Till Helens under´s startsida...

Sommarben

Publicerad 2013-05-31 14:00:00 i Helens under,

Här ser ni 2 perfekta produkter nu när det är varmt och man vill ha kjol/klänning men känner sig lite blek om benen. DIM Stay up i den perfekta solbruna nyansen 139.- samt strumpbyxan 129.-. I strumpbyxan har vi  2 färger , en mörkare och en ljusare solbrun ton, diskret sandaltå och riktigt hållbar bara man är försiktig när man sätter den på. De finns båda sorterna i storlek 1-4, small till XL. Dessa ger som en sminkning till benet och är givna för mig i sommar eftersom jag aldrig lyckas bli brun.
♥ Helen

Dax för scrub

Publicerad 2013-05-31 12:00:00 i Helens under,

Bikinisäsongen är här och för att få den där fina solbrännan många drömmer om är det bra att förbereda kroppen på olika sätt, en klassisk scrub för att få bort lite vinterhud och ge din hy en extra lyster kan ju aldrig skada..Vi har en underbar saltscrub för kroppen, det är danska Munkholm som gör den och den består av mineralsalt och olja samt tillsatt doft, rosa champagne eller blåbär har vi att erbjuda. Öppna din burk, rör om med en liten sked och sen är det bara att ge kroppen en liten scrub i dusch eller i badet. Huden blir mjuk och du behöver ingen lotion efteråt eftersom du redan blir färdig insmord med denna produkt. Sen att det luktar så gott är bonus. Kommer förpackad i en snygg glasburk som man kan återanvända till annat när scrub är slut.

Skönast i kväll!

Publicerad 2013-05-30 23:53:53 i Helens under,

 
Måste bara tipsa om detta sköna hemmamys set från Calida. Jag kom hem efter ännu en lång dag på jobbet, varmt i Umeå även idag så det tar på att springa runt en hel dag. Att då få ta en dusch och sen få sätta på sig detta sköna set från Calida var helt ljuvligt! Tunna sköna byxor och en mjuk sval t-shirt har jag tillbringat kvällen i, satte mig ute en stund och andades in den varma sommarkvällen... Tänk att det blev sommar redan i maj i år, hoppas det håller i sig. Det finns även en snygg ärmlös top i mörkt lila som matchar till detta, du hittar det här http://www.helensunder.se/calida:
♥ Helen

Leverantörsbesök

Publicerad 2013-05-28 23:57:06 i Helens under,

Idag och ikväll har vi haft besök av Berit på Keller Fashion, vår leverantör på bh Audelle, Charnos , strumpor Philippe Matignon, Filodoro, bad Beachlife och formakroppen plagg Control Body. Vi har tittat på lite strumpor och kollat skisser på nästa års bad men mest har vi bara umgåtts. Efter stängning tog vi bilen upp till en av Umeås bästa restauranger Bistro le Garage på Umedalsallén. Sol, värme, mysig miljö, uteservering, rosévin och underbar mat som alltid när man besöker denna restaurang, sen att de har mycket trevlig personal ger den lilla extra guldkanten på besöket. Det intogs bläckfisk, röding och Garagets egna korv tills det var dax att köra hem tjejerna . Jag höll mig till hemmagjord rabarberlemonad så att vi skulle kunna ta oss hemåt smidigt med bil. En underbar kväll med mycket tjejfnitter som det skall vara. Imorgon väntar ännu en dag med bikiniprövningar i massor, som kollegan Lena sa: tjejer imorgon tar vi springskorna på!!
♥ Helen

Erbjudande på Hanky Panky

Publicerad 2013-05-27 23:40:47 i Erbjudanden, Helens under,

Erbjudande på Hanky Panky denna vecka: Köp produkter ur Hanky Pankys sortiment för minst 398.- och vi bjuder på ett nagellack från Zoya. Nagellacket är speciellt framtaget med Hanky Panky i en läcker lila färg. Gäller så långt lagret räcker.
♥ Helen 

Evollove

Publicerad 2013-05-27 19:52:00 i Helens under,

Nya unga, fräcka märket Evollove finns i svart och vitt, fler färger och modeller i höst. Bh finns D-G kupa från 65, och kostar endast 399.-. Kom och prova ut din Evollove!
♥ Helen

Fynda Boob

Publicerad 2013-05-27 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

Verkar vara en riktig babyboom just nu, det är in nyblivna mammor dagligen på jakt efter amningsbh m.m. Till deras glädje kan man från idag fynda Boob amningsnattplagg och lite läckra amningskläder i snygg klassisk rand. Halva priset så det är läget att titta in i butik eller webshop här: http://www.helensunder.se/boob-design

Lilla Mor

Publicerad 2013-05-26 22:05:20 i Helens under,

 
Idag skulle lilla Mor firas och jag med för denna del, min käre bror bjöd oss alla på lunch på Sävargården hos Fredric Andersson. Mina båda söner var med och vi firade mormor och mig med god lunch buffe. Mycket kul att samlas hela familjen och umgås. Innan vi lämnade Sävargården fick vi mammor även present av kocken, söt ask med deras egna chokladpraliner . Sen har väl inte jag varit så lätt att fira idag eftersom jag mest varit på jobbet..Strandklänning från Sunseeker var det som fanns i paketet till min mamma, tänkte hon skulle få strosa runt med den i sommar i Sörmjöle.

Chantelle i webshopen

Publicerad 2013-05-26 21:33:00 i Helens under,

Chantelle är ett märke vi har stort utbud på, nu har vi även fyllt på med storlekar och modeller i webshopen. Här ser Ni bilder på lite nyheter hos oss, Haussmann push up i skin, C Chic sexy i vitt och ny modell på So Sublime i skin. Den populära Rive G balcony finns nu också i skin. Alla Chantelles bh tillverkas i Frankrike och är små hantverk . http://www.helensunder.se/chantelle-so-sublime-low-cut-spacer-bra Nu har vi mer storlekar och alla nyheter även i webshopen,

Glada barn

Publicerad 2013-05-24 20:36:43 i Helens under,

Visst kommer du ihåg att vi har mycket fint även för de små, barnpyjamas/nattlinnen för kille och tjej, från 1 år till 12 år. Nattplaggen du ser här funkar minst lika bra som vanliga sköna sommarkläder, shorts/t-shirt eller klänning. Calidas barnplagg är testade för att kvaliten ska fungera på barns lite känsligare hud. Det är det allra bästa plaggen du kan ge dina barn- dom kommer att känna skillnaden ! Nu ska jag lämna datorn och gå och fredagsmysa med min egen lilla kille.. TREVLIG HELG! Imorgon finns jag i butiken och hoppas få hjälpa dig hitta rätt ibland bh, bikinis m.m
♥ Helen

Strandklänningar

Publicerad 2013-05-24 20:18:42 i Helens under,

Vi har lyckats få in några till av de snygga strandklänningarna från Beachlife, snygga även utanför stranden.
Finns snygga bikinis att matcha till såklart, och vid köp av hel bikini från Beachlife får du snygga flipflops värde 199.- på köpet.
♥ Helen

Annonser

Publicerad 2013-05-24 06:07:23 i Helens under,

Våra 2 senaste annonser i Umeå Tidning, vi fortsätter med badannonser för att visa att vi har en enorm badvägg i butiken och ett stort/brett utbud på allt du kan önska i badväg. Vid köp av Beachlife bikini så medföljer ett par fina flipflops, såna kan man aldrig ha för mycket av.. Välkomna in och pröva ut din outfit för sommaren. Vi har också lyckats få tag på lite mer strandklänningar från just Beachlife.
♥ Helen 

Mer Paula

Publicerad 2013-05-22 21:11:13 i Helens under,

Här kommer mer Paula badbilder, foto Anna Wiklund, modell Therez Hahlin. Nya läckra färger på Swordfish baddräkten, visst tänker man på en viss tv serie när man ser Therez i den röda baddräkten? Men Therez är ju mycket finare än Baywatch tjejerna....
♥ Helen

Tävling med Åse Falkman

Publicerad 2013-05-21 22:17:02 i Helens under, Veckans tips,

 
Vi är så stolta över att få ha ett samarbete med en av landets kändaste och duktigaste bloggerskor, Åse Falkman Fredriksson som sedan 2003 driver sin blogg 56 kilo. Åse är en matkreatör och kostrådgivare. Just nu har hon en tävling med oss som du hittar här på hennes blogg ,http://56kilo.alltforforaldrar.se/tavling-i-samarbete-med-helens-under/#comments,  tävlingen pågår fram till lördag. Kolla in Åses blogg och få inspiration , hon skriver om mat, mode, familj och inredning -  Sånt som sätter guldkant på tillvaron!

Så vackert

Publicerad 2013-05-21 10:00:00 i Helens under,

Vackert kort fotograferat av duktiga Anna Wiklund på vår fina Therez Hahlin i Paula baddräkten Swordfish i bronze färgen. Den perfekta baddräkten som funkar till ett par shorts eller till en kjol i sommar, så du kan både bada i den och använda den som ett vanligt plagg.
♥ Helen

Nya Sloggi Invisible

Publicerad 2013-05-20 21:43:26 i Helens under,

Sloggi Invisible Supreme, det senaste tillskottet i Sloggi familjen. Mjuka, sköna och underbara trosor  från Sloggi. Trosorna är tillverkade i ett slätt och fint material som låter huden andas och är snabbtorkande. Trosorna har nya sömmar som gör att trosorna sitter på plats hela dagen och som inte syns under tajta plagg. Håller formen tvätt efter tvätt och helt utan lappar! 3 modeller har vi och alla tre modellerna finns i svart, vitt och beige/nude. Vi har midi, hipster och maxi. Självklart ingår även dessa trosor i kampanjen som pågår , Välj 3 betala för 2 på hela Sloggi sortimentet.
♥ Helen 

Sloggi erbjudande

Publicerad 2013-05-20 21:34:56 i Helens under, Veckans tips,

Start för Sloggi kampanj, Välj 3 betala för 2, vi bjuder på den billigaste. Passa på att hitta din favorit av Sloggis stora sortiment av trosor och bh. Vi har alla modeller i vitt och svart, samt vissa i nude. Bomull eller microfiber, Sloggi är kända för bra kvalitet!
♥ Helen

Paula photoshoot

Publicerad 2013-05-19 22:11:00 i Helens under,

 
Titta vilka fina bilder på badet från Paula Malm, modell Therez Hahlin och foto Anna Wiklund. Kända bloggerskor som är så duktiga på allt de gör. Swordfish baddräkten från Paula är en klassiker och en populär modell hos oss, nu har vi fått in mer färger och modeller. Det har varit en underbart solig helg i Umeå och jag tackar tjejerna för de fina bilderna, ni får se mer imorgon från deras photoshot. Här hittar Ni deras bloggar: http://therez.se/ och http://annawii.blogg.se/
♥ Helen

Familyday

Publicerad 2013-05-18 10:02:57 i Helens under,

Riktigt fin dag i Umeå idag, solen lyser och det är varmt i luften, känns som sommaren har kommit!! Jag är ledig och hela familjen är samlad. Det blir en tur ut till stugan där resten av familjen är och barnen ska leka, och vi vuxna ska börja städa ut vintern så man kan börja njuta av stugan på riktigt. Bror med familj står för maten idag och jag slängde ihop en liten tårta.
♥ Helen

Klassisk Pushup med snygg twist

Publicerad 2013-05-18 09:50:55 i Helens under,

Wonderbra var det första att komma med en Push up bh, och de är ännu idag deras specialitet. Här ser ni en populär modell med uttagbara kuddar och vacker spets, denna finns även i vitt. Sen en snygg hipster till kan ju inte skada eller hur?

2 dagar kvar

Publicerad 2013-05-17 09:58:48 i Helens under, Nyinkommet i butik,

På bilden ser ni en ny bh från Chantelle, en bra 3 part bra, perfekt för den större bysten. Vi har den i vitt och den heter Chantelle Orsay, visst blir man sugen på vita , ljusa underkläder nu när solen lyser ute och det är varmt. 2 dagar kvar på vår Chantelle kampanj i butiken , 100 kr rabatt på alla Chantelle bh.
♥ Helen

Leggings Bleuforet

Publicerad 2013-05-16 19:57:20 i Helens under, Våra märken,

 
Leggings vanliga och capri från franska Bleuforet , skönaste bomullen och fina detaljer som hålmönster eller spetsar. Du hittar den perfekta leggingen hos oss, stort utbud och färger. Nu kan vi visa våra vår/sommarben!
♥ Helen

Triumph nyheter

Publicerad 2013-05-16 15:04:32 i Helens under,

 
Triumph Body Make up, bh:n som känns som en andra hud, inga sömmar som kan skava och en perfekt t-shirt bh med matchande laserskurna trosor utan sömmar. Ljusrosa är en bra färg under vitt, fungerar som en hudfärgad.
♥ Helen

Limited edition

Publicerad 2013-05-15 21:20:23 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Nyhet för sommaren Wonderbra, limited edition. Deras mjuka och härliga T-shirt bh med fin push effekt, nu i läcker rosa nyans. B-E Kupa, 399 kr för bh och matchande hipster 199 kr.
♥ Helen
 

Mermaids

Publicerad 2013-05-15 06:11:22 i Helens under,

Lite närbilder på de nya , läckra nagellacken från Deborah lippmann, ur hennes Mermaidserie. De täcker väldigt bra och har de snyggaste glittret. Million dollar Mermaid, Mermaids kiss och Do the mermaid. 179 kr.
♥ Helen
 

Wonderful Wonderbra

Publicerad 2013-05-13 20:04:01 i Helens under,

Studentfest, bal - det är mycket på gång nu och vi säljer Wonderbra så det ryker. Det är den ultimata axelbandslösa bh:n som sitter perfekt utan band och ger ett lyft och klyfta tackvare de osynliga fingrarna på insidan av bh:n.. magi på högsta nivå. Vi har den i alla färger, med eller utan spets. Den röda har vi extra bra pris på nu , otroliga 50% rabatt på rött, se här http://www.helensunder.se/wonderbra-ultimate-strapless-lace-bra-rod
♥ Helen

Nya färger Avet linnet

Publicerad 2013-05-09 21:17:18 i Helens under,

Nya färger på det populära Avet linnet, vi har fått in ny grön nyans, starkt turkost, ivory och skin. Självklart finns boxer trosan från Avet i matchande färg. Linnet är vändbart och perfekt under tröjor, skjortor osv, kläderna får ett fint fall och du känner dig klädd.
♥ Helen

Million Dollar Mermaid

Publicerad 2013-05-09 11:55:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Maj nyheter på Deborah lippmann, nya färger på hennes Mermaid lacker. Dessa täcker väldigt fort och blir läckert glittrigt och snyggt. Nya färgerna heter Million Dollar Mermaid, Do the Mermaid och Mermaids kiss. Ni hittar de nya färgerna med vårt övriga deborah lippmann sortimenthttp://www.helensunder.se/deborah-lippmann
♥ Helen

Feathers

Publicerad 2013-05-08 06:24:44 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Beachlife ny serie badkläder med snyggt mönster Fjädrar i sobra fina färger mot vit bakgrund. Det Holländska badmärket jobbar inte med de tradtionella badfärgerna utan gör mönster och färger som är stilfulla och sticker ut med sin tuffa elegans. 2 olika överdelar och 2 olika trosor i denna serie finns det.
♥ Helen

Calida sista badleveransen

Publicerad 2013-05-07 10:00:00 i Helens under,

 
 
Sista badleveransen av Calidas bad har anlänt, en riktigt härlig karamell! Fina färger med coola detaljer som små toffsar. Färgerna matchar perfekt till de fina sommarlinnena som kommit.

Chantelle dagar

Publicerad 2013-05-06 11:00:00 i Helens under,

 
 
Chantelle dagar start idag måndag den 6/5, 100 kr rabatt på Chantelles bh, erbjudandet gäller till torsdag den 15/5.Vi har störst sortimentet av Chantelle i Umeå och både vi och kunderna uppskattar mycket detta franska märke. Chantelle tillverkas i Frankrike och använder de finaste spetsar och kvaliteter till sina produkter.
♥ Helen

Calvin Seamless

Publicerad 2013-05-05 10:00:00 i Helens under,

 
Calvin Klein har förstås också hakat på trenden med sömlösa trosor, dessa i skön microfiber känns och syns inte under tajta kläder. Men de sitter på plats och glider inte runt och det är viktigt att tänka på när du väljer sömlösa trosor . Härliga softa färger, här i nougat och coral men vi har även rosa och grått i butik.
♥ Helen

News på web Beachlife

Publicerad 2013-05-04 16:31:28 i Helens under,

NYHETER på webshopen, nu håller vi på att lägga in de senaste mönstren på Beachlife fantastiska badkläder, kolla in på http://www.helensunder.se/beachlife. Deras bh modeller sitter så bra och de flesta modellerna går att använda på flera olika sätt, halterneck, vanligt och utan band. Lyxiga bikinis till bra priser.
♥ Helen

Nya askar

Publicerad 2013-05-04 12:25:34 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Våra Jelly Belly askar blev populära, i perfekt storlek att ha med i fickan när man blir sugen på nått gott. Gelatinfria, glutenfria, fettfria, laktosfria och nötfria - kan inte blir bättre. Nu finns ask med orginalsmakerna samt en ask med sorbetsmaker som är en riktig höjdare, endast 20 kr / ask.
♥ Helen

2 Favoriter

Publicerad 2013-05-04 12:02:32 i Helens under,

Här är 2 av våra absoluta storsäljare just nu från Chantelle. C Magnifique med slät kupa som omsluter hela bysten , en sorts minimizer som inte bara förminskar bysten utan samtidigt har en osynlig kil på insidan som gör att bysten får en fin form. Den med spets heter Rive G 3 part bra och den formar sig perfekt på bysten , från C kupa upp till H, passar ypperligt till en tung byst, ger bra stöd och sitter perfekt. Har du aldrig provat en Chantelle bh så är det dax, we love Chantelle. Alla Chantelle bh tillverkas utanför Paris, ett riktigt hantverk .
♥ Helen

Choose your flavour

Publicerad 2013-05-03 19:26:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Välj din favorit smak, - jag älskar glass är temat för Calidas härliga sommarserie med trosor och linnen i färger som verkligen gör oss sugna på mjukglass. En hipster trosa i mjukaste bomull och lite elastan, mjuk spets i vitt. I samma serie finns linnen att matcha till , v-ringat linne i modal kvalitet. Välj din favorit...
♥ Helen

Sunseeker retro/right

Publicerad 2013-05-03 10:00:00 i Helens under,

 
Denna baddräkt från Sunseeker är bara så rätt, retroinspirerad med lite ben på baddräkten, snyggt draperad och läckert blå/vit randig. Sen ger den bysten en snyggt dekoltage och stöd även för en större byst. Störst utbud av Sunseeker i stan hittar ni hos oss även deras strandkläder.
♥ Helen

Strandkläder

Publicerad 2013-05-02 15:11:00 i Helens under,

Dessa strandkläder kommer från Australienska Sunseeker, snyggaste sommarklänningen med djupt ringad rygg och tuffa byxor med slits hela sidan, som du kan knyta upp och variera längden på. Kan det blir bättre? Sen att man lyckats göra ett djurprint som är soft i fägerna och riktigt snyggt gör ju inte saken sämre.
♥ Helen
 

Avet underkjol

Publicerad 2013-05-02 10:00:00 i Helens under,

 
Avets underkjol i lite kortare modell är perfekt nu när vi går mot vår/sommar och vill ha kjol, tunikor och klänningar. Alla kvinnor bör ha minst 1 underkjol i sin basgarderob. Kläderna får ett snyggare fall och hakar inte upp sig när du går. Sen är ju Avets linnen bara bäst, finns i flertalet läckra färger samt basfärger. Linnet är vändbart så du bestämmer själv hur ringad du vill vara. Det röda blir så fint nu i sommar till vita byxor, rött är snyggt när man blir lite brun på kroppen.
♥ Helen

Washer bags

Publicerad 2013-05-02 08:20:03 i Helens under, Veckans tips,

En förpackning med små söta tvättpåsar för att organisera dina fina spetsunderkläder, strumpbyxor osv vid tvätt. Perfekt för allt du är lite extra rädd om, kan även användas för att organisera packningen vid resa.
♥ Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela