Till Helens under´s startsida...

Mässan Torsdag

Publicerad 2013-02-16 10:00:00 i Helens under,

 Torsdag förra veckan var sista dagen på mässan, vi hade då bara träff med leverantörer som har sina visningsrum inne i centrala Stockholm, bra att samla ihop det så man inte behöver åka mellan stan och  Modecenter så mycket. Vi inledde hos Periné, som hade mycket att visa oss, Elle Mcpherson, Spanx, Hanky Panky, och nya varumärken Pj Salvage och Evollove, 2 nya spännande märken ni kommer att hitta hos oss till hösten. Det nya underklädesmärket Evollove kommer med 2 serier redan i april, deras bh:ar finns från D-G kupa och bra priser, 399- 499.- för en bh i dessa storlekar är riktigt bra.
 
Efter en snabb lunch på Vapiano med Perine tjejerna skyndade vi vidare mot Gamla stan  och Calvin Kleins kontor, Johanna visade oss höst/jul kollektionen, så mycket fint, vi hann med en pratsstund med trevliga ägaren Hasse också. Sen järnet till sista mötet för dagen , Björn Borg, Axel, de har alltid byggt upp ett läckert showroom med det senaste så man ska få känslan och inspirationen. Så var mässan slut för denna gången, som alltid givande, kul att träffa kollegor men också väldigt tuffa dagar och man var glad att komma hem till lilla Umeå igen, till familjen och butiken.
Nästan så jag längtar lite till hösten och alla fina saker som kommer att dyka upp, är ju en tjej som gillar vintern, men självklart ska vi ha en varm härlig sommar först.
♥ Helen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela