Till Helens under´s startsida...

Swedish Stockings

Publicerad 2017-05-16 15:57:32 i Helens under, Nyinkommet i butik,

 
 

Dessa 2 tjejer, Linn och Nadja grundade Swedish Stockings
 

VARJE ÅR PRODUCERAS TVÅ MILJARDER STRUMPBYXOR, DE ANVÄNDAS ETT FÅTAL GÅNGER OCH SEDAN SLÄNGS DE. DETTA BIDRAR TILL ATT TEXTILINDUSTRIN ÄR EN AV DE MEST FÖRORENANDE INDUSTRIERNA I VÄRLDEN. SOPBERG FYLLS AV DÅLIGT TILLVERKADE, BILLIGA OCH ICKENEDBRYTBARA TEXTILIER.

DEN PETROLEUMBASERADE TILLVERKNINGEN AV NYLONSTRUMPBYXOR ÄR  I SIG SKADLIG FÖR MILJÖN, MEN DEN KORTA LIVSLÄNGDEN PÅ MODERNA STRUMPBYXOR BIDRAR OCKSÅ TILL INDUSTRINS NEGATIVA PÅVERKAN PÅ VÅR MILJÖ. VI TROR ATT VÄRLDEN BEHÖVER INFLUERAS AV MER INNOVATIVA OCH MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER. DÄRFÖR LANSERADE VI SWEDISH STOCKINGS - VÄRLDENS FÖRSTA MILJÖVÄNLIGA STRUMPBYXMÄRKE. VI PRODUCERAR STRUMPBYXOR AV ÅTERVUNNEN NYLON OCH VÅRA FABRIKER ÄR FRIA FRÅN AVFALL, SOLCELLSDRIVNA OCH RENAR ALLT VATTEN SOM ANVÄNDS VID FÄRGNINGSPROCESSERNA.

Alla Swedish Stockings produkter tillverkas på bästa fabrik i Italien, Italien är det land som producerar mest strumpbyxor. Vi är så glada över att sälja detta märke- med ett fantastiskt sortiment och unikt tänk bakom.

 
 
Swedish Stockings produkter är också sköna att bära, mjuka resårer på knästrumpor/sockor och strumpbyxorna har alltid en bred midjeresår så att strumpbyxan sitter bekvämt och inte glider ner i midjan.
Du hittar deras produkter på vår webbshop här: http://www.helensunder.se/soekresultat?searchwords=swedish+stockings
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela