Till Helens under´s startsida...

Skyltfönstertävling

Publicerad 2014-10-07 09:11:26 i Event, Helens under, Inspiration,

 Fashionweek Umeå arrangerar en Skyltningstävling, hade inte tänkt vara med pga tidsbrist men efter lite övertalning från Carina på Visit Umeå så bestämde vi oss för att delta, det skulle ju ändå skyltas om denna vecka inför våra aktiviteter under Fashionweek. En idé kläcktes och snäll far/mor åkte och hämtade gammal symaskin och lite andra tidstypiska saker.
 
Min tanke var att lyfta fram historian i det stora fönstret, eftersom vi jobbar med flera anrika märken med en lång historia bakom sig, Damella startade redan 1937 och är idag en av Norra Europas ledande tillverkare av underkläder, sovplagg, kläder mm. I skyltningen ser man lite av deras homewear plagg i härlig velour. Sen har vi fokus på Chantelle denna vecka, sedan 1876 har det franska underklädesföretaget jobbat med att tillverka bh:ar, handsydda små hantverk där kunnandet gått från generation till generation.
Fönstret ska kännas historiskt, svenskt, franskt, flärdfullt, lekfullt, dåtid möter nutid..
 
I vårt lilla fönster är det fokus på ett av våra favoritmärken, Calvin Klein, ett amerikanskt märke som startade 1968, vi visar deras storsäljare Seductive Comfort samt nya Perfectly fit, lite ängelvingar som pricken över i:et.
Kom förbi och titta, hoppas ni gillar våra bidrag och röstar, alla som röstar är med och tävlar om välfyllda Goodiebags med produkter från alla Citybutiker som deltar i tävlingen samt presentkort från Umeå C.
Helen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela