Till Helens under´s startsida...

Dagens Annons

Publicerad 2023-04-27 14:26:13 i Erbjudanden, Helens under,

Just nu 20 % Rabatt vid köp av ett bikiniset. Valfritt märke och du mixar och matchar som du önskar.

Damella Bad

Publicerad 2023-04-27 10:39:46 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Alla Bikiniset just nu 20 % rabatt. Gäller när du köper bikinibh samt en matchande trosa till. Välkommen förbi- trotsa kylan och passa på att testa ut sommarens bikini, rykten säger att vi kommer få en väldigt solig och varm sommar. handlar du på webb, välj gärna Klarna faktura så lägger vi in rabatten på bikinisetet den vägen.

Favourites Coast

Publicerad 2023-04-23 20:12:54 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Massor av fina Nyheter är uppackade från ett av våra favorit märken Calida. Kläder du kan använda både på stranden, hemma och på jobbet beroende hur du matchar det hela. Allt finns även på vår egen webbshop.

Damella Strandtunikor

Publicerad 2023-04-19 18:36:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått in härliga strandtunikor i olika mönster och färger från Damella. Perfekta att ta med på resan, lätta i resväskan och luftiga på kroppen såklart.
helens under

Primadonna Montara

Publicerad 2023-04-18 11:50:24 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Primadonna Montara är en ny serie för våren, en bralette utan bygel som sitter så fint även på de större storlekarna. Vi har nu även fått in en fin bygelbh i samma serie. Dessa bh är så mjuka och lyxiga i känslan och sitter så bra. Kolla in på vår webbshop där alla modeller från Primadonna finns.

Marie Jo Klänningar

Publicerad 2023-04-18 11:43:44 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Två fina strandklänningar från Marie Jo, Minorca i läckert mönster med blått skärp att knyta i midjan om så önskas. Jazzy är den läckert rosa klänningen med knyt i nacken. Båda klänningarna är skön viskos som passar perfekt i sommarvärmen.
Klänningar finns på vår webbshop också, Helensunder.se

Marie Jo Klänningar

Publicerad 2023-04-18 11:42:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Två fina strandklänningar från Marie Jo, Minorca i läckert mönster med blått skärp att knyta i midjan om så önskas. Jazzy är den läckert rosa klänningen med knyt i nacken. Båda klänningarna är i skön viskos som passar perfekt i sommarvärmen.
Klänningar finns på vår webbshop också, Helensunder.se

Marie Jo Klänningar

Publicerad 2023-04-18 11:42:21 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Två fina strandklänningar från Marie Jo, Minorca i läckert mönster med blått skärp att knyta i midjan om så önskas. Jazzy är den läckert rosa klänningen med knyt i nacken. Båda klänningarna är i skön viskos som passar perfekt i sommarvärmen.
Klänningar finns på vår webbshop också, Helensunder.se

Cotonel Summer

Publicerad 2023-04-14 17:40:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Detta fina linneprogram från Cotonel har nu anlänt till butiken, finns även i vår webbshop. Shorts, oversize skjorta och snygg klänning i svart, vitt och en underbar rosa färg. Linne med viskos så det är en ljuvlig kvalité att bära i sommar när värmen kommer.
Helens under Umeå

Fantasie Bikini Luna Bay

Publicerad 2023-04-14 17:23:28 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 En bikinibh från Fantasie där du kan plocka av band och bära den som en bandeau utan banden, du slipper solränderna efter banden. Vi har några storlekar hemma i denna snygga svarta med mönster. 2 olika bikinitrosor att matcha till. Bikinin finns även på vår webbshop.
Helens under

Anita Care Lynn

Publicerad 2023-04-10 14:47:06 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Anita Care Bh Lynn en mjukbh med dragkedja och reglerbara axelband baktill. Bekväm med bred mjuk resår nertill på bh:n. Vaddering som går att ta ut, bh har även ficka för ev protes.

 

 

Anita nytt märke hos oss

Publicerad 2023-04-10 14:45:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Anita Care en ny mjuk bh hos oss.

Anita bh Clara. Bh utan bygel med riktigt breda axelband som är reglerbara baktill. Bra stöd över och runt bröstkorgen. Kupan är en flerpartskupa med sömmar som ger extra bra stöd och lyft även i de större storlekarna. Finns även på vår webbshop.

 

Dear Denier

Publicerad 2023-04-10 14:42:48 i Helens under, Inspiration,

Dear Denier är snygga träningskläder tillverkade i Italien utav återvunnet material, helt rätt i tiden.
Tank top, bh top, cykelbyxa och leggings. Vi har dessa fina träningskläder i svart samt i en kaki/brun nyans. Träningskläder som sitter snyggt och är bekväma. Passar lika bra att bara mysa runt i hemma, eller bära leggings med en härlig stor skjorta tex. Allt finns även att köpa på vår webbshop, och vi har just nu bra priser på dessa fina träningskläder.
Helens under

Anita Active Air Sportbh

Publicerad 2023-04-10 14:42:13 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Ny sportbh hos oss och nytt märke på underkläder - ANITA.

Anita Active Air Control en sportbh för högintensiv träning. Extremt funktionell med en unik triangelformad vadderad kupa som är helt sömlös och absorberar fukt från kroppen. Sköna vadderade axelband som går att justera. Sportbh är tillverkad i material som är snabbtorkande och luftigt.

Här i en snygg mörkgrå nyans. Finns även på vår webbshop.

Helens under

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela