Till Helens under´s startsida...

Vårda dina strumpbyxor

Publicerad 2021-11-23 13:57:45 i Helens under, Inspiration,

 

1. VÄLJ RÄTT STORLEK
Vi rekommenderar att du tittar igenom vår storleksguide innan du beställer dina strumpbyxor. Den hittar du på varje produktsida. Om du är mittemellan två storekar, rekommenderar vi att du väljer en större storlek.

2. INNAN FÖRSTA ANVÄNDNING, STRETCHA UT DEM!
Stretcha försiktigt ut strumpbyxorna innan den första användningen. Vilket du lättast gör genom att placera ena handen på en fot av strumpbyxan, och den andra i övre delen av strumpbyxan. På så sätt främjas en längre livstid på garnet. Vi rekommenderar även att du göra detta efter varje tvätt.

3. RULLA UPP STRUMPBYXORNA, ETT BEN I TAGET
Precis som din mamma kanske lärde dig när du var liten, bör du rulla upp strumpbyxorna ben för ben. Följer du dessa steg kommer du förlänga livstiden på dina strumpbyxor. Kontrollera först att dina naglar är släta och att du inte har några vassa smycken på dig (se tips nummer 5). Rulla sedan upp ena benet på strumpbyxan och trä i foten upp till knät. Upprepa samma steg med det andra benet och stanna vid knäet. Använd samma metod för att dra resten av tightsen upp över låren och höfterna. Genom att göra såhär blir det både en enklare och snällare process för både dig och din strumpbyxa.

4. DRA ENDAST NERIFRÅN OCH UPP
Om du känner att för mycket garn är koncentrerat på ett ställe, eller att garnet ser ojämnt ut – ta av dig tightsen och upprepa processen igen, och försök att dra nerifrån så jämt som möjligt uppåt. Försök inte flytta garnet stegvis upp i kroppen, eftersom detta riskerar att rispa garnet och / eller förstöra strumpbyxan. Strumpbyxor kan bara dras nedifrån och upp!

5. BÄR MED OMSORG
Våra nät och spetsmodeller kräver större omsorg och uppmärksamhet jämfört med våra modeller av högre denier (bl.a. Olivia & Lia). Vi rekommenderar att du inte utför aktiva aktiviteter (t.ex. cyklar eller springer) när du bär våra känsligaste modeller. För alla modeller rekommenderar vi att, inklusive att se till att dina naglar och tånaglar är mjuka, undvik att vidröra benen om du bär vassa smycken eller något som garnet kan fastna i, samt undvik onödig friktion. Även om våra strumpor kommer med tåförstärkning, väljer en del kunder att ha strumpor under strumpbyxorna för att undvika att tårna sliter för mycket mot strumpbyxtyget. Andra väljer att bära strumpor över för att undvika friktion med skor.

6. TVÄTTA ENDAST VID BEHOV

För att spara på pengar, tid och miljö är det bäst att enbart tvätta dina kläder, inklusive strumpbyxor, när det behövs! Vi rekommenderar att du handtvättar dina strumpbyxor i kallt vatten, efter var 5–6 användning eller vid behov, för att bli av med ansamlingen av kroppsoljor och döda hudceller. Det är också möjligt att tvätta våra strumpbyxor i en tvättmaskin, på 30 grader, helst i en tvättpåse. Genom att använda en GuppyFriend tvättpåse, samlas microplaster som lossnar från produkterna upp istället för att släppas ut i vattnet. Undvik att tvätta strumpbyxorna tillsammans med något som de kan fastna i – så som dragkedjor, krokar, spännen, metalldelar eller tunga klädesplagg.

När det gäller våra Stay Ups vill vi påminna om att tvätta hela strumpan när du tvättar dem. Vid varje användning absorberar de - och särskilt silikonbanden som håller dem uppe - rester av krämer och mikroskopiska hudpartiklar, vilket påverkar passformen vid nästa användning. För att säkerställa att de inte glider ner, tvätta därför hela strumporna, inklusive silikonbanden, skonsamt. 

7. UNDVIK SKÖLJMEDEL & TORKTUMLARE
Undvik att använda sköljmedel när du tvättar våra strumpbyxor, eftersom det kan skada elastanet i strumpbyxan. Precis som med andra känsliga föremål, bör våra strumpbyxor lufttorkas, för att behålla sin bästa passform. En ordentligt tvätt rekommenderas bara vid var 5–6 användning, mellan tvättar är en mild fläckrengöring ett bra alternativ.

Helens under

Lace Underkläder CK

Publicerad 2021-11-21 19:40:37 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
Kolla in dessa fina nyheter från Calvin Klein, denna serie sitter så snyggt med bästa passform. Finns lätt vadderad och som bygelbh utan fyllnad i läcker spets, trosor till finns såklart.
Helens under

Snygg 3-pack

Publicerad 2021-11-11 11:21:38 i Erbjudanden, Helens under, Herrsortiment,

 
 Kolla in denna snygga herrkalsong från Panos Emporio i bamboo /bomull kvalité. 2 enfärgade och en i snyggt mönster. 3-pack kostar 499 kr. Denna vecka 20 % rabatt på alla herrkalsonger och herrsockor, gäller även på vår webbshop.
Helens under

Herrkalsonger 20 %

Publicerad 2021-11-10 17:00:30 i Erbjudanden, Helens under, Herrsortiment,

Farsdag på söndag den 14/11, denna vecka erbjuder vi 20 % rabatt på alla Herrkalsonger och Herrsockor. Erbjudandet gäller alla märken och även på webbshop.

Calida Modal/silk

Publicerad 2021-11-09 19:23:03 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Lyx på högsta nivå, denna fina pyjamasbyxa från Calida har en mjuk lite bredare midjeresår, perfekt passform, snyggt mönster på svart botten och en kvalité utöver det vanliga. Tencel modalmicro och siden. Vi bara älskar denna byxa och kommer vara kul att lägga in den i ett snyggt paket åt någon lycklig. Rocken/kimonon kommer inom kort till butik.
Helens under

Calida Pyjamas Klassisk

Publicerad 2021-11-09 18:21:26 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Några storlekar har hunnit komma in av denna fina klassiska pyjamas från Calida, mer kommer inom kort. Marinblå med vita revärer i en ljuvlig kvalité. Supima bomull den finaste bomullen. Nått att mysa runt i hemma och önska av tomten kanske?
Helens under

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela