Till Helens under´s startsida...

Topaz Blue

Publicerad 2015-08-29 10:33:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 

Bh från Primadonna, för dig med krav på stöd och bekvämlighet. Kvinnlig helkupa i vacker design. Smakfullt -diskret rutigt tyg och bedårande mjuk spets framtill. Stabil knäppning bak och axelband med liten rosett. Blir bredare både i axelband och rygg när kupan blir större, detta för att ge rätt lyft och stöd.

 Madison-kollektionen är en stor favorit bland våra kunder och bland personalen. Nu i höstens läckra färg Topaz blue, du hittar den även på vår webbshop här:http://www.helensunder.se/primadonna-madison-bygelbh-2

Helen

Höstnytt

Publicerad 2015-08-26 10:54:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Det är ändå lite höst i luften nu och så börjar det även bli i butiken. Höstkläder från Cotonel börjar droppa in och visst är det spännande med allt nytt, klänningar, ponchos, tröjor och toppar. Cotonel är kläder med klassiska snitt med häftiga mönster och detaljer. Kläder att bära på jobbet eller festen. Denna höst kommer vi även att ha mer stickat i tröjor, ponchos, sjalar mm
Helen

Björn Borg Iconic

Publicerad 2015-08-21 13:52:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Hur snyggt är inte detta från Björn Borg, höstnytt !! - nu lanseras deras nya serie underkläder Iconic Mesh . Snygg bh utan bygel och läcker cheekyhipster till.
Helen

Bad 2016

Publicerad 2015-08-21 12:14:07 i Helens under, Inspiration,

Idag jobbas det med bad 2016, försöker hitta de finaste godbitarna till Er. Nytt märke på bad hos oss nästa sommar är Primadonna. Vi har ju deras bh sen tidigare och sommaren 2016, eller rättare sagt redan jan/feb kommer deras fina bad in. Här en liten sneekpeak- ursäkta dåliga bildkvaliten dock ( tog på skärmen).
Tänk sommaren 2015 pågår fortfarande och ändå börjar man redan längta till nästa sommar! TREVLIG HELG!

Rock your Bikini

Publicerad 2015-08-20 13:48:54 i Helens under,

 Passa på att fixa ny bikini - värmen håller i sig... även nästa vecka ser det ut som. Vi har snygga badkläder och nu kan du fynda flera av våra märken 30-70 % rabatt.
Helen
 

Raschel

Publicerad 2015-08-17 11:25:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Höstens Hanky Panky börjar anlända, här i form av low rise string, orginal string och boyshorts. Mönstret heter Raschel.
Helen

Dags för ny sportbh

Publicerad 2015-08-14 10:43:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Nyheter på Sport-bh fronten: Abecita Melanie med sydda kupor, svart och blå för ett sportigare uttryck. Bred resår under byst samt breda vadderade axelband för maximal support i stora storlekar. Bredare hake/hysk för bästa passform och komfort. Melanie innehåller TACTEL som är en fiber välkänd och uppskattad för sina många fördelar. En dynamisk specialfiber som ger extra mjuka, starka plagg, lätta i vikt och med extra stor förmåga att andas. 
Sen har även Abecita Victory kommit i ny färg, vändbar sport-BH utan sömmar i tuffa färger. Dubbellager för bättre hållning och support, skönt material som andas och torkar snabbt.
Lämplig för gympa, spinning och styrketräning.
Vi har stort utbud av sportbh:ar och jag tror att det är bäst att köpa sportbh av en underklädesbutik som är proffs på underkläder/bröst, så du verkligen får rätt storlek.
 
Helen

Ny Glitter

Publicerad 2015-08-12 16:30:55 i Helens under, Nyinkommet i butik,

En klassiker, populära Glitter, formpressad mjuk-BH med bred vacker spets på kupans överkant och axelband. Passar den mindre bysten. 
Glitter kommer nu i nya färger, Blue och Gold som också är i ett nytt material samt har en ny spets och fina detaljer som guld/silver-ringar.

Vi rekommenderar att du går ner en storlek i kupa. T ex. har du vanligtvis storlek 80/85 C, rekommenderar vi storlek
80/85 B istället.
Helen

Révèle Moi

Publicerad 2015-08-04 11:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,


Nyhet från Chantelle- Révèle Moi 4 part bh. Nu lanserar Chantelle en 4-part bh med snygga detaljer, vackra - lyxiga spetsar, flexibla byglar för extra komfort, centrerade band som går att reglera hela vägen. Denna bh sitter väldigt snyggt på en större byst och ger en rund form, upp till H kupa och från 65 i rygg,
Helen

Exklusivt för medlemmar

Publicerad 2015-08-03 10:07:00 i Erbjudanden, Helens under,

Idag kl 10 startar vårt exklusiva erbjudande för alla våra härliga medlemmar i Helens under: Halva reapriset på kläder, nattplagg, underkläder och sock/strump som finns på rea. Badet är inte med på detta erbjudande för där har vi just börjat vår fina bad-rea med rabatter  30-70 %. Så nu är det läge för våra medlemmar att fynda fina saker, Välkomna!
Helen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela