Till Helens under´s startsida...

Nya färger Hanky

Publicerad 2019-11-27 12:41:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Kommer alltid tidiga vårnytt färger på Hanky Panky innan jul och här har vi färger som Beau Blue, wild violet, apricot crush och en venetian pink. Low rise string och retro thong 2 storsäljare i nya färger.
Helens under

Hanky Panky Christmas

Publicerad 2019-11-26 12:58:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Så snyggt nytt mönster på Hanky Panky linnet med matchande trosor, vackra blommor på svart botten, tänk om tomten kunde överraska med detta i år..... Linne, boyshorts och retrothong finns i denna serie, även på vår webbshop såklart.
Helens under

Femilet NOVA

Publicerad 2019-11-20 18:11:15 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Femilet Nova en fin bomullsserie med 2 olika sorters linnen och 3 olika trosor från danska Femilet som hör till Chantelle Group. Nu har vi packat upp detta och erbjuder 3 för 2 på Hela denna serie av fina bomullsplagg, kommer att finnas på vår webbshop också inom kort.
Hitta din favorit och bär skön bomull på kroppen!
Helens under

Julklappstips No 1

Publicerad 2019-11-09 11:54:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vi har lyssnat på våra kunder som frågat efter fina barnpyjamas från Calida igen, vi sålde det i början när vi startade Helens under och JA nu finns det hos oss igen. Calida gör det finaste och bästa pyjamaser för barn med 100 % Organisk bomull samt testat så det inte innehåller några ämnen som kan ge allergi tex. En Calida barnpyjamas är lika fin tvätt efter tvätt och mina 2 pojkar som är stora nu har älskat sina Calida pyjamas och lillebror har lätt kunnat ärva storebrors för de är lika fina efter flera år. Barn känner skillnad på kvalité och förtjänar det bästa om man har den möjligheten. Alla Calida barnpyjamas hittar du såklart även på vår webbshop. Snart lackar det mot jul och detta är ett riktigt bra julklappstips!!
Helens under

Chantelle News

Publicerad 2019-11-08 13:12:50 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Packat upp lite nyheter på Chantelle, linnen och toppar i softstretch serien, sen populära bh:n Pyramide i ny nougatfärg.
Helens under

PJ Salvage Jammie pyjamas

Publicerad 2019-11-07 20:20:07 i Helens under, Nyinkommet i butik,

PJ Salvage Mjukaste och skönaste pyjamas i ännu ett coolt print, renar och hjortar brukar sälja vädigt bra här i Umeå, man köper delar för sig eller ihop - du väljer! En pyjamas som är perfekt att mysa omkring i tex i Fjällstugan.
Helens under

Chantelle Soft Stretch Bh top NY

Publicerad 2019-11-05 17:32:27 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Chantelle Soft Stretch Padded Top. Fantastisk mjuk-bh från Chantelle i serien Soft Touch. En sömlös bh med vaddering i mjukt och flexibelt material som sitter perfekt mot kroppen och som du aldrig kommer vilja ta av dig.
Toppen har inga synliga sömmar vilket gör att den inte syns under kläderna och du kan använda den till alla tillfällen. V-ringning både framtill och baktill. Vadderingen sitter fast i toppen för bästa stöd och support. Inga lappar som skvaver då tvättanvisningen är tryckt i toppen.
Matcha gärna med trosor i samma serie för en komplett look!
Top finns i 3 storlekar, XS/S, M/L, XL/XXL
Helens under

Kallt ute varm på kroppen

Publicerad 2019-11-05 07:20:45 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,

Vi vaknar till -12 grader i Umeå idag, burrrrr riktigt kyligt. Dags att se över dina underställ, vi har i siden, bamboo, bomull, ull/silke och 100 % Ull. Idag är det nog läge för ull/silke eller ull eftersom det värmer upp till -25, nu har Femilet 100 % ull även kommit in i grått. Varmt på fötterna är ett måste också, fryser du om fötterna blir ju hela kroppen kall, så härliga sockor med ull är det som gäller och även där har vi massor att välja på.
Helens under

Lovable nyheter

Publicerad 2019-11-04 19:21:36 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Vi har packat upp massor av nyheter från Lovable, läckra och välsittande bh från Lovable- vårt Italienska favoritmärke. Snygga bh med matchande trosor såklart.
Helens under

Vogue strumpor

Publicerad 2019-11-04 19:13:46 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Massor av snygga strumpbyxor från Vogue för dig som gillar roliga mönster till vardags och fest. Prickar, leopard, rutor mm i microfiber, ull, bomull, casmerekvalité mm Coola knästrumpor med lurexprickar och snygga sockor med rosett baktill.
Helens under 

Farsdag 10/11

Publicerad 2019-11-04 18:52:32 i Helens under, Herrsortiment, Nyinkommet i butik,

 
 På söndag ska vi fira Farsdag- och butiken är fylld med perfekta gåvor till alla pappor. Snygga kalsonger, pyjamasbyxor, t-shirts, morgonrock, sockor mm Självklart slår vi in ditt paket vackert så far blir extra nöjd.
Helens under

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela