Till Helens under´s startsida...

Amelia Adamo baddräkt

Publicerad 2017-02-03 13:25:02 i Helens under, Nyinkommet i butik,

Precis nu I februari när mörker och kyla dragit in kan det vara läge att drömma om bad och värme. För att längtan inte ska bli alltför svår så har vi här en fin nyhet : Amelia Adamo baddräkt by Swegmark specialdesignad tillsammans med Amelia Adamo. Sen tidigare är ju underklädesserie Adamo by Swegmark en succé, så nu är det dags för en snygg baddräkt. Nedan lite info om denna baddräkt som vi även har i svart.

Adamo by Swegmark exclusive baddräkt – behådelen är baserad på en av våra storsäljare med bästa passform och komfort. Baddräkten är designad med ordentliga band och håller bysten på plats.

Insidan på framdelen är ett shaping-nät som ger en slimmande effekt och som andas och torkar snabbt, ovandelen är smockad. Inga fyllningar (som aldrig torkar), inga skenor (som skaver). Hela stjärten får plats i baddräkten och skvalpar inte ut på sidorna. Den 50-talsinspirerade skärningen vid låren smickrar. Bakifrån har baddräkten en liten kant och utan alltför djup skärning.

• Konstruerad för att vara både bekväm och snygg.

Designad med ordentliga axelband som håller upp bysten.

• Inga fyllningar (som aldrig torkar), inga skenor (som skaver).

 Hela stjärten får plats i baddräkten och skvalpar inte ut på sidorna.

• 50-talsinspirerad skärning vid låren.

För ett nättare intryck är materialet resistant mot klorin och noppror. Baddräkten har ökotexcertifierat material enligt ökotex standard. 

Strl: 38 – B/C, D/E, F/G  -48.

Kom och prova ut din!

Helen

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela