Till Helens under´s startsida...

Din bh är inte osynlig

Publicerad 2014-11-21 16:04:07 i Helens under,

En bra bh kan hålla i år. Men om din kropp förändras eller om du använder din favorit bh varje dag så kommer en tid då det är dags att byta... Här kommer några tecken på att det är tid för att köpa en ny bh:
 
* Den börjar bli stor baktill i ryggen, ryggbandet åker uppåt. Din bh ska sitta hårt över ryggen för det är där stödet skall vara.
* Din kropp har förändrats, som kvinna brukar man säga att man byter bh storlek ca 6 ggr under sitt liv, man pendlar i vikt och ens olika livsstadium gör att bh storleken förändras.
* Dubbla bröst syndromet, kupan på bh:n ska omsluta bysten - de ska inte hoppa ut
* Band som måste justeras och glider. Oftast behöver man bara ställa in banden 1 ggr om du märker att du börjar justera ofta så är det dags att införskaffa ny bh.
* Fronten på bh:n ska sitta tätt mot bröstbenet, så börjar bh:n stå ut från kroppen och du får in flera fingrar framtill så kom förbi och vi hjälper dig hitta ny bh.
 
Många kvinnor tycker inte att det är så viktigt med bra underkläder, man tycker det är roligare/nödvändigare att köpa nya tröjor - sånt som syns, MEN din bh är inte osynlig, sitter bh fel så kan inte en snygg tröja rädda upp situationen. Trevlig kväll från oss på Helens under
Helen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela