Till Helens under´s startsida...

Primadonna Istres

Publicerad 2022-05-31 17:45:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Denna strandklänning fån Primadonna är enkel, sportig och tuff i svart/vitt. Bär till stranden eller som vanlig klänning i sommar med vita sneakers till. Klänningen finns också på vår webbshop.
Helens under

BB Herr

Publicerad 2022-05-31 17:23:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Tuffa badbyxor Herr från Björn Borg i turkost med mönster- massa parasoller. Badbyxa med innerbyxa och knyt i midjan. Fickor i sidan. Byxan klarar även pool såklart . Tänk snart är sommaren här.... 
Helens under

Cotonel nyheter

Publicerad 2022-05-31 16:11:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Butiken är fylld med fina Cotonel kläder och nu när vi har större lokaler kan vi visa upp de fina kläderna lite mer . Vi har massor av fina klänningar, blusar, byxor, shorts i butiken. Cotonel jobbar alltid med fina kvalitéer viskos, bomull osv.
Helens under umeå

Damella Nattplagg

Publicerad 2022-05-31 14:43:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Butiken är fylld med fina nattplagg av olika slag från Damella. Nattlinnen, pyjamas, rockar mm
Färgerna i vår/sommar är softa fina pasteller av olika slag. Mjuka, lyxiga fina material som är sköna även varma sommarnätter.

Muchachomalo 3-pack

Publicerad 2022-05-31 12:14:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 Vi har fått in den populära Herrkalsongen från Muchachomalo i 3-pack. Varje förpackning innehåller 2 mönster och en enfärgad. Eagles heter ena mönstret och occult det andra. Vi har även lagt in Muchachomalo kalsongerna på vår webbshop.
Helens under

Bye Bra Shaping linne

Publicerad 2022-05-31 11:41:10 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Sen Spanx försvann från Sverige under coronan så har vi letat efter ett bra men ändå tunt smidigt linne med shaping effekt och nu har vi tagit in mer produkter från Bye Bra . Ett märke vi haft från start i butiken men man har nu utökat sitt sortiment med shaping underkläder. Linnet finns även i svart och du kan bära det utan bh för dig med med mindre byst eller ta ut inlägget och bära din vanliga bh under - då passar det utmärkt även för den större bysten. Vi kommer få in mer shaping produkter från Bye Bra , trosor och underklänningar.
Helens under Umeå

Alabama

Publicerad 2022-05-31 11:37:03 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Vi har fått in mer av det fina prickiga badet från Amoena. Badlinnet i populär modell för dig som vill trolla lite över magen och inte visa för mycket, du känner dig klädd och bekväm på samma gång. Sen är ju prickigt alltid en hit ! så fint och färgerna är härliga ihop. Baddräkten med mesh- partiet är ju bara så snygg och sitter bra. Amoena kan man alltid ta en större storlek på tex en 40 är mer en 38 osv. Amoena bad kan också bäras med protes för dig som behöver det.
Helens under Umeå

Primadonna Alghero Azzurro

Publicerad 2022-05-31 11:32:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Denna bikini från Primadonna är så fin i färg och mönster, sitter också perfekt på kunderna. Finns 2 olika bikinitrosor och en väldigt härlig strandtunika. Allt finns även på vår webbshop.
Helens under

Strandklänning Marie Jo

Publicerad 2022-05-31 11:29:02 i Helens under, Inspiration,

 Cool strandklänning från Marie Jo, snyggt mönster och läckert med det neongula som ger den extra kicken för denna klänning. Så fin att bära utanpå bikini på väg till stranden, du är med denna klänning redo för att gå direkt från strand till festen också.
Helens under

Nya mönster på Avet

Publicerad 2022-05-31 11:26:20 i Helens under, Herrsortiment,

 Nu har vi fått in massor av nya fina mönster på den populära trosan Avet boxer. Glada mer knalliga färger och även mönster på lugnare färger. De mönstrade Avet trosorna tar fort slut även om vi tar hem mycket så vänta inte för länge... vi har lagt in alla nya mönster på vår webbshop också.
Helens under 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela