Till Helens under´s startsida...

Tjuvkika....

Publicerad 2013-08-29 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 En liten smygtitt på nått nytt och spännande som kommer till oss snart, Aubade.
Det franska bad-och underklädesmärket Aubade är liktydigt med exklusivitet och sensualism. Aubade är "sången om älskarnas separation vid gryningen". Familjeföretaget har under sina 50 år bidragit med en mängd innovationer inom underklädesbranschen och är idag kända för sitt nytänkande och kreativitet i sina sensuella,väldesignade damkollektioner. Vi får in deras lekfulla, sexiga serie Boîte à Désir. Sen kommer det bad under november och till våren.
♥ Helen

Sexy plunge

Publicerad 2013-08-28 20:38:45 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Nu har även denna godbit från Calvin Kleins nya serie Icone kommit till butiken. En läcker bh med fin plunge effekt och snygga nätdetaljer, hipstern till i svart finns också nu i butik och på webshop. Sen har vi packat upp mer plocktrosor från Calvin för 149 kr/st samt en snygg pyjamasbyxa.
♥ Helen
 

New windows

Publicerad 2013-08-26 19:01:06 i Helens under,

 
 
 
 Nytt i skyltfönstren, det stora fönstret andas nu mys och flärd, Calida, Passionata och Elle Mcpherson och Audelle. Det har kommit in mycket nytt fint för sensommar och höst. Lilla fönstret fick bli ett Hanky Panky fönster som visar deras härliga färgspel på low rise stringen, linnen, cheeky hipster, bh m.m. I butiken börjar vi smått bygga upp nya hörnor med höstnytt men lite rea finns kvar även denna vecka eftersom solen skiner och det är sommarvärme ute så badet är aktuellt och vinterstrumporna får vänta ett tag till.
♥ Helen

Triumph

Publicerad 2013-08-26 09:02:22 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 

Vi har stort utbud av Triumph och deras storsäljare! Här på bilderna ser ni ett urval av de populäraste modellerna. Det finns push-up bh, t-shirt bh, minimizer bh, släta och med spets, bara att välja efter tycke och smak.
♥ Helen

Äntligen

Publicerad 2013-08-25 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Äntligen har vi fått in nytt på Björn Borg kids barn/ungdom, kalsonger och trosor i bästa kvalitet med roliga mönster. Är ser ni ett urval av mönster och modeller som kommit på underkläder för barn.
♥ Helen

Amourette Spotlight

Publicerad 2013-08-24 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Triumph Amourette Spotlight en nyhet hos oss och den verkar riktigt bra, mjuk, skön och perfekt passform upp till G kupa. Kommer att bli en ny favorit hos många...trosan är riktigt läcker också som synes.
♥ Helen

Mer från Mässan

Publicerad 2013-08-23 18:56:53 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mer bilder från mässdagarna, Sales Perine hade stor fin monter med alla sina starka varumärken, Spanx, Elle Mcpherson, Michael Kors, Hanky Panky, PJ Salvage, Hollywood fashion m.m. Wiki vårt danska badfavorit märke visade upp massor av fina nyheter för sommaren 2014- nån ny serie redan i november. DKNY underkläder kommer snart hos oss igen. Calvin Klein socks hos Oroblu m.m och även en sväng till goa tjejerna på Calida blev det- ja dagarna går fort på mässan och man hinner inte med allt man skulle vilja, men vi var nöjda med dagen och avslutade med fantastisk tonfisk på Grill!
♥ Helen
 
 

Märkesvecka i butiken

Publicerad 2013-08-22 14:22:18 i Helens under,

Idag startar vår Märkesvecka i butiken med 25% rabatt på alla våra bh , så passa på att fixa underklädesgarderoben för hösten. Finns bh med byglar, mjuka bh, push-up bh, t-shirt bh, multiway bh, sportbh, minimizer bh, amningsbh:ar m.m ja- allt du kan tänkas behöva. Rabatten kommer att gälla till 1/9 på varor i vår fysiska butik.
♥ Helen

Boob kläder

Publicerad 2013-08-22 14:05:14 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 Snygg höstklänning från Boob, kan användas av gravida, ej gravida och ammande kvinnor. Vi har testat den på jobbet och är sålda, riktigt snygg och skön kvalitet som alltid med Boob. Ny färg på amningströja V-neck har också kommit, aubergine. Finns även i webshopen.
♥ Helen

Boob news!

Publicerad 2013-08-21 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyheter på populära Boob- Mamma och amningsmärket, som vi har stort utbud av. Fast food bra nu även i rosa med prickar, nu finns det även snygga och bekväma trosor att matcha till de prickiga bh:arna. Double strap bra också i ny fin röd färg. Boobs amningsbh har vunnit olika priser , det senaste ett Media pris PTPA- föräldrar testar och föräldrar godkänner. S-XL är storlekarna.
♥ Helen
 

Fashion week

Publicerad 2013-08-20 17:51:04 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man hade kunnat tro jag skulle vara borta 2 veckor minst , när man såg min packning, men denna gång var jag klok och tog med en tom väska för på hemresan brukar det behövas för alla kataloger och prover man får på mässan. Intensiva dagar blev det förra veckan i Stockholm på mässan, vi var 3 dar och det var lite för lite. Så fantastiskt kul att träffa systrarna från butik Två Systrar i Västerås ( vi har varit kollegor i 16 år). De hade fixat alla bokningar så vi gick tillsammans till de olika leverantörerna, bra att ha nån att dribbla ideér med. Vi började måndagen hos Abecita, sen blev det Bra Scandinavia där Stefan agerade korvgubbe, korv och champagne en riktigt trevlig kombo. Sen avslutades dagen med härliga Berit på Keller Fashion som även bjöd på middag ute på Kungsholmen. Sen stup i sängs på Berns, passande tavla på mitt hotellrum - fashionshow!
♥ Helen

Beauty Blaze

Publicerad 2013-08-20 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
Evollove vårt nya märke kommer nu med först nya modellen för hösten, Beauty Blaze i härlig grön/turkos nyans. Vacker bh i mjuk spets och ofylld kupa. Sömmar som gör att bysten får en snygg rundform och perfekt lyft. Så fin bh och läcker trosa till! 65D-75G kupa, 499 kr för bh och 249 kr för trosan.
♥ Helen

Sista chansen!

Publicerad 2013-08-19 10:00:00 i Helens under, Veckans tips,

 
 
 
Nu är det sista veckan med REA i butiken, sen ska vi göra höstmys!!! Nu har vi lagt till de fina badkläderna från Maaji på rean, se på bilderna, 799.- är reapriset och sen halva reapriset på det, helt galet bra!! Kom in och fynda ..
♥ Helen

Prickar så rätt

Publicerad 2013-08-18 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 

Hösten är på väg och det börjar komma in härliga sov/mysplagg från olika leverantörer. Denna pyjamas i marint med små prickar är från Calida. 100 % bästa bomullen och med det rätta snitten blir detta en given succé! Finns även på webshopen där vi har ett stort utbud av Calida höstnyheter.
♥ Helen

Calvin inspiration

Publicerad 2013-08-15 16:53:05 i Helens under, Inspiration, Nyinkommet i butik,

 
 
 

Lite fina bilder från Calvin Klein photoshot , inspiration nya Icone serien på underkläder. Finns delar i butik redan nu. Den som testar Calvin Kleins underkläder är sen fast, snygga och med underbar komfort. Precis som vi vill ha det, kolla in vårt stora sortiment av Calvin i butik och på webshop.
♥ Helen

Modecenter

Publicerad 2013-08-12 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
Nu är semestern slut för denna gång och höstens arbete kör igång med inköp för sommaren 2014, några dar på Stockholmsmodecenter där de flesta leverantörer finns representerade. Jag får träffa mina goa kollegor från Västerås butik Två Systrar, Marie & Christine och tillsammans ska vi få inspiration för nästa sommar. Dags att ta fram spåkulan igen.. vad blir nästa sommars storsäljare? Vad skulle ni vilja se nästa sommar hos oss? Följ oss på Instagram när vi är på resande fot, Helens under heter vi även där.
♥ Helen

Merci

Publicerad 2013-08-11 08:48:22 i Helens under,

 

Nyhet från Chantelle Merci- en vacker push-up med kuddar som kan tas ut. Mjuka och exlusiva spetsar, svart med nougatbrunt som detalj. Läckra band som du kan sära på så det ser ut som 2 band. Denna finns upp till F kupa och med snygg trosa till såklart. Du hittar den även på vår webshop:http://www.helensunder.se/soekresultat?words=chantelle
♥ Helen

Snyggt print

Publicerad 2013-08-08 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 
 Läckert print på denna serie från Calida. Tuff pyjamasbyxa med matchat linne. Till linnet finns även en skön hipster i bomull, bär delarna ihop eller var för sig. Vill du unna dig nått riktigt skönt skall du testa Calidas sortiment, man blir alltid nöjd.
♥ Helen

Iconic new bras

Publicerad 2013-08-07 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 
 Calvin Klein lanserar ny underklädesserie i höst, Icone, vi har nu fått in T-shirt bh och push-up i svart och beige samt en snygg hipster trosa. Som modell har man valt en Ikon inom modellbranschen Christy Turlington, 44 årig, 2 barns mor som räknas till de allra största av topmodellerna. Christy och Calvin Klein har alltid haft ett gott öga till varandra och det är 25 år sen hon gjorde sin första annons för företaget. Bilderna är fotograferade av Mario Sorrenti i varma Puerto Rico. Vi har packat upp underkläderna och även lagt in på webshopen, de känns som en ny vinnarserie från Calvin Klein, otrolig passform och den mjukaste komfort, sen ser det ju riktigt het ut och det är ju ett extra plus! Vi har redan fått in till webshop och det hittar du här:http://www.helensunder.se/soekresultat?words=calvin  . Sen packas det upp för fullt så i slutet av veckan kommer denna nya Calvin Klein serie upp i butik.
♥ Helen
 

Calida Celebration

Publicerad 2013-08-06 10:00:00 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 
 
 
 
 Calida höstnytt droppar in lite smått, denna serie kallar man Celebration, underbara nattplagg/hemmamys i mjukaste micromodal. Har du aldrig provat ett plagg i micromodal så lovar jag att du kommer att bli överlycklig- det är så härligt mot kroppen! Elegant ljusblå nyans i nattlinne och pyjamas. Fina detaljer i satin och coola fickor.
Finns såklart även på webshopen.
♥ Helen

Halva REAPRISET !

Publicerad 2013-08-05 09:45:00 i Helens under,

För våra medlemmar i Helens under så har vi nu HALVA REAPRISET! Medlemmar får första chansen att göra fantastiska fynd, måndag 5/8 till och med onsdag den 7/8. HAPPY SHOPPING!
♥ Helen

Something comfy

Publicerad 2013-08-02 17:00:00 i Helens under,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter en lång arbetsdag har jag ett mål i sikte, att byta om till nått riktigt bekvämt när man kommer hem. I butiken har vi massor av snygga & bekväma plagg för dina sköna kvällar. Sommaren börjar lida mot sitt slut, det blir mörkt snabbare på kvällarna men det kan vara lite mysigt även det.. att få börja tända mysbelysningen och ett doftljus. Varje årstid har sin tjusning och personligen älskar jag hösten och allt vad den innebär. Calida Autumn 2013 hittar du även på vår webshop.
♥ Helen

Calida basics

Publicerad 2013-08-01 10:00:00 i Helens under,

 
 
 
Calida basplagg, t-shirtar, linnen, trosor i skönaste kvalité och bästa passform. Vi har de flesta modeller i både vitt och svart. Calida är ett märke som vi gillar och som vill erbjuda kvinnan det allra bästa. Det är precis vad Helens under står för, de bästa nära kroppen produkterna för den medvetna kvinnan.
♥ Helen
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela