, 65-85.  Finns i 2 färger svart och ivory 599.- med vacker spets, finns även utan spets i svart och skin 549.-
♥ Helen

Ull/Silke

Publicerad 2012-10-07 16:14:37 i Helens under,

Idag fryser jag, nu börjar det bli dax att plocka fram lite varmare kläder och sköna underställ. Personligen tycker jag om Calidas underställ i ull och silke, 70% ull och 30% silke, varmt och mjukt. Sidenet gör att ullen inte känns stickig. Vi har även långkalsongen för herrar, för dig som har svårt för ull finns det underställ i bara bomull eller silke också.
Hur ljuvlig är inte denna tröja från Calida, ull/ silke med vackra spetsar med matchande trosa, snyggt blått! Vi har stort utbud på Calidas ull/silkes program , linnen, t-shirt, långärm, trosor, underställ, i flera färgställningar.
                                                                            ♥ Helen

I skyltfönstret nu..

Publicerad 2012-10-06 22:10:11 i Helens under,

I våra skyltfönster nu, DKNY homewear- härliga klänningar/nattlinnen, kofta, svart &vitt, roliga overknee från Happy socks och skönt underställ i siden från Lady Avenue. Lilla fönstret visar Boob, amningsbh, linnen, stödstrumpor, amningsinlägg m.m. Amningsbh visas på en graviddocka, för denna bh är nämligen skön att ha under graviditeten också när brösten växer och behöver bra stöd.
 
                                                                             ♥ Helen

Happy socks

Publicerad 2012-10-06 14:48:35 i Helens under,

Happy socks - nytt märke hos oss, roliga sockor och strumpbyxor du syns i !!  Härliga, färgglada mönster som passar både tjej och kille, sockor kostar 80 kr och strumpbyxor 250 kr
 
                                                                           ♥ Helen

Glada barn

Publicerad 2012-10-06 11:18:03 i Helens under,

Som förälder är glada barn underbart! Tänk en lugn ,skön, lång lördagmorgon när barnen bara får mysa kvar i sina pyjamasar/nattlinnen, ingen stress... min minsta son Leon nu 5 år älskar pyjamas och har så gjort sen han var riktigt liten.  Leon: mamma kan jag få ha pyjamas hela dagen idag? är en vanlig fråga. Just Calidas pyjamas är han och storebrors favorit, mjukt, skönt och lika fina och mjuka efter tvätt..barn känner skillnad och eftersom de håller så länge kan ju de yngre barnen ta över de äldres urvuxna när tiden är kommen.
Nu är det dock dax att hoppa ur våra Calida nattplagg och ge oss ut i det fina höstvädret.
Solen lyser ju äntligen!!
                                                                        ♥ Helen

Vinnare i Tävlingen Curvy Kate!

Publicerad 2012-10-06 10:47:55 i Helens under,

Nu är tävlingen avgjord, bland de rätta svaren så var alla motiveringar så bra , så vi  fick skriva lappar och dra lott på vinnarna. Vinnare av bh set från Curvy Kate blev....... Camilla Granevald och Len , GRATTIS!!
Jag mailar vinnarna och så får vi komma överens om storlekar och modeller för uthämtning. Tack till Er alla som varit med i tävlingen, rätta svaret var 2009 lanserades Curvy Kate men många har även svarat 2006 och det var ju då det hela började och ideén föddes ,  så vi har gett rätt för båda svaren.  Det kommer mer roliga tävlingar i framtiden så håll utkik i blogg och på facebook.
                                                                                                                                   ♥ Helen

Calida

Publicerad 2012-10-06 10:13:37 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
Nu packar vi upp härliga homewear plagg från Calida, deras kvalitet går inte att jämföra med nått annat, sagolikt mjukt på kroppen, tröjor, linnen, klänning, onepiece, byxor, koftor - så mycket fint att bara ta på sig nu i höst när det är mörkt ute och man vill mysa hemma och känna sig snygg.
 
                                                                       ♥ Lena
 
 

Bästa handkrämen

Publicerad 2012-10-05 19:41:17 i Helens under,

 
Bästa handkrämen kommer från Crabtree& Evelyn, vi säljer 50g tuben som är perfekt att ha med i handväskan så du kan smörja när det passar dig. Nu när vintern kommer behöver våra händer ännu mer fukt, dessa handkrämer innehåller inga farliga ämnen som parabener och dylikt. Krämen går fort in i huden och du blir mjuk utan kladd, sen doftar de ljuvligt också. Vi har en mängd olika sorter, här ser du Iris och den övre är Citron med honung och koriander. Krämen sägs stoppa hudens åldrande och det tycker jag låter toppen så lite i ansiktet innan man somnar= nattkräm= perfekt!
                                                                              ♥ Helen

We Love Hanky Panky

Publicerad 2012-10-05 19:22:36 i Helens under,

Hanky Panky -dessa vackra och sköna trosor kallas Hanky Panky Ruffle thong, de är som orginal low rise string men med lite extra lyxiga detaljer och spetsar. Vi har dom i svart och ivory pris 299.- Kan fås i snygg presentask.
 

Tävlingen

Publicerad 2012-10-04 19:13:48 i Helens under,

Imorgon är sista dagen att tävla om ett fint Curvy Kate set, på lördag morgon utses 2 vinnare!!! Lycka till!
                                                                               ♥ Personalen Helens under

Boob Nyhet

Publicerad 2012-10-04 19:08:12 i Helens under,

Just nu har vi ett bra erbjudande för att fira att vi har Boob i butiken och att det åter finns i Umeå. Handla ett valfritt plagg från Boob, finns amningsbh, linnen, T-shirt, nattplagg, morgonrock, strumpbyxor, baddräkt m.m och du deltar i en tävling och kan vinna en goodiebag fylld med bh samt trosa från just Boob.
Igår fick vi in deras senaste bh och linne med ull, värmer gott för amning nu när kylan och snön kryper närmre..
                                                                                                     ♥ Helen

Björn Borg Love all behå

Publicerad 2012-10-04 13:21:18 i Helens under,

Björn Borg har kommit med en ny T-shirt behå till serien Love all i en vacker rosa färg. Storlekarna är 70B-D, 75B-D, 80B-D. Finns även i svart. Endast 249 kr
                                                                                                                              ♥ Helen
 
 

Deborah Lippmann

Publicerad 2012-10-04 11:35:36 i Helens under,

Let´s Go Crazy - Deborah lippmanns fantastiska nagellack, torkar fort, sitter bra och är bra för nageln, vårdar istället för att torka ut, pris 179.- , finns hos oss såklart.           
                                                                                                                                     ♥ Helen
Mermaid´s Dream, 169 kr
Förstår varför detta lack heter Candy Shop, 179 kr
Across The Universe, 179 kr

DKNY Multitopp

Publicerad 2012-10-03 19:32:59 i Nyinkommet i butik,

 
DKNY Cozy wrap- koftan som går att förändra på en mängd sätt, här visar Therez på 5 olika stilar men det finns
säkert 20 varianter till, ett användbart plagg med andra ord. Vi kommer att få in den i svart också - den svarta kommer att säljas som ett set med snygga leggings till...
                                                                                                                                      ♥ Helen
 

Calvin Klein Ultra fit

Publicerad 2012-10-03 14:09:39 i Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått hem nya strumpbyxor och leggings från Calvin Klein i skön microfiber som hjälper till att forma  mage, rumpa och lår. Pris 199kr. Den är heltäckande 80 den. Snygg till både vardags och fest.
 
♥ Therez

Helen tipsar

Publicerad 2012-10-03 11:46:00 i Veckans tips,

Nu vill jag tipsa om 2 av mina favortit produkter som används flitigt, DR Lipp , denna fantastiska lilla tub som är bra till så mycket, jag använder den till läpparna, ger snygg glans och sitter länge, man kan även ha den till torra fläckar , lindrigare eksem, kluvna hårtoppar m.m, bara fantasin sätter gränser... ursprungligen var det en salva för såriga bröstvårtor vid amning, men sen plockade Londons make-up artister upp Dr Lipp och började använda den vid sminkningar. Dr Lipp kostar 98 kr och en tub räcker länge...
 
Sen Crabtree & Evelyn gör härliga produkter , denna Body Soufflé är underbar att smörja på sig efter badet, och doftar ljuvligt, 219 kr. Innehåller inga parabener eller annat farligt för din hud.
♥ Helen
 

Charnos

Publicerad 2012-10-03 08:46:49 i Helens under,

Charnos, ett nytt märke hos oss som har många bra saker i sortiment, denna mjuka spetsbh utan bygel med hög, vacker spetstrosa är så kvinnligt och snyggt. Bh finns i storlekar 70D upp till 85F och kostar 349.-, trosan 36-44 och kostar 199.-.
 
Här har vi en otroligt mjuk T-shirt bh med lite minimizer effekt, breda axelband storlekar 32C-38G 399 kr. Sen erbjuder vi ett stort utbud på underkjolar/ underklänningar,  denna i praktisk skin färg,  slits i sidan 249 kr, finns även i färgerna svart och vitt. Många kjolar / klänningar kräver en underkjol under för att sitta snyggt.
 
 
Snygg och praktisk underklänning med vacker spets fram och slits i sidan, pris 349 kr och vit, svart eller beige
 
 
Åh, höstmys, tjocka sockor, skönt underställ i modal/silke, krypa upp i soffan med en kopp te, glossiga magasin och bara ha det gott.
                                                                              ♥ Helen

DKNY nattplagg

Publicerad 2012-10-02 13:39:42 i Nyinkommet i butik,

 Hösten är här och vi vill ha nått att mysa i..... Dessa fina nattlinnen från DKNY är i en sagolik kvalitet och tuffa  mönster och färger. Funkar som tunika, klänning med leggings till också.
 
                                                                                                                                          ♥ Lena

Med hösten kommer kylan

Publicerad 2012-10-02 12:07:27 i Helens under,

Ett perfekt komplement till höstgarderoben för dig som gillar att ha klänning & kjol (självklart funkar det även till leggings och byxor också) är underbara benvärmare. Dessa kommer från Falke och är gjorda i 100% bomull. Snyggt att ha nedhasade vid skorna, men är riktigt praktiska då de går att dra upp mot knät när det är kallt och man behöver lite extra värme. Finns i färgerna - svart, mörklila, burgundy, grå, brun, beige och ceriserosa.
Dessa benvärmare från Falke 179.-
Vi har även andra benvärmare i andra material och färger så kom gärna in och spana in vårt stora sock- och strumpsortiment!
 
                                                                                                                                ♥ Roos-Marie

Tävlingen

Publicerad 2012-10-02 09:14:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill bara påminna er om tävlingen som pågår till fredag den 5/10, läs mer om reglerna i tidigare inlägg. Vill dock tipsa om att läsa lite extra noga för att få rätt årtal.... ett litet tips , Lycka till! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abecita

Publicerad 2012-10-01 22:51:47 i Helens under,

Abecita stödjer bröstcancerforskningen under oktober månad genom att skänka 10.- för varje Gilla på deras Facebook sida, jag har gillat gör det du också ! På dessa bilder ser du ännu fler höstnyheter från Abecita, Donna bh i färg Pearl 350.- upp till F kupa, en snygg T-shirt bra med push kudde som går att ta bort om så önskas, matchande hipster trosa 200.-. Nedre bilden visar Donna- bradress, underklänning / nattlinne ,du väljer, i svart även den till F kupa.
 
                                                                                                                                         ♥ Helen

Lilla undret

Publicerad 2012-10-01 22:37:36 i Helens under,

 
Sedan 1932 har Abecita gjort fina underkläder för den medvetna kvinnan, för några år sen återlanserade man en succé från 70-talet- Lilla undret och den har blivit en populär bh igen. Nu har den kommit in i nya fina höstfärger, som vinröd, petrol, orange, marin  m.m endast 159.- /st. Man har i höst även tagit fram en variant på Lilla undret men nu med vackra spetsar samt matchande spetstrosa, bh med spets 250.-, trosa med spets 180.- Alla delar är one size.
                                                                                                                                                   ♥ Helen

Smycken från NORA Norway

Publicerad 2012-10-01 15:19:01 i Helens under,

Nu har vi utökat sortimentet med vackra smycken från NORA Norway. Alla smycken är nickeltestade och gjorda i fina material såsom sötvattenspärlor, kristaller, kvarts, läder och silverpläterade kedjor och i vissa fall glas.
 
♥ Therez

Spanx video

Publicerad 2012-10-01 15:17:28 i Videoklipp,

,
Här kommer en liten video om Spanx, jag älskar deras produkter, idag jobbar jag i deras sköna strumpbyxa i svart 60 denier, den är så skön för att den formar och sitter verkligen på plats och är slitstark.
 
                                                                                                                                  ♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela