Till Helens under´s startsida...

Tävling

Publicerad 2016-04-28 15:22:14 i Event, Helens under,


Vi kör en tävling på facebook just nu, gå in och gilla oss på fb och du kan vinna snygga badkläder från Damella.

Preppy Blommigt

Publicerad 2016-04-28 15:18:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Nyheter nu i butik, Härligt kornblått med blommor i turkost och lila, finns flera olika bh modeller samt trosor I mönster eller enfärgade.
Helen

Calvin Klein Swim

Publicerad 2016-04-25 10:33:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Så Coola badkläder från Calvin Klein har anlänt, tuffa bikinitoppar med fräcka skärningar, tofflor och strandtunika. Rock your Calvin i sommar! Detta finns i begränsad upplaga så först till kvarn!
Helen

Hanky news

Publicerad 2016-04-23 10:23:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Åh- nya färger på våra älskade Hanky Panky, low rise string i calypsoblå, limesherbet, sizzlingpink, och leopard.
Retrostring i sizzlingpink- tänk denna härliga färg på en solbrun sommarkropp.

 

Damella bad senaste

Publicerad 2016-04-22 18:41:19 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vi har så mycket fint bad även denna sommar, och idag har folk provat och handlat bikinis och badkläder- en del ska på resor och andra drömmer om en fin svensksommar. Passa på att titta in medan det finns mycket att välja på och storlekar. Blommigt ser vi mycket av denna sommar!
Helen

Härliga medlemsdagar

Publicerad 2016-04-22 18:26:00 i Event, Helens under,

Nu är det 1 dag kvar på medlemsveckan, 20 % rabatt på allt i butiken för våra härliga medlemmar! 3 tjejer jobbar lördag för att hinna hjälpa Er, Julia, Linn och Viktoria är på plats. Trevlig helg !
Helen

Ocean Drive

Publicerad 2016-04-22 17:16:09 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 En riktig goding från Primadonna är denna - Ocean drive i marint med coral/nougat detaljer. Två olika bh en med lite fyllnad och en utan, samt 2 olika trosor, finns även nån strandtunika kvar i samma serie- så först till kvarn

Panos Semeli

Publicerad 2016-04-19 17:12:47 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Nyheter från Panos Emporio, denna bikini heter Semeli och finns i mint och rosa- även på vår webbshop här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=panos+semeli
Trekantsöverdel med uttagbar vaddering. Fin samlad drapering fram och flätat halterneckband. Silverringar med ingraverad logga samt knyt i rygg. Silverdetaljer är nickelfria enligt EU-standard.
 Brieftrosa med knyt i sidorna. Rynk bak med scrunch effekt som formar rumpan fint. Bekväm trosa med mjuka sömmar. Silvermedaljonger med ingraverad logga.
 
 

Vy från Badvägg

Publicerad 2016-04-17 14:08:40 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Om jag säger att vi har stort utbud på bad så är det sanningen, sen om vi är störst på bad det ska man kanske inte sticka ut hakan och säga men jag törs lova att det kan nog vara så. Här är nu stora badväggen med Damella, Beachlife och Calvin Klein. Sen har vi även bad från Freya, Fantasie, Amoena, Primadonna och Panos Emporio se här:
Samt ett enormt utbud av baddräkter och tankinis från Damella se här:
Shorts och capribyxor har också kommit in i butik från Cotonel, sommarkläder och toppar.
 
 

Amoena bad

Publicerad 2016-04-16 18:48:41 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 Somriga badkläder i trendiga mönster och färger. Oavsett om du är vid polen på stranden eller vid sommarstugan så väcker du alltid uppmärksamhet i en snygg outfit. Alla modellerna är en kombination av både snygg design med high-tech material i de senaste färgerna och mönstren. Allt bad från Amoena har våra diskreta dolda fickor för eventuell  bröstprotes. Både tankini/badlinnet och bikinibh har dessutom en invändig behå med lätt vadderade kupor. Ljusterbara axelband för din komfort. Vi har fokuserat på att du ska känna dig avslappnad, säker och snygg! Från Amoena hittar du detta fina bad - serien heter Hawaii och finns även på vår webbshop här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=amoena

Påsken

Publicerad 2016-04-07 14:12:00 i Helens under,

 
 
Påsken är förbi, tillbringade påsken hemma i Umeå detta år, det blev bara fjällen för min äldsta son. Men det var ju härligt fina dagar med sol här i Umeå, nog för att jag tillbringade mesta tiden med jobb så hann jag med lite mys med familjen också. Påskafton middag hos mina föräldrar, jag bidrog med en härlig räktårta med löjrom och lite sötsaker efter maten. Fönstren på jobbet var påskpyntade också! Lilla fönstret med Abecita Lilla undret, Avet trosor, Björn Borg trosor i ägget, tvål, handkräm samt läckert bh set från Freya i rosa! Stora skyltfönstret med Damella badkläder samt Cotonel konfektion.
Helen
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt i Fönster

Publicerad 2016-04-07 10:55:00 i Dagens personal, Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,


Igår skyltade vi om, vår praktikant Linn gjorde det lilla fönstret och ska även göra ett litet fönster imorgon. Linn har varit hos oss tidigare på praktik och jobbar även extra hos oss, detta är Linn...Linn går sista året på Handelsprogrammet och brinner för att jobba i butik och få hjälpa våra kunder.
Stora skyltfönstret skyltade jag med Cotonel kläder i varma/brända toner och bad från olika märken. Damella bad, Calvin Klein bad, Beachlife och Primadonna. Även om det känns tidigt så är april en riktigt stor badmånad, stort utbud i butiken och ännu bra med storlekar, titta in så hjälper vi dig hitta just dina favorit strandkläder.
 

Calvin Klein My Calvins

Publicerad 2016-04-05 14:38:20 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Det droppar in påfyllningar på de populära bomullsunderkläderna från Calvin Klein, och fast vi ökar ordrarna hela tiden så tar det slut igen, har nog aldrig varit med om nått liknande - det är så populärt! Så titta förbi och kolla om just din favorit finns inne och är det slutsålt så boka så du har möjlighet att få vid nästa leverans.
 

Chantelle Leopard

Publicerad 2016-04-05 13:51:31 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Populära modellen C Chic Sexy balconette nu i läckert leopardprint, Chantelles vackra detaljer och spetsar. Satsa på en ny bh nu när våren kommer och i denna känner man sig extra raffig eller hur ?

Vogue leggings mm

Publicerad 2016-04-05 13:41:05 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Vår i luften eller ej? Ja, vissa dagar är det verkligen på G, solen lyser och det droppar från taken eller som idag gråmulet och lätt regn- men regnet gör ju också att snön försvinner och det vill vi ju nu. Våren innebär strumbyxor och leggings, man kan börja ha kjol igen utan att behöva ull på benen. Här lite smakprov från Vogue.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela