Till Helens under´s startsida...

Höstnytt Vogue

Publicerad 2015-10-28 13:44:34 i Erbjudanden, Helens under,

Vogue bjuder på tidlös stil, toppkvalitet och perfekt passform för kvinnor som vill se bra ut både till vardags och till fest. Unikt designarbete, material av hög kvalitet och de senaste tekniska innovationerna ger allt som dina ben behöver såväl på kontoret som under din fritid. Väl genomtänkta detaljer, trendiga färger och de bästa materialen framhäver dina bens linjer och kroppens feminina former. Vogue lägger sista handen på en elegant klädselhelhet och skapar en effektfull stil som syns. Med Vogue ser du alltid fantastisk ut.
 
Nu har vi packat upp massor av snygga höststrumpor, så fina mönster så du kan ha vackra ben i höst/vinter.
Passa på sista dagarna med 3 för 2 på strumpor.... vi bjuder på den billigaste.
Helen

Mer Damella natt

Publicerad 2015-10-28 13:42:38 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Populär modell på nattlinne- nu i butik, 2 färger svart och ljungrosa. Vacker spets över byst och lätt stöd på insidan för byst, axelband går att reglera. Nattlinne 459 kr finns även på webb det gör också fleecerocken, www.helensunder.se

Deco Spotlight

Publicerad 2015-10-22 08:37:39 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyhet för alla som älskar Freya Deco, här kommer Deco Spotlight, svart med vita prickar. T-shirt bh med push-up effekt, bredare snygga band med dekorativa prickar och snygg trosa att matcha till.
Helen

Calida Herr

Publicerad 2015-10-18 13:21:00 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

Herrprodukter från Calida har kommit in till butik, den underbaraste t-shirten i Pima Bomull, måste bara testas. Mjuk, följsam, tunn, smidig och snygg, kommer att älskas av mannen som får denna tröja. Sen en herrpyjamas med shorts i marint och snygg tröja till med diskret mönster, 100 % Bomull är pyjamasen tillverkad i. Tänk snart Farsdag och jul... vi fixar paketen även till männen.
Helen

Fantasie Versailles

Publicerad 2015-10-17 10:49:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nu har vi fått påfyllning på svart bad från Fantasie och Freya, badserien från Fantasie heter Versailles och innehåller bikinibh, 2 olika trosor ( en med shaping effekt) och baddräkt. Snygg strandklänning /tunika från Freya också i svart såklart. Vi har dock massor av bad i glada färger också om det hellre önskas.
Helen

Tjuvstart för medlemmar

Publicerad 2015-10-16 12:43:39 i Erbjudanden, Helens under,

Nu har vi tjuvstartat vår omtyckta Strumpkampanj Välj 3 betala för 2, medlemmar har fått sms och kan först in och välja bland höstens alla snygga strumpbyxor, sockor, overknee mm. Vi är laddade och står redo att hjälpa er hitta det ni behöver, så kolla igenom strumplådan och titta sen förbi. Vi bjuder på den billigaste produkten när du väljer 3 sock/strumpor. Kampanjen går upp med skyltar för alla nästa vecka och pågår till den sista oktober.
Helen

Marie Jo Avero deep red

Publicerad 2015-10-12 10:36:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Marie Jo Avero i ny härlig rödnyans, djupt röd, balconette bh med avtagbara axelband. Som ni ser är banden som små smycken med strassdetaljer. 2 fina trosor finns till. Marie Jo bh är fantastisk i passform och sitter gjuten på din byst. Denna finns också på vår webbshop, se här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=marie+jo
Helen
 

Damella natt

Publicerad 2015-10-11 20:31:13 i Helens under,

 Jag törs säga att vi har största utbudet på nattplagg i stan, pyjamas, nattlinnen och rockar. Vi packar upp nytt varje dag. Nattplagg från Damella, Calvin Klein, PJ Salvage, Freya, Passionata, Björn Borg och DKNY.
Helen

Vogue socks

Publicerad 2015-10-08 10:45:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vilken strump/sock avdelning ni hittar hos oss, stort utbud och laddade för hösten är vi nu, sockor i alla möjliga material och strumpbyxor i enfärgat och mönster. Kolla in vårt härliga sortiment i butik, välkommen!

Nyheter Amoena

Publicerad 2015-10-06 10:38:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 Vi har stort utbud av bh utan bygel och även bh för de som använder protes. Amoena är ett märke som är specialister på just protesbh, här synes höst/vinterns nyheter.

Vogue strumpbyxor

Publicerad 2015-10-05 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Vi är proffs på strumpbyxor, kom in och låt oss hjälpa dig hitta den perfekta strumpan till vardags/festkläderna. Massor av snygga mönstrade strumpbyxor från Vogue är nu i butik, kolla bara in dessa snygga rasben...
 
Helen
 
 
 
 

Sista dagarna...

Publicerad 2015-10-02 14:13:18 i Erbjudanden, Event, Helens under,

 
Idag och lördag kan du handla Chantelle, Damella och Lovable bh med 100 kr rabatt. Även 20 % rabatt på vårt sortiment av shape produkter från Spanx och Maidenform. Samt tävla om Calvin Klein pyjamas vid köp av Calvin produkter....Fashionweek pågår för fullt. Vi kommer att ha 4 modeller på stora visningen ute på torget på lördag, Välkomna!

Snygg Natt!

Publicerad 2015-10-02 14:06:53 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 Nu har vi fått in en populär modell på nattlinne med lite stöd over bysten, det finns i svart och ljust ljungrosa med spetsdetaljer. Mysig rock I fleece att värma sig med.
Helen
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela